نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

خو من نرسیدم شو امشب رو ببینم ولی مثل اینکه اینم بد بوده :D
خوشبختانه برا شو اکس باکس وقت خالی خوب دارم و امیدوارم رگباری تریلر بده حال وکنیم
مخصوصاً منتظر یه مگاتنم
قلبا دوست داشتم جی تی ای ۶ باشه ولی خوب انتظار بی جایی هست
انتظارم از سوپرایز ایناس(یکیش اتفاق بیفته کافیه فکر نکنید همش هست :D :
۱-یهو پرفکت دارک نشون بدن
۲-یهو میلر اینستینکت جدید نشون بدن
۳-یهو گیرز یه نسخه فرعی اول شخص نشون بدن :D
۴- و این مورد انتظار ترین و رویایی ترین سوپرایز تو ذهن خودمه :D
فکر کنید تریلر سی آف تیوز پخش بشه بعد یهو اون وسط رنگا و محیط از حالت کارتونی و ریلستیک در بیاد
بنویسه From the createors of Sea of thives
بعد صحنه عوض بشه نزدیک یه کشتی بشه بنویسه A new adventure has become

بعد دوربین از رو عرشه کشتی رد بشه بنویسه in association with Disney و دوربین از پشت کله یه نفر بره بالا و قیافه جک اسپارو ببینیم و یه بازی داستان محور دزدان دریایی کارائیب معرفی بشه و چون بیشتر پایه بازی تو سی آف تیوز هست اینا بیان و از اون بیس اماده استفاده کرده باشه برا بازی جدید حتی اگه ریر فقط ناظر باشه و مثلا ۲۰ درصد کار دستش باشه بازم خوبه :D وای که دارم میمیلم

واقعا واقعا دم كپكام گرم كه با غيرت و كشتي بلد :D اومد و ياد و خاطره قديمارو عالي زنده كرد

الان كه بايد تو كامبت منتظر باربي باشيم با عروسكاش جمجمه بشكنه بعدم فتاليتيش رقص با پرچم هف رنگ باشه
و يوبيسافت در حال ساختن پرينس دو بعديه كه واقعا جوكه
كپكام رزيدنت رو به بهترين شكل احيا ميكنه
استريت فايتر رو فكر كنم تبديل به بهترين فايتينگ نسل ميكنه
و از اين جو لوس و ننر نيمار با شاخ گوزن تو وارزون فاصله گرفته
واقعا اين وايب فورتنايتي داره مثله كوويد همه اي پيها رو ميگيره لعنت بهش

خو من نرسیدم شو امشب رو ببینم ولی مثل اینکه اینم بد بوده :D
خوشبختانه برا شو اکس باکس وقت خالی خوب دارم و امیدوارم رگباری تریلر بده حال وکنیم
مخصوصاً منتظر یه مگاتنم
قلبا دوست داشتم جی تی ای ۶ باشه ولی خوب انتظار بی جایی هست
انتظارم از سوپرایز ایناس(یکیش اتفاق بیفته کافیه فکر نکنید همش هست :D :
۱-یهو پرفکت دارک نشون بدن
۲-یهو میلر اینستینکت جدید نشون بدن
۳-یهو گیرز یه نسخه فرعی اول شخص نشون بدن :D
۴- و این مورد انتظار ترین و رویایی ترین سوپرایز تو ذهن خودمه :D
فکر کنید تریلر سی آف تیوز پخش بشه بعد یهو اون وسط رنگا و محیط از حالت کارتونی و ریلستیک در بیاد
بنویسه From the createors of Sea of thives
بعد صحنه عوض بشه نزدیک یه کشتی بشه بنویسه A new adventure has become

بعد دوربین از رو عرشه کشتی رد بشه بنویسه in association with Disney و دوربین از پشت کله یه نفر بره بالا و قیافه جک اسپارو ببینیم و یه بازی داستان محور دزدان دریایی کارائیب معرفی بشه و چون بیشتر پایه بازی تو سی آف تیوز هست اینا بیان و از اون بیس اماده استفاده کرده باشه برا بازی جدید حتی اگه ریر فقط ناظر باشه و مثلا ۲۰ درصد کار دستش باشه بازم خوبه :D وای که دارم میمیلم
جدا از اینکه سناریو خوبی نوشتی مشخص جنسش خوب بوده ادامه بده :D
شاید یه روز این اتفاق محال ممکن بشه اما توسط تیم sot میخام صد سال سیاه همون نشه بهتره
تم جدی و تاریک گیرز تو فاز فان و فانتزی RARE مثل اینکه تو عروسی ی مشت حزب الهی ریش و سیبل دونه دونه براشون کراوات بزنی!
اخه باید ستینگ بازی با یونیورس مورد علاقت سازگار هماهنگ هم باش
جدا که قیمه هارو ریختی تو ماستا

• Like
Reactions: big marty s
جدا از اینکه سناریو خوبی نوشتی مشخص جنسش خوب بوده ادامه بده:D
شاید یه روز این اتفاق محال ممکن بشه اما توسط تیم sot میخام صد سال سیاه همون نشه بهتره
تم جدی و تاریک گیرز تو فاز فان و فانتزی RARE مثل اینکه تو عروسی ی مشت حزب الهی ریش و سیبل دونه دونه براشون کراوات بزنی!
اخه باید ستینگ بازی با یونیورس مورد علاقت سازگار هماهنگ هم باش
جدا که قیمه هارو ریختی تو ماستا
اولا کی‌گفت فان بسازن :D
دو ما گیرز چه ربطی به ریر داشت :D
سوما ما گفتیم اینا سیستم دریانوردی و غیره بازی امادس از همون بیس استفاده کنن برا ساخت یه بازی دزد دریایی با گرافیک ریلستیک

وقتي شوكيس سوني انقدر افتضاحه خودش زنگ خطريه
پلتفورم هولدري كه تمركز رو گرافيك و سينگل پلير داشت وضعش بشه اين شوكيس
سامر گيم كه جاي خود داره
اگه اگه ماكرو هم چندتا نمايش خفن نسل نهمي نداشته باشه ديگه خورشيدو بايد فوت كنيم بريم دنباله هفت سنگ و اينا

اولا کی‌گفت فان بسازن :D
دو ما گیرز چه ربطی به ریر داشت :D
سوما ما گفتیم اینا سیستم دریانوردی و غیره بازی امادس از همون بیس استفاده کنن برا ساخت یه بازی دزد دریایی با گرافیک ریلستیک
یا تو با فرهنگ استدیو RARE اشنایی نداری
یا سری گیرز رو پلی ندادی
یا نمیدونی جنگ دریایی چیه
یا لوکیشن های سری گیرز رو اطلاعی ازش نداری
یا نمیدونی این دوتایی که میگی چ ربطی بهم دارن
یا کلا ارتباط نمیدونی چی هست!
کدوم بازی ریر تو 15 سال اخیر غیر فان و غیر فانتزی بوده که همچین صحبتی میفرمایید
برای اینکه ی بازی با تم دزدان دریایی بسازن ایده ها اماده و قوی بود که چند وقت پیش dlc دزدای دریایی کارایب و حضور جانی دپ رو تو sot با استقبال قوی و کیفیت خفن داشتیم و ته دیگشم ملت در اوردن
اما نه ریر بازی ریستیک بساز هست و نه گیرز ip که همچین حرکتی روش جواب بده

احساس میکنم اگه قرار بر ریمستر کالکشن باشه احتمال ریمستر fable بیشتره اما ترجیح صد در صدی خودم گیرز هست.
قبلاً هم گفتم باز هم میگم نمیدونم چرا سه گانه رو ریمیک نمیکنن؟؟ریمستر هم واقعا کافی نیست.باید ریمیک کنن .الان تو سر هر استودیو میزنی بازی های پلشت خودش رو هم ریمیک کرده اما همچین جواهری دست ایکس باکس هست و بهش توجه ای نمیکنه.
پ.ن:یه چیزی خدا کنه از گیرز نشون بدن🤗🥺

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or