نه مثل اینکه،یه جواب دیگه باید بدیم.
قراره مثلا چه منبعی بده، تریلر رسمی بزاره اینجا، دوست داره باشه و شانسشم بالاست وجود مثلا ولف، حالا ولف نباشه بازی عنوان کامپلیشن باشه
شما با گفتن اون ناراحت میشید و مشکل داره ولی اینکه من فقط انتظارم اینه یه استارفیلد و فورزا باشه و اگه چیز دیگه ای بود که بود و نبودم نبود، منطقیه.
مشکل با این منطقهست.
_________
بعدم کی گفته اکثر، 7-9 تا استودیو از 23 بازی کجاش میشه اکثر،به 30 درصد میگید اکثر، مفهومش تغییر کرده.
اگر طرفداری که بخواد با یه بازی و بودن و نبودن ناامید بشه، بهتره یه تغییر ژرف و بزرگ در نگرشش بده، چون بشدت سطحی نگره و وقتی میگیم شوکیس یعنی مجموعه ای از n بازی که باید برآیند اونو در نظر گرفت، نه تک عنوان رو.
سمت ps اکثر بازیا سوم شخص اشکن ادونچر هست
ولی سمت xbox شما همه مدل ژانری بازی و ip داری خب طبیعیه همه از کل ip ها استقبال نکنن و یه بخشی از اونها براشون اهمیت نداشته باشه
مثلا من خودم با Doom و Quake بزرگ شدم و واسه نسخه های بعدی لحظه شماری میکنم ولی سبک rpg سلیقه من نیست در نتیجه خیلی نمایش بازی های rpg هایپ ایجاد نمیکنه برام
منظورم اینه نمیشه از همه توقع هایپ یکسان داشت و من خودم شخصا ترجیح میدم موقع نمایش تشتک هام بپره از دیدن بازی ها
مسئله این نیست، از شروع تاپیک، بری ببینی شروع شده ، با توجه به عقبه ایکس باکس، انتظارتون در حد استارفیلد و فورزا باشه.
یعینی چی، بعد خرید 23 تا استودیو انتظار باید همون سابق باشه.
اینقدر این حرفا رو ادامه دادن که دیگه دیدیم نمیشه.
90 دقیقه شوکیسه میخوای توش چی باشه یه فورزا بدن و برن، انتظارتون اینه.
مسخره هست، ما انتظار نداریم تا اعصابمون خراب نشه، یعنی چی.
توی مشتری انتظار نداری، پس چرا ناراحتید که رد فال خراب کرده، انتظار نداشته باشید
بحث اینه.
لیست شده، حالا ولف ، بازی کامپلیشن، فیبل، گیرز و ...
تو لیستهای مختلف یکی این هست، یکی اونه.
انتظار نیست همه باشن، انتظار اینه یهه چیز درست درمون با چند تا گیم فرست پارتی درست حسابی باشه.
بایدم باشه، لطف نیست، وظیفه داره تامین کنه. حالا قطار سونی رفته تو دره، شما هم کم کنید انتظارو و x و y و z
میدونی، بحث اینه. کسی هایپ نمیخواد ولی اینکه انتظارو کم کنید در حد دیدن یه استارفیلد و فورتزا ، دیگه تروله مطلق و خالصه.
من n بار پرسیدم، کسی جواب نداد اونایی که میگن فقط استارفیلد و فورزا، بیان 90 دقیقه نمایش برام تایم بدن.
اونموقع اونا منطقی حرف میزنن، کسی که میگه ولف نمایش داره، برا استودیویی که از آخرین بازیش 4 سال گذشته و به شوخی هم میگه، بی منطقه.