Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
درود بر گیم پس بازان گرامی

یه گلد یکساله ترکیه و یه اشتراک 1 ماه اونم ترکیه و تاکیید شد با چیز پی ان ترکیه حتما وارد بشه ، با دلهره وارد کردم رو یه اکانت قدیمی ماکروسافت و 13 ماه گیم پس گرفتم

جمعش شد 1699
می شد با 900 تومن از این اکانتها ظرفیت کامل گرفت ولی من ریسک نکردم.

پیش به سوی خرید سری ایکس

مبارکه ولی با همین مبلغ میتونستی گلد و گیم پس امریکا بگیری دیگه.

ترکیه معمولا میگیرن که خیلی ارزونتر پاشون بیفته نه اینکه هم قیمت امریکا بشه.

مبارکه ولی با همین مبلغ میتونستی گلد و گیم پس امریکا بگیری دیگه.

ترکیه معمولا میگیرن که خیلی ارزونتر پاشون بیفته نه اینکه هم قیمت امریکا بشه.
حساب کردم یه ۳۰۰ تومن کمتر برام در اومد از امریکا.
امریکا و ترکیه که فرقی نمیکنن از لحاظ خدمات درسته؟

من کنسول رو هوم کردم ولی وقتی افلاین میشم دیگه نمیتونم هیچ بازی رو اجرا کنم

چند جا خوندم بودم کنسول رو هوم کنید میشه افلاین بازی کرد
این قضیه شامل گیم پس هم میشه؟

کنسول رو که نمیشه هوم کرد و احتمالا منظورتون اکانت هست

اگه اکانت بازی هوم کنید به صورت آفلاین کار میکنه ولی گیم پس چون سرویس اشتراکی هست و تاریخ داره باید حتما قبل بازی آنلاین باشید تا لایسنس چک کنه

بعد اینکه وارد بازی بشین میتونید آفلاین کنید و تا وقتی کامل کنسول خاموش نکنید هم به صورت آفلاین قابل استفاده هست

کنسول رو که نمیشه هوم کرد و احتمالا منظورتون اکانت هست

اگه اکانت بازی هوم کنید به صورت آفلاین کار میکنه ولی گیم پس چون سرویس اشتراکی هست و تاریخ داره باید حتما قبل بازی آنلاین باشید تا لایسنس چک کنه

بعد اینکه وارد بازی بشین میتونید آفلاین کنید و تا وقتی کامل کنسول خاموش نکنید هم به صورت آفلاین قابل استفاده هست
کنسول رو که افلاین میکنم از بازی که خارج میشم برای بازی بعدی باز وارد نمیشه!!

جالبه من رو ps5 اشتراک ea دارم و اصلا هم انلاین نمیشم و براحتی وارد بازیهاش میشم.

ماکروسافت یه کم تجدید نظر کنه تو این قضیه هاش برای کاربرهاش کار رو راحت تر میکنه.

• Like
Reactions: pbgame
کنسول رو که افلاین میکنم از بازی که خارج میشم برای بازی بعدی باز وارد نمیشه!!

جالبه من رو ps5 اشتراک ea دارم و اصلا هم انلاین نمیشم و براحتی وارد بازیهاش میشم.

ماکروسافت یه کم تجدید نظر کنه تو این قضیه هاش برای کاربرهاش کار رو راحت تر میکنه.

شما چند تا بازی رو اجرا کن وقتی لوگو اومد از بازی خارج شو

۲ یا ۳ تا بازی اینجوری اجرا کنی بعد آفلاین کنی همه بازیا آفلاین اجرا میشن

• Like
Reactions: 8030v2
سلام بچه ها.بازی Aliens : FireTeam Elite به گیم پس اضافه شده.کسایی که دوست داشتن Outriders رو بازی کنن ولی به علت فیلتر بودن نمیتونن حتما این بازی رو امتحان کنن.تقریبا شبیه outriders هست.من حدود یه ساعتی بازی کردم خوشم اومد.

سلام بچه ها.بازی Aliens : FireTeam Elite به گیم پس اضافه شده.کسایی که دوست داشتن Outriders رو بازی کنن ولی به علت فیلتر بودن نمیتونن حتما این بازی رو امتحان کنن.تقریبا شبیه outriders هست.من حدود یه ساعتی بازی کردم خوشم اومد.
بازی خوبی هست ولی مقداری کنده و باید هم تیمیت خیلی خوب بازی کنه
خواستی پ خ بده بازی کنیم

• Like
Reactions: hadi_gamer
دوستان تازگی سریز ایکس گرفتم .اکانت گیم پس 1 ساله هم برادرم آلمان هست برام از آمازون گیفت کارت خرید فرستاد و فعال کردم الان 1 ساله .فقط یک سوالی دارم گاهی وقتی بازی ها اجرا میکنم دستگاه پیغام میده که اگر اکانت هوم کنید میتونید آفلاین بازی کنید .میخواستم بدونم این هوم کردن اکانت مزیتی داره غیر آفلاین بازی کردن؟بعد بازی های آنلاین چی میشن؟کلا هوم کردن اکانت برای کسی که اکانت گیم پسش را با کسی به اشتراک نگذاره مزیتی داره؟

دوستان تازگی سریز ایکس گرفتم .اکانت گیم پس 1 ساله هم برادرم آلمان هست برام از آمازون گیفت کارت خرید فرستاد و فعال کردم الان 1 ساله .فقط یک سوالی دارم گاهی وقتی بازی ها اجرا میکنم دستگاه پیغام میده که اگر اکانت هوم کنید میتونید آفلاین بازی کنید .میخواستم بدونم این هوم کردن اکانت مزیتی داره غیر آفلاین بازی کردن؟بعد بازی های آنلاین چی میشن؟کلا هوم کردن اکانت برای کسی که اکانت گیم پسش را با کسی به اشتراک نگذاره مزیتی داره؟

اگه گیم پس روی اکانت شخصی خودتون فعاله خیلی هوم بودن یا نبودنش برای شما تاثیری نداره برای بازی های گیم پس چون هوم کنید هم نیاز به چک کردن لایسنس داره گیم پس و به اون معنا آفلاین نمیشه

ولی اگه روی اکانت دیگه ای گیم پس فعال کردین اگه هوم کنید دیگه نیاری نیست هر بار وارد اکانت بشید تا بازی ها اجرا بشن

اگر هم روی هر اکانتی بازی خریده باشید و هوم باشه بازی به صورت آفلاین هم اجرا میشه

• Like
Reactions: aha2012
نمیدونم توجه کردین یا نه اینکه تو گیم پس یه بازیهایی با ژانرهای عجیبی وجود داره که معمولا هم بین بازیهای بزرگ و معروف گم شدن و به چشمتون نمیاد که البته هم بازیهای صرفا خوبی نیستن ولی تجربه شون جالبه :D مثلا یکی از بازیهایی که اخیرا دارم بازی میکنم اسمش exo one هست. یه بازی غریبیه با میکانیزم گیم پلی کاملا عجیب و یونیک. داستان از این قراره که ادم ها یک شی فضایی رو پیدا میکنن و شما کنترل این شی که درواقع یک گوی دارای انرژی و منعطفه رو به عهده میگیرید که بر اثر تغییرات جوی و گرانش انرژی ایش کم و زیاد میشه و با استفاده از همین المان شما باید هدایت این گوی پرنده رو در سیارات مختلف بدست بگیرید و اون رو از یک نقطه ی نقشه به طرف دیگه ببرید. بازی حالت chilling طور داره، موسیقی پسزمینه و پرواز بین ابرها در سیاره های نامشخص. جالبه همین گیم پلی عجیب بازی سرگرم کننده درومده. بازی ای نیست که بخوام پیشنهاد کنم ولی اگه اهل تجربه بازیهای متفاوت هستید حتما امتحانش کنید.

خب گیرز 5 هم تموم شد و من راضی بودم

عجب گرافیکی داشت.بر خلاف خیلی ها من از شخصیت کیتلین دیاز خوشم اومد.گان پلی هم عالی.

یک چیز این نسخه باس های خوب و چالش برانگیز بود.البته من روی درجه هارد رفتم.رو درجه های پایین تر را نمیدونم

الان میخوام برم سراغ گیرز 4 و کوانتوم بریک و البته اویل ویتین 2 یی که حالا 60 فریم هست

انصافا این گیم پس انقلابی ترین حرکت صنعت گیم هست.

تو سه هفته دو تا بازی مفت تموم کنی و الان هم سه تا بازی دیگه\m/

فقط با 400 هزار تومان اونم به مدت 4 ماه:*

هر ایرانی باید گیم پس داشته باشه

خب گیرز 5 هم تموم شد و من راضی بودم

عجب گرافیکی داشت.بر خلاف خیلی ها من از شخصیت کیتلین دیاز خوشم اومد.گان پلی هم عالی.

یک چیز این نسخه باس های خوب و چالش برانگیز بود.البته من روی درجه هارد رفتم.رو درجه های پایین تر را نمیدونم

الان میخوام برم سراغ گیرز 4 و کوانتوم بریک و البته اویل ویتین 2 یی که حالا 60 فریم هست

انصافا این گیم پس انقلابی ترین حرکت صنعت گیم هست.

تو سه هفته دو تا بازی مفت تموم کنی و الان هم سه تا بازی دیگه\m/

فقط با 400 هزار تومان اونم به مدت 4 ماه:*

هر ایرانی باید گیم پس داشته باشه

اون دی ال سی هایوباسترز رو حتما حتما بازی کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or