نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

مادساز ها هم خودشون یجورایی توی توسعه بازی دخیل هستن.
بازیای بتسدا یعنی اونایی که توسط خود Bethesda Softworks ساخته میشن موفقیتشون تضمین شده هست. استارفیلد هم قطعا همینطوره.
یه عده هستن که میرن توی این بازی اصلا زندگی میکنن :D با ماد و هزار تا چیز دیگه تا سالها سرگرم میشن و کلا بازی دیگه بازی نمیکنن.
امیدوارم مثل بقیه بازیهای اخیر bethesda دنوو نداشته باشه چون عملا ماد کردنش غیر ممکن میشه. مگه اینکه ماد سازی رو محدود کنن و یا از قبل برای مادسازی با وجود دنوو برنامه داشته باشن.

حدس خودم اینه که 3 تا 6 ماه اول قفل داره و بعد حذفش میکنن.

آخرین ویرایش:
امیدوارم مثل بقیه بازیهای اخیر bethesda دنوو نداشته باشه چون عملا ماد کردنش غیر ممکن میشه. مگه اینکه ماد سازی رو محدود کنن و یا از قبل برای مادسازی با دنوو برنامه داشته باشن.

حدس خودم اینه که 3 تا 6 ماه اول قفل داره و بعد حذفش میکنن.
چطور؟ :-? چون بازیهای کپ کام هم دنوو دارن ولی براشون ماد هست.

چطور؟ :-? چون بازیهای کپ کام هم دنوو دارن ولی براشون ماد هست.
احتمالا بستگی به انجین و نوع ماد و.. داره. یادمه MK11 تا همین یک سال پیش که قفل داشت مثلا نمیشد تکسچرهای کرکترها رو ماد کرد (به گفته thethiny شناخته شده ترین مادساز MK) و اکثر مادها فقط model swap یا character swap بودن ولی بعد از حذف دنوو تازه یه سری ابزار مادسازی بهتر واسش ساخته شد.

خب دوستان مجدد یوزر سوپربن سایت ازم خواسته یوزرهایی که نشد با تانک بیان رو با تجهیزات جدید روانه شوکیس کنم :D

تجهیزات کاملا US هست که دوستان ناراحت نشن:D

View attachment 295444

اینم بچه هایی که قبلا زمینی حرکت حرکت بودن:D

View attachment 295445

بازم دوستی جا مونده بگه تا قبل کنفرانس برسونیمش:Angel:
ممنون
سوار هلیکوپتر شدن ارائندیل (که نام کاربری من هست) دو تا عوقبت میتواند داشته باشد یا همانند ارائندیل با سنگ سیلماریون(ارضا شدن هایپ) تبدیل به ستاره بشویم
یا اینکه کتلت میشیم
در ضمن با ارو ایلوواتار صحبت میکنم که تانکی ها هم رستگار شوند
خود ارو ایلوواتار با این هایپ رحم کند اگر اپیک فیل شدیم خود گرینبرگ را باید مانند گالوم در اتش سوزانید

• Like
Reactions: ravi
معرفی سریز اس هندهلد با قیمت ۴۰۰ دلار 8->
با وجود استیم دک و روگ الای تولید همچین چیزی اصلا توجیح اقتصادی نداره
بعد مایکروسافت با ایسوس هم قرارداد داره و همراه با روگ الای ۳ ماه گیم پس رایگان میده.

بعد مایکروسافت با ایسوس هم قرارداد داره و همراه با روگ الای ۳ ماه گیم پس رایگان میده.
یک توجیه دارد خواستم در همان تاپیک نمیدونم در مورد استیم دک بود یا نمدونم چی بود بگم اینجا میگم
تنها یک توجیه میتواند داشته باشد که معماری پردازنده اش arm باشد درسته لازم نیست بازی های کنسول را اینجا پورت کرد
وقتی کلی بازی در اندورید هست میشود اینا مایکرو در فروشگاه خودش در این دستگاه به فروش برساند
بازی اختصاصی هم بزند ولی لازم نیست حتما در راستای بازیهای کنسول خانگی باشد
حالا مزیتش نسبت به گوشی موبایل بالارده چیست؟ قیمت بسیار کمتر حالا کسیکه میخواهد فقط با موبایل بازی کند حالا یتواند با این کنسول دستی که مختص بازی کردن ساخته شده بازی کند نه نیازی به دوربین هست نه قفل خاصی نه سیم کارتی نه کلی سنسور
اینطوری این کژوال پلیر بیشتری جذب خواهد کرد
جدا نه استیم دک نه روگ الای نمیتوانند انچنان موفق باشند که باعث بشوند دیگری نیز در این بازار حرکت خارق العاده ای بزنند
حالا نمیدانم حرفم چقدر وجاهت دارد

یک توجیه دارد خواستم در همان تاپیک نمیدونم در مورد استیم دک بود یا نمدونم چی بود بگم اینجا میگم
تنها یک توجیه میتواند داشته باشد که معماری پردازنده اش arm باشد درسته لازم نیست بازی های کنسول را اینجا پورت کرد
وقتی کلی بازی در اندورید هست میشود اینا مایکرو در فروشگاه خودش در این دستگاه به فروش برساند
بازی اختصاصی هم بزند ولی لازم نیست حتما در راستای بازیهای کنسول خانگی باشد
حالا مزیتش نسبت به گوشی موبایل بالارده چیست؟ قیمت بسیار کمتر حالا کسیکه میخواهد فقط با موبایل بازی کند حالا یتواند با این کنسول دستی که مختص بازی کردن ساخته شده بازی کند نه نیازی به دوربین هست نه قفل خاصی نه سیم کارتی نه کلی سنسور
اینطوری این کژوال پلیر بیشتری جذب خواهد کرد
جدا نه استیم دک نه روگ الای نمیتوانند انچنان موفق باشند که باعث بشوند دیگری نیز در این بازار حرکت خارق العاده ای بزنند
حالا نمیدانم حرفم چقدر وجاهت دارد
داداش با احترام حرفات کاملا غلطه.
وقتی میگی arm یعنی پردازنده موبایل.
الان razer یه محصول داره به نام edge با پردازنده arm و بدون دوربین و ... به قیمت ۵۰۰ دلار مخصوص همچین چیزی که استقبالی هم ازش نشده.
اگرم بگیم برای cloud هست که هنوز بازارش اونقد که باید بزرگ نشده.
اگرم کسی بخواد بازی موبایل انجام بده که این روزا همه تو دستشون یه موبایل هست و نیازی به دستگاه جدا براش نیست.
استیم دک هم از پارسال تا حالا موفق بوده و همیشه تو فروشگاه استیم اوله از لحاظ فروش.

نمیخوام خیلی آف تاپیک بشه ولی دقیقا یعنی چی که توجیه اقتصادی نداره؟؟؟
اگه اینجوره که ولو بعد نینتندو و ایسوس بعد ولو اصلا نباید میرفتن سراغ این بازار

حالا سری اس handheld با اینکه ایده جالب و جذابیه ولی خیلی بعیده رخ بده اما نسل بعد اگه مایکروسافت بازم بخواد دوتا کنسول داشته باشه بنظر من بهترین کار اینکه کنسول ضعیف تر کنسول دستی باشه و باتوجه به پیشرفت AI و به وجود اومدن تکنولوژی هایی مثل فریم جنریشن و کوچیک تر شدن چیپها و افزایش روز افزون محبوبیت کنسول های دستی اصلا چیز محالی هم بنظر نمیرسه
از طرف سونی هم من میپسندم این حرکتو حتی شاید همین Q-lite هم یه تست کوچیک واسه همین موضوع باشه :D

آخرین ویرایش:
نمیخوام خیلی آف تاپیک بشه ولی دقیقا یعنی چی که توجیه اقتصادی نداره؟؟؟
اگه اینجوره که ولو بعد نینتندو و ایسوس بعد ولو اصلا نباید میرفتن سراغ این بازار

حالا سری اس handheld با اینکه ایده جالب و جذابیه ولی خیلی بعیده رخ بده اما نسل بعد اگه مایکروسافت بازم بخواد دوتا کنسول داشته باشه بنظر من بهترین کار اینکه کنسول ضعیف تر کنسول دستی باشه و باتوجه به پیشرفت AI و به وجود اومدن تکنولوژی هایی مثل فریم جنریشن و کوچیک تر شدن چیپها و افزایش روز افزون کنسول های دستی اصلا چیز محالی هم بنظر نمیرسه
از طرف سونی هم من میپسندم این حرکتو حتی شاید همین Q-lite هم یه تستی واسه همین موضوع باشه :D
اینکه معماری مخصوص خودش رو داشته باشه و فقط بازیای ایکس باکس رو اجرا کنه از نظر من توجیح نداره. چون وقت و هزینه باید صرف بهینه سازی بازیا بشه براش و دسترسی به لایبرری بزرگ پی سی هم روش غیر ممکنه.
ولی اگه ویندوز بیس باشه و قیمت حدود ۳۰۰ یا ۴۰۰ دلار باشه خیلی میتونه موفق بشه و روشی باشه برای بالا بردن مخاطب pc gamepass. از طرفی مایکروسافت باید روی نسخه ویندوز سبک شده و با اینترفیس مخصوص دستگاه handheld کار کنه
من اتفاقا اون اوایل که اسم lockhart مطرح بود فکر میکردم یه کنسول دستیه با معماری مشابه سری ایکس هست و اتفاقا خیلی هم باهاش موافق بودم. ولی بعدا استیم دک و روگ الای اومدن و همه چی تغییر کرد

• Like
Reactions: ravi and RAFA_1992
بيشتر شايعاتي كه قبلا بود اين بودش كه اسپنسر دنبال ساخت يه كنسىل دستي بر پايه كلاود بىد كه قيمتش نزديك ١٠٠ دلار باشه كه نشد ظاهرا و نرفتن سراغش
الان براي كلاود جي كلاود انويديا هست كه اكس كلاود هم ميشه روش ران كرد

ممكنه ماكرو سمت ساخت كنسول دستي ابري بره
منتهي كلا بيشتر ميل ماكرو به ساخت و توسعه نرم افزاره تا سخت افزار
مثلا روي تي وي هم با سامسونگ قرارداد دارن

اگر ماكرو چيپ اختصاصي داشت احتمال ساخت يه چيزي مثله استيم دك هم بود بنظرم

اینکه معماری مخصوص خودش رو داشته باشه و فقط بازیای ایکس باکس رو اجرا کنه از نظر من توجیح نداره. چون وقت و هزینه باید صرف بهینه سازی بازیا بشه براش و دسترسی به لایبرری بزرگ پی سی هم روش غیر ممکنه.
حالا مگه کی گفت با معماری متفاوت؟ :D
همین الان خیلی از این handheld pc ها با معماری rdna و zen دارن عرضه میشن
به هر حال تکنولوژی داره پیشرفت میکنه چیپها دارن کوچیک تر میشن و حتی خود amd هم رفته سراغ کار روی این نوع چیپها حتی شایعه ورود انویدیا به این بازار هم هست و اصلا بعید نیست با محبوبیت زیاد کنسول های دستی مایکروسافت و سونی هم بخوان وارد گود بشن

بگذریم…خارج از بحث اصلی نشیم خیلی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or