هل بلید اساسا مثبت نود متریال نیستبه هر حال هلبلید ۲ با هر اسکوپ و بودجه و اینا ببینیم از نظر متا چه جوری عمل میکنه. آقایون مدافع حرم بی بی سنوعا! آیا میتونیم انتظار متای بالای ۹۰ از بازی داشته بیاشیم یا اینم انتظار بیجاست؟
فکر کنم از بابت اون شایعهای میگه که اعضای خود مایکروسافت انتظار متا بین ۹۰ تا ۹۲-۳ اینا داشتنهل بلید اساسا مثبت نود متریال نیست
من هرچی فکر میکنم نمیتونم توی هلبلید۲ چیزی ببینم که ازش مثبت نود در بیاره. و این رو دارم به عنوان کسی میگم که در لحظه انتشار بازی، هرچی بازی دیگه دارم رو کنار میذارم و میرم سراغ هلبلید.
این ریمستر کردن quake ها بی دلیل نیست. ببینیم یه چی مثل doom 2016 رو با quake میبینیم یا نه. امیدوارم وجود داشته باشه و ریبوت باشه.
خب مثل بچه آدم بیان معرفیش کنن دیگه بابا، دلمون خونه از دست اینا. الان فقط خوشحالم که دارم اون لوگوی Quake رو میبینم بالاخره و اینکه بالاخره نسخه شماره دار درست و حسابی ازش بسازن، با اینکه Quake wars رو خیای خیلی دوست داشتم زمان خودش سال ۲۰۰۷ و به نظرم کتک مارکتینگ ضعیفشو خورد. ولی بعد از اون و نسخه champions بالاخره میتونیم انتظار یک نسخه واقعی از این آی پی افسانه ای رو داشته باشیم.
پ.ن : نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ولی شو دیگه Xbox Developer Direct نیست و Developer Direct تایتل خورده !!!
کاری به لوگو نداره تو تمام مقالات و صفحات خبری و فضای مجازی خودشون حذفش کردن مثلا عنوان مراسم تو یوتیوب Developer_Direct 2024 ـهدقت کنی لوگو xbox بالای developer هست و فقط به صورت متنی نوشته نشده
احتمالا کم کم دارن استارت اینو میزنن که ذهن ها آماده بشه برای خارج شدن xbox از مجموعه مایکروسافتکاری به لوگو نداره تو تمام مقالات و صفحات خبری و فضای مجازی خودشون حذفش کردن مثلا عنوان مراسم تو یوتیوب Developer_Direct 2024 ـه