والا تازه حق به حق دار رسید... پرندهایی که یک خرس نوازنده انواع اقسام شکنجه ها روش انجام میده...خیلی گناه داره.اوف ! دست های پشت پرده چه کامبکی زدن با Kazooie
یکی از عوامل خیانت شناسایی شدوالا تازه حق به حق دار رسید... پرندهایی که یک خرس نوازنده انواع اقسام شکنجه ها روش انجام میده...خیلی گناه داره.
شما ببین با کازویی و داگمیت که بیشتر بچه های اینجا دارن بعنوان سگو پرنده ازش یاد میکنن نه یه کارکتر خاص اینطوری دست های پشت پرده رو بکار بردن دیگه ادامه تاپیک رو خدا بخیر کنه.اوف ! دست های پشت پرده چه کامبکی زدن با Kazooie
خیانت توی گوشت و پوست و خون این تاپیک رسوخ کرده اینجا رو باید سوزوندشما ببین با کازویی و داگمیت که بیشتر بچه های اینجا دارن بعنوان سگو پرنده ازش یاد میکنن نه یه کارکتر خاص اینطوری دست های پشت پرده رو بکار بردن دیگه ادامه تاپیک رو خدا بخیر کنه.
شما خودت خائن شماره یک هستی! به ما انگ خیانت نزن.خیانت توی گوشت و پوست و خون این تاپیک رسوخ کرده اینجا رو باید سوزوند
حداقل DD خاص بودن ازش میبارید.. ایشون مثل اکثر سگای گیمینگ هستناصلا کاراکتر حیوونی پلتفرمر داسته باشیم، بعد به یه سگ عادی رای بدیم؟
درسته آخه؟
سگ همینکه بپره خودش میشه پلتفرمراصلا کاراکتر حیوونی پلتفرمر داسته باشیم، بعد به یه سگ عادی رای بدیم؟
درسته آخه؟
من نور هدایتم فکر میکنی خیانته ، چند سال بعد درک میکنی چه حرکت فرابشری ای بودهشما خودت خائن شماره یک هستی! به ما انگ خیانت نزن.
و از اون خاک رس ققنوسی آتشین متولد میشه که عروج احسانهسه تا رای دیگه بیاریم امید من به این انجمن یه خورده احیا میشه
البته امید من به احسان کلا از بین رفته، Nuke شده و با خاک رس خونین یکسان شده
آخه میرید به داگ میت ـی رای می دید که خودتون 4 ساعت بعد تو بازی با Piper تاق میزنیدش انصاف هم خوب چیزیه
View attachment 187843
من همونقدر که با گرالت زندگی کردم با روچ هم زندگی کردم