نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

نه مثل اینکه،یه جواب دیگه باید بدیم.
قراره مثلا چه منبعی بده، تریلر رسمی بزاره اینجا، دوست داره باشه و شانسشم بالاست وجود مثلا ولف، حالا ولف نباشه بازی عنوان کامپلیشن باشه
شما با گفتن اون ناراحت میشید و مشکل داره ولی اینکه من فقط انتظارم اینه یه استارفیلد و فورزا باشه و اگه چیز دیگه ای بود که بود و نبودم نبود، منطقیه.
مشکل با این منطقهست.
_________
بعدم کی گفته اکثر، 7-9 تا استودیو از 23 بازی کجاش میشه اکثر،به 30 درصد میگید اکثر، مفهومش تغییر کرده.
اگر طرفداری که بخواد با یه بازی و بودن و نبودن ناامید بشه، بهتره یه تغییر ژرف و بزرگ در نگرشش بده، چون بشدت سطحی نگره و وقتی میگیم شوکیس یعنی مجموعه ای از n بازی که باید برآیند اونو در نظر گرفت، نه تک عنوان رو.

سمت ps اکثر بازیا سوم شخص اشکن ادونچر هست

ولی سمت xbox شما همه مدل ژانری بازی و ip داری خب طبیعیه همه از کل ip ها استقبال نکنن و یه بخشی از اونها براشون اهمیت نداشته باشه

مثلا من خودم با Doom و Quake بزرگ شدم و واسه نسخه های بعدی لحظه شماری میکنم ولی سبک rpg سلیقه من نیست در نتیجه خیلی نمایش بازی های rpg هایپ ایجاد نمیکنه برام

منظورم اینه نمیشه از همه توقع هایپ یکسان داشت و من خودم شخصا ترجیح میدم موقع نمایش تشتک هام بپره از دیدن بازی ها :D
مسئله این نیست، از شروع تاپیک، بری ببینی شروع شده ، با توجه به عقبه ایکس باکس، انتظارتون در حد استارفیلد و فورزا باشه.
یعینی چی، بعد خرید 23 تا استودیو انتظار باید همون سابق باشه.
اینقدر این حرفا رو ادامه دادن که دیگه دیدیم نمیشه.
90 دقیقه شوکیسه میخوای توش چی باشه یه فورزا بدن و برن، انتظارتون اینه.
مسخره هست، ما انتظار نداریم تا اعصابمون خراب نشه، یعنی چی.
توی مشتری انتظار نداری، پس چرا ناراحتید که رد فال خراب کرده، انتظار نداشته باشید
بحث اینه.
لیست شده، حالا ولف ، بازی کامپلیشن، فیبل، گیرز و ...
تو لیستهای مختلف یکی این هست، یکی اونه.
انتظار نیست همه باشن، انتظار اینه یهه چیز درست درمون با چند تا گیم فرست پارتی درست حسابی باشه.
بایدم باشه، لطف نیست، وظیفه داره تامین کنه. حالا قطار سونی رفته تو دره، شما هم کم کنید انتظارو و x و y و z
میدونی، بحث اینه. کسی هایپ نمیخواد ولی اینکه انتظارو کم کنید در حد دیدن یه استارفیلد و فورتزا ، دیگه تروله مطلق و خالصه.
من n بار پرسیدم، کسی جواب نداد اونایی که میگن فقط استارفیلد و فورزا، بیان 90 دقیقه نمایش برام تایم بدن.
اونموقع اونا منطقی حرف میزنن، کسی که میگه ولف نمایش داره، برا استودیویی که از آخرین بازیش 4 سال گذشته و به شوخی هم میگه، بی منطقه.

آخرین ویرایش:
اون دوستمون میاد میگه "طبق منابع من فلان"، اینجا یا باید یکی insider و leaker بوده باشه که خب صحت حرفاش مثل leaker های توییتر بعد از چندبار مشخص میشه نه همون دفعه اول؛ یا اینکه داره الکی میگه که خب میشه همون بحث من که "انتظار" الکی ایجاد کردن هست. این دیگه "دوست داره باشه" نیست، اطلاعات اشتباه هست.
اون تعداد استودیو و عناوینشون هم مثال بود.
و مساله بودن و نبودن فقط 1 بازی نیست، دوستمون خیلی بیشتر تاییدیه دادن که یکی دیگه از دوستان هم یه جا گفت "خوب شد به یه بازی نه گفتی :D".
در آخر هم من به هیچ عنوان نگفتم هیجان و هایپ باعث اعصاب خردی میشه، ترول (وانتی مزاحم) رو عامل اعصاب خردی میدونم.
-------------------
در نهایت، با توجه به اختلاف سلیقه و نظرات و دیدگاه متفاوت نسبت به برخورد با مسائل؛ برای اینکه کدورتی هم نباشه و بحث هم بیشتر ادامه پیدا نکنه همینجا میگم اگه ناراحتی و تنش ایجاد کردم معذرت میخوام، امیدوارم شوکیس خوبی رو شاهد باشیم، نبودیم هم به قول دوستمون "بازی هست دیگه". ;)👍

یک اسکرینشات از Fable جدید لیک شده و متاسفانه بازی اونی نیست که همه منتظر بودیم و لیکر گفته بازی بخاطر مشکلات توسعه ریبوت شده و کلا آرت استایل بازی هم تغییر کرده و اسکیل بازی بمراتب کوچیکتر شده که نشون میده همه شایعات در مورد بازی درست بوده متاسفانه:|

View attachment 296064
مرد ناحسابی این که فاینال فانتزیه به اون دارک مجیک نگاه کن انگار ریمیک فاینال 9 هم هست

۲ تا مگاتن مشتی میخوام لیک کنم که یکیش هم درست دربیاد تیر ما به هدف خورده
View attachment 296120
View attachment 296121

اینا رو منابع چیزی نگفتن صرفا حدس خودم هست =)) =))
نه اینکه بخام شوخیتو جدی بگیرم اما با شیعات و زمزمه هایی که دو طرف ماجرا بنا به نقششون تو پروسه تولید دارن من تا روزی که ماکروسافت و کامیا پرونده اسکیل باند رو نبندن مثل ff7 R منتظر رلیز بازی میمونم;;)
و جدا بطور عجیب و بی دلیلی منتظر تایید ریبوت بازی هستم

نهایت، با توجه به اختلاف سلیقه و نظرات و دیدگاه متفاوت نسبت به برخورد با مسائل؛ برای اینکه کدورتی هم نباشه و بحث هم بیشتر ادامه پیدا نکنه همینجا میگم اگه ناراحتی و تنش ایجاد کردم معذرت میخوام
سالاری
میخوام بگم تیم اون ور دارن دعا دعا میکنن این شوکیس خراب کنه تا مرهم دردی بشه بر خراب شدن شوکیس خودشون
ولی از این خبرا نیست گرینبرگ میاد که این تابوها رو بشکنه و خفن ترین شوکیس رو بزنه تو گوشش

آقا یعنی چی هایپ نشین؟ مگه چند تا شوکیس داریم تو سال؟ اگه بد باشه سونی فنا ترول میکنن؟؟؟؟؟؟؟ دوستان بعد این همه سال اگه باز مایکرو گند بزنه قبل سونی فنا ما خودمون باید ترول کنیم!!!! :| هایپو بچسبونید به سقف وتاپیک رو هم به بیراهه نبریم !

سالاری
میخوام بگم تیم اون ور دارن دعا دعا میکنن این شوکیس خراب کنه تا مرهم دردی بشه بر خراب شدن شوکیس خودشون
ولی از این خبرا نیست گرینبرگ میاد که این تابوها رو بشکنه و خفن ترین شوکیس رو بزنه تو گوشش
قول مردونه؟ :D

• Smile
Reactions: Maniac Gamer
رفقا جایی هست که مراسم رو بدون فیــــلتر پخش کند؟بنده مراسم Developer Direct قبلی رو از استیم تماشا کردم ولی نمی دانم شوکیس رو هم پخش می کند یا خیر.چون می خواهم روی تلویزیون ببینم اگه فیلـــــتر باشد یک مقدار دردسر دارد.البته آپارات هم هست ولی هم کیفیت ضعیف هست و هم اینکه روی تصاویر صحبت می کنند که اصلا جالب نیست.بنده کنفرانس سونی رو از آپارات مشاهده کردم،موقع نمایش سریال GT،دوستانی که صحبت می کردند در ابتدا فکر کردند بازی هست و از گرافیک خیلی واقعی اون صحبت می کردند که واقعا جای تعجب داشت.
از استیم میتونید ببینید

20230608_192747.jpg 20230608_193219.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or