ناشکری کردی اون همه گرز 2 و 3 ترول کردی الان این ع.ن و گ.وه های باید بازی کنیم
یادت رفته به گرز 3 میگفتی گرز 1.3..؟من گیرز 2 و 3 رو ترول کردم؟ مرد مومن من ان بار گفتم به نظرم بهترین گیرز، گیرز 2 ـه، بعد میگی ترولش کردم؟ ضمن اینکه تنها طرفدار گیرز 5 تو فروم منم
غیر این دو بازی مگه بازی دیگه دادن؟ البته به جز DLC هایوباسترز که انصافا تجربه خوبی بود.خود سازنده های کوالیشن بزرگترین ننگ زندگیشون گرز 4 و 5 میدونن بعد تو چه جوری طرفدارشی؟
یادت رفته به گرز 3 میگفتی گرز 1.3..؟
خود سازنده های کوالیشن بزرگترین ننگ زندگیشون گرز 4 و 5 میدونن بعد تو چه جوری طرفدارشی؟
یه همچین جمله ای رو کسی کجا گفته؟؟؟؟؟از یه نمایش ۹۰ دقیقهای که نمیشه توقع ۱۵ تا فرست پارتی و ۱۰ تا ثردپارتی داشت. مشکل اینه. سطح توقعات به صورت تخیلی بالا رفته. الان هر چیز معقولی که MS نشون بده باعث فیل شدنش میشه.
منظورم کل زندگیشون بود مثلا بیت کویین رو 60 هزار دلار خریدنم جزءشهغیر این دو بازی مگه بازی دیگه دادن؟ البته به جز DLC هایوباسترز که انصافا تجربه خوبی بود.
من خودم کلی انتقاد به گرز 3 داشتم نسبت به 2 ولی تو داشتی ترول میکردی حالا کاری ندارم ولی بعضی وقتها خواسته های ما گیمرها باعث میشه که سازنده ها گند بزنند به بازیها مثلا من یادم قبل از معرفی گرز 3 همه گیر داده بودن به تم تاریک گرز 1 و 2 و تو فروم های خارجی میگفتن بزرگترین مشکل گرز اینکه رنگهای شاد تو بازی نیست! سازنده ها هم اون تم اصلی بازی تغییر دادن و به نظرم یک از ضربه ها به گرز همین بود الانم میبینی همه بازی ها آنلاین شدن و فرتی فرتی ریمیک میاد بیرون به خاطر علاقه گیمرهاست!داره کم کم یه چیزایی یادم میاد اون قیاس گیرز 3 در مقابل گیرز 2 ـه و هنوزم میگم به نظرم داستانش خوب نیست و کلا افت کرده، انگار ایده هاشون تموم شد، اما این به معنای ترول کردن نیست هر نظر انتقادی رو که نباید اسمش رو ترول گذاشت شما میتونی یه چیزی رو دوست داشته باشی اما بهش ایراد هم بگیری.
گیرز 4 و 5 هم در قیاس با تریلوژی شوخی محسوب میشن، بیشترم مشکلش داستان و شخصیت های بیخوده به نظر من، و اینکه فرمول گیم پلی تکراری شده واقعا، اما با توجه به اینکه شوتر بهتری نداشتیم، من این دو بزرگوار رو گرفتم دستم حلوا حلوا میکنم
بازم میگم لازم نیست همه بازی ها شاهکار مطلق باشن، یا مدام مقایسه کنیم با اینکه چی بودن قبلا، چون اینجوری باید به دو سوم بازی ها بگیم زباله محض مخصوصا گیرز 5 به نظر من بازی فان و خوبی بود و بیخیال مقایسه با شماره های قبلی بشید حتما لذت میبرید ازش. با وجود همه ایرادهایی که داره که البته باز میگم، بیشتر داستانه که من شخصا فکر میکنم باجتشون کم بوده پولشون ته میکشه یهو بازی رو تموم میکنن
یک هفته اخیر این تاپیک در مورد همینهیه همچین جمله ای رو کسی کجا گفته؟؟؟؟؟
متنشو بزار ببینیم کی گفته. من گففتم که باید پاسخگو باشمیک هفته اخیر این تاپیک در مورد همینه
یادمه تو کارت ترول نبود سوپر ترولیست بودیداره کم کم یه چیزایی یادم میاد اون قیاس گیرز 3 در مقابل گیرز 2 ـه و هنوزم میگم به نظرم داستانش خوب نیست و کلا افت کرده، انگار ایده هاشون تموم شد، اما این به معنای ترول کردن نیست هر نظر انتقادی رو که نباید اسمش رو ترول گذاشت شما میتونی یه چیزی رو دوست داشته باشی اما بهش ایراد هم بگیری.
گرینبرگ لفت د گروپ