نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

من به یه مرحله‌ای رسیدم که دیگه برام مهم نیست پلتفرم مقصد گیما چیان
فقط تریلر خوب میخوام ببینم
چه وضعیه آخه
قدیما تریلر میدادن پرات میریخت
الان نمیدونم چه فازیه تریلرا افتضاح
میگم با اینکه تمایلات سونی گونه‌ام بیشتره ولی واقعن نیاز به یه کنفرانس خفن با تریلرای خفن دارم و امیدوارم مایکرو بعد مدتها یه خودی نشون بده

برنامه شوکیس

با hellblade شروع میشه گیم پلی
Avowed گیم پلی
Life of p
exoprimal
کنترابند in engine
replaced
یه سری از این ایندی ها
Stalker گیم پلی
Ara گیم پلی
Aoe4 نسخه کنسولی
Aom
Hi فصل ۴
Sot فصل جدید
بازی جدید بتسدا آنلاین
Forza
Persona3 ramake
Fable این انجین
نمایش آخر
یه دست نشون میده توی محیط کلیسای گوتیگ که شاتگان پرمیکنه و
Quake ریبوت براساس نسخه اول معرفی میشه نمایش میره برای quakecon

پ.ن: اینا شوکیس ۲۰۲۰ هشت تا فرست پارتی معرفی کردن \m/
چون همش cg بود نمایش ضعیفی شد همین تعداد امسال بازی نمایش گیمپلی و in engine
داشته باشن نمایش خوبی میشه
پ.ن : دوستان شما هم بنویسید ، جالب میشه \m/
آقا ترخدا با احساسات من پیرمرد بازی نکن😄. من کلا یه آرزو از دنیای گیم دارم اونم بند آخر و اون تفسیری بود که از اون بازی کردی، یعنی فقط منتظرم صدای fiend و اون عطشش برای تیکه پاره کردن خودمون رو ببینم. صدای شاتگان و اون معماری گاتیک و اون دنیای کابوس و جهنمی رو با تکنولوژی روز ببینم... ولی مطمئنم مثل هر بار فقط یه آرزو میمونه و به واقعیت تبدیل نمیشه...

واو.... با همین پرسونا 3 ریمیک لو رفته ارزش شوکیس کذایی مایکروسافت برام بالاتر رفت :D
و این که P5T هم جالبه خداییش. ما را به یاد مرحوم سری Persona Q انداخت. :D
برای من یکی از بهترین خبرا این بود. دوتا بازی از سری پرسونا دوتاشون هم دی وان رو گیمپس! من نمیتونم :D
با این وضعیت من خوشبین شدم که بقیه شوکیس هم میتونه خفن باشه. پدال تانک هایپو تا آخر فشار بدیم بریم :D

برای من یکی از بهترین خبرا این بود. دوتا بازی از سری پرسونا دوتاشون هم دی وان رو گیمپس! من نمیتونم :D
با این وضعیت من خوشبین شدم که بقیه شوکیس هم میتونه خفن باشه. پدال تانک هایپو تا آخر فشار بدیم بریم :D
دلتون خوش نکنید پارسال هم با اون نمایش ضعیفشون چندتا پرسونا برای گیم پس تایید کردن!

- ستاد کاهش هایپ شوکیس

دلتون خوش نکنید پارسال هم با اون نمایش ضعیفشون چندتا پرسونا برای گیم پس تایید کردن!

- ستاد کاهش هایپ شوکیس
آره ولی فرقش اینجاست که پارسال بازی هایی رو نشون دادن که چند سال از عرضشون می‌گذشت ولی این دوتا بازی که لیک شدن اصلا معرفیشون تو این شوکیس هست که سطحشو به هر حال بالاتر میبره‌.

نمایش‌ Persona توی‌ ایونت Xbox البته ماه پیش لو رفته بود :D
شایعاتی هست مبنی بر این که Persona 3 Remake در Showcase اه Xbox معرفی می شه.

کلا این Atlus چفت و بست درست حسابی نداره من یادمه سر P4G روی‌ PC و P5R روی Xbox/Gamepass و … هم از قبل لو رفته بود.
البته این بار با لیک کردن تریلر به یک لول دیگه ای رسید :-"

خاک تو سرشون :D :D
یه سال هم اینا درز ها رو گرفتن شرکت ها دارن سوتی می دن.
یادش به خیر یه زمانی یک ساعت قبل از نمایش خود سایت اکس باکس بازی هارو لو می داد.
اگر مسئولین ایران اونجا بودن می گفتن اینترنت کل آمریکا رو یک روز قبل از کنفرانس قطع کنید، مشکلی پیش نیاد. :>

این چند صفحه اخیر هایپ کردید دیگه خدا به داد این تاپیک برسه در زمان و بعد از شوکیس.
دیشب که شوکیس جف بود یکی از سربازان اومده بود تو تاپیک انتحاری می زد این شوکیس که جای خود داره.
----
من کماکان انتظارم اینه که چند تا از بازی هایی که تا الان معرفی کردن رو درست نشون بدن و بس. نهایتا یه بازی جدیدی هم این وسط نمایش بدن به عنوان سورپرایز.
به هیچ عنوان طرفدار معرفی بازی چند جدید نیستم چون همین الانش کلی بازی هست که باید تکلیف اینا مشخص بشه.

آخرین ویرایش:
View attachment 296275

تانک خوب داره میره جلو.

اگه خبر نهایی شدن قرارداد ABK رو تو شوکیس بدن فزت و رب الکعبه
قبل از شروع جولای بعیده که چنین کاری بکنن، جلسه استماع بعدی دوشنبه هست، یه روز قبلش که میخوان زمان دادگاههای cat قطعی میخواد بشه، یه همچین اشتباهی نمیکنن
و خبر رو زمانی میزارن که بعدش برن کنفرانس خبری و توضیحات کامل بدن که وضعیت ftc و cat و بریتانیا چی میشه، چون خود خبر، بخاطر احتمال خروج از بریتانیا، تبعات منفی روی سهام داره.

View attachment 296268
تا دوباره یه آتیشی دیگه به پا نکنی، کوتاه نمیای :))
هر کنسولی یه دکمه پاوس و خاموشی داره، چرا نداری اینو.

خیلی نسبت به استارفیلد امیدوارم
چه مراسمی که قراره برگزار شه و چه خود بازی
خیلی بوی بتسدای قدیمو میده و امیدوارم بعد اینهمه سال بتسدای نسل هفت رو دوباره ببینیم
واقعن بازیه عظیمیه و حق شکست نداره بنظر من

قبل از شروع جولای بعیده که چنین کاری بکنن، جلسه استماع بعدی دوشنبه هست، یه روز قبلش که میخوان زمان دادگاههای cat قطعی میخواد بشه، یه همچین اشتباهی نمیکنن
و خبر رو زمانی میزارن که بعدش برن کنفرانس خبری و توضیحات کامل بدن که وضعیت ftc و cat و بریتانیا چی میشه، چون خود خبر، بخاطر احتمال خروج از بریتانیا، تبعات منفی روی سهام داره.

تا دوباره یه آتیشی دیگه به پا نکنی، کوتاه نمیای :))
هر کنسولی یه دکمه پاوس و خاموشی داره، چرا نداری اینو.
داش ممد وقتی یقین دارم این شوکیس در حد انفجار اتمی عمل میکنه چرا هایپم رو کم کنم :D
از اون طرف سرم درد میکنه برای ماجراهای بعد از شوکیس :D=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or