نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
برای من رونمایی از xbox ally اهمیتش بیشتر اونجاست که باعث میشه اون شایعه ای که میگفت کنسول نسل بعد xbox همراه با استور استیم عرضه میشه و یک شبه pc هست بیشتر اهمیت پیدا کنه مخصوصا اینکه میشه تا حدودی با رویه ای که برای این کنسول دستی پیش گرفتن رو برای کنسول نسل بعد هم تصور کنیم یعنی واقعا اگه بتونن یه نرم افزار/سخت افزاری بسازن که بشه بدون دردسر بازی های pc و xbox رو اجرا کنه یعنی همزمان هم گیم پس داشته باشی و هم استیم، بشدت ارزش کنسول نسل بعدش میره بالا.

در مورد کنسول دوستان خیلی جدی نگیرین.
این تبلیغات اولیه جهت ایجاد هایپه.
میگذره.

من تو تاپیک هندهلد هم اشاره کردم که جناب Asus باید سالی یکدونه کنسول دستی تولید کنه و خب مایکرو هم به دنبال ورود به دنیای سیستم عاملهای این کنسولها بود که جلوی رشد Valve با SteamOS رو بگیره.
از خود کنسول دستی که یه چی در حد باقی رقباشه و سخت افزار عجیبی نداره ولی جذابتر از اون سیستم عاملشه که خیلی سبک شده.

به نظر من این معنی رو نمیده که کنسول مایکروسافته.
Xbox Ally X بیشتر نشونه اینه که سیستم عامل این دستگاه چیه تا اینکه بخواد نشون دهنده یک کنسول تولید مایکروسافت باشه.

من شک ندارم مایکرو در ادامه سیستم عاملش رو به باقی شرکتها هم میده و شاید اسم ایکس باکس رو پشت اونها هم بیاره.
مثل گوگل که Android رو به کل تولیدکننده های گوشی میده ولی الزاما اون گوشی های تولید شده متعلق به گوگل نیستن و حتما نباید اسمش پشت اسم گوشی ها هم بیاد.

اصلا مثال نزدیکش کاریه که Valve با SteamOS کرد و اون رو به لنوو (Legion GO S)هم داد و الان حتی رایگان هم منتشر کرده که همه نصب کنن (البته اون دنیای لینوکسه و مثل باقی توزیعها اصلا قرار نبود که ولو بیاد براش قیمت تعیین کنه)
فقط فرقی که مایکرو داره اینه که عادت نداره سیستم عاملش رو همینطوری مفتکی در اختیار کسی بزاره.
این وسط حتما قراردادی نوشته شده ، لایسنس استفاده از اسم ایکس باکس ، ویندوز و... پرداخت شده ، از اونطرف Asus شاید به شکل دیگه ای منفعتی برده و... که ما همچین کنسولی رو با اسم ایکس باکس داریم میبینیم.

میخوام بگم آخر سال فروش این کنسول دستی ها آمارش برای مایکرو نوشته نمیشه که بگه ما اینقدر ایکس باکس فروختیم.

Asus کنسول قبلیش اسمش Rog Ally X بوده (که اون خودش آپگرید شده قبلی Rog Ally بود) و این کنسول جدید آپگرید شده اونه و اسمش شده ROG Xbox Ally X که هم نشون بده کدوم مدله و چه سیستم عاملی روش نصبه و هم اسم جدیدی داشته باشه که با قبلی اشتباه گرفته نشه.

هر حالتی غیر این بود مایکرو تمام اسم ، آدرس و برند Asus یا Rog رو از روی دستگاه حذف میکرد.

Last edited by a moderator:
فکر کن نزدیک 70 میلیارد پول ناشری بدی که همه برای بهترین ip یش مه باشند و هیچ ری اکشنی ندن. البته کالاف فروش خودش رو در هر صورت داره
خودت جواب خودتو دادی دیگه. اون «همه» ای که میگی کلا مخاطبش نیستن.

BO6 پرفروش ترین بازی 2024 بود.

فکر کن نزدیک 70 میلیارد پول ناشری بدی که همه برای بهترین ip یش مه باشند و هیچ ری اکشنی ندن. البته کالاف فروش خودش رو در هر صورت داره
امار بازدید یوتوب تریلرشو رو ببین کجا واکنش نشون ندادن
کالاف کلا پرطرفداره هر چی باشه میخرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or