Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

چیزی نیست:d پس کنسولهای بعدی باید در ابعاد یه اتاق ۳۰ متری بشن تا بتونن این چیزی نیست رو REAL TIME که هیچ فقط بصورت CG تک فریم نشون بدن!!
بعدش ببخشید باید چی باشه که شما به انیمیشن اسکار گرفته میگی چیزی نیست:d

ماشالا تو ایران در یک طرفت العین بهترین و شاهکار ترینهای دنیا رو میکنیم تو چاهه ...... !!!

چیزی نیست که برای 2 سال دیگه مسلما چیزی نیست اون زمانی که نسل بعد بیاد اواتار دیگه از یاد رفته از اولشم اصلا در حد هایپ هاش نبود حالا بماند که یک عده گول خوردن اما کسی که کار گرافیکی می کنه دیگه می تونه بفهمه که نصف چیزی هم می گفتن نبود این اواتار بیشتر 3d خفنی داشت که منم blu ray دیدم 3d نشد بیبینم

مطمئن باش یه سری افکت های نسل بعد از اواتار با کیفیت تر خواهد بود حالا ممکنه اون تکسچر یا پلیگان رو نداشته باشه اما مسلما چیزی هست که بشه با اواتار مقایسه بشه

فیلمی که بیش از 250 میلیون دلار خرجش شد بیش از 900 نفر مستقیم در ساختش دخیل بودن و 3 تا کمپانی بزرگ با همکاری چند کمپانی کوچک و بزرگ اونو ساختن و تمامی حرکات شخصیتها موشن کپچر کامل هست و برای رندرش :
To render Avatar, Weta used a 10,000 sq ft (930 m2) server farm making use of 4,000 Hewlett-Packard servers with 35,000 processor cores running Ubuntu Linux and the Grid Engine cluster manager. The render farm occupies the 193rd to 197th spots in the TOP500 list of the world's most powerful supercomputers
وقتی AMD نام آواتار رو برای تعریف و تمجید پردازنده بعدی xbox بکار میبره یعنی که میخواد قدرت بسیار بالای اون رو به رخ بکشه نه که عینا همچین شاهکار هنری رو بشه ریل تایم در ایکس باکس بعدی ببینیم.
ایکس باکس بعدی که فوقش 500 دلاره که هیچی بلکه کامیپوترهای قدرتمند چند ده میلیونی ه هنگام عرضه xbox نسل بعد هم نمیتونن اینکارو کنن .

آخرین ویرایش:
خب اونوقت هزینه ساخت بازی ها بیشتر هم میشه که فقط شرکت های بزرگ از پسش بر میان این شرکت ها هم که بعضی هاشون عوضی تشریف دارن هیچ کدومشون هم ریسک نمی کنن همین ip هاشون رو هِی فرط فرط میدن بازار مردم رو میدوشن شاید دیگه cod رو 6 ماه یه بار بدن بیرون
کپکام نسل بعد هم دیدنی تر خواهد شد
resident evil 6
resident evil 6 plus
super resident evil 6
super resident evil 6 :ultimate edition
super super resident evil 6

تا رزیدنت اویل 4 که بهترین رزیدنت اویل ها رو داده بیرون. این رزیدنت اویل هایی که گفتی بی معنی هستند .حدا قل میگفتی رزیدنت اویل 6 7 8 9 . شما به این رزیدنت اویل های فرعی نگاه نکن عزیز به رزیدنت اویل های شماره دار نگاه کن ایا اونام فرط فرط میان بیرون ؟ اصلا تا حالا کوچکترین اطلاعاتی از رزینت اویل 6 اومده از خود بازیش بیرون ؟ ! رزیدنت اویل 5 کی ساخته شد ؟ الان رزیدنت اوی اویل 6 ساخته شده ؟ !!! این رزیدنت اویل های فرعی زیاد مهم نیستند واسه کپکام مهم اون رزیدنت اویل های اصلی هستند که روشون خیلی سرمایه گذاری میکنه .اونو با cod مقایسه نکن اصلا.

REAL TIME RENDERING حدود ۲۰ سال از CG عقبتره
20 سال :-o:-o:-o؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عقب تر هست ولی نه دیگه 20 سال .

من گرافیک نسل بعد رو چیزی حدودای(حالا کمتر یا مقداری بیشتر) 3d mark 2011 میدونم. پردازش محیط avatar توسط یکی از قوی ترین سوپر کامپیوترهای جهان انجام شده و از اونجایی هم که AMD حرف مفت و از روی باد معده زیاد میزنه نیازی نیست به این حرفش توجه کنید !

AMD احتمالا قرار دادشو با ماکرو سر کنسول بعدی نهایی کرده جوگیر شده ۱۰ ساله دارم بطور حرفهای 3D کارمیکنم تو شرکتهای صبا انیمیشن و هور و این رو کاملا با تجربه میگم به هیچ وجه امکان نداره!!!
REAL TIME RENDERING حدود ۲۰ سال از CG عقبتره و این اختلاف همیشه هست یه مثال آیا میدونید برای RENDER یک فریم از فیلم آواتار چه زمانی برای رندر صرف شده ?
۱۸ ساعت بله ۱۸ ساعت زمان RENDER با یک ROOM RENDER که از ۲۴۰۰۰ CPU برای این کار ساخته شده (طراحی و ساخت IBM) حالا AMD از روی ذوق میاد میگه گرافیک کنسول های بعد مثل AVATAR این اتفاق ۲۰ سال دیگه میفته!
خیلی اگه مردن به نزدیکیای EPIC NEW ENGINE برسونن بقیه پیش کش البته با کیفیت 1080P و 60 FPS و 4X AA و 16X AF و با تمامی قابلیتهای HIGHEND در DX11 که من فکر نمی کنم بتونن
من همه جا خوندم که جهان پاندورا کاملا Real time پردازش میشده و کامرون به صورت Real time اون جهان رو فیلم برداری میکرده و مدلها به طور کاملا Real time پردازش میشدن. اینم یکی دو نمونش
The camera, informally nicknamed the Steering Wheel or Virtual Camera, was like a steering wheel that had an LCD monitor. It doesn't actually have a camera, it only has motion control data so as Cameron looked through what was equivalent to the viewfinder, he saw Pandora, the Na'vi, the Avatars, in real time and with no lag. It allowed him to treat the process like a live action shoot. The Steering Wheel was created specifically for this film, as was much of the technology, including the practical 3D camera.
http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5434&page=2
یا beyond 3d
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=56732
حتی من پشت صحنه این فیلم رو هم دنبال کردم اونجا هم حرف از پردازش real time محیط پاندورا بود. جالب اینجاست که حتی به حدی محیط رو طبیعی خلق کرده بودن که در طی پروسه ساخت ، درختای جنگل پاندورا مثل محیط واقعی و به صورت Real time رشد هم میکرده !

• Like
Reactions: Behrooz
فیلمی که ...

این جواب سوال من بود؟

شما مطمئنی از این آمار و ارقام؟ منبعی هم دارید؟ چون با یک محاسبه ی ساده ساخت این فیلم با این ارقام بیشتر از 350 سال طول میکشه

با فرض 24 فریم در ثانیه و 2 ساعته بودن فیلم

18*24*3600*2 = 3,110,400
3110400/24/365=~355

xbox 1 که از cpu اینتل استفاده کرد و gpu کمپانی nvidia .
xbox360 از پردازنده ibm استفاده کرد و gpu شرکت ati یا همون AMD حال .
xbox بعدی احتمالا باید از پردازنده ibm استفاده کنه و چیپست گرافیکی AMD .

از اونجایی که مایکروسافت و انویدیا در سال 2002 سر قیمت چیست های گرافیکی به مشکل برخوردند و مایکروسافت یه تخفیف 13 میلیون دلاری از آنها میخواست ولی انویدیا قبول نمیکرد و رابطه شکر آب شد و در فوریه 2003 قضیه ماست مالی شد :d پس احتمال همکاری nvidia و microsoft در حد 0 % هست و همکاری مایکرو با AMD تقریبا 100 % هست .
این وسط میمونه همکاری IBM بزرگ با Microsoft که در ابهام هست و از احتمالات خیلی زیاد هست .

رابطه چند ماه پیش از خوبی زد بالا کلا ! سر تبلت قراره Tegra 3 های Nvidia رو تبلت های W8 مایکروسافت استفاده بشه و به جز پارتنر شدن Nvidia تو W8 ! اتفاقا الآن رابطه مایکروسافت و Nvidia خیلی خوبه !

برعکس دوبار AMD تو مصاحبه رسمی مایکروسافت به شدت به خاطر DX کوبید !

کلا اینجا ربطی به روابط نداره ! مطمئنا مایکرو با AMD و Nvidia و Intel و IBM سر قسمت ها مختلف مذاکره کرده ! ربطی به روابط نداره. کسی که بتونه با هزینه مناسب ، بهترین قدرت و کیفیت و تکنولوژی رو ارئه بده تو طرحش ، بخش رو تو دستش میگیره

چیه کم اوردی ؟ تو برو در اینده با GTX 580 آواتار بازی کن
خود AMD گفته اون تکنولوژی که روی کنسولها XBOX بعدسی سوار هست هنوز تو PC نیست .
فرخ تقریبا مطمئن باش که تو نسل بعد تو هیچ وقت شاهد قدرتی مانند این نسل نسیتی!!
شاید جهش باشه اما جهش برای 9 سال به اندازه ای نیست که ما توی جهش 5 ساله نسل قبل داشتیم....
ببین کمپانی هایی مثل سونی ماکرو فکر نمی کنم دیگه توان ضرر دادن زیاد داشته باشند.اساسا پس برای چی باید تو این صنعت شرکت کنند؟؟برای ضرر های میلیاردی؟؟؟
نمی گم جهش نیست..ولی احتمالا یه سیستم در حد همون 500 دلاری هست که پول می دی..به نظرم حداکثر ضرری که تحمل می کنند در ابتدای فروش بیشتر از 100 دلار نیست...

عه؟ پَ شد 720 ؟:دی آواتار؟ بیخیال !
شدیدا منتظر نسل بعدم، پکیدیم از تکرار و اینا . ای ام دی هم که از رو هوا نقل نمیکنه . قدرت جالبیو نسل بعدی میبینیم.

آخرین ویرایش:
ببنید این مورد تا یک دو سال دیگه اماکانش خیلی زیاد الان پردازنده های گرافیکی قدرت پردازش زیاد پیدا کردن
و با توجه به همگرایی که میاد دو پردازنده گرافیکی و مرکزی CPU میشه این مورد به چندین برابر میرسه که مقدار پردازش محاسیات بالا میره
چیپست بعدی AMD که Southern Islands نام داره و یک معماری جدید بهره میبره که شدیدا رو محاسبات بالایی معماری طراحی شده
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=45013
در کل نسل بعدی شرکت ای ام دی و انویدیا و اینتل ( | fusion |kepler |Haswell) میدن از نظر محاسباتی واقعا بالا هست که میتونن در حد یک کامپیوتر 50 هسته برسن (حالام مثال میزنم یا بیشتر یا کمتر)
اگر کمی به معماری پروژه پر صدا اینتل به نام لاربی که چندین سال روش کار میکنه بندازید که شدیدا بر اساس همین معماری پیش میرفت که بتون تکنیک raytracing در بازی استفاده کنه متوجه این داستان میشید لاربی کارتی بود که تشکیل شده بود از 32 هسته که توانست چند بازی با این تکنیک غول اجرا کنه
ولی بازم توان محاسیاتی پایین بود و نیاز بیشتری داشت
من صد صد امیداورم تا دو یا سه سال دیگر به توان پردازی میرسیم

g6184_nvda_gpu_performance.jpg
دوستان واقعا بدون استدلال حرف میزنید این حرف که 20 فاصله داره واقعا جوک

فرخ تقریبا مطمئن باش که تو نسل بعد تو هیچ وقت شاهد قدرتی مانند این نسل نسیتی!!
شاید جهش باشه اما جهش برای 9 سال به اندازه ای نیست که ما توی جهش 5 ساله نسل قبل داشتیم....
ببین کمپانی هایی مثل سونی ماکرو فکر نمی کنم دیگه توان ضرر دادن زیاد داشته باشند.اساسا پس برای چی باید تو این صنعت شرکت کنند؟؟برای ضرر های میلیاردی؟؟؟
نمی گم جهش نیست..ولی احتمالا یه سیستم در حد همون 500 دلاری هست که پول می دی..به نظرم حداکثر ضرری که تحمل می کنند در ابتدای فروش بیشتر از 100 دلار نیست...
من کاری به بحث های دیگه ندارم ولی جیگرم برای سونی و مایکروسافت کباب شد که به خاطر ما باید چقدر ضرر بدن !! واقعا این دو شرکت ضرر کردن ؟ صنعت گیم یکی از سود آورترین صنعت های حال حاضر هست و در شرایطی که جهان در رکود به سر میبرد صنعت گیم روند رو به رشد داشت . کدوم ضرر ؟!

دوستان واقعا بدون استدلال حرف میزنید این حرف که 20 فاصله داره واقعا جوک
این تفاوت ۲۰ سال رو تمامی انیماتورها و شرکتهای انیمیشن سازی و کسانی که نرم افزارهای 3d رو میسازن چندین هزار بار گفتن و هرساله تو کنفرانسهای مختلف cg تکرار میشه .
در (مهمترین رویداد CG دنیا ) SIGGRAPH 2010 تمامی امپراطوران دنیای CG متفق القول اعلام کردن سیستمهای سخت افزاری برای اجرای کیفیتی برابر با انیمیشنهای کنونی (TOYSTORY 3 . AVATAR و...) بصورت REAL TIME و بنحوی که در انیمیشنها دیده میشه(FULL HD و 4X AA ,....) به ۲۰ سال زمان برای پیشرفت نیاز دارند تا هم به این تکنولوژی برسند و هم Popular بشه/

حالا ظاهرا تو ایران دانشمندان دیگه ای هستن که از اونا جلوترن و میخوان این اتفاق رو تو ۲ الی ۴ سال ایجاد کنن :d
عجت جماعتی هستیم ما عجب:))

• Like
Reactions: Hesam_1994
پس اگه pc های الان نمیتونن همچین کاری بکنن پس فیلم اواتار رو با کنسول xbox 720 ساختن!!!!!!!!!!!
فکر کنم سازنده های فیلم رفتن به مایکرو سافت التماس کردن تا این کنسول زو در اختیارشون بزارن تا
بتونن این فیلم رو بسازن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ادم چه حرفهایی میشنوه!!!!!!!!!!
اینها همش تبلیغات و میخوان با این کار خودشون رو توی معرض دید بزارن و سر زبونها بیفتن.
دوست عزیز اگه یکم از نحوه ساخت انیمشن های فیلم و چگونه رندر کردنشون میدونستی و تفاوت رندر یک تصویر به صورت ریل تایم رومیدونستی وتفاوتش بایک انیمشن که به صورت فرم فرم اونم با سخت افزار های سفارشی که برای استدیو های بزرگ ساخته میشه رو میدونستی این صحبت بالا رو نمیکردی . این سخت افزارهایی که با هاشون انیمشن های فیلم ساخته میشه نوع ساختارشون به طور کامل با کارت های گرافیکی فرق داره این سخت افزار حتی قادر نیستن یک بازی نسل قبل رو به صورت ریل تایم رندر کنن چون ساختارشون با اون چیزی که تو فکرته به طور کامل فرق داره .

من کاری به بحث های دیگه ندارم ولی جیگرم برای سونی و مایکروسافت کباب شد که به خاطر ما باید چقدر ضرر بدن !! واقعا این دو شرکت ضرر کردن ؟ صنعت گیم یکی از سود آورترین صنعت های حال حاضر هست و در شرایطی که جهان در رکود به سر میبرد صنعت گیم روند رو به رشد داشت . کدوم ضرر ؟!

ببین برو یکم مطالعه کن!!
من گزارش مالیهای این دو تا شرکت رو تو چند تا بازی زمانی گذاشتم!!
ماکرو که فکر نمی کنم هنوز تراز پروژه xbox ش مثبت باشه برای سونی هم شاید به زور ps1 و ps2 بتونه ترازش رو مثبت نگه داره....مگر نه که سونی سر ps3 به طرز عجیبی ضرر کرد ماکرو هم اون اوایل ضرر های زیادی سر 360 متحمل شد.

• Like
Reactions: Polaris
نسل بعد تازه شاید با کنسولهامون بتونیم چیزی در حد اون دموی 8Days که داشت بازی میکرد(ما هم باور کردیم) ببینیم :دی !
ول کنید این چرندیاتو بابا ...

ببین برو یکم مطالعه کن!!
من گزارش مالیهای این دو تا شرکت رو تو چند تا بازی زمانی گذاشتم!!
ماکرو که فکر نمی کنم هنوز تراز پروژه xbox ش مثبت باشه برای سونی هم شاید به زور ps1 و ps2 بتونه ترازش رو مثبت نگه داره....مگر نه که سونی سر ps3 به طرز عجیبی ضرر کرد ماکرو هم اون اوایل ضرر های زیادی سر 360 متحمل شد.
عزیزم مطالعه برای چی ؟
خوب هر کاری ضرر خاص خودش رو داره . به قول عامیانه کاسبی هم سود داره هم ضرر . فقط بخش ضررش نباید دید که . شما هر کاری رو دست روش بزارید سود و ضرر داره . مطمئنا گیم هم ضرر داره و در قبالش چه به دست سازندگان میرسه ؟ سود های هنگفت .
در این که سونی و مایکروسافت سود های کلان به دست میارن شکی نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or