Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
راستش دارم کمی تحقیق میکنم درباره این که نوشته شده امن ترین راه برای خرید گیم پس التیمیت خرید گلد دوازده ماهه + گیم پس التیمیت ۱ ماهه😁
ولی راستش وقتی از فروشنده ها میپرسم که آیا این کار امکان پذیره یا (نمیدونن) یا ضد نقیض صحبت میکنن
اکثرا هم که اکانت میفروشن. حالا سوالم اینجاست آیا واقعا همیشه و همیشه این عمل کار میکنه که گلد یک ساله رو با التیمیت ۱ ماهه قاطی کنیم بشه التیمیت یک سال؟ یا احتمال خطا وجود داره. راستش بعضی سایت ها قیمتشون عجیبه. کد گیفت گیم پس التیمیت۱۲ ماهه رو گرون تر میدن. الان سوالم اینه مگه اصلا گیفت کارت ۱۲ ماهه التیمیت داریم؟ پس چرا تو استور xbox حرفی ازش نشده؟ مطمعنه خریدش؟

راستش دارم کمی تحقیق میکنم درباره این که نوشته شده امن ترین راه برای خرید گیم پس التیمیت خرید گلد دوازده ماهه + گیم پس التیمیت ۱ ماهه😁
ولی راستش وقتی از فروشنده ها میپرسم که آیا این کار امکان پذیره یا (نمیدونن) یا ضد نقیض صحبت میکنن
اکثرا هم که اکانت میفروشن. حالا سوالم اینجاست آیا واقعا همیشه و همیشه این عمل کار میکنه که گلد یک ساله رو با التیمیت ۱ ماهه قاطی کنیم بشه التیمیت یک سال؟ یا احتمال خطا وجود داره. راستش بعضی سایت ها قیمتشون عجیبه. کد گیفت گیم پس التیمیت۱۲ ماهه رو گرون تر میدن. الان سوالم اینه مگه اصلا گیفت کارت ۱۲ ماهه التیمیت داریم؟ پس چرا تو استور xbox حرفی ازش نشده؟ مطمعنه خریدش؟
-سه روز پیش یکی از دوستام این روش رو انجام داده.خودم هم چند ماه پیش. احتمال خیلی زیاد هم هنوز هست.
-گیفت کارت ۱۲ ماهه گیم پس وجود نداره
-فروشنده ها معمولا چیزی از این روش نمی گن
خوشون اکانتی می فروشن اون هم با تبدیل چند تا گیم پس pc یا ea play یک ماهه که بعد از چند وقت توسط مایکروسافت کنسل میشه.چند نفر هم همینجا این مورد پیش اومده بود براشون

• Like
Reactions: Parmidgamergirl
دوستان این imm fenyx چرا دانلود نمیشه کرد ؟منو هدایت می‌کنه به استور
من دیروز دانلود کردم و مشکلی نبود، ولی چند ماه قبل شبیه این قضیه برام با TMNT پیش اومد و می‌گفت یا باید بخری یا مشترک گیم‌پس بشی! :|
آخرش هم کار خاصی نکردم و دور بعد که کنسول رو روشن کردم، دکمه دانلودش اومد! :دی یه ریست یا روشن خاموشی بکن و شاید درست بشه.

-سه روز پیش یکی از دوستام این روش رو انجام داده.خودم هم چند ماه پیش. احتمال خیلی زیاد هم هنوز هست.
-گیفت کارت ۱۲ ماهه گیم پس وجود نداره
-فروشنده ها معمولا چیزی از این روش نمی گن
خوشون اکانتی می فروشن اون هم با تبدیل چند تا گیم پس pc یا ea play یک ماهه که بعد از چند وقت توسط مایکروسافت کنسل میشه.چند نفر هم همینجا این مورد پیش اومده بود براشون
بعد اين روش كه گلديساله و التيميت يماهه رو تبديل به گيم پس يساله كنى احتمال بن وجود نداره؟ اگرم ريجنت مثلا تركيه باشه گلد تركيه بخرى نصف قيمت

اقای اسپنسر تایید کرده که cod ها به گیمپس اضافه میشن

نیازی به تایید نبود 😉
اقا این midnight fight امروز تموم کردم عجیب حال داد ۴۰ تا مرحله داره که هر کدومش ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشه خلاصه اگه به این سبک علاقه دارید تجربش کنید

8b6040a4c7b06da898d5ef790ef19cd51074bb2c.jpg

بعد اين روش كه گلديساله و التيميت يماهه رو تبديل به گيم پس يساله كنى احتمال بن وجود نداره؟ اگرم ريجنت مثلا تركيه باشه گلد تركيه بخرى نصف قيمت
تو پست اول تاپیک هم توضیح داده امن ترین روش. به نظر میاد از بقیه روش ها بهتره.
من و چند تا از دوستانم هم با این روش گرفتیم مشکلی نداشته تا حالا

View attachment 270429
برید تو کارش :-"
من تستش کردم گرافیک بازی خوبه از طراحی شهر ها بگیر تا ماشین ولی ... انتظار فورزا هورایزون یا متور اسپورت نداشته باشید ازش :D ولی من خوشم اومد ازش اگر ریسینگ دوست دارید امتحانش کنید... یه هو هیی هم اضافه شد به گیم پس التیمیت

بازی هایی که 15 سپتامبر حذف میشن.

View attachment 270517
من واقعا نمیدونم برای چی بازی ای که نسخه دومش داره میاد گیم پس نسخه اول رو میبرن!
البته خوبیش اینه که به غیر از اون بازی‌های دیگه که میرن خیلی معروف نبیدن

دوستان من دیگه روم نمیشه تو پیام خصوصی سوال درمورد گیم پس بپرسم lol
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
الان میگید امن ترین راه خرید گیم پس التیمیت تلفیق گلد یک ساله با ultimate یک ماهه هس
بعد از اونجایی که تو استور اکس باکس اصلا گیفت ۱۲ ماهه آلتیمیت وجود نداره بنابراین وجود گیفت ۱۲ ماهه التیمیت سایت ها آیا معتبره؟اگه قرار باشه معتبر نباشه خوب گیفت کارت ۱۲ ماهه gold هم وجود نداره. و فقط یک ماهه و سه ماهه هست.
بنابراین اینایی که گیفت گلد یا التیمیت ۱۲ ماهه میفروشن چیکار میکنن یه یک کد گیفت فقط به کاربر میفروشن؟
الان کد گیفت التیمیت ۳ ماهه وجود خارجی نداره یا داره؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: blak and arthur97

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or