X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
ماشالا انقدر بانوتون زیبایی داره که به تیفای فاینال فنتزی ، و 2B نیر و هر چی میشده متوسل شدین :D بعدی کیه ؟ Ivy سول کالیبر ؟ :D
آدم طرفدار کسی باشه که روش نشه از قامت زیباش توی بازی خودش عکس بذاره خیلیه :D یعنی در این حد قناسی داره ؟ :D
184778

برو شرم کن بابت این حرف‌ها به بانو، روند پیشرفت و رشد شخصیتی Makoto فوق العاده بود تو داستان و جوری که خودش رو هرچه بیشتر وفق میداد به جوکر :D دو دور بالای ۱۲۰ ساعت بازی رو رفتم و تو هیچ کدومش شک نکردم که Makoto رو انتخاب کنم :D بگذریم که باهوش‌ترین فرد گروه هم بود و هیچی، تاکید می‌کنم هیچی جذاب‌تر از هوش یک انسان نیست :D Ann هم دوستش دارم ولی واقعا نزدیک Makoto نمیشه و مغزی هم که تعطیله :D
آدم چجوری اینهمه وقت پای Persona 5 بذاره و انتخابش Makoto نباشه :D

در ضمن، جوکر که پلیر باشه رو حساب نکنیم، Makoto در واقع اسکواد لیدر اصلی گروه بود.
اینم فصل الکلام:
184781

View attachment 184778

برو شرم کن بابت این حرف‌ها به بانو، روند پیشرفت و رشد شخصیتی Makoto فوق العاده بود تو داستان و جوری که خودش رو هرچه بیشتر وفق میداد به جوکر :D دو دور بالای ۱۲۰ ساعت بازی رو رفتم و تو هیچ کدومش شک نکردم که Makoto رو انتخاب کنم :D بگذریم که باهوش‌ترین فرد گروه هم بود و هیچی، تاکید می‌کنم هیچی جذاب‌تر از هوش یک انسان نیست :D Ann هم دوستش دارم ولی واقعا نزدیک Makoto نمیشه و مغزی هم که تعطیله :D
آدم چجوری اینهمه وقت پای Persona 5 بذاره و انتخابش Makoto نباشه :D

در ضمن، جوکر که پلیر باشه رو حساب نکنیم، Makoto در واقع اسکواد لیدر اصلی گروه بود.
اینم فصل الکلام:
View attachment 184781

View attachment hedayat.mp4

با این باطلی که گفتی حکم اعدام کمترین چیزه ! توهین به بانوی اول بازی در این حجم ؟! :|
بانو Ann بهترینه
184783

خب :D این نظر سنجی هم تموم شدو با تلاش سربازان گمنام جبهه ی حق علیه باطل، Ann این بانوی شایسته به چیزی که حقش بود رسید :D
ایشالا فردا شب با نظر سنجی جدید توی سر و کله ی هم زدن رو دوباره استارت میزنیم :D

پ.ن : دست تک تک اون 47 نفر رو به گرمی می فشارم :دی و مراحل آغاز عذاب و مجازات اون 44 نفر رو هم دارم پیگیری میکنم :دی

یک چیزی بذاری که ارزش تو سرو کله زدن داشته باشه مثل ایدا و جیل :D

حواست باشه امیر:D اگر چنین نظر سنجی ای باشه و اگر روم به دیوار بانو ببازه:-s:D ممکنه تایپک رو ببندم و احسان رو تا آخر عمرش بن کنم!>:):D

:D:D:D

View attachment ۱.mp4

یک چیزی بذاری که ارزش تو سرو کله زدن داشته باشه مثل ایدا و جیل :D
در مصرف گرمی جات زیاده روی نکن برادر :D حالا حتماً لازم نیست حرمسرا کنیم اینجا رو :D
یه مدت از وایفو و اینا میاییم بیرون ولی بعداً برنامه های ویژه ای هست که نمیشه جزییات بیشتری ازش گفت :دی

بعدها میشه از کل این برد Ann به عنوان نمونه موفق تاکتیک های Gorilla marketing یاد برد:-"

====
حیف این جا کسی زنوبلید 2 نزده که استارت یکی از خونین ترین وایفو وارهای نسل هشت رو بزنیم :D

چه تلفات شکستگی کمر که نده اون نظر سنجی :D

دقیقا! :دی
فقط بخشکی شانس، به زور 20 نفر این جا بازی کرده باشنش...
هر چند وایفووارز کلا فراتر از مرز بازی و کنسوله :>

آخرین ویرایش:
بعدها میشه از کل این برد Ann به عنوان نمونه موفق تاکتیک های Gorilla marketing یاد برد:-"

====
حیف این جا کسی زنوبلید 2 نزده که استارت یکی از خونین ترین وایفو وارهای نسل هشت رو بزنیم :D
چه تلفات شکستگی کمر که نده اون نظر سنجی :دی

حواست باشه امیر:D اگر چنین نظر سنجی ای باشه و اگر روم به دیوار بانو ببازه:-s:D ممکنه تایپک رو ببندم و احسان رو تا آخر عمرش بن کنم!>:):D

:D:D:D

View attachment 184845
پس شدیدا با این نظرستجی موافقم>:)
شروعش کنید تا احسان رو بن کنیم و ریشه ی خیانت یکبار برای همیشه از سایت خشک بشه>:) >:) >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or