اقایون دوستانی که دسترسی به این گربه نره دارن ی پسی از طرف جامعه اکس فن های مقیم مرکز بزنه دلمون خنک شه بخدا گلریزون میکنیم جبران میکنیم
از این شوکیس خیلی انتظار دارم ، بشدت زیاد . هیچ بهونه ای رو هم قبول ندارم .
نمیدونم چه بلایی سر جامعه گیمینگ اومده که هر شرایط داغونی رو بهشون میدن قبول میکنن و طرفداری هم میکنن ولی بعد چند سال بی خیالی مایکرو و بعد به ظاهر مثلا نمایش نسل بعدی سونی با اون اسپایدی نسل قبلی واقعا دیگه قبول نمیکنم این وضعیتُ ، دیگه وقتشه یادمون بیاد صنعت گیم رو تا حد زیادی گیمر ها به اینجا رسوندن و چجوری صدامون همیشه مهم بود برای صنعت . گیم پس و اکسترا و فلان درجه دوم و سومه وقتی کنسول میخری ، من " بازی " می خوام ، عنوان های نسل بعدی و خفن میخوام ، خسته شدم از این بی بخاری مایکرو ، د پاشو دیگه لامصب ! بیصبرانه منتظر ادامه یکی از خاص ترین بازی های نسل پیش یعنی Hellblade II هستم . خیلی علاقه دارم فیبل جدید رو با اون آرت استایل و دنیای زنده اش رو ببینم ، و اینکه بالاخره ببینیم Starfield واقعاً چیه و چی تو چنته داره . فوترزا هم قطعا باید عالی باشه .
وقتشه مایکرو بیوفته تو راه قدیم ، بره سراغ کلیفی یا هر راه دیگه ای و گرز احیا کنه ، وقتشه هیلو و چیف برگردونه به جایگاه اصلیش و هم برند اکس باکس برگردونه به رقابت .
وقتشه ، واقعاً دیگه وقتشه مایکرو بلند شه .
جدا که لذت بردم از طرز فکر و نگاهت به رقابت این دو برند اما نمیدونم چرا از 2012 به اینور که عملا ماکرو واقعا به لحاظ رقابتی تو افساید بوده رو نمیخایی بپذیری(البته تا قبل از لانچ خیلی حساب شده و قوی و نسل 7 ای داشت پیش می رفت)
ببین خود من ماکرو فن پذیرفتم تا روزی که گربه نره هست مارکتینگ اکس باکس و کنسول خونگیش به جایگاه واقعیش نمیرسه چون جدا درک حرفه ای نه نسبت به بازار نه رقیب و نه نسبت به حتی داشته های خودش داره!!!مثلا برام عجیب نیست اگه گیرینبرگ فردا توییت بزنه عه راستی ark II هم انحصاری ماست یا کنترابند هم مال ما بود یادم نبود همچین بازی رو انحصاری داریم و رو مارکتینگش کار کنیم!!! و در مقایسه رقیبش میاد با شبیه ساز گربه وایرال میشه!!!
اینکه موضوع روشن شدن ماکرو و باور داشتن داشته ها و استارت نسل نهمی زدن نیست بنظرم
موضوع تو باغ نبودن ماکرو تا به امروز بوده
اقا در جایگاه رقیب واقعا نپذیرفته و خودش رو ارایه بده (نه اینکه نتونسته نه)خودش رو در این جایگاه ندیده!
اقا این تنوع ژانر و تنوع ip و تنوع مکانیزم رو در طول تاریخ رو هیچ کنسول نمیتونی ببینی
از هر استدیو و ژانری بهترینش رو انحصاری دایم و رایگان تو پکیج خودش ارایه میده و استقبال از رقیب کمتر هست چون ارایه نداره کلا
همه اینارو گفتم ک بگم نه اینکه ماکرو نمیخاد رقابت کنه نه ماکرو ثابت کرد رقابت کردن بلد نیست و خدا بیامرزه پیتر مور کبیر رو که اگه بود سلاخیشون میکرد
ماکرو الانش هم ک بمباران AAA داره از این به بعد به این دلیل هست که لاین آپ بطور ناخوداگاهی تو ترافیک گیر کرده بود و از این به بعد به شکل دیونه واری انحصاری AAA عرضه میکنن و بعید نیست بازم شدو دراپ داشته باشیم
پس بهتره خودمونو اذیت نکنیم و درحد سونی انتظار هوش رقابتی بالا رو از تیم ماکرو نداشته باشیم ولی بنا به ترافیک ایجاد شده انتظار نمایش پر ازAAA و خفن رو داشته باشیم که امیدوارم پرزنت تو دیوار نباش(تو پرانتز عرض کنم ک خود من انقدر برای ایونت هایپ هستم ک تو گروه با بچه ها قرار داریم دور همی ایونت رو بببنیم اما بازم میگم انتظار سونی رو از ماکرو نداشته باشیم اعصاب و روان سالم تری رو داریم