Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
در ادامه حرفای دوستمون مبنی بر اینکه یسری بازیای خوش ساخت و کوچیکتر بین بازی های بزرگ گیم پس گم میشن یکی دیگه از اون بازی ها The Gunk هست که من دیروز شروعش کردم
اکشن ادونچر هست و آرت و گرافیک بسیار زیبایی هم داره
کلا هم ۹ گیگه
اسکرین شات ها از گیمپلی هستن
4d4158c8-5fe3-4868-8d22-7c3b14cd647e (1).jpg d3794569-2d24-4de7-98f6-d77cdb696164.jpg 37aee9ee-c7f8-43b4-a033-682aa8b759e7.jpg

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

سلام.
آقا این بازی The RiftBreaker رو چقد لذت بردم. ازین بازیهای Resource Management و Defense هست. البته مشکلاتی هم داشت از جمله اینکه بشدت Cpu Bound بود و جاهای خیلی شلوغ کند میشد، ولی درکل جالب بود. فضاسازی و طراحی محیطش خوبه. تنوع سلاح، لول بندی ایناش هم خوب بود.
The Riftbreaker | Xbox
release_base_building.gif
release_exploration.gif

دوستان گرامی
میشه کمک کنید من از سایت پلاتی چطوری اکانت گیم پس بگیرم
هر کاری میکنم نمیشه
با ویزا کارتم تست کردم نشد
اینم عکس ارور میزنه باید بالای 6 دلار خرید کنی منم بالای 6 دلار خرید میزنم ولی نمیشه دوستم با پی پال هم تست کردیم بازم نشد میشه توضیح بدین چطوری باید از سایت پلاتی خرید بزنم؟!

Attachments

• IMG-20211227-WA0029.jpg
    IMG-20211227-WA0029.jpg
    24.2 KB · مشاهده: 20
حرف شما درسته ولی نه تا زمانی که استور مضخرفشون رو درست کن 80 گیگ بازی دانلود میکنهی با سرعت نابود 3 روز طول میکشه اخر سر تو 99% corrupt میشه

آره 70 دلار البته
میخری بعد بازی هایی که رو استور میاد رو میری کرکی میگیری چون تا میای دانلود کنی 40 بار قطع میشه پاک میشه.

بازی های کمپین دار که روی استور میاد رو حتما باید کرکی رفت وگرنه پیر میشی : )

ی استور درست کردن برا خودشون . دورهم میشینن سالی چس دلار میدن لذتشو میبرن
بدرد من و شمای جهان سومی نمیخوره . ایرانی جماعت باید همیشه تو محدودیت معذوریت باشه به هر نحوی و به هر بهانه ای .
دیدم اون تاپیک هی بحث میشه گفتم بیارم اینجا.
شما میتونید پکیجو جداگونه با IDM دانلود کنید و با پاورشل نصبش کنید نیاز نیست حتما مستقیم از استور گرفت.

• Like
Reactions: blak and MAG1991
بازی معمولی هست!چیز خاصی توش نیست
یک پست چی با گرافیک به شدت پایین و بازی روتین!
نمیدونم چطور توضیح بدم،یه سری بازیها هستن که تم خاصی دارن و حس و حال متفاوتی نسبت به بقیه بازیها دارن این جور بازیها خاص حساب میشن که معمولا هم سلیقه ای هستن.
مثلا بازی The Gunk و exo one هم که تازه به گیم پس اضافه شدن از این جور دسته بازیها هستن.

نمیدونم چطور توضیح بدم،یه سری بازیها هستن که تم خاصی دارن و حس و حال متفاوتی نسبت به بقیه بازیها دارن این جور بازیها خاص حساب میشن که معمولا هم سلیقه ای هستن.
مثلا بازی The Gunk و exo one هم که تازه به گیم پس اضافه شدن از این جور دسته بازیها هستن.
درسته این مورد رو حق دارید و شرایط و شخص خاص خودش رو میطلبه

• Like
Reactions: Behnams923
آقا ما FireWatch رو نصب کردیم و دو سه روزه که دارم بازیش میکنم بدون اغراق میگم بعد از سال ها یه شور و شوق عجیبی پیدا کردم موقع بازی کردنش. بازی چند سال پیشه یحتمل خیلیاتون بازیش کردید. خیلی روایت خوبی داره بازی. مسیریابی با نقشه فیزیکی و قطب نما هم عااالی از آب در اومده.

حالا متوجه میشم چرا والو اعضای این استودیو سازنده رو بُرد واسه خودش.

آقا ما FireWatch رو نصب کردیم و دو سه روزه که دارم بازیش میکنم بدون اغراق میگم بعد از سال ها یه شور و شوق عجیبی پیدا کردم موقع بازی کردنش. بازی چند سال پیشه یحتمل خیلیاتون بازیش کردید. خیلی روایت خوبی داره بازی. مسیریابی با نقشه فیزیکی و قطب نما هم عااالی از آب در اومده.

حالا متوجه میشم چرا والو اعضای این استودیو سازنده رو بُرد واسه خودش.
من هرگز بازیش نکرده بودم
چند روز پیش نصبش کردم گرافیکش تو ذوقم خورد و پاک کردم ~X(

سلام.
آقا این بازی The RiftBreaker رو چقد لذت بردم. ازین بازیهای Resource Management و Defense هست. البته مشکلاتی هم داشت از جمله اینکه بشدت Cpu Bound بود و جاهای خیلی شلوغ کند میشد، ولی درکل جالب بود. فضاسازی و طراحی محیطش خوبه. تنوع سلاح، لول بندی ایناش هم خوب بود.
The Riftbreaker | Xbox
release_base_building.gif
release_exploration.gif
من هم دانلود کرده بودم ولی این بازی بیشتر با pc رادست و روونه و با دسته سخته بازی کردنش

من هم دانلود کرده بودم ولی این بازی بیشتر با pc رادست و روونه و با دسته سخته بازی کردنش
من روی گیم پس PC بازی کردم. کنسول اکس باکس ندارم. با CPU Corei5 8400 قشنگ گلوگاه میشد. نمیدونم حالا احتمالا روی اکس باکس چقد مشهوده.

• Like
Reactions: hadi_gamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or