X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
187521

بالاخره میریم که داشته باشیم تورنومنت بعدی رو :دی به نسبت قبلی کوچکتره ولی خالی از لطف نیست :دی
اما این سری تورنومنت از این قراره که می خواهیم یادی کنیم از همراه های به یاد موندنی توی دنیای گیم، اما اینبار نه فقط همراه هایی از جنس خود کرکتر ها :دی سری اول تورنومنت بین همراه های حیوان هست. موجوداتی که شاید سخت ترین و مرگبار ترین سکوت ها رو توی یه دنیای سرد و مُرده برامون شکوندن و یا با شیرین کاری ها و فان بودنشون لذت بازی رو دو چندان کردن :دی
اگه مشکلی پیش نیاد از امشب کار رو شروع می کنیم. مثل همیشه گروه ها رندومه و هیچ دخالتی در چیدمان ها نیست :دی
❤ممنون از همراه های همیشگی تاپیک ❤​

View attachment 187521

بالاخره میریم که داشته باشیم تورنومنت بعدی رو :D به نسبت قبلی کوچکتره ولی خالی از لطف نیست :D
اما این سری تورنومنت از این قراره که می خواهیم یادی کنیم از همراه های به یاد موندنی توی دنیای گیم، اما اینبار نه فقط همراه هایی از جنس خود کرکتر ها :D سری اول تورنومنت بین همراه های حیوان هست. موجوداتی که شاید سخت ترین و مرگبار ترین سکوت ها رو توی یه دنیای سرد و مُرده برامون شکوندن و یا با شیرین کاری ها و فان بودنشون لذت بازی رو دو چندان کردن :D
اگه مشکلی پیش نیاد از امشب کار رو شروع می کنیم. مثل همیشه گروه ها رندومه و هیچ دخالتی در چیدمان ها نیست :D
❤ممنون از همراه های همیشگی تاپیک ❤​
عالیه!
این شد یه چیزی:p
فعلا واسه استارت، نمیدونم چرا اولین گزینه ایی که به ذهنم رسید ایشون بودن:دی ?

20201220_124959_copy_949x540.jpg

هیچکدام :D
کازویی که اصلا نمیدونستم چیه :D داگ میت هم اول فکر کردم سگه تو بازی cod گوسته که سرچ کردم دیدم همونه که تو فال اوته بعد هرچی فکر کردم اصلا یادم نمیومد که مگه فال اوت سگ داشت!!؟ :D فی ایالحال همینطور که گفتم هیچکدام :D ولی خب نه چون دوست دارم رای بدم سگ ها کلا تو بازیها همیشه همراه جذابی برام بودن پس میت داگ:peace:

آخرین ویرایش:
من متاسفانه با کازویی آشنایی ندارم، ولی با این داگ میت عزیز خاطره زیاد داریم. بیچاره یکم احمق بوده و بارها شده که توی قسمتای مختلف مرده، ولی دوستش دارم، خصوصا اون ورژن سایبورگش توی نیو وگاس. ایشون رو می‌گم :D
187579

من برام Dogmeat اهمیت نداره...دیدمش فک کردم اون سگه توی COD:Ghosts اهه!:دی

با اینحال با اینکه بازی های قدیمی بانجو رو بازی نکردم...کازویی توی اسمش خیلی عالیه!
از باحال ترین کرکترای اسمش، همین بانجو و کازویی اهه.:دی

• Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or