X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
  • Love
Reactions: Jill-Valentine
اوه سایلنت هیل اینجا چیکار میکنه مگه انحصاری بوده؟! ، نگاه کنید من اهل کولی بازی نیستم ولی اگه سایلنت هیل رای نیاره به خاکو خون میکشم تاپیکو ، اتیش میزنم نمیدونم فقط دعا کنید سایلنت رای بیاره. از ما گفتن.

بازی ها قدیمی رو دوست دارم و باهاشون زندگی کردم. ولی فقط یه سری هاش که زیاد درگیری داستانی نداشت رو یادمه. با سن 12 13 سال زمانی که سایلنت هیل رو بازی میکردیم زیاد ازش خاطره ای ندارم. بازی هایی مثل gt 1 قضیه اش فرق میکنه. چون صرفا بازی میکردیم. ولی در زمانی که هوی رین اومد یادمه دیگه تا حدود خیلی زیادی متوجه داستان بازی میشدیم. در مجموع هر دو شکل یه حس خیلی خوب داشت و داره. چه اون زمانی که زیاد از بازی متوجه نمیشدیم و رویا پردازی میکردیم و چه الان که بازی رو به خاطر داستانش دنبال میکنیم.

منم به تک تک اونایی که به هوی رین رای بدن کلید طبقه بالای اون بهشتی رو میدم ابی می خواد بده

متاسفانه کلید بهشتی اضافه نداریم، اما کلید های جهنم برا خیانتکاران به اندازه کافی هست!:D

اوه سایلنت هیل اینجا چیکار میکنه مگه انحصاری بوده؟! ، نگاه کنید من اهل کولی بازی نیستم ولی اگه سایلنت هیل رای نیاره به خاکو خون میکشم تاپیکو ، اتیش میزنم نمیدونم فقط دعا کنید سایلنت رای بیاره. از ما گفتن.

خیالت راحت، اگر رای نیاورد (x-(:D)، از قدرت استفاده می کنم و این نظر سنجی رو تکرار می کنم؛ حتی اگر یه سال طول بکشه!:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or