دلیلش وجود موجود ناشناخته ای به نام تاد هاوارد هست که کاملا میتونه یه بازی شاهکار خلق کنه یا یه زباله مطلقتوی نظر سنجی ، هایپ فیبل و هلبلید بیشتر از استارفیلد هست.
هولی شت
من خودم اسکایریم و ابلیویون و میپرستم ولی متاسفانه ستینگ استارفیلدو خیلی نمیپسندم و فانتزیو ترجیح میدم. حتی مثلا مس افکت 2 هم که خیلی دوستش دارم سای فای خالص نیست ولی استارفیلد تا اینجا اون چیزی که من میخوام نبوده و یکم خشکه برام دنیا و محیطش. حالا امیدوارم با نمایش فردا نظرم عوض شه ولی تا اینجا اوود و فیبلو ترجیح میدم.توی نظر سنجی ، هایپ فیبل و هلبلید بیشتر از استارفیلد هست.
هولی شت
سلام عزیزمنم امیدوارم quake نمایش داشته باشه و در کنار همه چیزایی که دوستان گفتن از dlc بعدی فورتزا هورایزون هم رونمایی بشه
یکی از دوستان هم وسط راه سوار هلیکوپتر شد و فردا همه میرسیم به مقصد
View attachment 296429
دزدیدم از یه جاییتو روحت پسر تو دیگه خیلی حالت خوبه
این گیف رو از کجا آوردی لنتی
فردا بهترین Content زندگیتونو شاهد خواهید بود
فردا زیباترین چیزهایی ک چشم میتونه ببینه رو خواهید دید
فردا شب لول دیگه از صنعت گیم رو شاهد خواهید بود
فردا شب قراره به عمرتون حساب بشه
عمرتون به بعد و قبل شوکیس تقسیم بشه
فردا نشانه ای از وجود خدا رو خواهید دید
سلام عزیز
باتوجه به تر زدن های تانک لئوپلرد در ۴۸ ساعت اخیر (جنگ روسیه و اکراین)
پیشنهاد میشه همون تانک ساخت داخل خودمون (کرار) رو جایگزین کنیم
View attachment 296441
View attachment 296442
باز هم هرجور صلاحه
دمتون گرمه که منو سوار کردین اما من هایپم رو شدید رسوندم حداقل مزیتش اینه که هرچی ببینم سوپرایز میشممنم امیدوارم quake نمایش داشته باشه و در کنار همه چیزایی که دوستان گفتن از dlc بعدی فورتزا هورایزون هم رونمایی بشه
یکی از دوستان هم وسط راه سوار هلیکوپتر شد و فردا همه میرسیم به مقصد
View attachment 296429
این بیشتر شبیه به انزال بود تا ظهور؟ظهور نزديكه ؟
من نمي تونم امادگيشو ندارم
View attachment 1686324923588.mp4دمتون گرمه که منو سوار کردین اما من هایپم رو شدید رسوندم حداقل مزیتش اینه که هرچی ببینم سوپرایز میشم
یه چند تا از این زباله های مطلقی که ساخته رو اسمشون رو میگید؟دلیلش وجود موجود ناشناخته ای به نام تاد هاوارد هست که کاملا میتونه یه بازی شاهکار خلق کنه یا یه زباله مطلق
تعارف نکن یهویی بگو سونی و نینتندو رو هم میخره صنعت گیم همه باهم خواهر برادر بشنفردا بهترین Content زندگیتونو شاهد خواهید بود
فردا زیباترین چیزهایی ک چشم میتونه ببینه رو خواهید دید
فردا شب لول دیگه از صنعت گیم رو شاهد خواهید بود
فردا شب قراره به عمرتون حساب بشه
عمرتون به بعد و قبل شوکیس تقسیم بشه
فردا نشانه ای از وجود خدا رو خواهید دید