X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من متاسفانه با کازویی آشنایی ندارم، ولی با این داگ میت عزیز خاطره زیاد داریم. بیچاره یکم احمق بوده و بارها شده که توی قسمتای مختلف مرده، ولی دوستش دارم، خصوصا اون ورژن سایبورگش توی نیو وگاس. ایشون رو می‌گم :D
View attachment 187579
اخ اخ یادش بخیر :D
افرین ایشونم همراه خوبی بود.. Rex the cyberdog
فقط باید ماموریتشو انجام میدادی وگرنه.. : (

• Like
Reactions: ShahryR and Kainé
همینجوریشم از سه تفنگ دار یدونش مونده محکم بچسب نذار بره:(
به خاطر خیانت اعدامش میکنیم، لی نمیزاریم بره:-"

خیانت با این تاپیک و بنیانگذارانش عجین شده :D چی باعث شده فکر کنی که رویه ای جز خیانت قراره پیشه کنم ؟ :D
گفتم قُل دیگه ت رفته شاید به راه راست هدایت بشی...گویا سخت در اشتباه بودم:دی لازم بشه به خودتم خیانت میکنی:دی

داگ میت اون سگه تو فالوت بود
برید بینیم بابا :دی

دارید به این جای یکی از Smug ترین شخصیت های تاریخ ویدیو گیم رای میدید؟ :دی

187620

اوه... الان یادم افتاد جفت شخصیت های این راند زیر یوغ مایکروسافتن :دی
د بسازید اون بانجو کازویی بعدی رو دیگه :دی

187696

اصن صحبتش نیست :D هرچند خودم خیلی وقت ها میذاشتمش تو محوطه رد راکت بمونه ولی در کل مگه میشه به سگ رای نداد ؟ :D موجود زنده و به عنوان دوست انسان بهتر از این هم مگه داریم ؟ :D البته تو بحث فال اوت، استرانگ هم خیلی خفن و باحال بود و مدت زیادی همرام بود به درد بخور هم بود خصوصا دیفیکالتی بالا :D

187697

و اینکه از فواید داگ میت علاوه بر افزایش اینونتوری stimpak هم پیدا میکرد :D

حس میکنم اکثر رای ها به این خلاصه میشه که کی سگ دوست داره و کی پرنده دوست داره. چون با هیچ حسابی داگمیت نباید بشه. کازویی حداقل یه کاراکتری داره.
و خب pod و weiss هم میتونن کاندیدای خوبی باشن بره نظر سنجی بعدی. 8->

این نظرسنجی ما رو به دوران پلتفرمر کلاسیک برگردوند. اون زمان ها کشته مرده اینجور پلتفرمرها بودیم.
دیگه بانجوکازویی هم از معروف‌هاشون بود :D
واسه حس نوستالوژیکش هم که شده کازویی رو میزنم

پ‌ن: راند کوایت که برسه همه دوباره میریزن اینجا :p

و خب pod و weiss هم میتونن کاندیدای خوبی باشن بره نظر سنجی بعدی. 8->
تورنومنته نظر سنجی و دونه ای نیست :D این راند 1 بود همینجوری ادامه پیدا میکنه تا رتبه بندی بشن :D
پ.ن : و اینم اضافه کنم این سری اول صرفاً مخصوص حیوانات هست :D منتظر انسان یا گونه های دیگه توی سری اول نباشید :D اونا نظر سنجی مخصوص به خودشون رو دارن :D چون خیلی بی انصافی میشد اگر قرار بود مثلاً یه انسان جلوی یه حیوان بیوفته که زمین تا آسمون پرداخت هاشون فرق داره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or