داداش نگران نباشبه یاد ندارم تا بحال برای نمایشی اینقدر هایپ شده باشم
واقعیت بگم با نمایش سونی این تنها امید منه گیمره
امیدوارم بترکونه واقعا انتظار سخته
منتظر یه شدو دراپ هم هستم که قشنگ سورپرایز شیم
رفیق البته همون جا هم چند بازی جدید معرفی شد که چیزی از اون ها لیک نشده بود.فقط بازی ها باب دل کسی نبود! امیدوارم توی شوکیس مایکروسافت هم اگر چیز جدیدی معرفی می شود بازی Gaas نباشد.نمایش سونی هم فکر میکنم هیچ لیکی نداشت و همه فکر میکردن نینجاهای سونی به خوبی لیکرها رو ناکار کردن. اما عدم لیک ناشی از این بود که چیزی برای لیک شدن وجود نداشت
شما هم این احتمال رو در نظر بگیرید که ممکنه هواپیما و هلیکوپتر و تانک و ناور و همه چی بره زیر گرینبرگ.
با تشکر
ستاد ناامیدان از کل گیمینگ.
۲ تا Gaas قطعا هستنرفیق البته همون جا هم چند بازی جدید معرفی شد که چیزی از اون ها لیک نشده بود.فقط بازی ها باب دل کسی نبود! امیدوارم توی شوکیس مایکروسافت هم اگر چیز جدیدی معرفی می شود بازی Gaas نباشد.
TES Online۲ تا Gaas قطعا هستن
یکی Sea of thieves یکی هم halo infinite
این دو تا بازی مارو ساییدن هر سال با نمایشاشون
البته اگه بتل رویال هیلو معرفی بشه قطعا استقبال میشه ازش
بازی جدید منظورم هست.البته بعید می دانم دیگر چیزی از Sea of Thieves نمایش بدهند ولی Halo قطعا حضور دارد.۲ تا Gaas قطعا هستن
یکی Sea of thieves یکی هم halo infinite
این دو تا بازی مارو ساییدن هر سال با نمایشاشون
البته اگه بتل رویال هیلو معرفی بشه قطعا استقبال میشه ازش
اونی که لیک می کنه و خطرات احتمالی رو به جون میخره و زور میزنه تا اطلاعات پیدا کنه، باید لیک کردنش ارزشی براش داشته باشه.رفیق البته همون جا هم چند بازی جدید معرفی شد که چیزی از اون ها لیک نشده بود.فقط بازی ها باب دل کسی نبود! امیدوارم توی شوکیس مایکروسافت هم اگر چیز جدیدی معرفی می شود بازی Gaas نباشد.
من همین نظر دارم لیک نیس چون بازی دندون گیری نیس! سال پیش همین قضیه بود! فکر میکردیم بلاخره از کنفرانس Xbox چیز خاصی لیک نشد دیدیم هیچ چیزی تو شوکیس نبود که لیک بشه! فقط یه پلی گرانده احتمالا اون مقاومت کنه فیبل رو شاید داشته باشه. البته امیدوارم!اونی که لیک می کنه و خطرات احتمالی رو به جون میخره و زور میزنه تا اطلاعات پیدا کنه، باید لیک کردنش ارزشی براش داشته باشه.
برای «مبارزه در خلیج عدن : فکشنز» که نمیان خودشون رو به آب و آتیش بزنن.
رفیق حالا ما ترول می کنیم ولی حداقل بازی Bungie دیگه عنوان معمولی یا کوچکی هم نیست.البته در کل بعید می دانم در شوکیس هم بازی خیلی بزرگی معرفی بشود.اونی که لیک می کنه و خطرات احتمالی رو به جون میخره و زور میزنه تا اطلاعات پیدا کنه، باید لیک کردنش ارزشی براش داشته باشه.
برای «مبارزه در خلیج عدن : فکشنز» که نمیان خودشون رو به آب و آتیش بزنن.
به یاد ندارم تا بحال برای نمایشی اینقدر هایپ شده باشم
واقعیت بگم با نمایش سونی این تنها امید منه گیمره
امیدوارم بترکونه واقعا انتظار سخته
منتظر یه شدو دراپ هم هستم که قشنگ سورپرایز شیم
به آنچه بر تو نازل گردد ایمان بیاورمنم دقیقا در همین وضع مشابهم. نمیدونم پادکست آخر داود جقی و کلیفی بی رو دیدید یا نه، اما به نظرم ببینید، حرف های خیلی خوب ولی تلخ و یه مقدار دردناکی میزدن. مثل اینکه سونی آینده همینی هست که دیدیم و دیگه قرار نیست مثل قبل باشه، اینکه خود کلیفی میگفت اگه الان ایده گیرز رو ببره پیش مایکرو با لگد بیرونش میکنن و دیگه هیچ کس حاضر به ساخت بازی های این مدلی نیست و یه تجربه چند ساعته پک شده برای هیچ ناشری ارزشمند نیست... و من واقعا حس کردم یه فسیل زنده ام، جدی جدی همه چیز تغییر کرده جز من و انتظار دارم ویدئو گیم به دورانی برگرده که ظاهرا تموم شده رفته پی کارش. بعد واقعا جدا ناموسا از ته دل ناراحت شدم!
بعد اینکه سه ساله دارم به خودم میگم این بازی هایی که دیدیم همه نسل قبلین و نسل هنوز شروع نشده، اما واقعا الان به این تفکر هم دارم شک میکنم، میگم نکنه واقعا کیفیت نسل همینه باز الکی دارم زور بیخورد میزنم و تو ذهنم متصورم، نه! بازی هایی که دارن ساخته میشن قراره بترکونن و فولان و بهمان. در نتیجه واقعا به عنوان آخرین امید منتظرم مایکرو چهار تا گیم خوبی که معرفی کرده رو فقط گیم پلی نشون بده ازشون که حداقل یکیش گرافیک خفن فک برانداز داشته باشه! در همین حد واقعا قانعم!فورزا و هل بلید و Avowed و یه چیز دیگه رو نشون بدن، منهای استارفیلد، همین یه قلم هل بلید هم گرافیکش پشم برام باقی نزاره، باور کنم چت نزدم و واقعا این بازی هایی که تا الان بهمون اماله شده زباله کراس جن بودن!
پ.ن: من در این حد به ناامیدی رسیدم که داشتم امروز به اسم بازی ها دقت میکردم، مثلا قدیم اسم بازی ها چی بودن، Bioshock و Mass Effect و Gears of War و The Last of Us و ... اما الان شدن Fairgames یا مثلا Concord! حتا اسم ها هم بی معنی و مزخرفن! حالا شایدم من زیادی شاکیمولی واقعا همه چیز از نظر من آشغال شده
![]()
100 درصد مطمینم اگر پلی گراند باشه بازی ش هوش از سر همه مون میبرهمنم دقیقا در همین وضع مشابهم. نمیدونم پادکست آخر داود جقی و کلیفی بی رو دیدید یا نه، اما به نظرم ببینید، حرف های خیلی خوب ولی تلخ و یه مقدار دردناکی میزدن. مثل اینکه سونی آینده همینی هست که دیدیم و دیگه قرار نیست مثل قبل باشه، اینکه خود کلیفی میگفت اگه الان ایده گیرز رو ببره پیش مایکرو با لگد بیرونش میکنن و دیگه هیچ کس حاضر به ساخت بازی های این مدلی نیست و یه تجربه چند ساعته پک شده برای هیچ ناشری ارزشمند نیست... و من واقعا حس کردم یه فسیل زنده ام، جدی جدی همه چیز تغییر کرده جز من و انتظار دارم ویدئو گیم به دورانی برگرده که ظاهرا تموم شده رفته پی کارش. بعد واقعا جدا ناموسا از ته دل ناراحت شدم!
بعد اینکه سه ساله دارم به خودم میگم این بازی هایی که دیدیم همه نسل قبلین و نسل هنوز شروع نشده، اما واقعا الان به این تفکر هم دارم شک میکنم، میگم نکنه واقعا کیفیت نسل همینه باز الکی دارم زور بیخورد میزنم و تو ذهنم متصورم، نه! بازی هایی که دارن ساخته میشن قراره بترکونن و فولان و بهمان. در نتیجه واقعا به عنوان آخرین امید منتظرم مایکرو چهار تا گیم خوبی که معرفی کرده رو فقط گیم پلی نشون بده ازشون که حداقل یکیش گرافیک خفن فک برانداز داشته باشه! در همین حد واقعا قانعم!فورزا و هل بلید و Avowed و یه چیز دیگه رو نشون بدن، منهای استارفیلد، همین یه قلم هل بلید هم گرافیکش پشم برام باقی نزاره، باور کنم چت نزدم و واقعا این بازی هایی که تا الان بهمون اماله شده زباله کراس جن بودن!
پ.ن: من در این حد به ناامیدی رسیدم که داشتم امروز به اسم بازی ها دقت میکردم، مثلا قدیم اسم بازی ها چی بودن، Bioshock و Mass Effect و Gears of War و The Last of Us و ... اما الان شدن Fairgames یا مثلا Concord! حتا اسم ها هم بی معنی و مزخرفن! حالا شایدم من زیادی شاکیمولی واقعا همه چیز از نظر من آشغال شده
![]()