نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
بهترین نمایش بدون شک Clockwork Revolution بود. کمبت فوق العاده و قدرت داستان سرایی Inexile خیلی آدم رو یاد بایوشاک میندازه.
نمایش Super meat boy 3d هم عالی بود اما همین اول نشون دادن سختی بازی پاره کننده س و از سن و سال من گذشته:دی

به نظر من که خیلی شوکیس خوبی بود. درسته یه سری بازی بزرگ نبودن، اما خوب میزان که بودن یا نبودن اون ها نیست! کما اینکه من انتظار هم نداشتم اصلا نمایش داده بشن! کلی بازی خوب و متنوع نشون دادن و سوپرایزهای درست حسابی هم داشتن. شدو دراپ هم همینطور:دی انتها مراسم هم با یه نمایش خیلی خفن جمع شد، اوکی، CoD اینجا خیلی فن نداره، اما خوب در نظر بگیرید CoD جدید معرفی شد:دی

من چرا با نصف بیشتر بازی های جدید غریبم.نکنه گیمینگ هم به تهش رسیده.
منم همین حس رو دارم
اول گفتم شاید پیر شدیم دیگه ، اما واقعا به نظر میاد چشمه خلاقیت و جذابیت بازی ها خشکیدن. :D
اینجاها لازمه امثال راک استار و ناوتی داگ یه شوکی به صنعت بدن

فن های سری که از بیخ لوزرن و تحمل wallrun رو ندارن، منم از سر قحطی تایتانفال میدونم یه لذتی میتونم ببرم از مولتی پلیر این نسخه :D
میتونم تصور کنم wallrun تو لابی خاورمیانه و رنک با ایدیهای ابوخالد و ابوتراب چه سوژه‌ای بشه 😁
ولی فکر میکنم زامبی خیلی خوبی داشته باشه. کلا طرفدارهای زامبی امسال خیلی بهشون خوش گذشت. سال دیگه هم همینطور تا dmz برای ما بیاد💣😁

من اول فکر کردم نمایش آخر evil within 3 هست و نزدیک بود دو متر از رو صندلی بپرم بالا. میسون هم که شبیه سباستین بود.

واقعا این ژانگولر بازیا چیه که این تری آرک داره درمیاره. داره خودشو فقط خراب می‌کنه. مثلاً اسمش شوتر نظامیه، این چیزا چیه نشون میدی...مسخره ها

مراسم ضعیف و حوصله سر بری بود
بازیای پر و پیمون مثل Fable، Gears of War E-Day و فورتزای بعدی وجود خارجی دارن (اسپنسر آخرسر گفت) ولی معلومه آماده‌ی نمایش نبودن. بنظر میاد خودشون میفهمن همه منتظر اینا بودن ولی نتونستن نمایش بدن پس اسپنسر اومد دمیج کنترل کنه:دی
وضعیت فیبل هم دیگه داره نگران کننده میشه، این همه ساله معرفی شده هنوز یه گیم‌پلی کامل و درست درمون ازش نمایش ندادن:| زیاد انتظار نداشتم گیرز رو نشون بدن ولی فیبل چرا!

بازیایی که خوشم اومد:
The Outer Worlds 2
Super Meat Boy 3D
Ninja Gaiden 4
Clockwork Revolution
Planet of Lana II (خیلی حس لیمبو و اینساید میداد، نسخه اولش رو بازی نکردم)

خب نمایش تموم شد
قطعا در حد سال قبل اگه میخواستن هم شاید نمی‌تونستن در بیارن نمایش رو
ولی به نظرم اونطور که باید عمل نکردن.
چیزهایی که دوست داشتم :
قطعا اول plague tale
دوم هم clockwork.چه چیزی ساختن واقعا .
Dlc ایندی هم عالی.
اون بازی کره ای هم چیز جالبی میزد.
اما ناامیدی بزرگ اول از همه نبود Halo بود.چیکار دارن میکنن واقعا.
دوم هم gears e_day.انتظار داشتم واقعا یه چیزی نشون بدن.
نمره من۶/۱۰

نشون ندادن گیرز و فیبل و پرفکت دارک و state of decay که پارسال نمایش داشتن ایرادی نداره، منطقیه استودیو نره یه تیم بزاره که یه تریلر آماده کنه برا عنوانی که پارسال نمایش داشته
ولی نبود اوروایلد و کنترابند و حتی پروژه مارا ضعفه که معلوم نیست کجای کارن

اما ناامیدی بزرگ اول از همه نبود Halo بود.چیکار دارن میکنن واقعا.
دوم هم gears e_day.انتظار داشتم واقعا یه چیزی نشون بدن.
هیلو تو اکتبر شایعه اش هست

مشخصات هر دو مدل کنسول دستی

Here’s how the specs compare between the Xbox Ally and Xbox Ally X:
   ROG Xbox AllyROG Xbox Ally X
Operating SystemWindows 11 Home  Windows 11 Home 
Comfort & input Contoured grips inspired by Xbox Wireless Controllers deliver all-day comfort. ABXY buttons / D-pad / L & R Hall Effect analog triggers / L & R bumpers / Xbox button / View button / Menu button / Command Center button / Library button / 2x assignable back buttons / 2x full-size analog sticks / HD haptics / 6-Axis IMU  Contoured grips inspired by Xbox Wireless Controllers deliver all-day comfort, complete with impulse triggers for enhanced control. ABXY buttons / D-pad / L & R impulse triggers / L & R bumpers / Xbox button / View button / Menu button / Command Center button / Library button / 2x assignable back buttons / 2x full-size analog sticks / HD haptics / 6-Axis IMU 
ProcessorAMD Ryzen™ Z2 A Processor  AMD Ryzen™ AI Z2 Extreme Processor 
Memory16GB LPDDR5X-6400  24GB LPDDR5X-8000 
Storage512GB M.2 2280 SSD for easier upgrade  1TB M.2 2280 SSD for easier upgrade 
Display7” FHD (1080p) IPS, 500 nits, 16:9 
120Hz refresh rate 
FreeSync Premium 
Corning Gorilla Glass Victus + DXC Anti-Reflection
7” FHD (1080p) IPS, 500 nits, 16:9 
120Hz refresh rate 
FreeSync Premium 
Corning Gorilla Glass Victus + DXC Anti-Reflection
I/O Ports2x USB 3.2 Gen 2 Type-C with DisplayPort™ 2.1 / Power Delivery 3.0  1x USB4 Type-C with DisplayPort™ 2.1 / Power Delivery 3.0, Thunderbolt™ 4 compatible 
1x UHS-II microSD card reader (supports SD, SDXC and SDHC)  1x USB 3.2 Gen 2 Type-C with DisplayPort™ 2.1 / Power Delivery 3.0 
1x 3.5mm Combo Audio Jack  1x UHS-II microSD card reader (supports SD, SDXC and SDHC; UHS-I with DDR200 mode) 
   1x 3.5mm Combo Audio Jack 
Network and CommunicationWi-Fi 6E (2 x 2) + Bluetooth 5.4  Wi-Fi 6E (2 x 2) + Bluetooth 5.4 
Dimensions290.8*121.5*50.7mm  290.8*121.5*50.7mm 
670g  715g 
Battery60Wh  80Wh 
IncludedROG Xbox Ally  65W charger  Stand  ROG Xbox Ally X  65W charger  Stand 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or