نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
تاخیر استارفیلد به چند ماه میرسه، البته انتظار نمیرفت چون یکسال پیش تاریخ زدن ولی عجیبتر که کسی نگفت رد فال بود که تاخیر شاید یکساله خورد
نمیدونم ولی میگم نکنه ولف 3 یدفعه معرفی بشه و تاریخ امسال بخوره. یه شانسی براش قائل بشید از 2018 تو ساخته.
استودیوهای داخلی بجز موتور اسپورت بقیه شانسی ندارن .
برا گیم پس هم اگه برن سمت اکتی و کالاف رو بگیرن، احتمالا میتونه تا حدی اوکی کنه وضعیتو، چون دو عنوان رفته نه یه عنوان.

2022-05-12_20-40-54.jpg

تاخیر استارفیلد به چند ماه میرسه، البته انتظار نمیرفت چون یکسال پیش تاریخ زدن ولی عجیبتر که کسی نگفت رد فال بود که تاخیر شاید یکساله خورد
نمیدونم ولی میگم نکنه ولف 3 یدفعه معرفی بشه و تاریخ امسال بخوره. یه شانسی براش قائل بشید از 2018 تو ساخته.
استودیوهای داخلی بجز موتور اسپورت بقیه شانسی ندارن .
برا گیم پس هم اگه برن سمت اکتی و کالاف رو بگیرن، احتمالا میتونه تا حدی اوکی کنه وضعیتو، چون دو عنوان رفته نه یه عنوان.

View attachment 254675
کالاف ها مارکتینگ و .... دست سونی هست اونم احتمالا تو تصمیم گیری ها نقشی داشته باشه و مثلا اجازه نداشته باشن کالاف ها رو مثلا تا ۳ ماه رو سرویس رقیب بیارن مثل چیزی که تو رزیدنت ایول ۸ شایع شده بود اون متن قرارداد لو رفته

کالاف ها مارکتینگ و .... دست سونی هست اونم احتمالا تو تصمیم گیری ها نقشی داشته باشه و مثلا اجازه نداشته باشن کالاف ها رو مثلا تا ۳ ماه رو سرویس رقیب بیارن مثل چیزی که تو رزیدنت ایول ۸ شایع شده بود اون متن قرارداد لو رفته
سونی محتوا انحصاری میکنه و تا حالا رو سرویسش نیومده و تا الانم برا محتوا ناقص ماکرو دنبالش نمیرفته و هزینه بالا.
مارکتینگ سونی هم اگه این دفعه قراردادش قوی بود معرفی کالاف یدفعه و بعد از تایید سهامدارا انجام نمیشد پس واضحه تو قراردادای این دو سال ممکنه محتوا خاصی هم دستش نباشه مثل کالاف 2021.
تنها چیزی که بتونه جلوشو بگیره هزینه بالای یه همچین چیزیه که باهاش میشه راحت 3-4 تا بازی رو دی وان آورد رو گیم پس.

(بدون در نظر گرفتن عناوینی که تو شوکیس شاید معرفی کنن و تاریخ عرضه رو امسال اعلام کنن) من جای Phil Spencer بودم از همون لحظه که خبر تاخیر اعلام شد دسته چک ساتیا نادلا رو میگرفتم و میرفتم از الان تا زمان عرضه Starfield هرچی بازی AAA قرار هست بیاد رو روز اول میاوردم رو Game Pass.

تو‌ این سال برهوت باکسی فکر کنم تنها بازی که شاید امسال عرضه کنه FMجدید باشه

استودیو های دیگه که هیچی‌برا امسال نمیتونن عرضه کنن

600تا ناشر و استدیو خریده بازم سالی رو میبینیم که هیچی نداره کاری که فقط از استاد اسپنسر بر میاد :D
استاد فیل بزرگ علاقه به خرید
داره فقط از نادلا چک سفید میگیره میره خرید 🤣🤣

ناجی صنعت خرید 🤣🤣

مثل اینکه gears of war collection امسال میاد و تو مراسم رونمایی میشه. مشخص نیست کدوم عناوین هستن و چیا ریمستر شدن
نیک بیکر گفته
Rumour: Halo MCC-style Gears of War collection is coming
لیکای قبلیش تو xboxera معمولا درست در میومدن

مثل اینکه gears of war collection امسال میاد و تو مراسم رونمایی میشه. مشخص نیست کدوم عناوین هستن و چیا ریمستر شدن
نیک بیکر گفته
Rumour: Halo MCC-style Gears of War collection is coming
لیکای قبلیش تو xboxera معمولا درست در میومدن

پسر اگه رسمی باشه و بیاد روی استیم چه بمبی بشه.

ببینیم میتونیم MasterPiece Collection 2 رو از مایکروسافت داشته باشیم یا نه.
من هنوز نسخه های دوم/سوم رو درست حسابی بازی نکردم.
با Xenia هم مشکلات تصویری داره.

پسر اگه رسمی باشه و بیاد روی استیم چه بمبی بشه.
شایعه رو پارسال نیک داد و تو تبریک سال نو، توییتر گیرز تصویری از گیرز 2 داد.
گراب هم گفته بود یکی از عناوین ماکرو میخواد کالکشن بیاد، یا فیبل یا گیرز.
نیک بیکر هم تا حالا تو xboxera خوب لیک کرده از ریمستر
quake تا slayer تو فورتنایت.
به نظرم درسته و برا pc گیمرا که نداشتنشون عالیه و اگه ریمستر خوبی از نسخه های قبل باشه با بخش مولتی ، برا ایکس بازا هم خیلی خوب میشه از دست بکواردم راحت میشن و رو گیم پس هم خواهد بود که در مجموع حرکت خوبیه
Microsoft Would Be Preparing A Remastered Collection Of All Fallout And Gears Of War Games, Among Other Great Franchises - Bullfrag
البته گراب گفته بود ماکرو دنبال کالکشن فال اوت هم هست

شایعه رو پارسال نیک داد و تو تبریک سال نو، توییتر گیرز تصویری از گیرز 2 داد.
گراب هم گفته بود یکی از عناوین ماکرو میخواد کالکشن بیاد، یا فیبل یا گیرز.
نیک بیکر هم تا حالا تو xboxera خوب لیک کرده از ریمستر
quake تا slayer تو فورتنایت.
به نظرم درسته و برا pc گیمرا که نداشتنشون عالیه و اگه ریمستر خوبی از نسخه های قبل باشه با بخش مولتی ، برا ایکس بازا هم خیلی خوب میشه از دست بکواردم راحت میشن و رو گیم پس هم خواهد بود که در مجموع حرکت خوبیه
Microsoft Would Be Preparing A Remastered Collection Of All Fallout And Gears Of War Games, Among Other Great Franchises - Bullfrag
البته گراب گفته بود ماکرو دنبال کالکشن فال اوت هم هست
کاکلکشن برای بازیهایی که همین الان همه جا در دسترسن که مزخرف کامل ، حداقل برای من پی سی گیمر :D
Fallout که هیچی ولی از فیبل هم راضیم ولی Gow Collection فوق العادست.

کاکلکشن برای بازیهایی که همین الان همه جا در دسترسن که مزخرف کامل ، حداقل برای من پی سی گیمر :D
Fallout که هیچی ولی از فیبل هم راضیم ولی Gow Collection فوق العادست.
فال اوت نسخه های قدیمیش یه دستی به سر و روش بکشن جالب میشه. قرار هم نیست استودیو اصلی بشینه پای کار،
من باشم میگم الدرم یه دور کالکشن بدن. یه ریمستر morrowind بدن تا نسخه یعدی الدر، عالی میشه. خیلیا morrowind رو نرفتن و استارتشون با اسکایریم بوده.
و تو همین pc خودمون، عناوین قدیم بعضا نمیتونن سیستم عامل و درایور و مانیتور عریض و ... و ... رو درست و حسابی ساپورت کنن. تکنیکهای گرافیکی جدید دیگه پیشکش.
اتفاق بدی نیست به شرطی که مثل نسل پیش نشه که همش ریمستر شده بود و استودیو اصلی باید نسخه جدید بسازه، بدن به استودیوهای جانبی اینا رو آماده کنه. اشتغال زایی هم میشه. یه تجدید خاطره هم میشه و گیمرهای جدید هم نسخه های قبلو بازی میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or