XB1 بدون کینکت هم کار می‌کند

Behrooz

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

قبلا مشخص شده بود که می توان کینکت را خاموش کرد، اما حالا ماکروسافت اعلام کرده است که XB1 بدون این که کینکت به دستگاه وصل باشد نیز کار خواهد کرد.

در طی پرسش و پاسخی که امروز IGN با Marc Whitten از ماکروسافت انجام داده است، وی در این باره گفت: "[...] با این وجود، مانند وضعیت آنلاین بودن، کنسول بدون اینکه کینکت به دستگاه وصل باشد نیز همچنان کار خواهد کرد. اگرچه شما دیگر قادر نخواهد بود از هیچ کدوم از ویژگی هایی که مختص آن هست، استفاده کنید."

درباره ی اینکه چگونه می توان کینکت را "خاموش" کرد، Whitten توضیح می دهد که از قسمت ستینگ کنسول میتوان این کار را انجام داد و کینکت در مد هیچگونه داده و اطلاعاتی دیگر جمع آوری نخواهد کرد و تمامی عملکردهایی که متکی به ویژگی های آن، مانند تشخیص صدا، تصویر و غیره از کار خواهند افتاد. البته هر زمان که میخواهید میتوانید آن را دوباره روشن کنید. و در مورد بازی های که نیاز به کینکت دارند، در صورت که میخواهید وارد بازی شوید، پیامی به شما داده می شود که در برای ادامه ی بازی می بایست کینکت را باید روشن کنید. [ البته مدهای مختلفی برای تنظیم و کنترل کینکت وجود دارند (استفاده از IR blast در یک مد مخصوص)].

Source

تا جایی که من میدونم شرکت رو تاسیس میکنن تا ایجاد ثروت کنه
اصلا میدونی تعریف شرکت چیه؟
آخه این چه نظراتی میدی؟همه شرکت ها دارن برای جیبشون کار میکنن برای من تو کار نمیکنن که ...

خوب درسته . هدف شرکت خصوصی کسب سوده . اما حرف من درباره اون کاربری بود که ادعا میکنه مایکرو به نظرات کاربرا احترام گذاشته !!!!!!!!!!!! نه داداش اینکارش بهونه بوده تا بگه ما به کاربرا اهمیت میدیم . سونی به کاربرا احترام گذاشت . هیچ کسی یادش نیمره تو همایش سونی تو E3 2013 ، بالاترین مقام سونی میاد و دیسک کپی ( برای مصخره کردن مایکرو ) میده به دوستش و میگه برو با خیال راحت بازی کن . این یعنی مشتری مداری نه کار مایکرو .

- - -ویرایش - - -

الان این جک از کجا اومده؟ کینکت که حدود 25 میلیون فروخت فروشش افتضاح بود بعد اون گردالی سونی فروش ابر فضایی داشت حتما و کاملا سونی رو سربلند کرد!:-b

برای تو زیاده ! برای وسیله جانبی ای که میلیاردها دلار فقط خرج تحقیقاتش شده خیلی خیلی کمه . خود مایکرو مطمئن باش میزان فروشی که پیش بینی کرده بود بیشتر از مقدار بود . دم دقیقه هم آمارهای ویکی پدیا رو ننویسید لطفا !

تا جایی که من میدونم شرکت رو تاسیس میکنن تا ایجاد ثروت کنه
اصلا میدونی تعریف شرکت چیه؟
آخه این چه نظراتی میدی؟همه شرکت ها دارن برای جیبشون کار میکنن برای من تو کار نمیکنن که ...
علیرضا درسا رو خوب یاد گرفتی ها :d

واقعا مایکرو تمامسیاست هاشو عوض کرده و احتمال داره بتونه محبوبیتش رو برگردونه
اینکه میگن سیاست هاش ثابت نیست چرت محضه داره میبینه طرفدارا ناراضی هستن برای فروش بهتر کار رو بهتر میکنه و یک سری مسائل رو عوض میکنه

خواب های شب رو اینجا تعریف کردن کار آسونیه، حرف رو باید با سند و مدرک زد ;)

شما هنوز نمی دونی کینکت اصلا Protection نداره که بخواد هک شه اومدی اینجا تحلیل اقتصادی می کنی

شما هنوز نمیدونی به راحتی میشه اسناد و مدارک و تو گوگل پیدا کرد ! اومدی اینجا از مایکرو دفاع میکنی :d اگر هم منظورت از اسناد و مدارک !!!! اینه که بیام قبض هزینه های ساخت کینکت و نشونت بدم ، هیچ کی تو دنیا نمیتونه . اما نمابع معتبری هستن که در این مورد اطلاعاتی دادن . زحمت بکش سرچ بزن . بخون ، بعد بیا اظهار فضل کن :|

HosseinBrusli

با نوع پست دادنت داری تاپیکو به دعوا میکشونی . نکن .

دارم حقیقت و میگم خوب :| این چندمین باریه که مایکرو داره به اصطلاح برای نظر کاربرا ، یکی از قابلیت های X1 رو حذف میکنه ؟!

اول که قضیه روزی یک بار آنلاین بود .
بعد که شد قضیه دیسک کپی .
حالا هم کینکت !!!

هیچ کسی یادش نیمره تو همایش سونی تو E3 2013 ، بالاترین مقام سونی میاد و دیسک کپی ( برای مصخره کردن مایکرو ) میده به دوستش و میگه برو با خیال راحت بازی کن . این یعنی مشتری مداری نه کار مایکرو .

- - -ویرایش - - -

برای تو زیاده ! برای وسیله جانبی ای که میلیاردها دلار فقط خرج تحقیقاتش شده خیلی خیلی کمه . خود مایکرو مطمئن باش میزان فروشی که پیش بینی کرده بود بیشتر از مقدار بود . دم دقیقه هم آمارهای ویکی پدیا رو ننویسید لطفا !
دیسک کپی؟=)) علیرضا با کی داری بحث میکنی؟ با کسی که هنوز فرق منظور اونوری ها از کپی و چیزی که ما میگیم رو نمیدونه! میگه بالاترین مقام سونی! من که کاز هیرای رو ندیدم تو کنفرانس تو دیدی؟:-/ اصلا این چیزی که گفت رو من که ندیدم تو دیدی؟
--
اره مایکرو میلیاردی خرج کرد برای کینکت , 25 میلیون هم اصلا حساب نمیشه فروش در برابر خرجش , بعد سونی حتما 1قرون خرج کرده بود که با حدود 15 میلیون سود ابرفضایی کرد!
--

مایکروسافت جوگیر بشه تو GC یه باندل بدون کینکت بده 349 دلار، خیلی خوب میشه :دی البته به صورت کلی بعیده به این زودی پک بدون کینکت رو معرفی کنه و اگه هم کینکت رو برداره کنسول میشه 399 دلار، ولی خب مایکروسافت هست دیگه :دی

باز ماکرو حرفش رو عوض کرد !

اصلا قابل اعتماد نیست این شرکت !

ولی خوب بهونه ای نمیمونه کنسول رو میخریم فقط مونده قیافش خیلی ضایس !

اونم عوض میکنه ماکرو بنظرتون ؟

:d

آره هفته دیگه قیافشو عوض میکنه و دو هفته دیگه سخت افزارو و یه هفته مونده به عرضه جهانی هم اسمشو :d

مایکروسافت جوگیر بشه تو GC یه باندل بدون کینکت بده 349 دلار، خیلی خوب میشه :دی

محمد بیخیال. کینکت 2 به این خوبی. الانم که گفته میشه قطعش کرد موقع بازی . دیگه با خیال راحت میتونیم موقعی که داریم با برادران القائده نقشه های تروریستی میکشیم بازی کنیم. صحبت ها و حرکاتمون نمیرن پنتاگونo:-)

مایکروسافت جوگیر بشه تو GC یه باندل بدون کینکت بده 349 دلار، خیلی خوب میشه :دی البته به صورت کلی بعیده به این زودی پک بدون کینکت رو معرفی کنه و اگه هم کینکت رو برداره کنسول میشه 399 دلار، ولی خب مایکروسافت هست دیگه :دی

اومدم همینو بگم که ویرایش کردی :-w

399 دلار در این صورت محتمل تره همینطوریش هم روی هر کنسول ضرر میدن و اینکه اگه بخواد مثل همین الان 70 تا کم کنه و قیمت کنسول به پوند رو تایین کنه خیلی غیر معقول میخوره احتمالا قیمتاش مشابه سونی بشه

---------------------------------------------

یه چیزی این چند وقته دوستان خیلی تکرار میکنن و یه جورایی خودشون رو گول میزنن ، درسته که فیدبکها تاثیر داشته و تاثیرش هم اصلا کم نبوده، اما فقط به صورت گفتاری و یا تو فرومها نبوده خب مسلما خیلی از اونایی که اعتراض داشتن کنسول رو پیش خرید نکردن و یا کسایی که اصلا کاری به این بحثا نداشتن وقتی اعتراض عده زیادی رو میبینن اون کنسولی که انتقاد زیادی داره رو پیش خرید نمیکنن خب مایکرو برای بهبود پیش خرید و در آینده فروش کنسول مجبور بود از سیاستهاش دست بکشه

پس قضیه پیش خرید هم مهم بوده و همه چیز فقط و فقط به فیدبک مربوط نمیشه ...

دیسک کپی؟=)) علیرضا با کی داری بحث میکنی؟ با کسی که هنوز فرق منظور اونوری ها از کپی و چیزی که ما میگیم رو نمیدونه! میگه بالاترین مقام سونی! من که کاز هیرای رو ندیدم تو کنفرانس تو دیدی؟:-/ اصلا این چیزی که گفت رو من که ندیدم تو دیدی؟
--
اره مایکرو میلیاردی خرج کرد برای کینکت , 25 میلیون هم اصلا حساب نمیشه فروش در برابر خرجش , بعد سونی حتما 1قرون خرج کرده بود که با حدود 15 میلیون سود ابرفضایی کرد!
--

نه دیسک اورجینال ! یه بار دیگه برو بشین کنفرانس سونی رو ببین . حالا اون شخصی که دیسک و به دوستش میداد دقیقا یادم نیست کی بود . اما اون تیکه تبلیغاتی کاملا در مقابل اون حرکت مایکرو بود که گفته بود نمیتونید از دیسک های کپی استفاده کنید ، نمیتوید دیسک اورجینال خودتون و به دوستتون بدید و ..... که بعد کلیپ تبلیغاتی سونی پخش شد و دیدیم دیسک بازی خودش و راحت داد به دوستش . ( تو اون کلیپ هیچ اشاره ای به اورجینال بودن یا نبودنش دیسک نشده که به همین یه تیکه حرف من گیر دادی :)) ) . چیزی که مهمه اینه که با اون یه تیکه نابود شدین رفت پی کارش .

ضمنا من گفتم بالاترین مقام سونی ، گفتم کاز هیرای ؟!!!!!!!!!!!!!!! بالاترین مقام سونی میتونه تو بخش گیم باشه ، میتونه تو بخش تفریحات و سرگرمی یا ... هم باشه . :|

پس باید منتظر باندل بدون کینکت هم باشیم.این مایکروسافتی که من میشناسم عمرا توانایی رقابت با کنسول ارزونتر رو نداره.اگر ارزونتر از PS4 چیزی بیرون نداد شک نکنید یه باندل 400 دلاری از همین الان آماده کرده و قراره مثلا بمب خبریش بکنه.
اگه مايكروهه بمب خبريشم صوتيه هيچ كاري ب جاي ن داره:d

نه دیسک اورجینال ! یه بار دیگه برو بشین کنفرانس سونی رو ببین . حالا اون شخصی که دیسک و به دوستش میداد دقیقا یادم نیست کی بود . اما اون تیکه تبلیغاتی کاملا در مقابل اون حرکت مایکرو بود که گفته بود نمیتونید از دیسک های کپی استفاده کنید ، نمیتوید دیسک اورجینال خودتون و به دوستتون بدید و ..... که بعد کلیپ تبلیغاتی سونی پخش شد و دیدیم دیسک بازی خودش و راحت داد به دوستش . ( تو اون کلیپ هیچ اشاره ای به اورجینال بودن یا نبودنش دیسک نشده که به همین یه تیکه حرف من گیر دادی :)) ) . چیزی که مهمه اینه که با اون یه تیکه نابود شدین رفت پی کارش .

ضمنا من گفتم بالاترین مقام سونی ، گفتم کاز هیرای ؟!!!!!!!!!!!!!!! بالاترین مقام سونی میتونه تو بخش گیم باشه ، میتونه تو بخش تفریحات و سرگرمی یا ... هم باشه . :|

فعلا که اینجور کامنت ها امثال تو و بعضی از سونی فن ها چیز دیگه ای داره نشون میده.

انصافا فروم یه محدوده سنی لازم داره! هر چیزی که به دهنتون میاد به هم میگید! فروم جای بحثه نه دعوا اگه مشکلی دارین با پیغام خصوصی حل کنید!
الان کاری کردین کسی جرات نمیکنه خبر بزاره! یعنی تا خبری راجب کنسولی زده میشه همه میریزن ترول میکنن آخرشم تاپیک قفل میشه

انصافا فروم یه محدوده سنی لازم داره! هر چیزی که به دهنتون میاد به هم میگید! فروم جای بحثه نه دعوا اگه مشکلی دارین با پیغام خصوصی حل کنید!
الان کاری کردین کسی جرات نمیکنه خبر بزاره! یعنی تا خبری راجب کنسولی زده میشه همه میریزن ترول میکنن آخرشم تاپیک قفل میشه
ماکرو خودش خودش رو ترول میکنه . اول میاد میگه بدون کینکت اصلا روشن نمیشه حالا اومده میگه امکان داره که کینکت رو خاموش کنی خوب برادر من تو
که تو برنامه بلند مدت میخواستی این کارو کنی چرا میگی بدونه کینکت کارنمیکنه . واسه من سوال شده واقعا قصد این کار رو داشته یا برای اینکه بازار رو از دست نده یا این قدر فشار اومده که .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or