این خیلی خبر خوبی بود. مشکلم همیشه با این استریم ها کیفیت پایین بود که بخشی از هایپ رو از بین میبردن.شوکیس به صورت 4k 60fps استریم خواهد شد
View attachment 295818
این چیزها برای بتسدا قفله.اون تریلر in engine که اول برای Starfield اومد خیلی گرافیکش خفن بود. میشه یعنی خود استارفیلد با اون گرافیک عرضه بشه؟
قیافه رو. حمال قشنگ از قیافه ش دروغگویی و خباثت میباره
اینا اگه بازیو ۶۰ فریم بدن روی کنسول شاهکار کردن، اون کیفیت بمانداون تریلر in engine که اول برای Starfield اومد خیلی گرافیکش خفن بود. میشه یعنی خود استارفیلد با اون گرافیک عرضه بشه؟
مود پرفورمنس برای استارفیلد همین شوکیس تایید خواهد شداینا اگه بازیو ۶۰ فریم بدن روی کنسول شاهکار کردن، اون کیفیت بماند
بتزدا زمانی که آبلیویون و اسکایرم رو داد گرافیکشون خارق العاده بود در زمان خودشون. درسته کلا مو کپ و چهره هاش تو دیواره ولی بنظرم محیط رو خیلی خوب درمیارن با این انجینشون. راستش من کف انتظارم از نسل ۹ همون تریلر بود که الان مشخصه بعیده تا آخر نسل بهش برسیم.این چیزها برای بتسدا قفله.
به امید مادسازها بعد لانچ باید بود که شاید تا حدودی بتونن نزدیک به اون خروجی بشن.
===============
بتزدا زمانی که آبلیویون و اسکایرم رو داد گرافیکشون خارق العاده بود در زمان خودشون. درسته کلا مو کپ و چهره هاش تو دیواره ولی بنظرم محیط رو خیلی خوب درمیارن با این انجینشون. راستش من کف انتظارم از نسل ۹ همون تریلر بود که الان مشخصه بعیده تا آخر نسل بهش برسیم.
آبلیویون چرا ولی اسکایریم متوسط رو به خوب بود برای همون زمان.بتزدا زمانی که آبلیویون و اسکایرم رو داد گرافیکشون خارق العاده بود در زمان خودشون. درسته کلا مو کپ و چهره هاش تو دیواره ولی بنظرم محیط رو خیلی خوب درمیارن با این انجینشون. راستش من کف انتظارم از نسل ۹ همون تریلر بود که الان مشخصه بعیده تا آخر نسل بهش برسیم.
کمپین اینفینیت خداییش خوب بودوقتشه هیلو و چیف برگردونه به جایگاه اصلیش