بیخیال سرکاریه شیشه هم بکشی در این حد توهم نمیزنی
هیچی لیک نشده فقط لینک لایو فعال شده :ظاهرا مراسم در یوتیوب آپلود شده.
مراقب لیک ها باشید.
زمانش هم ۱ ساعت و ۵۲ دقیقه ست.
EXtas1s لیکر اسپانیایی:
CAREFUL! The Showcase is already on YouTube and there will be leaks of the ads. I recommend you to be cautious.
We do not encourage leaks that will ruin the excitement of seeing the games for the first time in the Showcase which will be an 11 out of 10 in my opinion.
کولشن از هر نظری انتقاد بهشون وارد باشه از نظر گرافیک فنی یکی از بهترینهای صنعتن ، آخرین کارشون هم دمو ماتریکس بود .یعنی Gears بعدی هم میتونه متر و معیار بزنه بر نسل 9؟
اميدوارم آنونسش رو ببینیم
داش هرچی بخواد لیک بشه رو من قبلا خودم لیک کردم تو تاپیکاینو که خود تیم مارکتینگ تقریبا تاییدش کرده بود ولی چون از فردا به احتمال خیلی زیاد یه سری چیزا لیک میشه لطفا بذارید تو اسپویل
سایکونات 3داش هرچی بخواد لیک بشه رو من قبلا خودم لیک کردم تو تاپیک
دیگه چیزی غیر اونا نیست
قطعی: استارفیلد - فورتزا - هلبلید - فیبلاز نظر من با نمایش درست حسابی از گیم پلی استارفیلد، فورتزا، هلبلید و یکی از عناوین fable یا avowed شوکیس ۹ از ۱۰عه
دو سه تا از موارد زیر میتونه این شوکیس رو واسم ۱۰ از ۱۰ بکنه:
- نمایش یکی از چهار عنوان perfect dark - everwild ، contraband یا sod 3
- رونمایی از پروژه tatanka هیلو اینفینیت
- رونمایی از پروژه استودیو inxile
- رونمایی از پروژه استودیو io interactive
- رونمایی از پروژه id یا machine games
- رونمایی از پروژه استودیو compulsion
- رونمایی از پروژه استودیو zenimax
- نمایش یه چیزی از استودیو coalition
شروع شوکیس با هلبلید
پایان شوکیس با پروژه استودیو inxile
شما هم یه پیش بینی کنید ببینیم چند چندیم
موافقم.از نظر من با نمایش درست حسابی از گیم پلی استارفیلد، فورتزا، هلبلید و فیبل شوکیس ۹ از ۱۰عه
دو سه تا از موارد زیر میتونه این شوکیس رو واسم ۱۰ از ۱۰ بکنه:
- نمایش گیم پلی avowed
- نمایش یکی از چهار عنوان perfect dark - everwild ، contraband یا sod 3
- رونمایی از پروژه tatanka هیلو اینفینیت
- رونمایی از پروژه استودیو inxile
- رونمایی از پروژه استودیو io interactive
- رونمایی از پروژه id یا machine games
- رونمایی از پروژه استودیو compulsion
- رونمایی از پروژه استودیو zenimax
- نمایش یه چیزی از استودیو coalition
البته اگه بخوام یکم رویایی پیش بینی کنم معتقدم که حداقل ۵ تا از این موارد میتونه باهم رخ بده
شروع شوکیس با هلبلید
پایان شوکیس با پروژه استودیو inxile
شما هم یه پیش بینی کنید ببینیم چند چندیم
بابا فیبل و ریمیک پرسونا که تابلو بود پرسونا که چند ماه پیش لیک شدآرزو شد یبار مایکرو جلو لیک بگیره
رفیق Fable رو که خودشون مشخص کردند ولی همگی فحش گرینبرگ دادیم که دارد خالی می بندد.حتی سال های قبل خود استودیوها اعلام می کردند که فلان بازی معرفی شده نمایش دارد و در کل به نظر بنده لیک خاصی هم نیست چون بعد از ۳ سال واقعا وقت نمایش بازی بود.Avowed هم یک سایت دیگر گفته ۱۰۰٪ نمایش دارد.پس تا اینجا میشه گفت حضور این ها قطعی است.آرزو شد یبار مایکرو جلو لیک بگیره