XB1 بدون کینکت هم کار می‌کند

Behrooz

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

قبلا مشخص شده بود که می توان کینکت را خاموش کرد، اما حالا ماکروسافت اعلام کرده است که XB1 بدون این که کینکت به دستگاه وصل باشد نیز کار خواهد کرد.

در طی پرسش و پاسخی که امروز IGN با Marc Whitten از ماکروسافت انجام داده است، وی در این باره گفت: "[...] با این وجود، مانند وضعیت آنلاین بودن، کنسول بدون اینکه کینکت به دستگاه وصل باشد نیز همچنان کار خواهد کرد. اگرچه شما دیگر قادر نخواهد بود از هیچ کدوم از ویژگی هایی که مختص آن هست، استفاده کنید."

درباره ی اینکه چگونه می توان کینکت را "خاموش" کرد، Whitten توضیح می دهد که از قسمت ستینگ کنسول میتوان این کار را انجام داد و کینکت در مد هیچگونه داده و اطلاعاتی دیگر جمع آوری نخواهد کرد و تمامی عملکردهایی که متکی به ویژگی های آن، مانند تشخیص صدا، تصویر و غیره از کار خواهند افتاد. البته هر زمان که میخواهید میتوانید آن را دوباره روشن کنید. و در مورد بازی های که نیاز به کینکت دارند، در صورت که میخواهید وارد بازی شوید، پیامی به شما داده می شود که در برای ادامه ی بازی می بایست کینکت را باید روشن کنید. [ البته مدهای مختلفی برای تنظیم و کنترل کینکت وجود دارند (استفاده از IR blast در یک مد مخصوص)].

Source

پس باید منتظر باندل بدون کینکت هم باشیم.این مایکروسافتی که من میشناسم عمرا توانایی رقابت با کنسول ارزونتر رو نداره.اگر ارزونتر از PS4 چیزی بیرون نداد شک نکنید یه باندل 400 دلاری از همین الان آماده کرده و قراره مثلا بمب خبریش بکنه.

خوشم میاد مایکرو رسما داره در مقابل سونی کم میاره :d

این کم آوردن نیست

اینی که یک شرکتی feedback اه یوزر هاش رو ببینه و سعی در زاضی کردنشون بکنه کم آوردن نیست، اینی که یک شرکت روی سیاست هاش پافشاری کنه کم آوردنه ;)

این کم آوردن نیست

اینی که یک شرکتی feedback اه یوزر هاش رو ببینه و سعی در زاضی کردنشون بکنه کم آوردن نیست، اینی که یک شرکت روی سیاست هاش پافشاری کنه کم آوردنه ;)

فیدبک یوزرهاش :)) تا جایی که من میدونم مایکرو تنها شرکتیه که همه کار و برای سود جیب های خودش انجام میده . میدونه اگه این کار اجباری باشه ، ملت میرن سمت سونی :)) من اگه نخوام کینکت داشته باشم باید کی رو ببینم ؟!
آقا کینکت 2 هیچ تفاوتی با کینکت 1نداره . وقتی نشه از ایده چنین دوربینی توبازی استفاده کرده بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره . این دوربین بدتر از کینکت 1 میشه . اونقدر فروش این دوربین افتضاح بوده که مایکرو مجبور شده ، تمام تحقیقات چند ساله و دوربین انحصاری رو بیاره روپلتفرم PC :)) میدونی این حرکت چه معنایی میده ؟! شکست خفت بار مایکرو دربرابر سونی :d

خوب ـه حداقل اون شایعه های در مورد جاسوسی و ... از بین میره . Another Nice U-Turn

پک بدون کینکت هم معرفی کن که تو نسل بعد به طور جدی به فکر خرید X1 باشم . البته بعد از PS4 :دی

میدونه اگه این کار اجباری باشه ، ملت میرن سمت سونی :)) من اگه نخوام کینکت داشته باشم باید کی رو ببینم ؟!
کینکت فعلا اجباری ـه .

خوب ـه حداقل اون شایعه های در مورد جاسوسی و ... از بین میره . Another Nice U-Turn
پ
ک بدون کینکت هم معرفی کن که تو نسل بعد به طور جدی به فکر خرید X1 باشم . البته بعد از PS4 :دی

با وجود PS4 خرید X1 معنایی نداره که . باید کرایه اش کنیم :))
کینکت فعلا اجباری ـه .

خبر رسمیه . VG هم زده خبرو . مایکرو تصمیمش و گرفته . نمیخواد هنوز نسل شروع نشده تو باتلاق رقابت با سونی گیر بی افته . :d

فیدبک یوزرهاش :)) تا جایی که من میدونم مایکرو تنها شرکتیه که همه کار و برای سود جیب های خودش انجام میده . میدونه اگه این کار اجباری باشه ، ملت میرن سمت سونی :)) من اگه نخوام کینکت داشته باشم باید کی رو ببینم ؟!
آقا کینکت 2 هیچ تفاوتی با کینکت 1نداره . وقتی نشه از ایده چنین دوربینی توبازی استفاده کرده بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره . این دوربین بدتر از کینکت 1 میشه . اونقدر فروش این دوربین افتضاح بوده که مایکرو مجبور شده ، تمام تحقیقات چند ساله و دوربین انحصاری رو بیاره روپلتفرم PC :)) میدونی این حرکت چه معنایی میده ؟! شکست خفت بار مایکرو دربرابر سونی :d

این ها تخلیات شما هستن نه حقیقت ;)

تخیلات من عین حقیقته محزه . چشم ها را باید شست ، بعدش چیکار کرد ؟!
yahoo_4.gif
میلیاردها دلار پول خرج تحقیقات کینکت شده . 1000 نفر روی پروژه ساخت کینکت کار کردن . فکرکردی بیکارن سریع ببرنش رو PC تا به راحتی آب خوردن هک بشه !؟!

یه به خاطر جیبشون این کار و کردن .
یا به خاطر افزایش سود .
یا به خاطر اینکه فروشی فراتر از حد انتظار و پیش بینی کرده بودن که دیدن به حد نصاب نرسیده . ناچار اومدن اینکار وکردن .

خواب های شب رو اینجا تعریف کردن کار آسونیه، حرف رو باید با سند و مدرک زد ;)

شما هنوز نمی دونی کینکت اصلا Protection نداره که بخواد هک شه اومدی اینجا تحلیل اقتصادی می کنی

آخرین ویرایش:
این ها تخلیات شما هستن نه حقیقت ;)

تخیلات من عین حقیقته محزه . چشم ها را باید شست ، بعدش چیکار کرد ؟! :d میلیاردها دلار پول خرج تحقیقات کینکت شده . 1000 نفر روی پروژه ساخت کینکت کار کردن . فکرکردی بیکارن سریع ببرنش رو PC تا به راحتی آب خوردن هک بشه !؟!

یه به خاطر جیبشون این کار و کردن .
یا به خاطر افزایش سود .
یا به خاطر اینکه فروشی فراتر از حد انتظار و پیش بینی کرده بودن که دیدن به حد نصاب نرسیده . ناچار اومدن اینکار وکردن .

- - -ویرایش - - -

کینکت رو باید بخری ولی مجبور نیستی همیشه وصلش کنی ! پس کینکت همچنان اجباری ـه ;)

اصلا نه کینکت و میخرم نه X1 . صبر میکنم یه نفر بخره ، بعدش میرم دسته دو فقط کنسول و میخرم . بهش میگم کینکت و بذار جلوی ایینه بشه 2 تا :d بیخودی ملت میخوان پول چیزی رو بدن که اصلا کاربردی نداره براشون . مخصوصا هارد کورها .

تا جایی که من میدونم مایکرو تنها شرکتیه که همه کار و برای سود جیب های خودش انجام میده
تا جایی که من میدونم شرکت رو تاسیس میکنن تا ایجاد ثروت کنه
اصلا میدونی تعریف شرکت چیه؟
آخه این چه نظراتی میدی؟همه شرکت ها دارن برای جیبشون کار میکنن برای من تو کار نمیکنن که ...

اونقدر فروش این دوربین افتضاح بوده که مایکرو مجبور شده ، تمام تحقیقات چند ساله و دوربین انحصاری رو بیاره روپلتفرم PC :)) میدونی این حرکت چه معنایی میده ؟! شکست خفت بار مایکرو دربرابر سونی :d

الان این جک از کجا اومده؟ کینکت که حدود 25 میلیون فروخت فروشش افتضاح بود بعد اون گردالی سونی فروش ابر فضایی داشت حتما و کاملا سونی رو سربلند کرد!:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or