Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

مردم میگفتن چیزی به اسمه کینکت و این تکنلوژی نمیتونه به این زودی ها وجود داشته باشه.. ولی اومد...
مردم میگفتم xbox 360 هرگز موفق نمیشه حتی تو فروش.. که شد
مردم میگفتن واسه کینکت همیشه بازی هایه بچه گونه میاد که میبینیم هارد کور هاش داره راه میوفته..
مردم و ملت خیلی چیزا میگفتن و میگن... ولی باید دید آینده چی میشه..
مثلا تا قبل از اختراعه برق کی میدونست همچین چیزی قراره به وجود بیاد؟ ولی یهو مغزه یه بنده خدایی کار کرد و برق رو آورد
تا قبل از به وجود اومدنه wirless همه میگفت واااااااااااااااای مگه همچین چیزی امکان داره!!!! با عقل جور در نمیاد مگه میشه؟ ولی شد
تا قبل از به وجود اومدنه انتقاله اطلاعات به وسیله bluetooth کسی فکرش رو نمیکرد همچین چیزی به وجود بیاد .. بدونه داشتنه هیچ دیلیل و مدرکی.. چیزی که تو زمانه خودش با عقل جور در نمیومد.. ولی الان wirless و bluetooth کله دنیا رو گرفته..
این حرفه آقایه AMD هم همینطور..
ناسلامتی یکی از بزرگترین هاست.. نمیاد الکی همچین حرفی بزنه و کله خاندانش رو با یه حرفه چرت ببره زیره سوال!!!!
نمیدونم والا دنباله ثابت کردنه چی هستین
اولا که از اونجا کسی به حرفه من و شما گوش نمیده
دوما هیچی غیره ممکن نیست...
مردم نمیگفتن 360 نمیفروشه اون فن های سونی بودن
کینکت رو هم فن های سونی گفتن فقط این حرف رو
شما درباره برق که میگی فکر کنم انسان های اولیه چنین تفکری داشتن و بقیه حرفهاتون میشه یه مردک بزارین که فقط مردم یه bluethoot و wL و .... شک داشتن ؟ شما یکم تحقیق کنی میفهمی که این تکنلوژی ها رو به مردم چجوری نشون دادن و اصلا این حرف های شما درست نبوده و نیست:)) شما فکر میکنی الان هنوز زمان انسان های اولیه هست ؟ همین WL رو شما ببین چجوری معرفی شد برای اولین بار و چه قشنگ مورد قبول همه شده که دیگه از این حرف ها نزنی. دوباره میگم الان زمان انسان های اولیه و قدیم نیست که بگن میشه پرواز کرد یا نه و خیلی چیز های دیگه;) الان همه چیز بر روی علم و اسناد و مدارک هست فکر کنم توی چند قرن پیش گیر کردی که این رو میگی.

مثل اینکه هنوز هم نمیخوان قبول کنن که واسه برنده شدن توی نسل جدید نباید از گرافیک حرف بزنن !
نسل جدید به چیزهای جدیدتری نیاز داره. گرافیک چیز تکراری هست.
از كجا ميدوني بقيه چيزارو نداره ؟؟؟؟
فعلا دور دور گرافيكه ... ينام حرفاشون گرافيكيه :d

از كجا ميدوني بقيه چيزارو نداره ؟؟؟؟
فعلا دور دور گرافيكه ... ينام حرفاشون گرافيكيه :d

من تو پست قبلی توضیح دادم که :دی کسی نگفت نداره :دی
گرافیک چیزی هست که قطعا تو نسل قبل افزایش خواهد داشت. سوال اینه که نسل جدید به چیزای دیگه ای هم نیاز داره. باید اون ها رو رونمایی کنن. :دی

الان اگر مسعولان سونی یا انویدیا اینو گفته بودن کاملا عملی بود اما چون به ایکس باکس ربط پیدا میکنه چرته محض هست انهایی هم که میگن میشه احمقن فکر کنم دقیقا همینه نه:-/

شما میدونی فرق یه سوپر کامپیوتر که توی weta digital یا Digital Domain IIRC جیمز کامرون هست با یه cpu هشت هسته ای AMD در چیه ؟!
قبل از جوگیر شدن مقداری تحقیق و تفکر اصلا بد نیست !

عزیز من،من جوگیر نشدم اولا!
دوما چرا شما تو مخیلت نمیگنجه الان نمیشه نسل بعد رو پیش بینی کرد!(بفهم خواهشا!)
من نمیگم نسل بعد چی میشه!(نمیدونم یعنی هیچکس نمیدونه)
بله بنده هم میدونم فرق یه سوپر کامپیوتر با یه پردازنده 8 هسته ای چی هست!
ولی یه سوال ازت میپرسم شما از کجا میدونی که نسل بعد یه پردازنده معمولی(نمیدونم چه نوعی یا چه چیزی)نتونه کار یه سوپر کامپیوتر رو بکنه؟!
من میدونم این فکر الان کاملا مضحک هست ولی بازم میگم نسل بعد شروع نسل آینده ای هست که خیلی ها آرزوشو دارن!وخیلی ها ازش وحشت دارن!
در ضمن من سوی حرفم رو به کسی ندادم که شما حالا اینجوری میای به پر و پای ما میپیچی!:d
بازم میگم نسل بعد رو پیشبینی نکن!
من خودم بازیساز هستم و اصلا رشته اصلی خودم کامپیوتر هست و اگر کمی اطلاعات داشته باشی میفهمی که نباید درباره علم قطعی صحبت کنی!
البته من اصلا قصد بی احترامی به کسی رو ندارم!:d

آخرین ویرایش:
مردم نمیگفتن 360 نمیفروشه اون فن های سونی بودن
کینکت رو هم فن های سونی گفتن فقط این حرف رو
شما درباره برق که میگی فکر کنم انسان های اولیه چنین تفکری داشتن و بقیه حرفهاتون میشه یه مردک بزارین که فقط مردم یه bluethoot و wL و .... شک داشتن ؟ شما یکم تحقیق کنی میفهمی که این تکنلوژی ها رو به مردم چجوری نشون دادن و اصلا این حرف های شما درست نبوده و نیست:)) شما فکر میکنی الان هنوز زمان انسان های اولیه هست ؟ همین WL رو شما ببین چجوری معرفی شد برای اولین بار و چه قشنگ مورد قبول همه شده که دیگه از این حرف ها نزنی. دوباره میگم الان زمان انسان های اولیه و قدیم نیست که بگن میشه پرواز کرد یا نه و خیلی چیز های دیگه;) الان همه چیز بر روی علم و اسناد و مدارک هست فکر کنم توی چند قرن پیش گیر کردی که این رو میگی.

اصلا بحثه من این نیست پسره خوب... شما که از انسان هایه اولیه حرف میزنی باید این رو هم بدونی که از زمانه تک سلولی ها هیچ چیز غیره ممکن نیست.. مخصوصا تو زمینه تکنولوژی...
من نمیگم حرفه این آقا درسته که گرافیک میرسه به سطحه avatar .. ولی خیلی خیلی فراتر از اینی که هست میشه..
در ضمن من منظوره حرفام به زمانه گذشته نیست..
شما بازی هایه ps2 رو با ps3 مقایسه کن.. ببین چه پیشرفتی داشته... gow 1 رو با gow 3 مقایسه کن ببین چقدر قدرتمند تر شده..
پس من نمیگم حتما بازی ها بشن avatar .. من میگم خیلی فراتر از اینی که هست میشه!!!
حرف هایه آقایه $Dante$ کاملا درسته.. نمیشه در مورده تکنولوژی کاملا قطعی نظر داد..

الان اگر مسعولان سونی یا انویدیا اینو گفته بودن کاملا عملی بود اما چون به ایکس باکس ربط پیدا میکنه چرته محض هست انهایی هم که میگن میشه احمقن فکر کنم دقیقا همینه نه:-/

چه ربطی داره مگه سونی یا انودیا جادو میکنن
تازه سونی هنوز خبری از کنسول جدیدش نشده و گرنه وعده های بزرگ تر از این می داد هیچ فرقی بین شرکت ها نیست همشون تبلیغات الکین واسه فروش اولیه کنسول ها دوستان الکی سر این بحث ها خون خودتونو کثیف نکنید

تکنولوژی کاملا قطعی نظر داد
درسته هم چیز ممکنه اما جهش اینقدر سریع اصلا امکان نداره
خوب خودتون هم گاو رو مثال زدید خوب بین گاو 1 و 3 می دونید چقدر زمان بود اینطوری نبود که گاو 1 رو بسازن فرداش گاو 3 تکنولوژی هم همینطوره پیشرفت میکنه اما نه با سرعتی که شما می گی میشه حدودی بالاخره یه چیز های رو حدس زد

بازم میگم دوستان اینا بلوف تبلیغاتی که یه چیز عادیه بین این شرکت ها یعنی بعد این همه مطالبی که توی بازیسنتر خوندید نفهمیدی اخلاق این شرکته ها رو

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nilooofar
عزیز من،من جوگیر نشدم اولا!
دوما چرا شما تو مخیلت نمیگنجه الان نمیشه نسل بعد رو پیش بینی کرد!(بفهم خواهشا!)
من نمیگم نسل بعد چی میشه!(نمیدونم یعنی هیچکس نمیدونه)
بله بنده هم میدونم فرق یه سوپر کامپیوتر با یه پردازنده 8 هسته ای چی هست!
ولی یه سوال ازت میپرسم شما از کجا میدونی که نسل بعد یه پردازنده معمولی(نمیدونم چه نوعی یا چه چیزی)نتونه کار یه سوپر کامپیوتر رو بکنه؟!
من میدونم این فکر الان کاملا مضحک هست ولی بازم میگم نسل بعد شروع نسل آینده ای هست که خیلی ها آرزوشو دارن!وخیلی ها ازش وحشت دارن!
در ضمن من سوی حرفم رو به کسی ندادم که شما حالا اینجوری میای به پر و پای ما میپیچی!:d
بازم میگم نسل بعد رو پیشبینی نکن!
من خودم بازیساز هستم و اصلا رشته اصلی خودم کامپیوتر هست و اگر کمی اطلاعات داشته باشی میفهمی که نباید درباره علم قطعی صحبت کنی!
البته من اصلا قصد بی احترامی به کسی رو ندارم!:d
بازی ساز بودن یا نبودن شما چیزی رو ثابت نمیکنه مسئله اینجا مقداری تحقیقه. به عنوان مثال کمپانی انویدیا برنامه خودش رو تا سال 2015(همون به قول شما نسل بعد) مشخص و معین کرده البته همه کمپانیها این کار رو میکنن. باقی کار هم خیلی سادست ! همون چیزیه که من تو پست قبل گفتم و به شما برخورد! با مقداری تحقیق درباره تکنولوژی هایی که قراره تو اون سال بیاد به راحتی میشه پی برد که این حرفا فقط یه جک مسخرست.

درسته هم چیز ممکنه اما جهش اینقدر سریع اصلا امکان نداره
خوب خودتون هم گاو رو مثال زدید خوب بین گاو 1 و 3 می دونید چقدر زمان بود اینطوری نبود که گاو 1 رو بسازن فرداش گاو 3 تکنولوژی هم همینطوره پیشرفت میکنه اما نه با سرعتی که شما می گی میشه حدودی بالاخره یه چیز های رو حدس زد

بازم میگم دوستان اینا بلوف تبلیغاتی که یه چیز عادیه بین این شرکت ها یعنی بعد این همه مطالبی که توی بازیسنتر خوندید نفهمیدی اخلاق این شرکته ها رو

حرفه شما کاملا درسته
ولی منم نگفتم فردا همچین چیزی میاد..
همه میدونیم تا 3 سال دیگه حداقل کنسوله بعدی میاد.. 1.2 سال ممکن نیست
خوب تو 3 سال خیلی کارا میشه کرد.. خیلی اتفاق ها میوفته.. نه در حده avatar
ولی در حده اختلافه gow 1 و gow 3 چرا..
اگه بد میگم معذرت میخوام

• Like
Reactions: CriRo7
مردم میگفتن چیزی به اسمه کینکت و این تکنلوژی نمیتونه به این زودی ها وجود داشته باشه.. ولی اومد...
مردم میگفتم xbox 360 هرگز موفق نمیشه حتی تو فروش.. که شد
مردم میگفتن واسه کینکت همیشه بازی هایه بچه گونه میاد که میبینیم هارد کور هاش داره راه میوفته..
مردم و ملت خیلی چیزا میگفتن و میگن... ولی باید دید آینده چی میشه..
مثلا تا قبل از اختراعه برق کی میدونست همچین چیزی قراره به وجود بیاد؟ ولی یهو مغزه یه بنده خدایی کار کرد و برق رو آورد
تا قبل از به وجود اومدنه wirless همه میگفت واااااااااااااااای مگه همچین چیزی امکان داره!!!! با عقل جور در نمیاد مگه میشه؟ ولی شد
تا قبل از به وجود اومدنه انتقاله اطلاعات به وسیله bluetooth کسی فکرش رو نمیکرد همچین چیزی به وجود بیاد .. بدونه داشتنه هیچ دیلیل و مدرکی.. چیزی که تو زمانه خودش با عقل جور در نمیومد.. ولی الان wirless و bluetooth کله دنیا رو گرفته..
این حرفه آقایه AMD هم همینطور..
ناسلامتی یکی از بزرگترین هاست.. نمیاد الکی همچین حرفی بزنه و کله خاندانش رو با یه حرفه چرت ببره زیره سوال!!!!
نمیدونم والا دنباله ثابت کردنه چی هستین
اولا که از اونجا کسی به حرفه من و شما گوش نمیده
دوما هیچی غیره ممکن نیست...
والله بقیه رو نمیدونم ولی ما pc بازها دنبال این هستیم که ثابت کنیم،
اون حرفی که این اقا درباره نداشتن توانایی چنین کاری توسط pc های
الان زده حرف مفته.
اگه یه کنسول که حداکثر قیمتش میتونه برای جلب رضایت مشتری
700 دلار باشه(فکر کنم خیلی بالاس) میتونه چنین کاری بکنه پس یه pc
اخرین مدل هم میتونه همچین کاری بکنه.

فکر کنم مسئولین AMD ابدارچی شرکتشون رو فرستادن برای صحبت درباره
این موضوع.
اگه یه ادم درست و حسابی بود،درباره PC همچین حرفی نمیزد.

آخرین ویرایش:
حرفه شما کاملا درسته
ولی منم نگفتم فردا همچین چیزی میاد..
همه میدونیم تا 3 سال دیگه حداقل کنسوله بعدی میاد.. 1.2 سال ممکن نیست
خوب تو 3 سال خیلی کارا میشه کرد.. خیلی اتفاق ها میوفته.. نه در حده avatar
ولی در حده اختلافه gow 1 و gow 3 چرا..
اگه بد میگم معذرت میخوام
خوب حرف منم همینه نه در اون حد وگرنه مسلما پیشرفت زیادی میکنه در پیشرفت تکنولوزی شکی نیست ولی مقدارش مد نظر ماست

والله بقیه رو نمیدونم ولی ما pc بازها دنبال این هستیم که ثابت کنیم،
اون حرفی که این اقا درباره نداشتن توانایی چنین کاری توسط pc های
الان زده حرف مفته.
اگه یه قوطی حلوی که حداکثر قیمتش میتونه برای جلب رضایت مشتری
700 دلار باشه(فکر کنم خیلی بالاس) میتونه چنین کاری بکنه پس یه pc
اخرین مدل هم میتونه همچین کاری بکنه.

فکر کنم مسئولین AMD ابدارچی شرکتشون رو فرستادن برای صحبت درباره
این موضوع.
اگه یه ادم درست و حسابی بود،درباره PC همچین حرفی نمیزد.

ما با pc بازا مشکلی نداریم شما مشکلی داری دیگه من نمیدونم..
چون pc هرگز در پیشرفت متوقف نمیشه
کنسول وقتی عرضه میشه همون سیستم میره واسه 7.8 سال بعد..
ولی pc همیشه و همیشه پیشرفت میکنه..
در ضمن شما که با pc بازی میکنی و به کنسول کاری نداری.. نمیدونم دیگه چرا به خاطرش خودت رو خسته میکنی..

ما با pc بازا مشکلی نداریم شما مشکلی داری دیگه من نمیدونم..
چون pc هرگز در پیشرفت متوقف نمیشه
کنسول وقتی عرضه میشه همون سیستم میره واسه 7.8 سال بعد..
ولی pc همیشه و همیشه پیشرفت میکنه..
در ضمن شما که با pc بازی میکنی و به کنسول کاری نداری.. نمیدونم دیگه چرا به خاطرش خودت رو خسته میکنی..
بله pc خیلی پیشرفته تر از کنسوله ولی هی باید بریزی تو حلقش تا اپدیت بمونه و بتونه نیازتو براورده کنه.به نظر من کسی که می خواد بازی کنه کنسول بهترین گزینست ولی pc با هزار دنگ و فنگش برای نصب و ... اصلا برای بازی نمی ارزه مخصوصا با این پیشرفت بروز قطعات و مخصوصا گرافیک و... اگه بخواید بازیتونو با رضایت کامل بازی کنید باید همگام با پیشرفت pc باشید که این خودشم با هزینه همراهه...

• Like
Reactions: Nilooofar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or