Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

این تفاوت ۲۰ سال رو تمامی انیماتورها و شرکتهای انیمیشن سازی و کسانی که نرم افزارهای 3d رو میسازن چندین هزار بار گفتن و هرساله تو کنفرانسهای مختلف cg تکرار میشه .
در (مهمترین رویداد CG دنیا ) SIGGRAPH 2010 تمامی امپراطوران دنیای CG متفق القول اعلام کردن سیستمهای سخت افزاری برای اجرای کیفیتی برابر با انیمیشنهای کنونی (TOYSTORY 3 . AVATAR و...) بصورت REAL TIME و بنحوی که در انیمیشنها دیده میشه(FULL HD و 4X AA ,....) به ۲۰ سال زمان برای پیشرفت نیاز دارند تا هم به این تکنولوژی برسند و هم Popular بشه/

حالا ظاهرا تو ایران دانشمندان دیگه ای هستن که از اونا جلوترن و میخوان این اتفاق رو تو ۲ الی ۴ سال ایجاد کنن :d
عجت جماعتی هستیم ما عجب:))
اول شما اومدی یه سری اعداد فضایی گذاشتی که اواتار به صورت real time پردازش نمیشه و بعد من با منابع معتبر نشون دادم که اواتار رو به صورت real time تو weta digital پردازش کردن حالا مجددا اومدی رو حرف خودت به یه شکل دیگه پافشاری میکنی. لطفا با منابع معتبر حرف بزن چون خیلی مشتاق دیدن منابع اون حرافت هستم.
عزیزم مطالعه برای چی ؟
خوب هر کاری ضرر خاص خودش رو داره . به قول عامیانه کاسبی هم سود داره هم ضرر . فقط بخش ضررش نباید دید که . شما هر کاری رو دست روش بزارید سود و ضرر داره . مطمئنا گیم هم ضرر داره و در قبالش چه به دست سازندگان میرسه ؟ سود های هنگفت .
در این که سونی و مایکروسافت سود های کلان به دست میارن شکی نیست .
اون سودی که شما مدنظرت هست نرم افزاریه در حالی که مایکرو و سونی دارن روی سخت افزار ضرر میدن.

کلا شرکت AMD از نظر تکنولوژی چند سالی هست که از بقیه جلوتره و بسیار بهتر کار میکنه!
تکنولوژی های این شرکت واقعا بی نظیره مثلا FUSION که واقعا فوقالعادست و آینده ای از تکنولوژی رو به نمایش میزاره!
در حال حاضر هم که این شرکت روی CPU با 8 هسته کار میکنه (در واقعا نوع جدیدی از تکنولوژی FUSION هست که بسیار قدرتمنده).
در مورد حرفی هم که این شرکت در مورد ایکس باکس گفته کاملا درسته و اصلا نمیشه شکی به این قضیه کرد!
در واقع نسل بعد یک جهش عظیم در صنعت هست و باید بگیم که نسل بعد آغاز نسل آینده هست که توی رویا ها تصورش میکنیم!
با تکنولوژی FUSION این شرکت حتی میشه کنسولهای دستی(حتی موبایل های کوچک)ی ایجاد کرد که چند برابر کنسول های نسل حاضر(حتی WII U) قدرت داشته باشه!
البته من هیچ اسمی از هیچ شرکتی نمیارم و فقط در مورد حرف AMD صحبت میکنم!
و در ضمن اینم میگم تکنولوژی هایی که در بالا ذکر کردم فقط مختص کنسول بعدی مایکروسافت نیست و بر روی دستگاه های الکترونیکی زیادی عرضه خواهد شد و به نوعی ممکنه چند نسل رو در اختیار خودش قرار بده!

• Like
Reactions: Nilooofar
اول شما اومدی یه سری اعداد فضایی گذاشتی که اواتار به صورت real time پردازش نمیشه و بعد من با منابع معتبر نشون دادم که اواتار رو به صورت real time تو weta digital پردازش کردن حالا مجددا اومدی رو حرف خودت به یه شکل دیگه پافشاری میکنی. لطفا با منابع معتبر حرف بزن چون خیلی مشتاق دیدن منابع اون حرافت هستم.
وای خدای من اون real time با game real time فرقش زمین تا آسمونه حرکات بدن ، صورت و لبها بصورت real time انجام و sync شده با کاراکترها ولی render نهایی سر جای خودش باقی واین ارقامه:
To render Avatar, Weta used a 10,000 sq ft (930 m2) server farm making use of 4,000 Hewlett-Packard servers with 35,000 processor cores running Ubuntu Linux and the Grid Engine cluster manager. The render farm occupies the 193rd to 197th spots in the TOP500 list of the world's most powerful supercomputers
رو از جیب بغلم در نیاوردم خودشون اعلام کردن .
اینم باید در نظر داشت تکنولوژی بکار رفته در این انیمیشن برای اولین بار استفاده شده و مربوط میشه به شبیه سازی کامل محیط برای استفاده توسط کارگردان در زمینه حرکات دوربین موقعیت و زاویه شاتها و... که این مورد در انیمیشنهای قبل یه مشکل بزرگ ، زمانبر و هزینه بر بود.
ولی در final footage باز render زمان آن و سیستم بسیار بسیار قوی و سفارشی برای آن پابرجاست.

تکنولوژی بکار رفته درavatar

آخرین ویرایش:
وای خدای من اون real time با game real time فرقش زمین تا آسمونه حرکات بدن ، صورت و لبها بصورت real time انجام و sync شده با کاراکترها ولی render نهایی سر جای خودش باقی واین ارقامه:
To render Avatar, Weta used a 10,000 sq ft (930 m2) server farm making use of 4,000 Hewlett-Packard servers with 35,000 processor cores running Ubuntu Linux and the Grid Engine cluster manager. The render farm occupies the 193rd to 197th spots in the TOP500 list of the world's most powerful supercomputers
اینم باید در نظر داشت تکنولوژی بکار رفته در این انیمیشن برای اولین بار استفاده شده و مربوط میشه به شبیه سازی کامل محیط برای استفاده توسط کارگردان در زمینه حرکات دوربین موقعیت و زاویه شاتها و... که این مورد در انیمیشنهای قبل یه مشکل بزرگ ، زمانبر و هزینه بر بود.
ولی در final footage باز render زمان آن و سیستم بسیار بسیار قوی و سفارشی برای آن پابرجاست.

حالا کاری به اغراقش ندارم که نمیشه به Avatar رسید ! اما برای همین Avatar اینم باید حساب کرد :

a new cloud computing and Digital Asset Management (DAM) system named Gaia was created by Microsoft especially for Avatar, which allowed the crews to keep track of and coordinate all stages in the digital processin

چیزایی که از اولین آگهی های استخدام که در اومد و شایعات Xbox بعدی ، مایکروسافت میخواد جاشون بده !
حداقل اگر اینا رو اضافه کنه جهش تو نسل بعدی فکر نکنم کم باشه ! که باز امکان نداره در حد Avatar باشه

آخرین ویرایش:
بحث کردن سره این موضوع خیلی بی معنیه!!!
هر روز داره یه تکنولوژی جدید وارد میشه .. شاید کنسوله بعدی به این چیزا برسه...
آخه شما از کجا میدونین 3.4 سال دیگه چه خبره؟
آهااا یعنی شماها پیشگویی میکنین؟ جادوگرین؟ آینده رو میبینین؟
واههاهاهاهایییی

• Like
Reactions: $Dante$
این تفاوت ۲۰ سال رو تمامی انیماتورها و شرکتهای انیمیشن سازی و کسانی که نرم افزارهای 3d رو میسازن چندین هزار بار گفتن و هرساله تو کنفرانسهای مختلف cg تکرار میشه .
در (مهمترین رویداد CG دنیا ) SIGGRAPH 2010 تمامی امپراطوران دنیای CG متفق القول اعلام کردن سیستمهای سخت افزاری برای اجرای کیفیتی برابر با انیمیشنهای کنونی (TOYSTORY 3 . AVATAR و...) بصورت REAL TIME و بنحوی که در انیمیشنها دیده میشه(FULL HD و 4X AA ,....) به ۲۰ سال زمان برای پیشرفت نیاز دارند تا هم به این تکنولوژی برسند و هم Popular بشه/

دوست گرامی شرکت انیمشین سازی این حرف زدن که شما لینک قرار ندادین این صحبت
این حرف من میزنم چیزی که شرکت های سخت افزاری با ارائه نسل بعدیشون نشون دادن
بازی Quake Wars که در کنفرانس سالانه اینتل نمایش داده شده بود با همین تکنیک raytracing بود که با یک کارت لاربی صورت گرفت

46_larrabee2.jpg

خوب اینو که خودم هم میدونم :d من نگفتم که پردازش اون با game real time یکیه. من فقط با توجه به چیزهایی که ازش خوندم و دیدم گفتم که پردازش اون محیط و کاراکترها کاملا real time انجام میشده.
واههاهاهاهایییی
هر روز داره یه تکنولوژی جدید وارد میشه ولی این وسط یه چیزی وجود داره به نام عقل که اگه ازش بهره بگیریم و البته مقداری هم اطلاعات بهش اضافه کنیم، خواهی دید که بدون جادو کردن هم میشه به جک بودن این مطالب پی برد.
کلا شرکت AMD از نظر تکنولوژی چند سالی هست که از بقیه جلوتره و بسیار بهتر کار میکنه!
تکنولوژی های این شرکت واقعا بی نظیره مثلا FUSION که واقعا فوقالعادست و آینده ای از تکنولوژی رو به نمایش میزاره!
در حال حاضر هم که این شرکت روی CPU با 8 هسته کار میکنه (در واقعا نوع جدیدی از تکنولوژی FUSION هست که بسیار قدرتمنده).
در مورد حرفی هم که این شرکت در مورد ایکس باکس گفته کاملا درسته و اصلا نمیشه شکی به این قضیه کرد!
در واقع نسل بعد یک جهش عظیم در صنعت هست و باید بگیم که نسل بعد آغاز نسل آینده هست که توی رویا ها تصورش میکنیم!
با تکنولوژی FUSION این شرکت حتی میشه کنسولهای دستی(حتی موبایل های کوچک)ی ایجاد کرد که چند برابر کنسول های نسل حاضر(حتی WII U) قدرت داشته باشه!
البته من هیچ اسمی از هیچ شرکتی نمیارم و فقط در مورد حرف AMD صحبت میکنم!
و در ضمن اینم میگم تکنولوژی هایی که در بالا ذکر کردم فقط مختص کنسول بعدی مایکروسافت نیست و بر روی دستگاه های الکترونیکی زیادی عرضه خواهد شد و به نوعی ممکنه چند نسل رو در اختیار خودش قرار بده!
شما میدونی فرق یه سوپر کامپیوتر که توی weta digital یا Digital Domain IIRC جیمز کامرون هست با یه cpu هشت هسته ای AMD در چیه ؟!
قبل از جوگیر شدن مقداری تحقیق و تفکر اصلا بد نیست !

واههاهاهاهایییی
ملتم اطلاعاتشونو از جوب در نیاوردن که پیشگویی کنن، کمی به عقل فشار بیاورید. و اسناد و مدارک

دوست گرامی شرکت انیمشین سازی این حرف زدن که شما لینک قرار ندادین این صحبت
این حرف من میزنم چیزی که شرکت های سخت افزاری با ارائه نسل بعدیشون نشون دادن
بازی Quake Wars که در کنفرانس سالانه اینتل نمایش داده شده بود با همین تکنیک raytracing بود که با یک کارت لاربی صورت گرفت

46_larrabee2.jpg

قطعا تکنولوژی raytracing و این پیشرفت خیلی خوبه ولی هنوز این کجا و افکتهای استفاده شده تو render های انیمیشنهای avatar ، rango و toy story 3 کجا

ملتم اطلاعاتشونو از جوب در نیاوردن که پیشگویی کنن، کمی به عقل فشار بیاورید. و اسناد و مدارک

مردم میگفتن چیزی به اسمه کینکت و این تکنلوژی نمیتونه به این زودی ها وجود داشته باشه.. ولی اومد...
مردم میگفتم xbox 360 هرگز موفق نمیشه حتی تو فروش.. که شد
مردم میگفتن واسه کینکت همیشه بازی هایه بچه گونه میاد که میبینیم هارد کور هاش داره راه میوفته..
مردم و ملت خیلی چیزا میگفتن و میگن... ولی باید دید آینده چی میشه..
مثلا تا قبل از اختراعه برق کی میدونست همچین چیزی قراره به وجود بیاد؟ ولی یهو مغزه یه بنده خدایی کار کرد و برق رو آورد
تا قبل از به وجود اومدنه wirless همه میگفت واااااااااااااااای مگه همچین چیزی امکان داره!!!! با عقل جور در نمیاد مگه میشه؟ ولی شد
تا قبل از به وجود اومدنه انتقاله اطلاعات به وسیله bluetooth کسی فکرش رو نمیکرد همچین چیزی به وجود بیاد .. بدونه داشتنه هیچ دیلیل و مدرکی.. چیزی که تو زمانه خودش با عقل جور در نمیومد.. ولی الان wirless و bluetooth کله دنیا رو گرفته..
این حرفه آقایه AMD هم همینطور..
ناسلامتی یکی از بزرگترین هاست.. نمیاد الکی همچین حرفی بزنه و کله خاندانش رو با یه حرفه چرت ببره زیره سوال!!!!
نمیدونم والا دنباله ثابت کردنه چی هستین
اولا که از اونجا کسی به حرفه من و شما گوش نمیده
دوما هیچی غیره ممکن نیست...

مثل اینکه هنوز هم نمیخوان قبول کنن که واسه برنده شدن توی نسل جدید نباید از گرافیک حرف بزنن !
نسل جدید به چیزهای جدیدتری نیاز داره. گرافیک چیز تکراری هست.

واههاهاهاهایییی
آینده بینی همیشه خوب هست، ممکنه این حرفی که زده صحیح باشه، ولی مسلما کار سختی هست.
البته بحث هوش مصنوعی رو که گفت میشه گفت تا اون موقع امکانش هست، چون ناممکن نیست.
در کل هیچ چیزی غیر ممکن نیست، حتی ... .:d

مثل اینکه هنوز هم نمیخوان قبول کنن که واسه برنده شدن توی نسل جدید نباید از گرافیک حرف بزنن !
نسل جدید به چیزهای جدیدتری نیاز داره. گرافیک چیز تکراری هست.

مسئله گرافیک نیست ! سر قدرت دستگاه هست که باید به حدی برسه که دیگه باگ های مسخره تابلو که به خاطر قدرت سخت افزاری هست رو نبینیم ! یا به حدی برسه که بازیایی مثل AC بتونن AI دلخواهشون رو بسازن که بشه با بازیش زندگی کرد ! یا شلوغی بازیا بالاتر بره. اینا مسئلس نه موضوعه بصری

مسئله گرافیک نیست ! سر قدرت دستگاه هست که باید به حدی برسه که دیگه باگ های مسخره تابلو که به خاطر قدرت سخت افزاری هست رو نبینیم ! یا به حدی برسه که بازیایی مثل AC بتونن AI دلخواهشون رو بسازن که بشه با بازیش زندگی کرد ! یا شلوغی بازیا بالاتر بره. اینا مسئلس نه موضوعه بصری

همه ی اینهایی که گفتین توی گرافیک خلاصه میشن. AA خودش تو شاخه ی گرافیک هست دیگه. پیشرفت گرافیکی چیزی هست که اصلا لازم به گفتن نیست. فرض کن شما از دوره ی ابتدایی میری راهنمایی چه من بگم و چه نگم سطح مطالب میره بالا.
اینجا هم همین مطلب صدق میکنه. چه اونا بگن و چه نگن باید شاهد پیرفت گرافیکی باشیم. پس باید در مورد چیزهایی حرف بزنن که خیلی بیشتر تو نسل قبل حس میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or