نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
حالا من با بقیه بازی ها فعلا کاری ندارم ولی Clockwork Revolution جالب به نظر می رسید .
البته اینو به عنوان کسی میگم که به بازی های این سبکی علاقه داره . در واقع این بازی یه بایوشاک تمیزتر و مدرن تر بود، با گیم پلی بی نظیر و به نظر میاد UI تمیز که بی صبرانه منتظرم تا پلی اش بدم.

هییییی e3 یادت بخیر =((
صنعت گیم چی بود چی شد یاد صنعت فیلم سازی افتادم که هرچی میگذره بد و بدتر میشه 8-|
نسل تموم شد فکر کنم همه بازیا معروف میان نسلی بشن ;))
بابا بیخیال :D
2023 اون همه بازی خفن داشتیم ، هنوز نصف 2025 رفته 3 تا نامزد Goty داریم (حداقل) نصف دیگشم کلی بازی خفن دیگه داره میاد، 2026 ـم هنوز خیلی مونده احتمالا تا آخر سال بعد فورتزا و هیلو داشته باشیم GTA 6 ـم که میاد، RE9 و 007 ـم که تایید شدن، دیگه چی میخواین :دی
دوران اینکه بتونن مثل نسل 6-7 هر سال بازی خفن بدن خیلی وقته تموم شده، بازیا پر هزینه شدن و پروسه ساختشونم طولانی.

شوکیس مایکروسافت امسال خیلی خوب نبود ولی پارسال واقعا معرکه بود، جوری نیست که بگی از زمان E3 به اینور نمایش خوب نداشتیم! (البته همون E3 هم احتمالا نسل 7 رو یادته چون نسل 8 نمایش داغون کم نداشتیم)

هندهلدی که معرفی شد به نظرم جذابه، یه دیوایس که روش به ویندوز دسترسی داری، میتونی هزار جور ماد رو بازیا نصب کنی، به گیم پس دسترسی داری، پایرت هم که در دسترسه :دی
فقط با توجه به قیمت ۸۰۰ دلاری نسل قبلیش، باید دید اینو جه قیمتی میدن.

مراسم که ضعیف بود... اما یک نکته داشت...

با توجه به اینکه دیگه هدف مایکی فروختن کنسول نیست برخلاف اول نسل... کم کم این سیاست معرفی زود هنگام بازی رو هم دیگه الزامی نمی دونن... در واقع ایونت های مایکروسافت بیشتر شبیه ایونت های نتفلیکس داره می شه تا e3 های سابق...

برای کنفرانسی که اکثر نمایشاش قراره تا سال بعد همین موقع بیاد عالی هست... امیدوارم همین روند رو ادامه بدن...
من این سیاست رو دوست دارم

ممکنه برخی ها ناراحت باشن از اینکه یه سری بازیا نبودن... ولی بهای یکی دو تا شوکیس که بیای کلی بازی نشون بدی... اینه در طول نسل دیگه دستت به اون صورت خالی می شه... اتفاقی که برا سونی تو نسل هشت هم افتاد...

البته من مطمئنم تا سال بعد یک یا دو تا دولوپر دایرکت هم احتمالا xbox برگزار کنه... که باز چند تا بازی فرست پارتی یا تردپارتی اونجا معرفی کنه...

اصلا نمایش خوبی نبود. کلا به جز سامرفست (اونم تا حدی) هم نمایش سونی و هم مایکرو برای من ناامید کننده بود. هیچ خبری هم از نه از گیرز نه بازیهای بزرگ دیگه شد و نمایش پر از بازیهایی بود که خیلیاشونو تو تبلیغات وسط تماشای ویدیوهای یوتیوب هم میشد دید:D. فیبل هم که با این تاخیرات زیاد و نمایشات گذشتش نشون داد وضعیت درست و حسابی نداره متاسفانه.

نکته مثبت نمایش ولی بنظرم کنسول دستیه بود - خداییش حال کردم باهاش :D و تجربه انجام بازیهای گیم پس رو کنسول دستی خیلی جذابه. فقط میمونه بحث قیمت و کیفیت که یکم نگران کنندس وگرنه کلیت محصول از معرفی کنسول نسل جدید برای من جذابتر بود چون خیلی کاربردی و باحالهB-)

.​

نمایش کلاک وورک خیلی خوب بود، با اینکه حس یه بازی اوریجینال رو نمیده و شدیدا آرت استایلش بایوشاک هست ولی از خود بایوشاک بایوشاک تر بود😁. آرت استایلشو خیلی دوست داشتم. به نظرم از judas لوین هم جذاب تر باشه. در کل یکی از شوترهای عالی سال بعد هست قطعا و خوشحالم که توی این ژانر هنوز چنین عناوین درجه یکی میبینیم.

عجیبه تو نظرسنجی جف کیلی اکثرا A و B به شوکیس دادن من انتظار داشتم C بیشتری بگیره.
من یه ایراد دیگه هم که به شوکیس دارم تردپارتی برای گیم پس به اندازه کافی ندیدم.

نمیدونم سیاست مایکرو چی هست، شاید میخواد معرفی بازیها رو زمانی انجام بده که نزدیک عرضه هست، ولی بعضی پروژه‌ها دیگه نگران کننده است مثل همین everwild که هیچی به هیچی.
بلید هم انتظار داشتم یه تیزر دیگه ای ازش ببینم.

نسل تموم شد خبری از کنترابند نیست، چه زباله ای هست اخه این.

فقط درباره بلک اپس ۷، این شاید بهترین تریلری بود که تا حالا ساختن، اکتیویژن شارلاتان تو مارکتینگ استاد هست 😁
کمپین بازی حالت کوآپ هم داره. مایکل روکر هم تو کست بازی هست.

در نهایت ۲۰۲۵ شاید بهترین سال مایکرو از لحاظ ناشر بود که در ادامه ۷ تا بازی دیگه تو صف انتشار داره

1000081867.jpg

نظرتون درباره Outer Worlds 2 چیه؟ اصلا کسی بخش اختصاصیش رو دید؟ 😁

من بعید میدونم هندهلد دیگه ای غیر از همین XBOX ALLY از مایکرو ببینیم ....
قیمتش رو بتونه رقابتی اعلام کنه حرف نداره ..
قیمتش تو حوالی 400 دلار اینا باشه بنظرم بشدت ارزش خرید داره. :x
البته اگه تو بحث نت و باتری و .... اذیت نکنه.

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or