X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اقا خدایی یه سوال می پرسم مرد و مردونه جواب بدین:D
الان بگن واسه نسل جدید یه سایلنت هیل پشم ریزون با همون اتمسفر خوف و دیزاین و حتی موسیقی مریض ساخته بشه یا داوود یه ip جدید رو کنه کدومو انتخاب میکنید؟(چون هووی رین قاعدتا دنباله نداره گفتم نیو ای پی)
گفتم مرد مردونه:D
اقا چون اینجا توکامنت نمیشه نظرسنجی گذاشت بعد از این دور اینو قرار بدین:D
@Kaine
@Safety & Peace

۱-سایلنت جدید
۲- نیو ip از داوود
۳-فیل اسپنسر هستم دیدن نتایج

الان بگن واسه نسل جدید یه سایلنت هیل پشم ریزون با همون اتمسفر خوف و دیزاین و حتی موسیقی مریض ساخته بشه یا داوود یه ip جدید رو کنه کدومو انتخاب میکنید؟(چون هووی رین قاعدتا دنباله نداره گفتم نیو ای پی)
@Kaine
@Safety & Peace

۱-سایلنت جدید
۲- نیو ip از داوود
فیل اسپنسر هستم دیدن نتایج :دی

منکه به شخصه سایلنت هیلی ام شدید ! :دی از داوود قفس هر چی بگی بازی کردم ! از فارنهایتش بگیر بیا تا دیترویت ، همه رو هم زمان خودشون بازی کردم و جوری نیست که بگی مثلاً از وقتش گذشته بوده و نچسبیده و فلان :دی نمی گم کاراش بده ولی دیگه در اون حد هم نیست همه برگها بریزند و جامه ها بدرند و صورت ها خنج بیندازند و نعره ها سر بدهند. در بهترین حالت بازیای خوبیه :دی بماند که توی سبک خودش بازیای بهتری هم هست :دی
آما ! سایلنت هیل یکی از کلفت ترین و برگ ریزون ترین های سبک خودشه :دی کلاً ژانر وحشت به دو دسته سایلنت هیل و غیر سایلنت هیل تقسیم میشه :دی (RE عزیز خیلی برام عزیزه ولی ترسش به خالصی SH نیست و کلاً توی فاز متفاوتی به حساب میارمش. درسته جفتشون سبک ترسناک گفته میشن به هر صورت ولی متفاوتن) دیگه فکر کنم اصل مطلب رو رسوندم دیگه :دی ایشالا هم که میوفته دست صاحابش و چیزی که باید میشه :دی

@Kaine
@Safety & Peace

۱-سایلنت جدید
۲- نیو ip از داوود

X vs Y Round 3

داوود قفس کیه؟! :D

کارهای دیوید کیج رو دوست دارم منتها بازی های این سبک جورین که دفعه اول هر چی دارن رو میکنن و تاثیرات داستان و انتخاب هایی که گرفتی رو میبینی و دفعات بعدی چیزی ندارن که بهت نشون بدن و خود آدم هم رغبتی نداره دوباره بشینه صرفا برای دیدن یه پایان دیگه، بازی رو از اول بره چون گیم پلی به شدت خسته کننده میشه. ولی سایلنت هیل؟ 10 بار هم بازیش کنی بازم حرف برای گفتن داره. چه ول چرخیدن توی شهر، چه دیدن چیزهایی که از چشمت مخفی موندن، چه پایان های مختلف و ...

یه سری از بازی ها برای من حکم Idol و نماد دارند.. نمادی از دورانی که برای اولین بار بازیشون کردم و حسی که گرفتم و البته برتری که به نسبت باقی بازی ها دارند.. Heavy Rain و Silent Hill جفتشون همچین جایگاهی برام دارند. اما خب مسلما چون بحثمون ویدئو گیم هست سایلنت هیل رو انتخاب میکنم (دلیل دیگه انتخاب سایلنت هیل زندگی هست که با ادامه هاش کردم) از اون جایی که سایلنت هیل یکی از غول های تاریخ گیم هست بیشتر در موردش نمیگم چون خودتون بهتر میدونین. ( البته هوی رین هم میدونم به حدی دوسش دارین که نیازی به تبلیغ نداره)

اما هوی رین : ( یادش بخیر. یکی از یونیک ترین تجربه های گیمینگم از اول تا همین لحظه.
148843

:-<

148845

اولین باری که بازی کردیم تقریبا 10-9 سال پیش بود.. الان که هممون 10 سال بزرگ تر شدیم فکر کنم بیشتر وضعیت ایتن رو تو بازی درک کنیم : (

148853
148855
148856

:(

متاسفانه ایمج ها کامپرس شدن و خوشبختانه حجم بالایی ندارند.. از مدیسون هم شات فرهیخته زیاد گرفتم اما به نظرم هوی رین بدون تبلیغات فرهیخته هم کم نمیاره.

View attachment Heavy Rain [OST] - 07 - Painful Memories.mp4

@Kaine
@Safety & Peace

۱-سایلنت جدید
۲- نیو ip از داوود
بین «یه سایلنت هیل پشم ریزون با همون اتمسفر خوف و دیزاین و حتی موسیقی مریض ساخته بشه یا داوود یه ip جدید رو کنه»، داوود آی‌پی جدید رو نکنه رو انتخاب می کنم:>

داوود قفس کیه؟! :D
دیوید کیج دیگه:D
اقا بجنب یه حرکتی بزن دارن نزدیک میشن:(
بین «یه سایلنت هیل پشم ریزون با همون اتمسفر خوف و دیزاین و حتی موسیقی مریض ساخته بشه یا داوود یه ip جدید رو کنه»، داوود آی‌پی جدید رو نکنه رو انتخاب می کنم:>
148867

دیوید کیج دیگه:D
اقا بجنب دارن نزدیک میشن

میدونم کیه علی!:D:|

منظورم این بود که چنین مواقعی من هیچ بازی ای رو نمی شناسم :Dو فقط بهترین تجربه دوران گیمینگ ام، سایلنت هیل رو انتخاب می کنم:x:D

اقا بجنب دارن نزدیک میشن

هیچ مشکلی در این باره وجود نداره و مانند همیشه سایلنت هیل برنده است!:D\m/

• Like
  • Love
Reactions: Kainé and voldmort
میدونم کیه علی!:D:|

منظورم این بود که چنین مواقعی من هیچ بازی ای رو نمی شناسم :Dو فقط بهترین تجربه دوران گیمینگ ام، سایلنت هیل رو انتخاب می کنم:x:D

هیچ مشکلی در این باره وجود نداره و مانند همیشه سایلنت هیل برنده است!:D\m/
رو حرفت حساب میکنم ولی اگه 1% سایلنت با اون‌ عظمت توسط هووی رین حذف شد اول علی و احسان و بعد خودتو از bcبن دائم کن:(

• Like
Reactions: Jill-Valentine
اگه 1% سایلنت با اون‌ عظمت توسط هووی رین حذف شد اول علی و احسان و بعد خودتو از bcبن دائم کن

خیلی ها بن میشن (فقط علی و احسان نیستن:D ) و حتی یکیشون هم خودتی علی!:D

حضرت عباسی خود داوود راضی نیست SH نیاد بالا :D

آقا شما ایمان راسخ به SH ندارین [-( نامردا تا دو روز پیش کل تاپیک عکس پرو پاچه و فیلم حموم مردم بود واسه رای جمع کردن حالا به سایلنت هیل رسید نمی تونید چار تا کله هرمی تو کوچه تنگ و تاریک بذارید :D:D

جماعتی که در مقابل سایلنت هیل به هوی رین رای میدن دیگه نمیشه نجات داد اینا رو باس بن کرد تا به خودشون ظلم نکن :D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or