آخرین ویرایش:
قیمتش تو حوالی 400 دلار اینا باشه بنظرم بشدت ارزش خرید داره.
البته اگه تو بحث نت و باتری و .... اذیت نکنه.
.
اسپنسر عقل توی کله پوکش باشه قیمت رو نباید بالاتر از سوئیچ بزنه وگرنه ملت وقتی سوئیچ با اون تنوع انحصاری هست چرا باید XBOX ALLY با قیمت بالاتر رو بخرن؟؟؟قیمتش تو حوالی 400 دلار اینا باشه بنظرم بشدت ارزش خرید داره.
البته اگه تو بحث نت و باتری و .... اذیت نکنه.
.
اساسا این کنسول دستی نیست و رقیب سوییچ ۲ هم نیست! توی دستهی pcهای هندهلدی هست که لیدر بازارشون هم استیم دکئه.اسپنسر عقل توی کله پوکش باشه قیمت رو نباید بالاتر از سوئیچ بزنه وگرنه ملت وقتی سوئیچ با اون تنوع انحصاری هست چرا باید XBOX ALLY با قیمت بالاتر رو بخرن؟؟؟
اپشن گیم پس با قیمت ۴۰۰ الی ۴۵۰ دلار خوده من یکی مشتریشم
الان ROG Ally 1TB با رم ۲۴ و پردازنده z1 تو بازار ایران حدود ۸۰ تومن قیمتشه، به نظر بعد از بین رفتن حباب اولیه نسخههای اکسباکس 1TBش هم باید همین قیمت باشه.
وقتی پای پلتفرم هولدر مثل مایکرو میاد وسط اینجا دیگه بحث رقابتی میشه ....اساسا این کنسول دستی نیست و رقیب سوییچ ۲ هم نیست! توی دستهی pcهای هندهلدی هست که لیدر بازارشون هم استیم دکئه.
قیمت و نوع خود بازی ها و لایبرری موجود کاربر رو هم مد نظر داشته باشوقتی پای پلتفرم هولدر مثل مایکرو میاد وسط اینجا دیگه بحث رقابتی میشه ....
اگر بخواد فروش کنه باید قیمت رو پایین تر سایر هندهلد های بازار بذاره....
سوئیچ هم در نوع خودش هندهلد هست ....
من الان توی مغازه نمیتونم کنسول خانگی ببرم بازی کنم مجبورم یه کنسول دستی جمع و جور بگیرم بشینم مثلا نیم ساعت ORI بازی کنم خب اینجا انتخابم یکی از هندهلد های بازار هست میخواد سوئیچ باشه میخواد XBOX ALLY باشه میخواد استیم دک باشه اینجا دیگه پای قیمت وسطه که تعیین کننده هست ولی برای کسی که صرفا انحصاری های سوئیچ رو بخواد اره اون انتخاب اول و آخرش سوئیچ هست
خیلی ها فکر میکنند مایکروسافت واسه رقابت وارد بازار کنسول دستی شده!اسپنسر عقل توی کله پوکش باشه قیمت رو نباید بالاتر از سوئیچ بزنه وگرنه ملت وقتی سوئیچ با اون تنوع انحصاری هست چرا باید XBOX ALLY با قیمت بالاتر رو بخرن؟؟؟
اپشن گیم پس با قیمت ۴۰۰ الی ۴۵۰ دلار خوده من یکی مشتریشم
همون gta6 دوباره تاخیر نخوره کلامونو میندازیم هوابابا بیخیال
2023 اون همه بازی خفن داشتیم ، هنوز نصف 2025 رفته 3 تا نامزد Goty داریم (حداقل) نصف دیگشم کلی بازی خفن دیگه داره میاد، 2026 ـم هنوز خیلی مونده احتمالا تا آخر سال بعد فورتزا و هیلو داشته باشیم GTA 6 ـم که میاد، RE9 و 007 ـم که تایید شدن، دیگه چی میخواین
دوران اینکه بتونن مثل نسل 6-7 هر سال بازی خفن بدن خیلی وقته تموم شده، بازیا پر هزینه شدن و پروسه ساختشونم طولانی.
شوکیس مایکروسافت امسال خیلی خوب نبود ولی پارسال واقعا معرکه بود، جوری نیست که بگی از زمان E3 به اینور نمایش خوب نداشتیم! (البته همون E3 هم احتمالا نسل 7 رو یادته چون نسل 8 نمایش داغون کم نداشتیم)
چند تا فرض اشتباه داری که رو حساب همونا هم انتظارات اشتباه پیدا کردی.وقتی پای پلتفرم هولدر مثل مایکرو میاد وسط اینجا دیگه بحث رقابتی میشه ....
اگر بخواد فروش کنه باید قیمت رو پایین تر سایر هندهلد های بازار بذاره....
سوئیچ هم در نوع خودش هندهلد هست ....
من الان توی مغازه نمیتونم کنسول خانگی ببرم بازی کنم مجبورم یه کنسول دستی جمع و جور بگیرم بشینم مثلا نیم ساعت ORI بازی کنم خب اینجا انتخابم یکی از هندهلد های بازار هست میخواد سوئیچ باشه میخواد XBOX ALLY باشه میخواد استیم دک باشه اینجا دیگه پای قیمت وسطه که تعیین کننده هست ولی برای کسی که صرفا انحصاری های سوئیچ رو بخواد اره اون انتخاب اول و آخرش سوئیچ هست
دیگه این داستان پلتفرم هولدر بودن هم به اتمام رسیده.چند تا فرض اشتباه داری که رو حساب همونا هم انتظارات اشتباه پیدا کردی.
اول اینکه این صرفا یه هندهلد پی سی مثل ده ها هندهلد پی سی که تو بازار هست و به نیم میلیون فروشم خیلیاشون نمیرسن. مورد دومم اینه که اصلا این دیوایس واسه مایکروسافت نیست. صرفا یه کلب با مایکرو کردن که اپ اکس باکس پی سی روش نصب کردن. اگرم رقابتی هست بین بقیه هندهلد پی سی هاس نه سوییچ.
اگر کسی دنبال کنسول دستی واسه بازی کردن میگرده فقط سوییچ 1 و سوییچ 2 برای تهیه وجود داره.
آقا وجدانا ولی نکنیداینجا مثلا فروم تخصصی گیمه کامنتای اینستا نیست که میگید مایکروسافت کنسول دستی ساخته
![]()
اها پس بقیه هندهلدها کلا بازی اجرا نمیکنن فقط دکوری مثلا میخری میندازی یه گوشه بازی هم اصلا اجرا نمیکنن کلا .... دکوری هستناگر کسی دنبال کنسول دستی واسه بازی کردن میگرده فقط سوییچ 1 و سوییچ 2 برای تهیه وجود داره
احتمالا ماله عمه منه .... دیشب هم قرض داده به مایکرو و سارا باند و اسپنسر دستشون بگیرن یه تبلیغی بکنن یه چند دقیقه از نمایش رو بهش اختصاص بدن یه تبلیغ گیمپس هم روش بکنن بعدم پسش بدندومم اینه که اصلا این دیوایس واسه مایکروسافت نیست

چشمآقا وجدانا ولی نکنیداینجا مثلا فروم تخصصی گیمه کامنتای اینستا نیست که میگید مایکروسافت کنسول دستی ساخته
![]()