XB1 بدون کینکت هم کار می‌کند

Behrooz

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

قبلا مشخص شده بود که می توان کینکت را خاموش کرد، اما حالا ماکروسافت اعلام کرده است که XB1 بدون این که کینکت به دستگاه وصل باشد نیز کار خواهد کرد.

در طی پرسش و پاسخی که امروز IGN با Marc Whitten از ماکروسافت انجام داده است، وی در این باره گفت: "[...] با این وجود، مانند وضعیت آنلاین بودن، کنسول بدون اینکه کینکت به دستگاه وصل باشد نیز همچنان کار خواهد کرد. اگرچه شما دیگر قادر نخواهد بود از هیچ کدوم از ویژگی هایی که مختص آن هست، استفاده کنید."

درباره ی اینکه چگونه می توان کینکت را "خاموش" کرد، Whitten توضیح می دهد که از قسمت ستینگ کنسول میتوان این کار را انجام داد و کینکت در مد هیچگونه داده و اطلاعاتی دیگر جمع آوری نخواهد کرد و تمامی عملکردهایی که متکی به ویژگی های آن، مانند تشخیص صدا، تصویر و غیره از کار خواهند افتاد. البته هر زمان که میخواهید میتوانید آن را دوباره روشن کنید. و در مورد بازی های که نیاز به کینکت دارند، در صورت که میخواهید وارد بازی شوید، پیامی به شما داده می شود که در برای ادامه ی بازی می بایست کینکت را باید روشن کنید. [ البته مدهای مختلفی برای تنظیم و کنترل کینکت وجود دارند (استفاده از IR blast در یک مد مخصوص)].

Source

به نظر من تا وقتی ماکرو کنسولشو مفت دست مردم نده هیچ فایده ای نداره دستش باتری خوره کمپانی دروغ گوییه انحصاری نداره کینکت زوری میده به ملت واقعا باید خجالت بکشن سران ماکرو اگه بگن کنسول بدون کینکت به صورت رایگان تحویل مردم میدن و دروغاشونو کم تر کنن تازه شاید اون موقع بشه گفت کنسولشون نرماله:-?

به نظر من تا وقتی ماکرو کنسولشو مفت دست مردم نده هیچ فایده ای نداره دستش باتری خوره کمپانی دروغ گوییه انحصاری نداره کینکت زوری میده به ملت واقعا باید خجالت بکشن سران ماکرو اگه بگن کنسول بدون کینکت به صورت رایگان تحویل مردم میدن و دروغاشونو کم تر کنن تازه شاید اون موقع بشه گفت کنسولشون نرماله:-?

تازه اگه تمام این کار ها رو هم بکنه بازم ترول میشه چون سیاست هاش رو عوض کرده و ثبات نداره :|

علنا هیچ بازیی با این کیفیت نیومد! یعنی اینقدر کم بودن که ادعای سونی پوچ به نظر میرسید

من کاری ندارم بقیه چی بگن اما چون هر دوش رو بازی کردم فورتزا انصافا خیلی با ارزش تر بود! همون صدای جرمی کلارکسون دنیاییه :دی

نه من همچین ادعایی ندارم! زیادم برام فرقی ندارن هر 2 کنسول!

hdmi!!!! :دی یعنی نمیدونستی؟ :دی
ده منظور همینه دیگه تا اسم gt میاد فورزاهم میاد خوب و بدش رو هم من تعیین نمیکنم جمع میگه .
اون وقت hdmi رو میزنی به امپ سینما خانگی بعد sd بازی میکنی ؟
تلوزیونایی که صدای دیجیتال میگیرن اکثرا صدای استریو میدن یعنی ماکرو این رو هم نمیدونه ؟
الان هم شما چشم هارو وا کن وواقعیت رو قبول کن ;)

مرسی از ماکروسافت با حرکت های اساسی!:bighug:
جالبه من جدا تا حالا شرکتی ندیده بودم که نسبت به محصولش اینقدر انتقاد پذیر باشه!

فک کنم یک سری از دوستان باید اون آواتار و امضا ها رو عوض کنن! >:)

شما مثل اینکه کلا نمیدونی hdmi برای چی ساخته شده:دی اصلا hdmi برای چی صدای 7.1 ساپورت میکنه؟ وصلش میکنی به ورودی home cinema از خروجی اونم میزنی به تیوی!
یعنی قبلا همه همینکار رو میکردن! البته 360 اول hdmi نداشت که کامپوننت میزدی به تیوی و اپتیک هم روش بود که میزدی به هوم سینما!

مشکل اینه شما راجب به 360 تحقیق هم نکردی بعد باهاش مخالفی! اینم نمیدونستی که این کنسول اول پورت hdmi نداشت اصلا :دی کاری به بدی خوبی کنسولا ندارم اما آدمی که با یه چیزی مخالفت میکنه اول باید اطلاعاتی راجب بهش داشته باشه وگرنه همون چشم بستس!

دوستان اول کنترل خودشون حفظ کنن بخونن اگه واقعیت جز این بود بعد با هم صحبت میکنیم .
^
شما بیا انتقاد پذیر رو تعریف کن تا ببینیم تو ذهنت چی میگذشته؟:-/

نمیدونم شما کلمه انتقاد پذیری چطور معنی میکنید اما برای من یک نفر اینجوریه :

1. وقتی انتقاد بهم میشه گوش کنم و بهترین جواب بدم نه اینکه بگم دوست دارین بگیرین دوست ندارین 360 بگیرین .
2.وقتی ازم انتقاد میشه وقتی میبینم واقعا بقیه ملت احساس میکنن کارم اشتباه بوده اشتباهم قبول کنم و تلاش کنم که کار درست انجام بدم نه اینکه ببینم فروش وضع خرابه و دارم وارد منجناب میشم تغییر در رفتارم بدم که به عنوان انتقاد پذیری بدونم .
3.شخصی که انتقاد پذیره کار اشتباه که انجام میده قبول میکنه و تلاش میکنه اقدام کنه برای درست کردن وضع که نه اینکه بگه شما درست متوجه نشدین من میخواستم چیکار کنم شما نفهمیدین یا من درست بیان نکردم که شما متوجه نشدین یعنی بازم کارش درست بدونه با این وجود بخواد برای اینکه در فروش وضع خرابه تغییر کنه .
4.ملت انتقاد کردن که چرا باید کینکت با دستگاه به ملت فروخته بشه بگه جزو جدا نشدنی دستگاه به جای اینکه حق انتخاب بده به مشتری اینم انتقاد بوده .
5.ملت انتقاد میکنن از اینکه امکان داره از کینکت به عنوان وسیله جاسوسی استفاده بشه (که به نظرم نظریه دایی جان ناپلئون میاد و اگه هم اینجوری باشه من خودم چیزی ندارم که بترسم بقیه متوجه بشن ) میاد دکمه خاموشی نرم افزاری طراحی میکنه میدونی این یعنی چی یعنی هر وقت بخواد میتونه روشنش کنه بدون اینکه متوجه بشی (این حقیقت وجود نرم افزاره ).
6.ملت انتفاد میکنن که چرا باید دسته باتری قلمی بخوره میگه ما دوتا باتری قلمی انداختیم که فلان ساعت شارژ میمونه و مشکلی پیش نمیاد اگه میخواین درخواست بدین که تغییر بدیم .

من نمیخواستم ریز بشم دوست عزیز خودت خواستی پست قبلی من هم نه به نشانه ترول بلکه به نشانه این بود که دوستمون واقعیت جوری که دوست داره نشون بده انگار بقیه در جریان نیستن و نمیدونن چه اتفاق های افتاده که وضع به اینجا رسیده وگرنه نه تنها از تغییراتی که ماکروسافت داده بدم نیومده بلکه خوشحال هم هستم اما دلیل نمیشه که ما واقعیت ها رو جوری که دوست داریم بیان کنیم و یک چیزی هم طلب کار بشیم از بقیه انگار تقصیر بقیه بوده که این وضع پیش امده نه رفتار و سیاست های اشتباه ماکروسافت .

دوستان اول کنترل خودشون حفظ کنن بخونن اگه واقعیت جز این بود بعد با هم صحبت میکنیم .

1. وقتی انتقاد بهم میشه گوش کنم و بهترین جواب بدم نه اینکه بگم دوست دارین بگیرین دوست ندارین 360 بگیرین .
2.وقتی ازم انتقاد میشه وقتی میبینم واقعا بقیه ملت احساس میکنن کارم اشتباه بوده اشتباهم قبول کنم و تلاش کنم که کار درست انجام بدم نه اینکه ببینم فروش وضع خرابه و دارم وارد منجناب میشم تغییر در رفتارم بدم که به عنوان انتقاد پذیری بدونم .
3.شخصی که انتقاد پذیره کار اشتباه که انجام میده قبول میکنه و تلاش میکنه اقدام کنه برای درست کردن وضع که نه اینکه بگه شما درست متوجه نشدین من میخواستم چیکار کنم شما نفهمیدین یا من درست بیان نکردم که شما متوجه نشدین یعنی بازم کارش درست بدونه با این وجود بخواد برای اینکه در فروش وضع خرابه تغییر کنه .
4.ملت انتقاد کردن که چرا باید کینکت با دستگاه به ملت فروخته بشه بگه جزو جدا نشدنی دستگاه به جای اینکه حق انتخاب بده به مشتری اینم انتقاد بوده .
5.ملت انتقاد میکنن از اینکه امکان داره از کینکت به عنوان وسیله جاسوسی استفاده بشه (که به نظرم نظریه دایی جان ناپلئون میاد و اگه هم اینجوری باشه من خودم چیزی ندارم که بترسم بقیه متوجه بشن ) میاد دکمه خاموشی نرم افزاری طراحی میکنه میدونی این یعنی چی یعنی هر وقت بخواد میتونه روشنش کنه بدون اینکه متوجه بشی (این حقیقت وجود نرم افزاره ).
6.ملت انتفاد میکنن که چرا باید دسته باتری قلمی بخوره میگه ما دوتا باتری قلمی انداختیم که فلان ساعت شارژ میمونه و مشکلی پیش نمیاد اگه میخواین درخواست بدین که تغییر بدیم .

من نمیخواستم ریز بشم دوست عزیز خودت خواستی پست قبلی من هم نه به نشانه ترول بلکه به نشانه این بود که دوستمون واقعیت جوری که دوست داره نشون بده انگار بقیه در جریان نیستن و نمیدونن چه اتفاق های افتاده که وضع به اینجا رسیده وگرنه نه تنها از تغییراتی که ماکروسافت داده بدم نیومده بلکه خوشحال هم هستم اما دلیل نمیشه که ما واقعیت ها رو جوری که دوست داریم بیان کنیم و یک چیزی هم طلب کار بشیم از بقیه انگار تقصیر بقیه بوده که این وضع پیش امده نه رفتار و سیاست های اشتباه ماکروسافت .

1-ماکروسافت اول از سیاست هاش دفاع کرد و خواست فوایدشم به مردم نشون بده. اون کسی هم که اون حرفو زد (که البته از نظر من هم غیر منطقی بود) هم فک کنم الان اخراج شده.
2-الان دقیقا این مورد تفاوت دیدگاه من و شماست... شما احیانا داخل شرکت ماکرو سافت بودی دیگه؟ لابد دیدی اینا به خاطر وضعیت بد پیش فروش سیاستاشونو عوض کردن نه به خاطر انتقادات؟ بعدشم مگه ماکرو همین کار "قبول اشتباهات و سعی در رفتن راه درست " رو نکرد؟
3- احیانا غیر خود ماکروسافت چند تا از بازی ساز های بزرگ دنیا هم همین حرف رو زدن و فکر نکنم من و شما درجایگاهی باشیم که بخوایم نظرات اونا رو در زمینه بازی سازی که عمرشونو گذاشتن روش نقد کنیم!
4-راستش از مواردی که از اول اعلام خبر ساخت این دستگاه ملت باهاش مخالف بودن فقط همین یه نکته مونده... که با توجه به کارهایی که ماکرو الان کرده زیاد هم بعید نیست (متاسفانه) که این یه مورد هم انجام بشه...
5-دیگه بابا شما دیگه کی هستین! اول که می گفتین خاموش نمیشه، ماکروسافت گفت میشه. حالا به سخت افزاری یا نرم افزاری بودنش گیر میدید؟ اگه سازمان سیا اومد هرکسی رو تو دنیا به خاطر برنامه ریزی حمله تروریستی جلوی کینکت دستگیر کرد، بنده خودم جرم رو گردن می گیرم. اگرم مشکلتون با فلسفه Big Brother و این حرفا هست پس باید لپ تاپ و گوشی و کامپیوتر و .. رو هم دور بریزیم و عملا بریم تو غار زندگی کنیم تا بتونیم ازش دور باشیم!
6-الان خودتون جواب خودتونو دادین!گفتن اگه ملت بخوان عوضش می کنیم.این رو شما به چی تعبیر می کنین؟

الان این دو خط آخر درباره من بود؟ الان دقیقا من این "حقیقتی" رو که شما می بینی چطور توصیف کردم؟شما از همون یه جمله من اینقدر برداشت کردین؟ درضمن خوشحال میشم اون قسمت "طلبکاری " رو هم تو پستم بهم نشون بدین...

1-ماکروسافت اول از سیاست هاش دفاع کرد و خواست فوایدشم به مردم نشون بده. اون کسی هم که اون حرفو زد (که البته از نظر من هم غیر منطقی بود) هم فک کنم الان اخراج شده.
2-الان دقیقا این مورد تفاوت دیدگاه من و شماست... شما احیانا داخل شرکت ماکرو سافت بودی دیگه؟ لابد دیدی اینا به خاطر وضعیت بد پیش فروش سیاستاشونو عوض کردن نه به خاطر انتقادات؟ بعدشم مگه ماکرو همین کار "قبول اشتباهات و سعی در رفتن راه درست " رو نکرد؟
3- احیانا غیر خود ماکروسافت چند تا از بازی ساز های بزرگ دنیا هم همین حرف رو زدن و فکر نکنم من و شما درجایگاهی باشیم که بخوایم نظرات اونا رو در زمینه بازی سازی که عمرشونو گذاشتن روش نقد کنیم!
4-راستش از مواردی که از اول اعلام خبر ساخت این دستگاه ملت باهاش مخالف بودن فقط همین یه نکته مونده... که با توجه به کارهایی که ماکرو الان کرده زیاد هم بعید نیست (متاسفانه) که این یه مورد هم انجام بشه...
5-دیگه بابا شما دیگه کی هستین! اول که می گفتین خاموش نمیشه، ماکروسافت گفت میشه. حالا به سخت افزاری یا نرم افزاری بودنش گیر میدید؟ اگه سازمان سیا اومد هرکسی رو تو دنیا به خاطر برنامه ریزی حمله تروریستی جلوی کینکت دستگیر کرد، بنده خودم جرم رو گردن می گیرم. اگرم مشکلتون با فلسفه Big Brother و این حرفا هست پس باید لپ تاپ و گوشی و کامپیوتر و .. رو هم دور بریزیم و عملا بریم تو غار زندگی کنیم تا بتونیم ازش دور باشیم!
6-الان خودتون جواب خودتونو دادین!گفتن اگه ملت بخوان عوضش می کنیم.این رو شما به چی تعبیر می کنین؟

الان این دو خط آخر درباره من بود؟ الان دقیقا من این "حقیقتی" رو که شما می بینی چطور توصیف کردم؟شما از همون یه جمله من اینقدر برداشت کردین؟ درضمن خوشحال میشم اون قسمت "طلبکاری " رو هم تو پستم بهم نشون بدین...

1. ببخشید میشه فواید DRM و اینکه من مشتری حق فروش بازیم ندارم تا پولی به ماکروسافت بدم شما برای من بیان کنید ؟
2.شما فکر میکنیم با شکستن کاسه کوزه ها سر دون ماتریک چیزی حل میشه یا صحبت بقیه کارکنان ماکروسافت که در تایید صحبت دون مارتیک بوده از صفحه روزگار حذف میشه ؟
2.ببخشید دیگه باید چی میدید ملت تو اینترنت کم مونده بود به ماکروسافت فوش ... بدن نیازی نبود که من تو ماکروسافت کار کنم که بازخورد های منفی خبر های منفی هر روزه ببینم اینها از موفقیت یک نفر نیست که یک موج منفی اینجوری بر ضد طرف راه بیفته تازه میگه درست شده هنوز موج منفی وجوداره چیزی حل نشده هنوز میتونی بری خبر های ماکروسافت بخونی .
3. چرا نباشیم پس چرا داره سیاست هاش تغییر میده اگه احترام به خواسته من مشتری هستش ؟ مشکل اینکه سازنده ها میخوان پول بیشتری در بیارن به جای اینکه با سایت های فروش دسته دوم طرف بشن و بخواد سود خودشون از انها بگیرن میخواستن از من و شما بگیرن یعنی اینجا تنها کسی که براش بد بود من و شما بودیم نه کس دیگه ای .
4.خوب خدا رفتگانت بیامرزه مگه من چی گفتم گفتم باید زمان E3 اینها درست میشد اگه اون موقع میومدن و میگفتن بله ما اشتباه کردیم خیلی راحت انقدر ملت باهاش بد نبودن الان بدیش اینکه بعد بازخورد های منفی اینها E3 بازم کارشون تایید کردن .
5.اگه از من پستی پیدا کردی که با خاموش شدنش گفته باشم مشکل حله شک نکن من همینجا تمام صحبت هام پس میگیرم و میگم شما درست گفتی من غلط کردم . من حتی در اون تاپیک هم گفتم این یک نظریه توطئه مسخره هستش اما دارم میگم اگه هم وجود داشته باشه اگه . میشه راحت روشن بشه بدون اینکه شما متوجه بشی این یک حقیقته همون جوری که کامپیوتر شما رو هک میکنن و کنترل میکنن خیلی کارها ماکروسافت نیازی به هک هم نداره خودش این ویژگی خاموش روش شدن گزاشته میتونه فعال کنش خیلی راحت .این چیز شگفت انگیزی نیست .
6.این کاری بوده که باید خودش چه ما بخوایم چه نخوایم انجام میداده بعدشم برای این تعداد کنسول تولید شده که الان داره به بازار وارد میشه چیکار میخوان بکنن ؟ این برای افرادی هستش که شما دوباره بخوای بری یک دسته این مدلی بخری دیگه دیگه خواستن شما با پول دادن دوباره شما همراه شده .

نه فقط اون بخشی که گفتم واقعیت جوری که دوست داریم نشون بدیم بقیش کلی بود .

اضافه کردن هدست,خاموش کردن کینکت,معذرت خواهی,بیرون کردن دون متریک,اضافه کردن Family sharingو.. نشون میده که ماکروسافت انتقاد پذیره
در ضمن اگه ملت انتقاد داشتن که کنسول رو نمیخریدن اگه میخریدن که میشد دورویی نه انتقاد!اصلا فلسفه ی انتقاد همینه یعنی شما تا موقعی که انتقاد داری طرف رو حمایت نمیکنی!
هر شرکت/آدمی اشتباه میکنه و وقتی انتقاد به اشتباهش رو شنید اگه درستش کنه میشه انتقاد پذیر
الان شما اومدی یه لیستی از اشتباه های قبلی ماکروسافت درست کردی و میگی چون قبلا اشتباه کرده پس انتقاد پذیر نیست!

دوست عزیز چرا کارهای که باید شرکت انجام میداده به عنوان انتقاد پذیری میزای چجوریه 360 هدست همراه داشته بعد این کنسول جدید شما بری جدا 30 دلار هدست جدا براش بخی ؟ انم با وجود کینکت اجباری و قیمت 500 دلاری ؟ مثل این میمونه دسته PS3 باتری شارژی داشته بیایم دسته PS4 باتری قلمی بزاریم بعد ملت صداشون در بیاد بیایم بگیم آقا ما انتقاد پذیریم دوباره هدست وجود داره روی هر کنسول یا شما میتونی از سری بعدی دسته ها دسته های باتری داخلی داشته باشی .

اضافه کردن family sharing یکی از ایده های خود شرکت بوده ایدش خوب بوده یعنی عالی بوده اما وقتی DRM ور میداره اینم ور میداره شده بوده مثل اینکه بچه میگه بابا برام اگه معدلم خوب شد برام XBOX ONE خبر پدره میگه زنگی تو همین جوری معدلت خوب هستش پول تو جیبی خوبی هم میگیری خودت برو بخر .

پست بالا هم گفتم نمیشه همه کاسه کوزه ها رو سر دون ماتریک شکست دون ماتریک یک نفر بوده شرکت ماکروسافت یک شرکت جهانیه به نظرت با خرابکاری که معمار PS3 انجام داد سر PS3 بعد از سونی رفت کسی گفت اشتباه اون بوده همه ملت هنوز که هنوزه میگن سونی .

اتفاقا از پست من اشتباه برداشت کردی من نگفتم انتقاد پذیر نیست کلا بلکه انتقاد ها براش مهم نبوده تا وقتی که وضع به اینجا رسیده اگه انتقاد پذیر نباشه بازم میگفت گور سرتون کارش ادامه میداد . شما میشنوی ملت میگن کارت اشتباهه به اشتباه خودت ادامه میدی شندی ملت چی گفتن یا دوست نداری گوش بدی و در مقابلش عملی انجام بدی .

شرمنده یک چیزی یادم رفت از زمان معرفی اولیه تا E3 چقدر زمان بود ؟

آخرین ویرایش:

1. وقتی انتقاد بهم میشه گوش کنم و بهترین جواب بدم نه اینکه بگم دوست دارین بگیرین دوست ندارین 360 بگیرین===>انتقاد دریافت شد و کسی که این حرف رو زده بود(don matrick) از شرکت خارج شد+کنسول تمام آفلاین شد
2.وقتی ازم انتقاد میشه وقتی میبینم واقعا بقیه ملت احساس میکنن کارم اشتباه بوده اشتباهم قبول کنم و تلاش کنم که کار درست انجام بدم نه اینکه ببینم فروش وضع خرابه و دارم وارد منجناب میشم تغییر در رفتارم بدم که به عنوان انتقاد پذیری بدونم==>از زمان اعلام قیمت E3 تا 1جولای (کمتر از یک ماه!!) تغییر سیاست انجام شد !زمان زیادی نبود.
3.شخصی که انتقاد پذیره کار اشتباه که انجام میده قبول میکنه و تلاش میکنه اقدام کنه برای درست کردن وضع که نه اینکه بگه شما درست متوجه نشدین من میخواستم چیکار کنم شما نفهمیدین یا من درست بیان نکردم که شما متوجه نشدین یعنی بازم کارش درست بدونه با این وجود بخواد برای اینکه در فروش وضع خرابه تغییر کنه .؟؟؟
4.ملت انتقاد کردن که چرا باید کینکت با دستگاه به ملت فروخته بشه بگه جزو جدا نشدنی دستگاه به جای اینکه حق انتخاب بده به مشتری اینم انتقاد بود.این قبول.
5.ملت انتقاد میکنن از اینکه امکان داره از کینکت به عنوان وسیله جاسوسی استفاده بشه (که به نظرم نظریه دایی جان ناپلئون میاد و اگه هم اینجوری باشه من خودم چیزی ندارم که بترسم بقیه متوجه بشن ) میاد دکمه خاموشی نرم افزاری طراحی میکنه میدونی این یعنی چی یعنی هر وقت بخواد میتونه روشنش کنه بدون اینکه متوجه بشی (این حقیقت وجود نرم افزاره ).==>همین تاپیک داره میگه میتونید کینکت خاموش کنید.میلیون ها لپتاپ دارن از وبکم استفاده میکنن پس باید به اونا هم انتقاد بشه!
6.ملت انتفاد میکنن که چرا باید دسته باتری قلمی بخوره میگه ما دوتا باتری قلمی انداختیم که فلان ساعت شارژ میمونه و مشکلی پیش نمیاد اگه میخواین درخواست بدین که تغییر بدیم .همین اخیرا خبرش اومد که اگه باطری داخلی میخواهید بگید!ممکنه مثل هدست این کار رو هم بکنن

اضافه کردن هدست,خاموش کردن کینکت,معذرت خواهی,بیرون کردن دون متریک,اضافه کردن Family sharingو.. نشون میده که ماکروسافت انتقاد پذیره
در ضمن اگه ملت انتقاد داشتن که کنسول رو نمیخریدن اگه میخریدن که میشد دورویی نه انتقاد!اصلا فلسفه ی انتقاد همینه یعنی شما تا موقعی که انتقاد داری طرف رو حمایت نمیکنی!
هر شرکت/آدمی اشتباه میکنه و وقتی انتقاد به اشتباهش رو شنید اگه درستش کنه میشه انتقاد پذیر
الان شما اومدی یه لیستی از اشتباه های قبلی ماکروسافت درست کردی و میگی چون قبلا اشتباه کرده پس انتقاد پذیر نیست!

ده منظور همینه دیگه تا اسم gt میاد فورزاهم میاد خوب و بدش رو هم من تعیین نمیکنم جمع میگه .
تلوزیونایی که صدای دیجیتال میگیرن اکثرا صدای استریو میدن یعنی ماکرو این رو هم نمیدونه ؟
عزیز دل شما کابل ایکسباکسو نیگاه کنی روشش اونجا که به کنسول وصل میشه اوپتیک بهت میده اصلا مشکلی نداره واسه اینکه شما رو سیستم صوتیتون خروجی بگیرین من واقعا نمیفهمم چجوری به اینجاها میرسید ینی واقعا باید شماهارو برد تو موزه حد اقل راجب چیزی که کاملا ازش اطلاع دارید بحث کنید بابا مدال نمیدن که:|

1. ببخشید میشه فواید DRM و اینکه من مشتری حق فروش بازیم ندارم تا پولی به ماکروسافت بدم شما برای من بیان کنید ؟
2.شما فکر میکنیم با شکستن کاسه کوزه ها سر دون ماتریک چیزی حل میشه یا صحبت بقیه کارکنان ماکروسافت که در تایید صحبت دون مارتیک بوده از صفحه روزگار حذف میشه ؟
2.ببخشید دیگه باید چی میدید ملت تو اینترنت کم مونده بود به ماکروسافت فوش ... بدن نیازی نبود که من تو ماکروسافت کار کنم که بازخورد های منفی خبر های منفی هر روزه ببینم اینها از موفقیت یک نفر نیست که یک موج منفی اینجوری بر ضد طرف راه بیفته تازه میگه درست شده هنوز موج منفی وجوداره چیزی حل نشده هنوز میتونی بری خبر های ماکروسافت بخونی .
3. چرا نباشیم پس چرا داره سیاست هاش تغییر میده اگه احترام به خواسته من مشتری هستش ؟ مشکل اینکه سازنده ها میخوان پول بیشتری در بیارن به جای اینکه با سایت های فروش دسته دوم طرف بشن و بخواد سود خودشون از انها بگیرن میخواستن از من و شما بگیرن یعنی اینجا تنها کسی که براش بد بود من و شما بودیم نه کس دیگه ای .
4.خوب خدا رفتگانت بیامرزه مگه من چی گفتم گفتم باید زمان E3 اینها درست میشد اگه اون موقع میومدن و میگفتن بله ما اشتباه کردیم خیلی راحت انقدر ملت باهاش بد نبودن الان بدیش اینکه بعد بازخورد های منفی اینها E3 بازم کارشون تایید کردن .
5.اگه از من پستی پیدا کردی که با خاموش شدنش گفته باشم مشکل حله شک نکن من همینجا تمام صحبت هام پس میگیرم و میگم شما درست گفتی من غلط کردم . من حتی در اون تاپیک هم گفتم این یک نظریه توطئه مسخره هستش اما دارم میگم اگه هم وجود داشته باشه اگه . میشه راحت روشن بشه بدون اینکه شما متوجه بشی این یک حقیقته همون جوری که کامپیوتر شما رو هک میکنن و کنترل میکنن خیلی کارها ماکروسافت نیازی به هک هم نداره خودش این ویژگی خاموش روش شدن گزاشته میتونه فعال کنش خیلی راحت .این چیز شگفت انگیزی نیست .
6.این کاری بوده که باید خودش چه ما بخوایم چه نخوایم انجام میداده بعدشم برای این تعداد کنسول تولید شده که الان داره به بازار وارد میشه چیکار میخوان بکنن ؟ این برای افرادی هستش که شما دوباره بخوای بری یک دسته این مدلی بخری دیگه دیگه خواستن شما با پول دادن دوباره شما همراه شده .

نه فقط اون بخشی که گفتم واقعیت جوری که دوست داریم نشون بدیم بقیش کلی بود .

1. جان من دوباره بحث DRM رو اینجا باز نکنین تو تاپیک های مرتبطش زیاد بحث کردیم اگه نظرات من رو می خواید تو همون تاپیک ها هست... درضمن بر اساس این قانون هیچ پولی به ماکرو نمی رسید...
2.میشه بگین بقیه اعضای ماکرو چه حرفی در تاییدش زدن؟ تا جایی که من یادمه فقط فیل اسپنسر اومد گفت که ایشون نباید اینجور تند می رفته!
3.سیاست DRM به نفع ما مشتری ها هم هست... این مسئله بحثش مفصله... که اینجا جاش نیست...و البته بیاین روش بحث نکنیم چون نظر ها دربارش خیلی متفاوته و بحث به جایی نمی رسه...
4.از زمان E3 فک نکنم بیشتر از دو ماه گذشته باشه... نذاشتن که یه سال بگذره که شما میگین دیر این کارو کردن!
5.اتفاقا نکته همینه. چیز شگفت انگیزی نیست. اگه بخوایم این ویژگی کینکت رو زیر سوال ببریم تمام گوشی ها و لپ تاپ ها هم زیر سوال میره...
6.برای ماجرای هدست هم همه گفتن دیگه بسته ها بسته شده و امکان تغییر نیست... و دیدیم که ماکرو تغییرش داد... برای باتری هم غیر ممکن نیست...

1. جان من دوباره بحث DRM رو اینجا باز نکنین تو تاپیک های مرتبطش زیاد بحث کردیم اگه نظرات من رو می خواید تو همون تاپیک ها هست... درضمن بر اساس این قانون هیچ پولی به ماکرو نمی رسید...
2.میشه بگین بقیه اعضای ماکرو چه حرفی در تاییدش زدن؟ تا جایی که من یادمه فقط فیل اسپنسر اومد گفت که ایشون نباید اینجور تند می رفته!
3.سیاست DRM به نفع ما مشتری ها هم هست... این مسئله بحثش مفصله... که اینجا جاش نیست...و البته بیاین روش بحث نکنیم چون نظر ها دربارش خیلی متفاوته و بحث به جایی نمی رسه...
4.از زمان E3 فک نکنم بیشتر از دو ماه گذشته باشه... نذاشتن که یه سال بگذره که شما میگین دیر این کارو کردن!
5.اتفاقا نکته همینه. چیز شگفت انگیزی نیست. اگه بخوایم این ویژگی کینکت رو زیر سوال ببریم تمام گوشی ها و لپ تاپ ها هم زیر سوال میره...
6.برای ماجرای هدست هم همه گفتن دیگه بسته ها بسته شده و امکان تغییر نیست... و دیدیم که ماکرو تغییرش داد... برای باتری هم غیر ممکن نیست...

1.ببخشید من که چیزی از خودم در نیاوردم که بخوام بحث راه بندازم ببخشید اون وقت بازی های که توسط استدیو داخلی ماکروسافت تولید میشد پولش به من و شما میرسید ؟
2.منظور بخش 360 بخرین نبود با سیاست کلی شرکت بود که همه موافق بودن .
3.من به عنوان مشتری هیچ چیز مناسبی برای خودم درش نمیبینم تازه کل دنیا نمیدونن وگرنه ملت اینجوری به ماکروسافت انتقاد نمیکردن اگه من یک نفر مخالف بودم نظرم برای خودم بود بهتر بود اما نظر من یه نفر نیست این موضوع.
4. کسی با E3 کار نداره تمام مشکلات از زمان معرفی اولیه شروع شد کا ماکروسافت تا E3 هیچ کاری نکرد در E3 هم که انگار نه انگار تا الان که به نظرت ملت کوتاه میان اگه قرار بود کوتاه بیان وضع این نبود تو اینترنت .
5.من چیزی زیر سوال نبردم بلکه منطقی دارم میگم میشه یعنی سونی هم همین وضع داره این وسط فقط ماکروسافت نیست .
6.شما یک هدست بزاری تو جعبه با تغییر طراحی دسته و تولید دسته جدید یکی میدونی ؟ من تازه جایی ندیدم بگن دیره شده برای قرار دادن هدست درون جعبه که فقط زدن یک هلوگرام جدیده نه کار دیگه ای .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or