Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
چند روز پیش دو تا کد گلد 6 ماهه ریجن ترکیه گرفتم هر کدوم به قیمت 410 هزار تومن، به همراه یه کد گیم پس آلتیمیت 3 ماهه ریجن ترکیه به قیمت 370 هزار تومن.
در نتیجه با مبلغ 1 میلیون 190 هزار تومن پونزده ماه گیم پس آلتیمیت بدست آوردم، هزینه اش هم تقریبا نصف این برام در اومد چون با یکی از رفقا شریکی خریدیم.

به نظر میاد مناسب ترین روش فعلا همینه.
با چه کارتی از استور ترکیه خرید زدید!؟

وسط اینا متال هل سینگر بشدت بشدت بشدت پیشنهاد میشه
یه شوتر دووم مانند که شماا همه کارت باید رو ریتم اهنگ های متالی که پخش میشه باشه. ریلود می کنی باید رو ریتم باشه، شلیک می کنی باید روی ریتم بزنی
بسیار فان هست
پ.ن: از ارچ انمی و بانو الیسا وایت گلاز هم میوزیک داره 🥰

آخرین ویرایش:
فکر کنم ماهیت این سرویسا همین باشه بعد اینکه دون پاشیدن کم کم کیفیت کارو بیارن پایین
یاد ساندویچ فروشای کشور خودمون میفتم که اولش کیفیت عالیه بعد که یکم معروف میشن از همه چیز ساندویچ میزنن :D

احتمالاً به زودی Deathloop برای گیم‌پس میاد. فعلاً به خاطر قرارداد سونی هیچی نمی‌تونن در موردش بگن و کلاً انگار قرارداد یه جوری سنگینه که تا وقتی یک سال تموم نشه، باید در سکوت مطلق باشن وگرنه اعدام می‌شن! :دی حدود یک هفته دیگه تا یک ساله شدن انتشارش برای PS5 مونده و به احتمال زیاد ۱۴ سپتامبر خبر اومدنش برای گیم‌پس اعلام می‌شه یا شاید حتی همون روز یهویی بندازنش توی گیم‌پس. :دی

فکر کنم ماهیت این سرویسا همین باشه بعد اینکه دون پاشیدن کم کم کیفیت کارو بیارن پایین
یاد ساندویچ فروشای کشور خودمون میفتم که اولش کیفیت عالیه بعد که یکم معروف میشن از همه چیز ساندویچ میزنن :D
اون ۷۰ میلیاردی که مایکرو خرج اکتی کرد هم دون پاشیدن حساب کردی؟
گیم پس اتفاقا هنوز شروع نشده کارش.

گیم پس همین حالت میمونه و 90 درصد بازی های تاپ حداقل تا 6 ماه اول براش نمیاد حالا به غیر از انحصاری ها
چون منطقی نیست و اون بازی های تاپ دارند با فروش 60 دلاری و 100 دلاری برای نسخه پرمیموم پول در میارن

• Like
Reactions: blak
من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان چیه که به گیم پس ایراد میگیرن به خصوص این 3 ماه اخیر... خیلی سادست سرویس به این خوبی دی وان داره که خودش بحثی نمیزاره.... مثل هلو بازی دی وان گزاشتن فقط باید صبر کنید :D ... بعضی گیم ها مورد علاقه ی شما نیست داخلش مشکلی نیست وقتی گیم مورد علاقتون اومد گیم پس بخرید خیالتون هم راحت هر بازی بیاد حداقل 5 ماه میمونه طبق تجربه ای که دارم... این سه ماه اخیر هم منم زیاد راضی نیستم ولی وقتی فکر میکنم ماه دیگه طاعون 2 و اسکورن رو بازی قراره بکنم اونم دی وان باز گیم پس رو تمدید میکنم... اینم به ماند 2023 دیگه سال گیم پسه کلی دی وان داریم مگر جنگی - پندمیکی چیزی بشه همه تاخیر بخورن برا 2024:)) :-??

به جز دث لوپ احتمالا AC ODYSSEY هم طبق گفته اسنیچ میاد. من حتی احتمال یه بازی دیگه با حال و هوای TGS میدم. دوست دارم فکر کنم مثلا RE REMAKE یا RE8 واقعا با این حال و هوا سازگارتر هستند :D

راستی تا فرصت هست این Artful Escape رو یه تستی بزنید. کلا 4-5 ساعت بیشتر نیست. گیم پلی خاصی نداره ولی یه سفر رویایی و هنری دارید با یه گیتار الکتریک:D طراحی هنری بازی خیلی قشنگه ولی ایکاش بیشتر روی گیم پلی کار میکردن و از ایده های گیتار هیرو بیشتر استفاده میکردند. اهنگ The Banks of the river are lined with gold هم یه جورایی تم موزیک اصلی بازی هست و در طول بازی چند بار پخش میشه و خیلی هم زیباست. حس و حال فصل اول Life Is Strange میده این اهنگ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or