Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
نمیدونم توجه کردین یا نه اینکه تو گیم پس یه بازیهایی با ژانرهای عجیبی وجود داره که معمولا هم بین بازیهای بزرگ و معروف گم شدن و به چشمتون نمیاد که البته هم بازیهای صرفا خوبی نیستن ولی تجربه شون جالبه :D مثلا یکی از بازیهایی که اخیرا دارم بازی میکنم اسمش exo one هست. یه بازی غریبیه با میکانیزم گیم پلی کاملا عجیب و یونیک. داستان از این قراره که ادم ها یک شی فضایی رو پیدا میکنن و شما کنترل این شی که درواقع یک گوی دارای انرژی و منعطفه رو به عهده میگیرید که بر اثر تغییرات جوی و گرانش انرژی ایش کم و زیاد میشه و با استفاده از همین المان شما باید هدایت این گوی پرنده رو در سیارات مختلف بدست بگیرید و اون رو از یک نقطه ی نقشه به طرف دیگه ببرید. بازی حالت chilling طور داره، موسیقی پسزمینه و پرواز بین ابرها در سیاره های نامشخص. جالبه همین گیم پلی عجیب بازی سرگرم کننده درومده. بازی ای نیست که بخوام پیشنهاد کنم ولی اگه اهل تجربه بازیهای متفاوت هستید حتما امتحانش کنید.
آقا من صفحه رو باز کردم به قصد اینکه بگم این بازی رو دانلودش کنید حتی اگه اسمش رو نشنیدید که پست شما رو دیدم. :D خودم چیز خاصی ازش ندیده بودم، همینطوری چون حجم کمی داشت و اسکرین شات هاش جالب میزدن اخیرا دانلودش کردم. واقعا هم چیز خاصیه، تا حد زیادی برام یادآور جرنی بود اما خب اینجا انگار همه چی مرموزتر هست. سیاره هاش هم بعضا بشدت چشم نوازن فقط کاش میشد این Film grainش رو آف کرد. :D

آقا من صفحه رو باز کردم به قصد اینکه بگم این بازی رو دانلودش کنید حتی اگه اسمش رو نشنیدید که پست شما رو دیدم. :D خودم چیز خاصی ازش ندیده بودم، همینطوری چون حجم کمی داشت و اسکرین شات هاش جالب میزدن اخیرا دانلودش کردم. واقعا هم چیز خاصیه، تا حد زیادی برام یادآور جرنی بود اما خب اینجا انگار همه چی مرموزتر هست. سیاره هاش هم بعضا بشدت چشم نوازن فقط کاش میشد این Film grainش رو آف کرد. :D
اره ژانرش به همین جرنی و اینا میخوره ولی خب جرنی خیلی بهتره :D. کلا گشتن تو بازیهای گیم پس و دانلود بازیهای کاملا ناشناخته که هیچ پیشزمینه ای ازش نداریم خیلی لذت بخشه. گیم پس هم زیاد داره از این نوع بازیها که اتفاقا حجمشونم کمه. مثلا چند وقت پیش مجموعه بازیهای ارکید گذاشته بودن تو گیم پس که عالی بود عالی، متاسفانه اخیرا ورداشتنش. بیشتر بازیهای دوران طلایی ارکید توی اون مجموعه بود که خیلی خوب بود خیلی. خب این بازیهارو به طور معمول من ببینم صدسال دیگه هم نمیرم سمتش :D

من هدف از این بازی رو نفهمیدم . یعنی تو همون سیاره اول موندم و هرچی جلو میرم به چیز خاصی نرسیدم :D

سلام رفقا. من یه ۱۲ ماهه گلد دوستم برام گرفته.ریجن us
الان خودم می‌خوام ۱ ماهه التیمت بگیرم، مشکل نداره ؟یا همون دوستم باید بگیره ؟

دوستان یک سوال داشتم که البته قبلا هم توسط خیلیا سوال شده بود اما بازم برای اطمینان خواستم بپرسم...

الان من یک کد لایو گلد 12 ماهه + کد گیم پس التیمیت 1 ماهه بخرم اکانتم به گیم پس التیمیت 1 ساله تبدیل میشه؟

و اینکه اکانت هوم فعال دارم، باید اول اونو unlink کنم قبلش؟

کدها رو هم باید از طریق اپ ایکس باکس (PC) بزنم درسته؟

• Like
Reactions: saeed_sg
دوستان یک سوال داشتم که البته قبلا هم توسط خیلیا سوال شده بود اما بازم برای اطمینان خواستم بپرسم...

الان من یک کد لایو گلد 12 ماهه + کد گیم پس التیمیت 1 ماهه بخرم اکانتم به گیم پس التیمیت 1 ساله تبدیل میشه؟

و اینکه اکانت هوم فعال دارم، باید اول اونو unlink کنم قبلش؟

کدها رو هم باید از طریق اپ ایکس باکس (PC) بزنم درسته؟
بله مورد اولتون توی پست اول هم نوشته شده.
نکته 2: اکر هر یک از مراحل انجام کار رو اشتباهی یا عوضی انجام بدید مثلا اول التیمیت اکتیو کنید بعد گلد اشتراکتون نصف میشه پس حواستون رو جمع کنید.
پ.ن. اول کد گلد رو بزنین و بعد التیمیت!

پ.ن.2 برای گیمپس pc اون مواردی که گفتید رو اطلاع ندارم راستش

من هدف از این بازی رو نفهمیدم . یعنی تو همون سیاره اول موندم و هرچی جلو میرم به چیز خاصی نرسیدم :D

به سمت یه نور باید حرکت کنید و در نهایت به اون نور که رسیدین وارد سیاره بعدی میشید

دقت کنید نور متفاوتی از بقیه هست ولی خب فاصله زیادی هم ازتون داره و باید چند دقیقه مسیر طی کنید تا بهش برسید و از موسیقی و گرافیک چشم نواز لذت ببرید تا به نور برسید

• Like
Reactions: saeed_sg and Scooby

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or