نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

برام سواله چرا بعضی از دوستان دنبال ریمیک و ریمستر هستن بعضی بازیا خوب بودن و دیگه تموم شد و گذشت فکر کنم باید نسخه های جدید گیرز و بقیه معرفی بشه
این نسل شده ریمیک ریمستر
خسته کننده شده مخصوصا برای ماهایی که ۹۹ درصد این بازی ها رو کنسولهای قبل داشتیم

یه نمایش درست حسابی از استارفیلد و هلبلید و فورتزا و فیبل میتونن کنفرانس رو ۸.۵ از ۱۰ کنن و اون وسط هرچقدر دوست دارن آت و اشغال و گس نشون بدن.
بلاخره اون سبک بازی ها هم مخاطب خودش رو داره و نمیشه یه کنفرانش ۹۰+ دقیقه رو فقط با AAA پر کرد. مخصوصاً که تمرکز تیم سبز روی گیم پس هم هست.
این سیلک سانگ لعنتی رو هم در نهایت یه تاریخ انتشار بدن که رسماً روانیمون کردن.
آخ که یهو اون شدودراپ باشه😅

برام سواله چرا بعضی از دوستان دنبال ریمیک و ریمستر هستن بعضی بازیا خوب بودن و دیگه تموم شد و گذشت فکر کنم باید نسخه های جدید گیرز و بقیه معرفی بشه
این نسل شده ریمیک ریمستر
ببین حرفت به صورت مستقل در یک دنیای ایده ال کاملا درسته، دنیای ایده ال هم جایی هست که تریلوجی گیرز و موفقیت خیره کننده اش در 10 12 سال گذشته بار ها تکرار شده، هیلو هنوزم یک غول بی شاخ و دم عین 10 15 20 سال پیشه، پلی استیشن شوتر های گردن کلفتی مثل کیلزون 2 رو بار ها تکرار کرده، و و و...

اما خب واقعیت اینه که در دنیای واقعی ما، ایده الی وجود نداره، گیرز به گواه طرفداران سرسختش (حالا امثال من اصن هیچی) نسبت به تریلوجی یک افت جدی داشته، هیلو حتی نزدیک "شاهکار و استثنایی" بودنش در دوران 360 و اوریجینال نیست، کیلزون 2 و شوتر های پلی استیشن که اصن وجود ندارند تا بخوان اصن تحلیل بشند... به صورت کلی هم بخش بزرگی از بازی ها این روز ها، باب میل ما گیمر های کلاسیک نیستند...

خب در این دنیا، هرچقدرم که با بازی های جدید از سری ها، سرگرم بشیم و لذت ببریم، باز هم طبیعیه که دلمون برای بازی های استثنایی در گذشته، تنگ بشه، همین الان یک نگاه به گیمر تگ ریمستر کالکشن و ریمیک خواهان (:-") بندازی مشخصه که بخش عمده تجربه شون رو بازی های کاملا جدید تشکیل میده، پس این ریمستر کالکشن خواهی یک جورایی حالت ادیشنال و اکسترا داره، که به نظرم هم برای گیمر های قدیمی میتونه جذاب باشه، هم از ظرفی شاید برای تازه وارد های جوون، حالت "کامل شدن تجربه" پیدا کنه و دوست داشته باشند که بازی های قدیمی مثلا هیلو و گیرز هم تجربه کنند،

*با این حال قبول دارم که رو اکس باکس مخصوصا، با وجود اف پی اس بوست و بکوارد و ارتقای رزولوشن، ریمستر کالکشن ها خیلی "حیاتی" نیستند طوری که مثلا کیلزون و رزیستنس ها رو پلی استیشن هستند،

**از طرفی تو این سال ها چپ و راست ریمستر و کالکشن از بازی های گاهی به شدت کم اهمیت تر اومده، یه جورایی عادت کردیم، حالا چه بدی داره که بازی های شاخص و به شدت خفن و استثنایی از جمله گیرز یا کیلزون، هم بهشون بپیوندند؟ مثلا یگی مثل من که عاشق "ارشیو" از محتوا های مورد علاقه ام هستم، ریمستر کالکشن یه چی مثل گیرز یا فیبل مثل بهشت میمونه (همین الان هم نشخه های قدیمی رو دارمشون، حتی رو PC هم کلی از این بازی هارو دارم و البته بازیشون میکنم و برای قشنگی نیستند)، هیلو حالا قبلا ریمستر/میک شده و وضعیتش تا قابل قبوله...

***به شخصه تا زمانی از ریمستر/میک استقبال میکنم که سد راه سازنده برای تجربه جدید نباشه... حالا چه بهتر که مفید هم باشه...

یه نمایش درست حسابی از استارفیلد و هلبلید و فورتزا و فیبل میتونن کنفرانس رو ۸.۵ از ۱۰ کنن و اون وسط هرچقدر دوست دارن آت و اشغال و گس نشون بدن.
بلاخره اون سبک بازی ها هم مخاطب خودش رو داره و نمیشه یه کنفرانش ۹۰+ دقیقه رو فقط با AAA پر کرد. مخصوصاً که تمرکز تیم سبز روی گیم پس هم هست.
این سیلک سانگ لعنتی رو هم در نهایت یه تاریخ انتشار بدن که رسماً روانیمون کردن.
آخ که یهو اون شدودراپ باشه😅
و با ی تریلر از gears6 جمعش کنه من دیگه هیچی نمی خوام :دی واقعا نمی خوام :دی سکوت می کنم اصلا آروم میشینم ی گوشه

رفیق Fable رو که خودشون مشخص کردند ولی همگی فحش گرینبرگ دادیم که دارد خالی می بندد.حتی سال های قبل خود استودیوها اعلام می کردند که فلان بازی معرفی شده نمایش دارد و در کل به نظر بنده لیک خاصی هم نیست چون بعد از ۳ سال واقعا وقت نمایش بازی بود.Avowed هم یک سایت دیگر گفته ۱۰۰٪ نمایش دارد.پس تا اینجا میشه گفت حضور این ها قطعی است.
Starfield
Forza
Fable
Avowed
Hellblade II
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Hi-Fi Rush DLC
Persona 3R
با توجه به اینکه اعلام شده نمایش هیچ کدوم از عناوین فرست پارتی CG نیست اگر به همین ها یکی دو سورپرایز حتی کوچک هم اضافه کنیم یک نمایش عالی خواهد شد.فقط امیدوارم این سورپرایزها لو نرود.
بابا فیبل و ریمیک پرسونا که تابلو بود پرسونا که چند ماه پیش لیک شد
اگر الان مثلا اسکیل باند یا نمیدونم ryse 2 یا متال گیر اینا لیک شد آره ولی چیزهایی مثل فیبل تابلو بود هستن
اون پرسونا که هیچ مقصر altus ـه ، ولی تیز کردن fable اشتباه محض بود
یا سوپرایزات زیاده که تیز میکنی یا تیم مارکتینگ بی عقلی داری

دوستان دو بازی استراتژی بزرگ مایکرو هم فراموش نکنیم:
Age of Mythology Retold و Ara History Untold
انتظار دارم نمایش‌های خوبی از این دو تا ببینیم.
برای Ara history untold واقعا کنجکاوم. بهش میاد بلندپروازانه باشه. الان توی ژانر ۴x به استثنای 2K، اکثرا شرکتهای کوچیک و AA فعالیت دارن. حضور مایکروسافت ممکنه یه تکونی بده.

این نسل شده ریمیک ریمستر
حرف دل من رو زدی
شما اصلا ریمیک های شاهکار رو در نظر بگیر مثل RE4, Demon's soul,, Dead space و... تجربه این بازیها خیلی خوب هست، لذت بخش. ولی داریم خودمون رو گول میزنیم، هیچیک از این تجربه ها خاص و منحصر به فرد نیست! به یاد ماندنی نخواهد بود، چون اصلا تجربه جدیدی در کار نیست! ترجیح میدم به جای وقت بیهوده و انرژی اضافی روی ریمیک، بر روی یک تجربه جدید کار بکنند و شهامت بیشتری داشته باشند.

قضیه ریمستر کالکشن ها جداست، اگر بازی روی پلتفرم های امروزی در دسترس نباشه یا سخت باشه، خب کاملا قابل توجیه هست..

اون پرسونا که هیچ مقصر altus ـه ، ولی تیز کردن fable اشتباه محض بود
یا سوپرایزات زیاده که تیز میکنی یا تیم مارکتینگ بی عقلی داری
رفیق به نظرم در این مورد کاملا درست عمل کرده اند.بازی که مدت ها است در حال ساخت بوده و سه سال قبل هم رسماً معرفی شد اصلا باید به صورت مشخص اعلام شود که در کنفرانس حضور دارد تا توجه ها به کنفرانس بیشتر شود.به نظر بنده حضور بازی هایی که قبلاً معرفی شده اند سورپرایز خاصی نیست و بیشتر نحوه نمایش این بازی ها مهم است.همین Fable اگر باز یک تیزر CG پخش می شد دوباره بازخورد منفی می گرفت که خوشبختانه در این مورد شفاف سازی شده و نگرانی وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or