ببین حرفت به صورت مستقل در یک دنیای ایده ال کاملا درسته، دنیای ایده ال هم جایی هست که تریلوجی گیرز و موفقیت خیره کننده اش در 10 12 سال گذشته بار ها تکرار شده، هیلو هنوزم یک غول بی شاخ و دم عین 10 15 20 سال پیشه، پلی استیشن شوتر های گردن کلفتی مثل کیلزون 2 رو بار ها تکرار کرده، و و و...برام سواله چرا بعضی از دوستان دنبال ریمیک و ریمستر هستن بعضی بازیا خوب بودن و دیگه تموم شد و گذشت فکر کنم باید نسخه های جدید گیرز و بقیه معرفی بشه
این نسل شده ریمیک ریمستر
خسته کننده شده مخصوصا برای ماهایی که ۹۹ درصد این بازی ها رو کنسولهای قبل داشتیم
و با ی تریلر از gears6 جمعش کنه من دیگه هیچی نمی خوام واقعا نمی خوام سکوت می کنم اصلا آروم میشینم ی گوشهیه نمایش درست حسابی از استارفیلد و هلبلید و فورتزا و فیبل میتونن کنفرانس رو ۸.۵ از ۱۰ کنن و اون وسط هرچقدر دوست دارن آت و اشغال و گس نشون بدن.
بلاخره اون سبک بازی ها هم مخاطب خودش رو داره و نمیشه یه کنفرانش ۹۰+ دقیقه رو فقط با AAA پر کرد. مخصوصاً که تمرکز تیم سبز روی گیم پس هم هست.
این سیلک سانگ لعنتی رو هم در نهایت یه تاریخ انتشار بدن که رسماً روانیمون کردن.
آخ که یهو اون شدودراپ باشه
رفیق Fable رو که خودشون مشخص کردند ولی همگی فحش گرینبرگ دادیم که دارد خالی می بندد.حتی سال های قبل خود استودیوها اعلام می کردند که فلان بازی معرفی شده نمایش دارد و در کل به نظر بنده لیک خاصی هم نیست چون بعد از ۳ سال واقعا وقت نمایش بازی بود.Avowed هم یک سایت دیگر گفته ۱۰۰٪ نمایش دارد.پس تا اینجا میشه گفت حضور این ها قطعی است.
Starfield
Forza
Fable
Avowed
Hellblade II
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Hi-Fi Rush DLC
Persona 3R
با توجه به اینکه اعلام شده نمایش هیچ کدوم از عناوین فرست پارتی CG نیست اگر به همین ها یکی دو سورپرایز حتی کوچک هم اضافه کنیم یک نمایش عالی خواهد شد.فقط امیدوارم این سورپرایزها لو نرود.
اون پرسونا که هیچ مقصر altus ـه ، ولی تیز کردن fable اشتباه محض بودبابا فیبل و ریمیک پرسونا که تابلو بود پرسونا که چند ماه پیش لیک شد
اگر الان مثلا اسکیل باند یا نمیدونم ryse 2 یا متال گیر اینا لیک شد آره ولی چیزهایی مثل فیبل تابلو بود هستن
برای Ara history untold واقعا کنجکاوم. بهش میاد بلندپروازانه باشه. الان توی ژانر ۴x به استثنای 2K، اکثرا شرکتهای کوچیک و AA فعالیت دارن. حضور مایکروسافت ممکنه یه تکونی بده.دوستان دو بازی استراتژی بزرگ مایکرو هم فراموش نکنیم:
Age of Mythology Retold و Ara History Untold
انتظار دارم نمایشهای خوبی از این دو تا ببینیم.
حرف دل من رو زدیبرام سواله چرا بعضی از دوستان دنبال ریمیک و ریمستر هستن بعضی بازیا خوب بودن و دیگه تموم شد و گذشت فکر کنم باید نسخه های جدید گیرز و بقیه معرفی بشه
این نسل شده ریمیک ریمستر
خسته کننده شده مخصوصا برای ماهایی که ۹۹ درصد این بازی ها رو کنسولهای قبل داشتیم
رفیق به نظرم در این مورد کاملا درست عمل کرده اند.بازی که مدت ها است در حال ساخت بوده و سه سال قبل هم رسماً معرفی شد اصلا باید به صورت مشخص اعلام شود که در کنفرانس حضور دارد تا توجه ها به کنفرانس بیشتر شود.به نظر بنده حضور بازی هایی که قبلاً معرفی شده اند سورپرایز خاصی نیست و بیشتر نحوه نمایش این بازی ها مهم است.همین Fable اگر باز یک تیزر CG پخش می شد دوباره بازخورد منفی می گرفت که خوشبختانه در این مورد شفاف سازی شده و نگرانی وجود ندارد.اون پرسونا که هیچ مقصر altus ـه ، ولی تیز کردن fable اشتباه محض بود
یا سوپرایزات زیاده که تیز میکنی یا تیم مارکتینگ بی عقلی داری
روی پیسی چرا باید گرونتر باشه آخه؟قیمت و نسخه های مختلف Starfield لیک شده:
قیمت ها به یورو هست.
Standard Edition:
PC: 69.66
Xbox: 79.99
Premium Edition:
PC: 109.99
Xbox: 119.99
Constellation Edition که نسخه کالکتور بازی هست:
PC, Xbox: 299.99