تو رو که طبق معمول بنت می کنن بعد شوکیس به نظرم تمرکزتو بذار برا قبل شوکیسداش ممد وقتی یقین دارم این شوکیس در حد انفجار اتمی عمل میکنه چرا هایپم رو کم کنم
از اون طرف سرم درد میکنه برای ماجراهای بعد از شوکیس
والا ما خیلی وقته کنسول میخریم ولی پول گیمشو نداریم (معمولن با ایپکس و وارزون خودمونو مشغول میکنیم)اقا یه سوال دارم. استارفیلد مگه قبلا یع نمایش گیم پلی طولانی نداشت؟ پس نمیفهمم چرا منتظرید برای نمایشش. قرارع مکانیسم های جدید نشون بدن؟ من به شخصه حس میکنم همه چیشو فهمیدم و الان فقط موقع بازی کردنشه
از استیم میتونید ببینیداحتمالش هست Heart of Chornobyl هم یه نمایش خوب و تاریخ عرضه نهایی بیرون بدن؟
اگر سایتی رو میشناسید که با کیفیت خفن نشون میده و شیلتر نیست بگید. دیشب که یجوری نت ترکیده بود که به بدبختی از یوتیوب دیدم.
فقط منتظرم بعد شوکیس خودشو نشون بدهتو رو که طبق معمول بنت می کنن بعد شوکیس به نظرم تمرکزتو بذار برا قبل شوکیس
اونو که میدونم زنگ زدی گفتی ، اسی، اینجا دارن ترول میکنن منو و میگن لیک نمیشه چون چیزی توش نیسداش ممد وقتی یقین دارم این شوکیس در حد انفجار اتمی عمل میکنه چرا هایپم رو کم کنم
از اون طرف سرم درد میکنه برای ماجراهای بعد از شوکیس
متاسفانه GSC تایید کرد که تو شوکیس حضور ندارن.احتمالش هست Heart of Chornobyl هم یه نمایش خوب و تاریخ عرضه نهایی بیرون بدن؟
اگر سایتی رو میشناسید که با کیفیت خفن نشون میده و شیلتر نیست بگید. دیشب که یجوری نت ترکیده بود که به بدبختی از یوتیوب دیدم.
من با لپ تاپ از یوتیوب دیدم، با کیفیت ۱۰۸۰احتمالش هست Heart of Chornobyl هم یه نمایش خوب و تاریخ عرضه نهایی بیرون بدن؟
View attachment 1456599849196197244.gif.mp4اونو که میدونم زنگ زدی گفتی ، اسی، اینجا دارن ترول میکنن منو و میگن لیک نمیشه چون چیزی توش نیس
اونم گفت پرسونا 3 و 5 رو با هم لیک کنن تا مارتیمون شاد بشی.
_____
هایپو ادامه بده ولی همون قبلیاتو پروموت کن یکم. الان دوباره میگن 60 تا عنوان رو معرفی کردی و لیک کردی
شاید مثل سونی چیزی نیست که لیک بشهفک کنم E3 قبل Halo 4 بود که کل کنفرانس یهو لیک شد
عجیبه هنوز چیز درست حسابی ( بجز P3 ) لیک نشده
اما مایکروسافت رو دست کم نگیرید یهو دیدید نیم ساعت قبل مراسم همه چی لیک شد
رفیق اصلا قاعده اش همین هست،وقتی چیزی لیک نمی شود یعنی چیزی نبوده که بخواهد لیک بشود.فقط باید دعا کنیم که تریلرهایی که می دانیم پخش می شوند لیک نشوند.فکر کنم E3 2016 بود که کل مراسم Xbox از یک روز قبل لیک شد.شاید مثل سونی چیزی نیست که لیک بشه
پ.ن:هر از گاهی ستاد ضد هایپ باید فعالیت کنه