نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
بازیهایی که جز کردون فکر میکنه تو مراسم باشن

View attachment 254967

چرا به Hellblade اشاره نکرده؟ به نظرم محتمل ترین گزینه یه گیم پلی درست درمون از Hellblade 2 باشه!

بمب نمایش هم برای من نشون دادن یه چیزی از Gears 6 یا Wolf 3 ـه. از Indiana Jones هم یه چی نشون بدن دعاشون میکنیم.

چرا به Hellblade اشاره نکرده؟ به نظرم محتمل ترین گزینه یه گیم پلی درست درمون از Hellblade 2 باشه!

بمب نمایش هم برای من نشون دادن یه چیزی از Gears 6 یا Wolf 3 ـه. از Indiana Jones هم یه چی نشون بدن دعاشون میکنیم.
والا با این gears ای که اینا میسازن خبر gears6 بمب که چه عرض کنم حتی ترقه ام نیست،بمب برای من اینه بگن بیخیال ساخت gears شدن که کمتر به این ip محبوبمون گند بزنن،ولی wolf3 رو هستم :x

والا با این gears ای که اینا میسازن خبر gears6 بمب که چه عرض کنم حتی ترقه ام نیست،بمب برای من اینه بگن بیخیال ساخت gears شدن که کمتر به این ip محبوبمون گند بزنن،ولی wolf3 رو هستم :x
گیرز پنج عالی بود .

بله منم همین نظر شما رو دارم در مورد هلبلید...بخصوص که چند سالی میشه از ساختش گذشته و تا حالا ۲ تا نمایش داشته...البته پروژه دوم نینجا هم هست به اسم مارا شاید از اونم خبری بشه😉😉

خبری که می تونه فن ها رو خیلی خوشحال کنه کنسل شدن Gears 6 و به تاریخ سپردن این فرانچیز‌ اه.
خبر خوشحال کننده بعدی کنسل شدن سریال هیلو و محاکمه تمامی عوامل ساخت اون در دادگاه اه.
با قسمت کنسل شدن سریال هیلو موافقم :D چه سس شعری بود اون
ری.دن به ابهت مستر چیف
( might as well make him GAY )

خبری که می تونه فن ها رو خیلی خوشحال کنه کنسل شدن Gears 6 و به تاریخ سپردن این فرانچیز‌ اه.
خبر خوشحال کننده بعدی کنسل شدن سریال هیلو و محاکمه تمامی عوامل ساخت اون در دادگاه اه.
تبدیل شدن 343I بعنوان استدیو پشتیبانی id software و سپرسدن فرنچایز هیلو به id میتونه جزشون باشه

تبدیل شدن 343I بعنوان استدیو پشتیبانی id software و سپرسدن فرنچایز هیلو به id میتونه جزشون باشه
اگه این بانی راس رو شوت کنن بیرون همچین چیزی دور از ذهن نیست ولی خوب بعیده فیلم اسپسنر از ایشون دل بکنه :-":D

اگه این بانی راس رو شوت کنن بیرون همچین چیزی دور از ذهن نیست ولی خوب بعیده فیلم اسپسنر از ایشون دل بکنه :-":D
دور از شوخی بانی راس و مت بوتی اثبات کردن کارآمد نیستن

بهتره هر چه سریعتر جایگزین بشن
فیل اسپنسر هم بهتره به جای این خوشبینی های بیش از حدش یکم جدی نظارت کنه سر اینا

ناسلامتی جزوی از یه شرکت عظیم تریلیون دلاری هستند و این چنین عملکردی دارن حقوقشون حلال نیست

لول:D اتفاقا ۳۴۳ خودش یک استودیو پشتیبان نیاز داره. هیلو اینفینیت یکی از بهترین شوترهای ده سال اخیر بود، فقط باید تعداد نیروهاشون رو افزایش بدن تا بتونن برای هر سیزن با سرعت بیشتری کانتنت بدن.

آخرین ویرایش:
id اگه باغبون بود یه دور باغچه خودشو بیل میزد که سر rage اینکارا رو نکنه
چه فایده ای داره دادن هیلو به id.
تو ساخت جهان باز که ناتوانه و قبلا نشون داده و ریج 2 رو داد با اوالانچ محیطو بسازن که اون دیگه تو اون فاز محیط و جهانش خیلی بدتر بودن
شوتینگ میتونه کمک کنه که اونم 343 از عهدش بر میاد جهان قشنگیم ساختهتو اینفینیت داستانش یخورده تو اواسط شل شد که اونم id کمکی نمیتونه بکنه
میمونه مولتی که تو اونم id خلاصه.اونموقع id بسازه و 343 بشه پشتیبان.
اینفینیت که یکی از بهترین هیلوها بود و فورزا هم همچنان تو اوجشه و این سری تو مبحث گرافیک عالی بوده
ip جدیدم که تو همین چند سال از sot و گراندد که اولی فوق موفق بوده هم اجازه تولید گرفتن و فروختن، و با وجود عناوین قدیمی rare که موجوده دستشون رو باز گذاشته ماکرو.
ایراد ماکرو عدم دخالت بوده نه ندادن آزادی. اگه زودتر وارد میشدن نمیزاشت این اتفاقا بیوفته که اینیشیتیو عنوانی بسازه که یه دختر تقریبا 10 ساله بتونه بازی کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or