XB1 بدون کینکت هم کار می‌کند

Behrooz

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

قبلا مشخص شده بود که می توان کینکت را خاموش کرد، اما حالا ماکروسافت اعلام کرده است که XB1 بدون این که کینکت به دستگاه وصل باشد نیز کار خواهد کرد.

در طی پرسش و پاسخی که امروز IGN با Marc Whitten از ماکروسافت انجام داده است، وی در این باره گفت: "[...] با این وجود، مانند وضعیت آنلاین بودن، کنسول بدون اینکه کینکت به دستگاه وصل باشد نیز همچنان کار خواهد کرد. اگرچه شما دیگر قادر نخواهد بود از هیچ کدوم از ویژگی هایی که مختص آن هست، استفاده کنید."

درباره ی اینکه چگونه می توان کینکت را "خاموش" کرد، Whitten توضیح می دهد که از قسمت ستینگ کنسول میتوان این کار را انجام داد و کینکت در مد هیچگونه داده و اطلاعاتی دیگر جمع آوری نخواهد کرد و تمامی عملکردهایی که متکی به ویژگی های آن، مانند تشخیص صدا، تصویر و غیره از کار خواهند افتاد. البته هر زمان که میخواهید میتوانید آن را دوباره روشن کنید. و در مورد بازی های که نیاز به کینکت دارند، در صورت که میخواهید وارد بازی شوید، پیامی به شما داده می شود که در برای ادامه ی بازی می بایست کینکت را باید روشن کنید. [ البته مدهای مختلفی برای تنظیم و کنترل کینکت وجود دارند (استفاده از IR blast در یک مد مخصوص)].

Source

ماکرو خودش خودش رو ترول میکنه . اول میاد میگه بدون کینکت اصلا روشن نمیشه حالا اومده میگه امکان داره که کینکت رو خاموش کنی خوب برادر من تو
که تو برنامه بلند مدت میخواستی این کارو کنی چرا میگی بدونه کینکت کارنمیکنه . واسه من سوال شده واقعا قصد این کار رو داشته یا برای اینکه بازار رو از دست نده یا این قدر فشار اومده که .....
ببین این چیزا برای همه شرکتا اتفاق میوفته! سونی یه روزی پافشاری میکرد که اون تریلر کیلزون واقعیه! نسل پیش رو کنسولش اول 2 تا hdmi گذاشت بعد برداشت! بعد گفت بازیام 1080p هست اما بعدا گفت نمیشه!و... ولی مشکل اینه شما ها مشکلات کنسول ps رو هیچوقت نمیبینی که البته نشونه فن بودن همینه که چشماش بستس!
البته من بحثم اصلا این نبود! بحثم اینه بی احترامی سر 4 تا جعبه کار بچگونه و احمقانه ایه! شما سر این چیزا به مشکل بخورید تو اجتماع میخواید چیکار کنید؟

اگه باندل بدون کینکت معرفی کنه انتخاب اول من هست.
واسه من مهم نیست که سیاست‎های مایکروسافت به چه دلایلی تغییر کرده، مجبور بوده به خاطر سونی تغییر بده یا واقعاً خواسته به درخواست‌های گیمرها توجه کنه. چیزی که هست، وضعیت فعلی One رو ترجیح می‌دم.
لاین‌آپ بازی‌های One رو خیلی بیشتر پسندیدم تا به این جا، و مطمئنم به خاطر اتفاقات نسل قبل، از نظر بازی‎‌های انحصاری خیلی بهتر عمل می‌کنه. یه عده فکر می‌کنن چون نسل قبل سونی بهتر کار کرد از نظر بازی‎های انحصاری، این نسل هم حتما باید این اتفاق تکرار شه.
گیم‎پدش رو به مراتب بهتر از گیم‌پد PS می‌دونم به طوری که باعث شد مدت‎ها PS3 رو روشن نکنم به جز برای بازی‎های انحصاری.
از نظر قدرت سخت‎افزاری هم با این که مطمئنم تفاوت کمتر از اون چیزی هست که بیان شده، باز هم دو سه سالی زمان می‎بره تا انحصاری‎های PS3 بتونن اون تفاوت سخت‎افزاری رو توی بازی به نمایش بذارن که تا اون موقع بازی‌های مالتی‎‌پلتفرم روی PC از تمام انحصاری‌های کنسول بهتر به نظر میان و گرافیک بیشتر آخرین دقدقه من خواهد بود.
در مورد شبکه آنلاین هم با این که سونی سعی می‌‎کنه بهتر از نسل قبل باشه، ولی لایو انتخاب Safeـتری هست و امتحانش رو پس داده و یک نسل غوغا کرده.
در کل اگه باندل بدون کینکت بده، برای من بهترین انتخاب هست.

مایکروسافت جوگیر بشه تو GC یه باندل بدون کینکت بده 349 دلار، خیلی خوب میشه :دی البته به صورت کلی بعیده به این زودی پک بدون کینکت رو معرفی کنه و اگه هم کینکت رو برداره کنسول میشه 399 دلار، ولی خب مایکروسافت هست دیگه :دی

اگه حتی باندل بدون کینکت رو با 349$ بده تازه اونموقع میشه بهش گفت نُرمال:d

کاری ندارم به حرف ها فقط شعار X1 باید تغییر کنه!
فردا بهتر از دیروز
همین طوری پیش بره سونی رو شکست میده:d
این تاپیک ها هم باید سردرش یه آرم مثبت 16 ـی،چیزی زده شه!بچّه زیر 16 سال که مجبور نیست ادب خانوادگی برخی افراد رو از نزدیک مشاهده کنه!

اگه باندل بدون کینکت معرفی کنه انتخاب اول من هست.
واسه من مهم نیست که سیاست‎های مایکروسافت به چه دلایلی تغییر کرده، مجبور بوده به خاطر سونی تغییر بده یا واقعاً خواسته به درخواست‌های گیمرها توجه کنه. چیزی که هست، وضعیت فعلی One رو ترجیح می‌دم.
لاین‌آپ بازی‌های One رو خیلی بیشتر پسندیدم تا به این جا، و مطمئنم به خاطر اتفاقات نسل قبل، از نظر بازی‎‌های انحصاری خیلی بهتر عمل می‌کنه. یه عده فکر می‌کنن چون نسل قبل سونی بهتر کار کرد از نظر بازی‎های انحصاری، این نسل هم حتما باید این اتفاق تکرار شه.
گیم‎پدش رو به مراتب بهتر از گیم‌پد PS می‌دونم به طوری که باعث شد مدت‎ها PS3 رو روشن نکنم به جز برای بازی‎های انحصاری.
از نظر قدرت سخت‎افزاری هم با این که مطمئنم تفاوت کمتر از اون چیزی هست که بیان شده، باز هم دو سه سالی زمان می‎بره تا انحصاری‎های PS3 بتونن اون تفاوت سخت‎افزاری رو توی بازی به نمایش بذارن که تا اون موقع بازی‌های مالتی‎‌پلتفرم روی PC از تمام انحصاری‌های کنسول بهتر به نظر میان و گرافیک بیشتر آخرین دقدقه من خواهد بود.
در مورد شبکه آنلاین هم با این که سونی سعی می‌‎کنه بهتر از نسل قبل باشه، ولی لایو انتخاب Safeـتری هست و امتحانش رو پس داده و یک نسل غوغا کرده.
در کل اگه باندل بدون کینکت بده، برای من بهترین انتخاب هست.

در مورد لاین آپ بازیها باهات موافقم . بین تمام بازیها ، تنها بازی ای که به شدت ذهن منو مشغول کرده ryse هست . البته از کوانتوم دریم هم اصلا نمیشه گذشت . داستان گیرا و قوی ای داره و صد البته گیم پلی اش کاملا واقع گرایانه ساخته شده . اما به این نکته توجه کن که سونی استدیو های خصوصی فوق العاده قدرتمندی داره که هر لحظه ممکنه چیز یبدن بیرون که صنعت گیم و تکون بده . کلا سونی کیفیت کاراش عالیه به نظرم. مخصوصا انحصاریهای بینظیرش که مایکرو تو این زمینه هیچ وقت فکر نکنم به سونی برسه .

گیم پد هم کاملا حق با شماست . گیم پد x1 و حتی x360 در مقابل گیم پد سونی عالیه . خوراکش بازیهای ریسینگ و فوتباله . حتی تو بازی های اکشن هم خیلی خوب راه میاد با ادم . از نظر ارگانیک و طراحی هم یه سر و گردن بالاتر و شیک تر ازگیم پد سونیه . کلا تو دست خیلی راحته و اصلا ادم اذیت نمیشه . برخلاف گیم سونی که واقعا ادم حس میکنه اسباب بازی تو دستش گرفته !

در مورد طراحی سخت افزاری که خیلی بحث شده تو فروم . تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بازم حالتی مثل نسل قبل اتفاق می افته . طراحی های موو انجین های x1 یه برگ برنده برای مایکروسافته . چون اصلا دلیلی نداشت که سونی بیاد بعد از مراسم 21 فبریه به صورتی ناگهانی اعلام کنه ما رم PS4 و به 8 گیگ DDR3 ارتقا دادیم ! لابد فهمیدن که در مقابل نوع معماری موو انجین و پهنای باندی زیادی که ایجاد میکنه ، کم میارن . البته همین الانش هم تعداد رم های PS4 اونقدر زیاده که در نوع خودش بافر عظیمی برای پردازش بازیها به حساب میاد . دقیق تر بخوایم بگیم اینطور میشه که سخت افزار PS4 باید بستر آماده ای داشته باشه تا بتونه از چنین بافر عظیمی استفاده کنه . وگرنه همین بافر عظیم پاشنه آشیل PS4 میشه . آخرشم دیدیم که سخنگوری سونی از کاهش در دسترس بودن تعداد رم های به 5GB صحبت کرد . کاملا قابل پیش بینی بود که باید مقداری از این تعداد رم کاهش پیدا کنه یا اینکه فرکانس پردازنده و CPU زیاد بشه که مشکلات گرمایی به وجود میاره . برای همین مورد اول و انتخاب کردن . بیخود نبود که مایکروسافت فقط چند روز مونده به E3 2013 کنفرانس معرفی X1 و برگزار کرد . لابد چیزایی میدونستن که سونی نمیدونست .

آدم کسایی رو میبینه آنچنان خودشونو هلاک میکنن که ناخوداگاه یاده برادران جان بر کف میوفته!حالا کاشکی برند مورد علاقشون 2 زار کف دستشون میزاشت!

خوب درسته . هدف شرکت خصوصی کسب سوده . اما حرف من درباره اون کاربری بود که ادعا میکنه مایکرو به نظرات کاربرا احترام گذاشته !!!!!!!!!!!! نه داداش اینکارش بهونه بوده تا بگه ما به کاربرا اهمیت میدیم . سونی به کاربرا احترام گذاشت . هیچ کسی یادش نیمره تو همایش سونی تو E3 2013 ، بالاترین مقام سونی میاد و دیسک کپی ( برای مصخره کردن مایکرو ) میده به دوستش و میگه برو با خیال راحت بازی کن . این یعنی مشتری مداری نه کار مایکرو .
دیسک کپی صیغه جدیده ؟:دی
مایکرو به خاطر سوءمدیریت و مشاوره غلط یه عده این برنامه DRM و بازی یکبار مصرف و ... رو اجرا کرد و خیلی خیلی سریع فیدبک ها طرفدار هاش رو دریافت کرد و از اونجایی که به فکر بیزینس ـش بود این تصمیم رو گرفت
اگر مشتری راضی باشه یعنی کار شما درسته ... مایکرو هم در حال حاضر تو یه مسیر درسته و قبل از اینکه مشکلی برای تجارت ـش و هواداراش پیش بیاد جمع ـش کرد و حالا تنها شما موندید و ترول کردن باطری قلمی :دی

فردا پک بدون کینکت رو هم میدن بیرون 399 دلار :)) ! تازه داره وارد رقابت با سونی میشه اونم طبق امیال طرفدار های سونی چون هر چی اونا گفتن مایکرو هم همون کار رو کرده ! سوپر فنهای خود مایکرو که با این کارا 100 درصد مخالفاً !

بحث ترول نیست.یعنی من موندم سر کدوم حرف این شرکت حساب باز کنم.از وقتی کنسولشو معرفی کرده یه استراتژی ثابتی نداره و دائما یا میگه ما به حرف گیمرا گوش کردیم یا وای میسه ببینه سونی چیکار میکنه"پش بندش اعلام کنه ما هم به این نتیجه رسیدیم فلان کارو کنیم.با این اوضاع خدا به داد طرفدارایی برسه که میخوان اینو بگیرن,چون با شرکتی رو به رو هستن که دائما در حال تغییر موضعه و نمیشه روی حتی یه حرفش هم حساب کرد.اگه فردا گفتن شکل کنسولو تغییر دادیم من که تعجب نمیکنم.نظر شما چیه دوستان با این اوضاع بازم میخواید اینو بگیرید.واقعا میخام نظرتونو بدونم که با این اوضاع بازم منطقیه سمت این شرکت برید؟

ببینید اون حرفا مال قبل بود الان اینجوریه,وضعیت الانش به نظر شما مشکل داره؟
اینکه وایمیسته ببینه سونی چکار میکنه دوطرفست ولی تا اینجا هرخبری از مایکروسافت شده فرداش سونی زدشو داده :دی
این تغییر مواضع همش به نفع گیمرا بوده چرا خدا باید به دادمون برسه؟اینکه میبینه ملت اعتراض میکنن و ناراضین سیاستشو عوض میکنه بده؟یا اینکه اینهمه اعتراض کردن به برداشتن لینوکس از رو PS3 سونی چه واکنشی نشون داد؟شما کدومو ترجیح میدین؟واقعا میخوام نظرتونو بدونم

منم اگه وان بخرم به خاطر بازیهایی که فعلا براش معرفی شدن.کاری هم به گذشته ندارم که سیاستاش اینجوری بود.

منم اگه وان بخرم به خاطر بازیهایی که فعلا براش معرفی شدن.کاری هم به گذشته ندارم که سیاستاش اینجوری بود.
مگه ما قراره برای پولدار کردنه بیل گتس و رفقا وان بخریم ؟:دی
ما هم برای تجربه یعضی بازی ها و چیز های دیگه میخریم وگرنه مایکرو اصلا بترکه به من چه :دی

واقعا نمیشه اومد تو تاپیک های XBOX ONE یک عده فقط به عشق اینکه بیان ترول کنن صبح از خواب بلند میشن مدیرها هم هیچ بر خوردی نمی کنن و بعضی وقتها فقط پست ها رو پاک میکنن..

هر خبری برای این کنسول میاد حتی اگر مثل الان 100 درصد به نفع اون هم باشه بازم یک عده میان خراب کردن جو تاپیک و راه رفتن روی مُخ دیگر کاربرها

اگه وضعيت پيش فروش ها همينجوري به نفع سوني باشه مطمئن باشيد باندل بدون كينكت هم در كار هست يعني مولادرزش نميره
بوكمارك كنيد

ببین این چیزا برای همه شرکتا اتفاق میوفته! سونی یه روزی پافشاری میکرد که اون تریلر کیلزون واقعیه! نسل پیش رو کنسولش اول 2 تا hdmi گذاشت بعد برداشت! بعد گفت بازیام 1080p هست اما بعدا گفت نمیشه!و... ولی مشکل اینه شما ها مشکلات کنسول ps رو هیچوقت نمیبینی که البته نشونه فن بودن همینه که چشماش بستس!
البته من بحثم اصلا این نبود! بحثم اینه بی احترامی سر 4 تا جعبه کار بچگونه و احمقانه ایه! شما سر این چیزا به مشکل بخورید تو اجتماع میخواید چیکار کنید؟[/QUOTE
اول اینکه دورسته همه بازی ها 1080p نیست ولی براش زیاد بازی این جوری اومده مثل GT5 ( جون هرکی دوست دارید بیخیال فورزا شید )
دوم مشکل گرمایی که اوایل حدود 2 سال دستگاه مشکل داشت ولی در ps3 fat کمتر بود ( دلیل اینکه اسلیم گرفتم )
چشم من بازه الکی فن بازی نمیکنم دلیل دارم .
بعد فقط یه سوال شما میگی گیمیگ رو xbox بهتره آیا قبول داری صدا تو بازی تاثیر زیادی داره ؟ اون وقت تا قبل اسلیم چه جوری صدا 5.1 یا دیجیتال میگرفتی ؟

اول اینکه دورسته همه بازی ها 1080p نیست
علنا هیچ بازیی با این کیفیت نیومد! یعنی اینقدر کم بودن که ادعای سونی پوچ به نظر میرسید
جون هرکی دوست دارید بیخیال فورزا شید
من کاری ندارم بقیه چی بگن اما چون هر دوش رو بازی کردم فورتزا انصافا خیلی با ارزش تر بود! همون صدای جرمی کلارکسون دنیاییه :دی
بعد فقط یه سوال شما میگی گیمیگ رو xbox بهتره
نه من همچین ادعایی ندارم! زیادم برام فرقی ندارن هر 2 کنسول!
آیا قبول داری صدا تو بازی تاثیر زیادی داره ؟ اون وقت تا قبل اسلیم چه جوری صدا 5.1 یا دیجیتال میگرفتی ؟
hdmi!!!! :دی یعنی نمیدونستی؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or