نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
من داشتم نمایش رو زنده میدیدم وسطش رفتم بستم گذاشتم کنار، چون خیلی خیلی راحت میشد تشخیص داد که من و خیلیای دیگه، مدت ها هست که از جامعه هدف مایکروسافت رفتیم کنار.
کل مراسم هاشون شده گیمایی که رو گیم پس هم کسی بازیشون نمیکنه (همون مفتش گرونه) و اون وسطا یه سری corporate Bullshit میان میگن که اره ما بازی هامون برا تمام سلیقه هاست، تهوع آوره.
اینکه یه استدویی مثل ابسیدین داره ۳ تا بازی میسازه همزمان یعنی اینکه ۳ تاش بدرد نمیخوره، بازی جون دار نمیسازن دیگه.
دوستانی هم که پرسیدن چرا مراسم ها زنده نیست داخل سالن اینه که کسایی که میرفتن این مراسم ها، گیمر های کژوال "we make games for everyone" نیستن، کسایی مثل منو شمان که اگه رفته بودن اونجا انقدر فحش میدادن مراسم کنسل میشد، در نتیجه از ترس ما تحتشون هست.
خلاصه که نمایش ۱/۱۰ اگه نشه صفر داد.
اگر ایونت های قبلی امسال رو می‌دیدید متوجه می‌شدید این بهترین ایونت بود اون تریپل A ها که هیچ دابل A هم خوب بودن برخلاف اون سامر گیم فست که یه مشت ایندی trash معرفی کرد اینجا ایندی هایی مثل پلنت اف لانا ۲ و سوپر میت بوی ۳ بعدی معرفی شد که کاملا قورت میده ایندی های سامر گیم فست رو .بهرحال سلیقه ست .مطلب بعدی هم اون حس گارد و تلقین هست کسی میگه هر چیزی مربوط به مایکروسافت هست بدرد نمیخوره خفن ترین نمایش رو هم بده لذت نمیبره .دقیقا برای کسی که این تفکر رو داره و کنسول مایکروسافت رو هم داره داریم به عینه می‌بینیم خیلی راحت کنسول مایکروسافت رو میفروشن چون تلقین کردن این کنسول بدرد نمیخوره و در مقایسه با فلان کنسول درجه دوم حساب میشه .حتی توی ترد پارتی ها

این روگی که با همکاری برند xbox تولید شده اتفاق خاصی نیست که بخواد بازار رو تکون بده ، از این دست گجت ها تو بازار پره و مخاطبش هم خیلی محدوده.بیشتر ی کار تبلیغاتیه برای برند ایکس باکس و گیم پس و همینطور پوسترهای تبلیغاتی play anywhere و عکس کلی دیوایس کنار همدیگه که به مخاطب نشون بده که تو به هر وسیله ای که فکر کنی برای بازی ، ما روش حضور داریم.

اگر ایونت های قبلی امسال رو می‌دیدید متوجه می‌شدید این بهترین ایونت بود اون تریپل A ها که هیچ دابل A هم خوب بودن برخلاف اون سامر گیم فست که یه مشت ایندی trash معرفی کرد اینجا ایندی هایی مثل پلنت اف لانا ۲ و سوپر میت بوی ۳ بعدی معرفی شد که کاملا قورت میده ایندی های سامر گیم فست رو .بهرحال سلیقه ست .مطلب بعدی هم اون حس گارد و تلقین هست کسی میگه هر چیزی مربوط به مایکروسافت هست بدرد نمیخوره خفن ترین نمایش رو هم بده لذت نمیبره .دقیقا برای کسی که این تفکر رو داره و کنسول مایکروسافت رو هم داره داریم به عینه می‌بینیم خیلی راحت کنسول مایکروسافت رو میفروشن چون تلقین کردن این کنسول بدرد نمیخوره و در مقایسه با فلان کنسول درجه دوم حساب میشه .حتی توی ترد پارتی ها
من نسبت به هیچ برندی گارد ندارم خداروشکر، خیلی وقته که گذاشتم کنار فن بازی رو، از کنفرانس بقیه شرکت ها هم دفاعی نکردم، امسال کلا کنفرانس ها جالب نبود چون سمت و سویی که شرکت ها پیش گرفتن بدرد نمیخوره، حداقل واسه من که اینجوره، باب میل من نیست ، ممکنه شما خوشت بیاد که مسلما هیچ ایرادی نداره، خوشبحالت هم هست. ولی از لحاظ اماری هم گیمای چند وقت اخیر زیاد موفق نیستند. همونجور که اشاره کردم تنها علتی که این کنفرانس ها زنده برگزار نمیشه اینه که پلیرا از خجالتشون در میان، همون سونی هم همینه فرقی نداره ولی فرق اینه که مایکروسافت سردمدار و لیدر این مسخره بازیای چند سال اخیر شده.

• Like
Reactions: Love Console
من نسبت به هیچ برندی گارد ندارم خداروشکر، خیلی وقته که گذاشتم کنار فن بازی رو، از کنفرانس بقیه شرکت ها هم دفاعی نکردم، امسال کلا کنفرانس ها جالب نبود چون سمت و سویی که شرکت ها پیش گرفتن بدرد نمیخوره، حداقل واسه من که اینجوره، باب میل من نیست ، ممکنه شما خوشت بیاد که مسلما هیچ ایرادی نداره، خوشبحالت هم هست. ولی از لحاظ اماری هم گیمای چند وقت اخیر زیاد موفق نیستند. همونجور که اشاره کردم تنها علتی که این کنفرانس ها زنده برگزار نمیشه اینه که پلیرا از خجالتشون در میان، همون سونی هم همینه فرقی نداره ولی فرق اینه که مایکروسافت سردمدار و لیدر این مسخره بازیای چند سال اخیر شده.
نمیدونم چرا از کنفرانس ها و ایونت ها لذت نبردید ولی اگر دلیلش کمبودن بازیهای AAA هست که متاسفانه شاهد کم شدن این عناوین ولی بجاش شوتر های انلاینی و ایندی ها هستیم و همینجور بازی‌هایی که یک زمان فقط میازاکی توسعه میداد.

نمیدونم چرا از کنفرانس ها و ایونت ها لذت نبردید ولی اگر دلیلش کمبودن بازیهای AAA هست که متاسفانه شاهد کم شدن این عناوین ولی بجاش شوتر های انلاینی و ایندی ها هستیم و همینجور بازی‌هایی که یک زمان فقط میازاکی توسعه میداد.
دیگه وضع الان همینه. همین چینی ها و کره ای ها که تازه زدن تو خط AAA هم اکثرا دارن به پشتوانه همین بازی های آنلاین بازی سینگل پلیر میسازن.

@He!n3ger
بی زحمت یه گوشزد به گیم اسپات هم بکن که دیگه جایی نگه xbox handheld
چرا خودتون رو به کوچه علی چپ میزنید
جلوی دیوایس به اون گندگی زده ROG ، پشتش لوگوی چشم ROG رو انداخته رو دستگیره هاش نوشته ROG بعد اصرار میکنید که نه این کنسول دستیه اکس باکسه!
ایسوس چندین ساله داره این دیوایس رو تولید میکنه ، این یکی رو با همکاری اکس باکس تولید کرده و چندتا فیچر اکس باکس رو گذاشته روش.
کل این بازیتون هم برای اینه که بگید آره سونی هم بازیاش رو آورد روی ایکس باکس :D

آخرین ویرایش:
جلوی دیوایس به اون گندگی زده ROG ، پشتش لوگوی چشم ROG رو انداخته رو دستگیره هاش نوشته ROG بعد اصرار میکنید که نه این کنسول دستیه اکس باکسه!
ایسوس چندین ساله داره این دیوایس رو تولید میکنه ، این یکی رو با همکاری اکس باکس تولید کرده و چندتا فیچر اکس باکس رو گذاشته روش.
کل این بازیتون هم برای اینه که بگید آره سونی هم بازیاش رو آورد روی ایکس باکس 😄
البته فقط اینجا نیست. کانالای جعبه فن هم بجای اینکه از خود این دیوایس لذت ببرن که همه استورها رو داخلش داره و میتونه هر گیمری رو راضی کنه، چسبیدن به اینکه مایکروسافت کنسول دستی ساخته تا باهاش بازیای سونی اجرا کنیم! طرف داره بازیاشو مستقیم برای کنسول رقیب منتشر میکنه و یه جماعتی که هنوز توی vs موندن لنگ اینن که از طریق استیم (!!) میتونن بازیای سونیو روی دیوایسی که حتی ۱۰۰درصد برای متعلق به مایکروسافت نیست اجرا کنن.
1001492868.jpg
سر این vs خود اسپنسر آخرش شکسته شد و ترکید ولی هنوز یه عده بجای اینکه دنبال بازی کردن و لذت بردن باشن، چسبیدن به اینکه همچنان یه راهی هست دشمنی کنن و پوزه سونیو به خاک بمالن! اونم با چی؟با کنسول دستی ROG و دست به دامن شدن استیم که صرفا مایکروسافت یه مدل اختصاصیشو همکاری کرده همین.

کل این بازیتون هم برای اینه که بگید آره سونی هم بازیاش رو آورد روی ایکس باکس :D
چرا یک عده انقدر از اسم اکس باکس تنفر دارن ؟
مورد داشتیم تو همین فروم طرف خوشحال بوده که هیچ اسمی از ایکس باکس و مایکرو تو تریلر فورزا هورایزن ۵ چنل ps نیامده اونوقت حالا خبر به این مهمی که بازی های ps تمام و کمال و نیتیو روی کنسول دستی جدید xbox قابل اجرا هستن رو کسی نباید بهش اشاره کنه

چرا یک عده انقدر از اسم اکس باکس تنفر دارن ؟
مورد داشتیم تو همین فروم طرف خوشحال بوده که هیچ اسمی از ایکس باکس و مایکرو تو تریلر فورزا هورایزن ۵ چنل ps نیامده اونوقت حالا خبر به این مهمی که بازی های ps تمام و کمال و نیتیو روی کنسول دستی جدید xbox قابل اجرا هستن رو کسی نباید بهش اشاره کنه
من خودم یه عده از همونا بودم در نسل هفتم توی گروه سوپر فن های زبون نفهم هم عضو بودم .دلیل اینکه فرد از مایکروسافت متنفر میشه یکی علاقه به سونی هست که رقیب حساب میشه یکی هم جوو مثلا انجمن یا سایت یا فلان گروه بعد فکر میکنه مثلا سونی بهشتی هست و مایکروسافت جهنمی .سونی سفید و مایکروسافت سیاه .سونی پیغمبر امام مایکروسافت شیطان رجیم .منم از همین افراد بودم درست ۱۵ سال قبل درست عین رئال و بارسا که از هم متنفرن و این افراد کلا نمیتونن هیچ برتری ای از مایکروسافت قبول کنن و فکر میکنن مایکروسافت کلا باعث ضرر صنعت هست و باید نابود بشه و سونی بی رقیب باشه .منم همینجوری بودم تازه خیلی بدتر ولی رفته رفته سعی کردم بدون تعصب بشم که حقایق رو ببینم هرچی سنم رفت بالاتر تعصبم کمتر شد و دیدم که این صنعت نیاز به رقابت دوتا رقیب داره .توی نسل هفتم خیلی ip ها بخاطر رقابت این دو کمپانی خلق شد ولی الان رقابتی رو شاهد نیستیم و اگر مایکروسافت از رقابت کنسولی به کنار بره وضعیت بدتر هم میشه .خلاصه منم یکی از همین ها بودم ولی رفته رفته سعی کردم ریشه این تعصب رو بخشکونم متاسفانه ea (الکترونیک آرتز هم منظورم نیست )هم کاری کردن که به ماها انگ تروریستی بزنن و من با هر خارجی ای دوست شدم یا باهام سرد شدن یا بلاکم کردن فهمیدم که هیچجا مارو به هیچجا شون قائل نیستن حالا من بیام بگم فنم و خودمو از محصولات فلان کمپانی محروم کنم . حقیقتا اول نسل هم ps5 داشتم ولی با توجه به اینکه ۹۰٪ وقتمو فیفا التیمیت میزنم و زیاد توی قید و شرط انحصاری هم نیستم (هرچند سری گاد اف وار بعد از ۲۰۱۸ مورد پسندم نیست همینجور هورایزون فوربیدن وست و مشتقاتش) دیدم پلاس هم هیچی بهمون نمیده از اونطرف گیم پس هم ارزونتره هم بازیهای بهتری میده و اکانتهای ظرفیتی ایکس باکس هم ۳۰٪ حداقل ارزونترن تازه راحت تر هم فروش میرن دیگه ps5 خودمو فروختم سریز ایکس خریدم از نظر بازیها خیلی بهتر شده برام .حقیقتا چند بار هم پولم می‌رسید که در کنار سریز ایکس ps5 هم بخرم ولی مانیتور و گوشی و صندلی گیمینگ گرفتم چون دیدم ps5 برای من توجیحی نداره و غیر گرنتوریسمو بازی خاصی دیگه ای نیست بخوام انجام بدم .

یعنی رو کنسول ماکرو میشهgod of war بازی کرد؟ من فکر کنم سونی واقعا دیگه چیزی واسه پی سی ریلیز نکنه. حتی ماکرو میتونه رو کنسول نسل بعدش هم ویندوز بیاره و استیم ساپورت کنه و بازی سونی و... و دوباره همین داستان پیش بیاد.
ماکرو اگه کنسول نسل بعد رو بر پایه ویندوز بسازه و بشه بازی کرکی مثل PC روش ریخت همین طور استیم
فروش فوق العاده ای میکنه

• Like
Reactions: Love Console
خود مایکروسافت داره نمادهای Xbox رو روی کنسول رقیب به صورت مستقیم منتشر میکنه بعد یه عده خوشحالن که از طریق استیم میتونن روی ورژن مایکروسافت از کنسول دستی ROG بازیای انحصاری اونورو تجربه کنین؟!
نوش جونتون باشه و کیفشو ببرین مهم اینه همه از همه گیما لذت ببرن! ولی دیگه یطوری رفتار نکنین که انگار اختصاصی بازی برای کنسول مایکروسافت پورت شده! بازی از استیم اجرا میشه و باهاش میاید کل کل و vs چی راه میندازین؟!
کنسول دستی رو بخرین کیفتونو‌ ببرین بابا! vs تموم شد رفت صفحه یوتیوب Xbox تریلر فورتزا هورایزن ۵ با فیچرای اختصاصی فایو پرو گذاشته! دنبال چی هستین شما الان؟! :D
امیدوارم لااقل با همین ROG جدید بتونین لست ۲ رو پلی بدین که بازی نکرده اینقدر بهش هیت ندین! خوبه اینطوری لااقل فرجی بشه بازیش کنین ببینین چی رو از یوتیوب میدیدین و الکی بهش هیت میدادین! :D
هرپلتفرمی دارین بشینین بازی کنین کیفتونو‌ ببرین! این همه جنگ کنسولی تهش چی شد؟ سر میلیارد میلیارد خرج کردن مایکروسافت ادعا اومدید چی شد؟ کنسول دستی داده همه ویژگیاش مهم نیست فقط اجرای بازیای سونی شده بهانه برای کل کل؟! لول
---
ای کاش کنسول دستی سونیم قابلیت اجرای استیم داشته باشه. استیم باید روی همه پلتفرما باشه از بس که خفنه! هیچ استور و ‌پلتفرمی به گرد پاش نمیرسه از بس که کامل و جذابه. کنسول بعدی مایکروسافت همین استیم و گیم پسرو داشته باشه ارزش خرید داره. انحصاری نخواستیم.

آخرین ویرایش:
آقا با هر چی شوخی می‌کنید با Forza Horizon شوخی نکنید 😅 😁
If you look at the revenue earning of that game now, it beats Gran Turismo, F1, Need For Speed and The Crew put together. That's before Horizon went over to PlayStation

"That's the game we have to beat" – Lighthouse Games on making a "disruptive" driving game to take on Forza Horizon

بازی با همچین درآمد و یوزر فعال خودش برند هست و نیازی به هیچ کنسولی برای تبلیغ نداره :دی وگرنه تو اکثر موارد که مایکروسافت وضعش خراب هست و اصلا اینکه بازی‌هاش رو برای پلی‌استیشن عرضه می‌کنه واقعا جای هیچ گونه دفاع و ماست‌مالی نداره 😅😁

این روگی که با همکاری برند xbox تولید شده اتفاق خاصی نیست که بخواد بازار رو تکون بده ، از این دست گجت ها تو بازار پره و مخاطبش هم خیلی محدوده.بیشتر ی کار تبلیغاتیه برای برند ایکس باکس و گیم پس و همینطور پوسترهای تبلیغاتی play anywhere و عکس کلی دیوایس کنار همدیگه که به مخاطب نشون بده که تو به هر وسیله ای که فکر کنی برای بازی ، ما روش حضور داریم.
ببین حرفات درسته اما بنظرم همینکه اسم Xbox پشتشه میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.

برای مثال همین چند دقیقه پیش یه ویدیو از استریمره رو اینستا دیدم که پشماش ریخته بود از اینکه این دیوایس میتونه چندین استور همزمان رو با هم داشته باشه، ویدیوش کلی ویو خورده بود و کامنتا همه به به چه چه میکردن! در صورتی که اصلا چیز جدید و خاصی نیست :دی
ولی خب چون Xbox معرفیش کرده تازه جالب شده واسه ملت.

اینم باید در نظر گرفت که همه مثل ما پیگیر اخبار گیمینگ و هندهلد و اینا نیستن، اون فردی که کنسول گیمره عادیه و یک کنسول میگیره بازی کنه اکثر مواقع فقط یک پلی استیشن میشناسه یک اکس باکس، احتمالا ازش بپرسی ROG چیه نمیدونه مال Asus ـه دیگه Claw و اینا بماند.
حالا همینکه Xbox اینو معرفی کرده بیشتر میوفته سر زبونا، مثل سری اکس/اس هم نیست که انحصاری نداشته بخواد با PS رقابت کنه، اون پلی استیشن فنه هم اینو در کنار کنسولش میگیره که هم هندهلد داشته باشه هم به استیم و گیمپس دسترسی داشته باشه.

در نهایت ولی همه چی برمیگرده به قیمت گذاریش بازم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or