X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
Rigged Election!

بنده اعلان میکنم که وضعیت اظطراری ملی در آمریکا(بازی سنتر) برقرار میشه. طبق شواهد به دست رسیده توسط لین وود و رودی جولیانی تقلب گسترده ای تحت ایالات به رهبری دموکرات ها(احسان و خائنین) روی داده است. ویدیو هایی ظبط شده که دخالت توسط عوامل خارجی(امیروان و دوستان) در انتخابات را تایید میکند.
من پرزیدنت دانلد جی ترامپ(ملقب به رها :) ) اعلام وضعیت اظطراری کرده و از وزارت امنیت داخلی میهن(بازی سنتر) و وزارت دادگستری ایالات متحده(بازی سنتر) به رهبری امیر آکیبا و Vaan 2 درخواست مقابله با این فتنه را دارم.

خداوند به شما مردم و آمریکا(بازی سنتر) برکت بدهد.

Rigged Election!

بنده اعلان میکنم که وضعیت اظطراری ملی در آمریکا(بازی سنتر) برقرار میشه. طبق شواهد به دست رسیده توسط لین وود و رودی جولیانی تقلب گسترده ای تحت ایالات به رهبری دموکرات ها(احسان و خائنین) روی داده است. ویدیو هایی ظبط شده که دخالت توسط عوامل خارجی(امیروان و دوستان) در انتخابات را تایید میکند.
من پرزیدنت دانلد جی ترامپ(ملقب به رها :) ) اعلام وضعیت اظطراری کرده و از وزارت امنیت داخلی میهن(بازی سنتر) و وزارت دادگستری ایالات متحده(بازی سنتر) به رهبری امیر آکیبا و Vaan 2 درخواست مقابله با این فتنه را دارم.

خداوند به شما مردم و آمریکا(بازی سنتر) برکت بدهد.
نکن این کارو با خودت :دی رای ها رو مجدد می شماریم یهو می بینی اختلاف Ann بیشتر میشه ها :دی

• Like
Reactions: MrElectricWizard
نکن این کارو با خودت :D رای ها رو مجدد می شماریم یهو می بینی اختلاف Ann بیشتر میشه ها :D
بنده از همین لحظات زیبایی که در جورجیا دارم می گذرونم استفاده میکنم و میگم(تمام آرای قانونی) باید شمارش شود:D
بعد شمارش رای اثر ندارد. بلکه تطابق امضای رای هاست که مهمند.
#تمام_آرای_قانونی_را_بشمارید

شوخیشم زشته...:D:

View attachment 184750
ماشالا انقدر بانوتون زیبایی داره که به تیفای فاینال فنتزی ، و 2B نیر و هر چی میشده متوسل شدین :D بعدی کیه ؟ Ivy سول کالیبر ؟ :D
آدم طرفدار کسی باشه که روش نشه از قامت زیباش توی بازی خودش عکس بذاره خیلیه :D یعنی در این حد قناسی داره ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or