نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
این چیزی که معرفی کردن ارزش خرید نداره
نسخه معمولی 8cu ~X( احتمالا 60 تا 70 درصد ضعیف تر از سری s :))
نسخه x هم 16cu که احتمالا 20 تا 30 درصد ضعیف تر از سری s
نسخه x با این ابعاد
1749407481484.png
1749407445125.png
با قیمت حداقل 700 دلاری بعید قوی تر از سوییچ 2 + dlss باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nameless King
این چیزی که معرفی کردن ارزش خرید نداره
نسخه معمولی 8cu ~X( احتمالا 60 تا 70 درصد ضعیف تر از سری s :))
نسخه x هم 16cu که احتمالا 20 تا 30 درصد ضعیف تر از سری s
نسخه x با این ابعاد
View attachment 383928View attachment 383928
View attachment 383927
با قیمت حداقل 700 دلاری بعید قوی تر از سوییچ 2 + dlss باشه
کلا جوگیری بد دردی هست یه سری از الان میگن عجب چیزیه من قطعا میخرم. بزار یه مدت بیاد ببینیم چیه بعد

• Like
Reactions: Z-fan
ضمن احترام به سلیقه دوستانی که خوششون اومد نمایش با سلیقه من اشغال بود.
کلی بازی AA ولی یه AAA درست و حسابی و جدی که به سلیقه من بخوره نداشت.
ابسیدین که برای من حکم اورریتد ترین استدیو رو داره طبق معمول یکی دیگه از بساز بندازهاش رو نشون داد. یادم نمیاد اخرین بازیشون که واقعا تموم کردم چی بود فکر کنم نیو وگاس.
یه سری بازیها هم بودن که دوستان اینجا رو برام یاداور میشد از جمله میت بوی سه بعدی که بلافاصله یاد اریا افتادم :D یا اون بازی دختره رنگی که یاد یکی دیگه از دوستان که اسم نمیبرم :D
اکثر بازیها هم این فکر رو به ذهنم میاورد که به چی فکر کردن که ایده ساختن همچین چیز داغونی به ذهنشون رسیده.
نبود پرفکت دارک نا امید کننده بود. امیدی از اول به بودن TES نداشتم و حتی سال بعد هم احتمالا نیست. ولی دو مورد در کامنتها برام جالب بود.
یکی اینکه هنوز تعدادی به فیبل امید دارن. به نظر من فیبل هم اخرش یه چیزی در حد hellblade از اب درمیاد. الکی هایپ شده. هیچ امیدی بهش ندارم. اونهایی که در ذهنشون از فیبل یه ویچر یا اسکایریم یا چیزی در این مایه ها ساختن سر قبری گریه میکنید که مرده ای توش نیست.
دوم اینکه ملت شاکین که کال او دیوتی در حدی نیست که بخواد به عنوان حس ختام برنامه باشه که کاملا موافقم. تا قبل از انلاین شدن و شیردوشی میتونست سورپرایز خوبی باشه ولی الان اهمیت زیادی نداره.
تنها بازی که اگر الان دم دستم بود تست میکردم سولو لولینگ بود که این هم بخاطر اینکه مانهواش رو خوندم و همیشه دوست داشتم تبدیل به گیم بشه.

در کل 4/10 و این 4 هم بخاطر اینکه بعضی سلیقه ها (غیر از سلیقه من) رو پوشش میداد وگرنه اگر فقط خودم رو در نظر بگیرم 1/10

تفاوتشون زیاده
ai z2 هت 8 هسته و 16 ترد با 16 هسته گرافیکی و rdna 3.5
اون یکی هست 4 هسته و 8 ترد با گرافیک rdna2 8 هسته ای
تو تعطیلات میاد و قیمتشونو نمیشه تخمین درستی زد
به هر حال به نظرم بیشتر از ۶۰۰ یا نهایتا ۷۰۰ دلار نمیشه

• Like
Reactions: Love Console
داشتم کامنت هارو میخوندم، و به یه نتیجه ای رسیدم، یه بخشی از نارضایتی ملت از شوکیس ها، عدم نمایش بازی های بزرگی هست که مدت هاست معرفی شدن و هیچ خبری ازشون نیست. حالا چه انحصاری و چه مولتی پلفترم. مثلا خیلی ها منتظرن ببینن Fable چه شکلیه و از نبودش شاکین، اما بازی نمایش نداره چون آماده نیست و در واقع مشکل صرفا زود معرفی شدنشه. یا GeoW: E-Day. بازی های مالتی پلتفرم هم همینطور. مثلا یه سری ناراضی هستن چون Tomb Raider ندیدن، یا Bioshock (خودم) یا PoP و SC (باز خودم) و Mass Effect جدید و .... در صورتی که اینا اصلا ربطی به مایکروسافت ندارن. یا مثلا سونی. کلا الان بازی بی تکلیف زیاد داریم. همینجوری معرفی شدن، ولی هیچ خبری ازشون نیست! یا بازی هایی که همه میدونیم در حال ساختن و اما باز تو سکوت محض خبری فرو رفتن. در نتیجه همه مدام منتظریم تو یکی از این شوکیس ها یه چیزی ببینیم و بعد چون خبری نمیشه و این انتظار طولانی تر میشه، این ناامیدی رو تامیم میدیم به کلیت نمایش ها و میشه موجب نارضایتی.

این فاکتور عدم نمایش بازی هایی که ما انتظار داریم (اما نه از ابتدا تعهدی بر نمایششون بوده و نه بعضا اصلا ربطی به مایکروسافت دارن که حالا بخواد تصمیم بگیره باشن یا نه) رو بزاریم کنار، خود نمایش امشب خیلی خفن بود. یه عالم معرفی جدید داشتیم و هرکسی رو ببینی دستکم با دو سه تا بازی خیلی حال کرده! این یعنی یه نمایش عالی. اوکی، از اون شاهکارها نبود، اما در نظر بگیرید ترتیب دادن یه شوکیسی که بخواد دم یه ثانیه بازی فک برانداز نشون بده، نتیجه اش همین سرخوردگی حال حاضره! مثلا مایکروسافت چند سال پیش یه ابر شوکیس گذاشت و N تا بازی فوق خفن معرفی کرد، اما نتیجه اینکه هنوزم که هنوزه هیچ کدوم اون بازی ها آماده نمایش نیستن و الکی معرفی شده بودن:دی

تریلر Resonance خوب بود. ظاهرا یه پریکوئل قبل از دو‌ بازی اول هست. خیلی مشتاق اطلاعات بیشتر هستم.

تریل P4 هم یجورایی عجیب بود. البته اول تریلر نوشته بود محتوای تریلر از مراحل اولیه توسعه بازی هست. احتمالا آلفا یا پری آلفا؟ اما بنظرم وقتی هنوز بازی انطور آماده نیست که یه تریلر درست و‌ حسابی براش آماده کنند چرا اصلا نمایش داشته باشه. صبر میکردند تا بوقتش مثل P3R با تریلر خوب‌ از بازی رونمایی میکردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or