نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

اقا یه سوال دارم. استارفیلد مگه قبلا یع نمایش گیم پلی طولانی نداشت؟ پس نمیفهمم چرا منتظرید برای نمایشش. قرارع مکانیسم های جدید نشون بدن؟ من به شخصه حس میکنم همه چیشو فهمیدم و الان فقط موقع بازی کردنشه :D

احتمالش هست Heart of Chornobyl هم یه نمایش خوب و تاریخ عرضه نهایی بیرون بدن؟

اگر سایتی رو می‌شناسید که با کیفیت خفن نشون میده و شیلتر نیست بگید. دیشب که یجوری نت ترکیده بود که به بدبختی از یوتیوب دیدم.

داش ممد وقتی یقین دارم این شوکیس در حد انفجار اتمی عمل میکنه چرا هایپم رو کم کنم :D
از اون طرف سرم درد میکنه برای ماجراهای بعد از شوکیس :D=))
تو رو که طبق معمول بنت می کنن بعد شوکیس :D به نظرم تمرکزتو بذار برا قبل شوکیس :D

اقا یه سوال دارم. استارفیلد مگه قبلا یع نمایش گیم پلی طولانی نداشت؟ پس نمیفهمم چرا منتظرید برای نمایشش. قرارع مکانیسم های جدید نشون بدن؟ من به شخصه حس میکنم همه چیشو فهمیدم و الان فقط موقع بازی کردنشه :D
والا ما خیلی وقته کنسول میخریم ولی پول گیمشو نداریم (معمولن با ایپکس و وارزون خودمونو مشغول میکنیم)
برا همین شبا بعد یک با بسته نامحدود شبانه walkthrough میبینیم و درکل گیم پلی جدیدی از بازی بیاد مثل اینه که یه قسمتی از بازی برای ما منتشر شده

اگر سایتی رو می‌شناسید که با کیفیت خفن نشون میده و شیلتر نیست بگید. دیشب که یجوری نت ترکیده بود که به بدبختی از یوتیوب دیدم.
از استیم میتونید ببینید

• Like
Reactions: RAFA_1992
داش ممد وقتی یقین دارم این شوکیس در حد انفجار اتمی عمل میکنه چرا هایپم رو کم کنم :D
از اون طرف سرم درد میکنه برای ماجراهای بعد از شوکیس :D=))
اونو که میدونم زنگ زدی گفتی ، اسی، اینجا دارن ترول میکنن منو و میگن لیک نمیشه چون چیزی توش نیس
اونم گفت پرسونا 3 و 5 رو با هم لیک کنن تا مارتیمون شاد بشی. :))
_____
هایپو ادامه بده ولی همون قبلیاتو پروموت کن یکم. الان دوباره میگن 60 تا عنوان رو معرفی کردی و لیک کردی

متاسفانه GSC تایید کرد که تو شوکیس حضور ندارن.

من با لپ تاپ از یوتیوب دیدم، با کیفیت ۱۰۸۰
راهش استفاده از chrome VPNهستش، خیلی سرعتش عالیه

اونو که میدونم زنگ زدی گفتی ، اسی، اینجا دارن ترول میکنن منو و میگن لیک نمیشه چون چیزی توش نیس
اونم گفت پرسونا 3 و 5 رو با هم لیک کنن تا مارتیمون شاد بشی. :))
_____
هایپو ادامه بده ولی همون قبلیاتو پروموت کن یکم. الان دوباره میگن 60 تا عنوان رو معرفی کردی و لیک کردی
View attachment 1456599849196197244.gif.mp4

• Smile
Reactions: snOOpy ::. and ravi
فک کنم E3 قبل Halo 4 بود که کل کنفرانس یهو لیک شد:|
عجیبه هنوز چیز درست حسابی ( بجز P3 ) لیک نشده :D
اما مایکروسافت رو دست کم نگیرید‌ یهو دیدید نیم ساعت قبل مراسم همه چی لیک شد :D
شاید مثل سونی چیزی نیست که لیک بشه😁
پ.ن:هر از گاهی ستاد ضد هایپ باید فعالیت کنه😂

شاید مثل سونی چیزی نیست که لیک بشه😁
پ.ن:هر از گاهی ستاد ضد هایپ باید فعالیت کنه😂
رفیق اصلا قاعده اش همین هست،وقتی چیزی لیک‌ نمی شود یعنی چیزی نبوده که بخواهد لیک بشود.فقط باید دعا کنیم که تریلرهایی که می دانیم پخش می شوند لیک نشوند.فکر کنم E3 2016 بود که کل مراسم Xbox از یک روز قبل لیک‌ شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or