X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
@Safety & Peace این چه وضع گروهه آخه =P~

نزدیک ده بار بین Silent Hill و Jak & Daxter عمل change vote انجام دادم :D آخه هر دوشونو خیلی دوست دارم. :x

yhe3_playstation-2-silent-hill-2.jpg

اگه یکی الان بیاد بگه ico بزرگترین و تاثیر گذار ترین بازی تاریخه من تعجب نمیکنم...

بدون شک بازیش خوب بود ولی خدایی جمله خیلی سنگینی نوشتی و حتی خود شخصیت های بازیش هم تعجب کردند :D

cvuu_ico.surprised.chars.jpg

هر چند که بازی های نظرسنجی امشب هم باعث تعجب شدند. یجورایی گروه مرگ بحساب میاد. :D

راستی OST های ICO با کیفیت FLAC:

OST سایلنت هیل هم اگه خواستین میزارم. ?​

عکس نمیزارم میخوام حررررررررف بزنم>:)
خب اول از درایور کلاب که سونی الکی به چاکش داد اووووف به تو سونی اوف بهت
طی 2 ایتدایی از عرضه ی بازی 3 مرتبه من بازی رو خریدم و به قولی یک ماه بازی کردم و بعد مجدد فروختم!!
چقدر خوب بود و چقدر ساده ازش گذشتن:(
هییییییییییییییییییییییییییییییی
----
هوی رین که واویلا بود لعنتی رو حتی پلات کردم چقدر این سبک رو دوست دارم :((
یعنی سری اولش برگاااااااام ریخت وقتی وقایع عین پازل کنار هم چیده شد!
چقدر تو خوب بودی:(
عاشقتم داود قفس!
دقیقا وقتی فیلم باز باشی این سبک بازی دیوانه ات میکنه!
لعنت بهت اون چه شروعی بود:(((
ایتن:(
هوووووف بگذریم میترسم اسپویل کنم هرچند همه باید بازیش کرده باشن!
----
سایفون فیلترم که بازی ما پیرمردهاس:))
قشنگ یه تجربه ی جدید و خوفی داشت اون داستان و مخفی کاری هاش
همیشه فکر میکردم اسمشو اشتباه میگم:))
----
واماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:
سنت کم باشه و کِرم فیلم ترسناک داشته باشی خب؟
فقط دوتا بازی میتونست مارو ارضا کنه یکی اویل بود یکی این لعنتی!
بازی نه فقط ترسناک بود بلکه از لحاظ روانی و ذهنی قشنگ بهم میریخت خواب و خوراکتو:دی
هنوزم که هنوزه خاطره ی تلخش (و البته واسه ما که مرض داریم لذت:دی) یادمه که قبض روح شدم
اول بسم ا... نمیدونم بیمارستان بود کجا بود ، داشتم از دست یه زامبی فرار میکردم اقا دست فرمون هم سفت و سخت بود و یهو یکی با پتک افتاد دنبال هی میگفتم برو بینامو... برو الان به چاک میریم:))
حالا بازی از نظر صدا گذاری قشنگ بمب بودهااااا ، اقا حین چرخیدن تو محیط یهو یه کله ی بزرگ اندازه اتاق جلو در اتاق ظاهر شد قشنگ فر خوردم:))
لامصب هم از نظر صدا گذاری برگ ریزون و موزیکی که هنوز حس ترسی که میداد تو گوشمه واز اونا خفن تر و طراحی و دیزاین محیط و باس فایت ها و موجودات عجیب غریب مثل اون کله هرمی:(
یادمه اون زمان حتی فیلم هایی از سایلنت هیل ساختن و ما هم که دیوانه ی این ژانر سریع دان کن بزن بر بدن:دی
کلا سری سایلنت هیل تو یه مدیوم دیگه بود!

اوه
چه انتخاب سختی گذاشتید!
بین درایو کلاب و هوی رین موندم :D
حالا فعلا رای نمیدم تا یکم بیشتر فکر کنم!
پ. ن : راستی این سایلنت هیل منظور کدوم شمارشه؟ اگه کل سری سایلنت هیل باشه که پس بنظرم دو مورد قبلی رو باید فراموش کنم :D:D

اوه
چه انتخاب سختی گذاشتید!
بین درایو کلاب و هوی رین موندم :D
حالا فعلا رای نمیدم تا یکم بیشتر فکر کنم!
پ. ن : راستی این سایلنت هیل منظور کدوم شمارشه؟ اگه کل سری سایلنت هیل باشه که پس بنظرم دو مورد قبلی رو باید فراموش کنم :D:D
سایلنت هیل یکه

هوی رین بمبی بود برا خودش با احترام به بقیه.
یکی از خفه کن ترین اتمسفرهای تاریخ و داشت اون قسمت خونه بعد از مرگ بچه.
فضاسازی و موسیقی بازی دیوانه کننده بود.
فدا کاری های یه پدر واسه بچه ش به بهترین شکل روایت شد و گرافیک شاخ بازی به بهتر شدن این حس کمک زیادی کرد.

در کل هوی رین :x

هوی رین بمبی بود برا خودش با احترام به بقیه.
یکی از خفه کن ترین اتمسفرهای تاریخ و داشت اون قسمت خونه بعد از مرگ بچه.
فضاسازی و موسیقی بازی دیوانه کننده بود.
فدا کاری های یه پدر واسه بچه ش به بهترین شکل روایت شد و گرافیک شاخ بازی به بهتر شدن این حس کمک زیادی کرد.

در کل هوی رین :x
همه اینایی که گفتی رو سایلنت هیل 10 برابر داشت زمان خودش:p:D رو دست اتمسفر مریض سایلنت نیست اصلا. داستان هم که جای صحبت نداره و هنوز یکی از تمیزترین داستان های صنعت بازی رو داره. موسیقی هم که استاد یامائوکا > بقیه آهنگ سازها:D بیخود نبود سایلنت هیل رو کسایی ساختن که توی بازی های دیگه گند زده بودن فقط. یه مشت آدم مریض که دور هم جمع شدن و مریضی خودشون رو در قالب یه بازی نشون دادن:D

همه اینایی که گفتی رو سایلنت هیل 10 برابر داشت زمان خودش:p:D رو دست اتمسفر مریض سایلنت نیست اصلا. داستان هم که جای صحبت نداره و هنوز یکی از تمیزترین داستان های صنعت بازی رو داره. موسیقی هم که استاد یامائوکا > بقیه آهنگ سازها:D بیخود نبود سایلنت هیل رو کسایی ساختن که توی بازی های دیگه گند زده بودن فقط. یه مشت آدم مریض که دور هم جمع شدن و مریضی خودشون رو در قالب یه بازی نشون دادن:D

قبول دارم سایلنت اکثر فاکتورهای موفق هوی رین و داشت.
ولی میگم گرافیک واقع گرایانه هوی رین و جدیدتر بودنش بنظرم باعث برتریش بشه و تو ذهن موندگارترش کنه.
موسیقی و اتمسفر هوی رین واسم گیراتر بود به نسبت سایلنت.
ولی اون زمان که سایلنت و بازی کردم محوش بودم و یادمه قبل از خواب هر شب کلی فکر مو درگیر کرده بود.

@Safety & Peace

و

@Kaine

بیاید پایان نظر سنجی رو همین الان اعلام کنیم، طرفداران هوی رین دارن بهمون میرسن!:D:|>:)>:)>:)

شت، فکر کردم تو PV ام!:D
از نظر منکه تموم شده نظرسنجی :D میرم الان هینت نظرسنجی بعدی رو بزارم :D @Safety & Peace علی بیا عکس بگیر از آرا که بریم سراغ بعدی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or