X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من هیچ حسی به بازی های این گروه ندارم، هر کی تونست نظرم رو جلب کنه رای میدم...
Silent Hill:
یکی از اتمسفریک ترین و ترسناک ترین بازیهای تاریخ ویدئو گیم که با روح و روان آدم بازی میکنه و از هر گوشه کنارش وحشت و نفرین میباره و جنس ترسش کاملا خاصه به طوری که هیچ جای دیگه همچین ستینگی پیدا نمیکنی.
یادمه وقتی بازیو خریدم از جلدش هم میترسیدم با اینکه نمیدونستم بازی چجوریه!!

Silent Hill:
یکی از اتمسفریک ترین و ترسناک ترین بازیهای تاریخ ویدئو گیم که با روح و روان آدم بازی میکنه و از هر گوشه کنارش وحشت و نفرین میباره و جنس ترسش کاملا خاصه به طوری که هیچ جای دیگه همچین ستینگی پیدا نمیکنی.
یادمه وقتی بازیو خریدم از جلدش هم میترسیدم با اینکه نمیدونستم بازی چجوریه!!
من تمام مشکلات قلبیم مربوط میشه به بازی کردن سایلنت هیل اورجینز... از طرفی هم هوی رین رو کمی اورریتد میدونم...

• Sad
Reactions: Jill-Valentine
من تمام مشکلات قلبیم مربوط میشه به بازی کردن سایلنت هیل اورجینز... از طرفی هم هوی رین رو کمی اورریتد میدونم...
یعنی بازی کارش درست بوده دیگه :D:">
من کلا با دیوید کیج آبم تو ی جوب نمیر بازیاشم فقط فارنهایتو قبول دارم اونم با ارفاق :-"

c96900dad678b015650892ddfa5c87c6.jpg

آیا غیر از این است که چون سیه بختان بدینجا رسیدند، دست به سوی کتاب رمز دراز کرده و از او یاری جستند؟ وای به حال شما Other Worldـیان که کله هرمی در انتظار شماست.

- سایلنت هیل، باب اول، آیه سر نیزه

من هیچ حسی به بازی های این گروه ندارم، هر کی تونست نظرم رو جلب کنه رای میدم...
مازی اینو واسه رای خریدن نمیگم ، ولی این بازی توی ژانر خودش هیچ مشابهی نداره واقعا
بخوام مثال سینمایی بزنم فرضا فیلم گت اوت و کانجورینگ درسته که توی یک ژانر قرار میگیرن اما دو نوع مختلف از ترس رو به بینننده القا میکنن
در مدیوم‌ بازی هم اویل راهش از سایلنت هیل جداس
هر دو به صورت موازی رو به جلو میتازن اما به دو نوع یا جاده ی سوا از هم
تنها در مقاطعی از بازی اویل ویثین ۲ من اون ترس مدل سایلنت هیلی رو چشیدم و هنوز که هنوزه تو ذهنمه!!!
اصلا اینکه اویل ویثین جزو تاپ ۱۰ نسله واسم فقط به شباهتش به سایلنت هیل بر میگرده
یکی از اون سکانس ها اتاق مانکن مانندی بود که دو هزار قرن پیش توی سایلنت هیل طعم ذره ترگ شدنشو چشیده بودم
در هر صورت مرگ‌دنیای گیم هست که فرانچایزی مثل سایلنت هیل جزو ۸ تای نهایی نباشه
حتی به قیمت حذف چندتا از گاوها(من میگم‌ دوتا گاو بره تو ۸تا هم کافیه:D) باید اسمشو اون بالاها ببینیم
باشد که رستگار شویم

مازی اینو واسه رای خریدن نمیگم ، ولی این بازی توی ژانر خودش هیچ مشابهی نداره واقعا
بخوام مثال سینمایی بزنم فرضا فیلم گت اوت و کانجورینگ درسته که توی یک ژانر قرار میگیرن اما دو نوع مختلف از ترس رو به بینننده القا میکنن
در مدیوم‌ بازی هم اویل راهش از سایلنت هیل جداس
هر دو به صورت موازی رو به جلو میتازن اما به دو نوع یا جاده ی سوا از هم
تنها در مقاطعی از بازی اویل ویثین ۲ من اون ترس مدل سایلنت هیلی رو چشیدم و هنوز که هنوزه تو ذهنمه!!!
اصلا اینکه اویل ویثین جزو تاپ ۱۰ نسله واسم فقط به شباهتش به سایلنت هیل بر میگرده
یکی از اون سکانس ها اتاق مانکن مانندی بود که دو هزار قرن پیش توی سایلنت هیل طعم ذره ترگ شدنشو چشیده بودم
در هر صورت مرگ‌دنیای گیم هست که فرانچایزی مثل سایلنت هیل جزو ۸ تای نهایی نباشه
حتی به قیمت حذف چندتا از گاوها(من میگم‌ دوتا گاو بره تو ۸تا هم کافیه:D) باید اسمشو اون بالاها ببینیم
باشد که رستگار شویم

حرفات درسته
اتفاقا الان که فکر میکنم میبینم که تویاما سنسه خالق سایلنت هیله

44_36 برید حالشو ببرید

View attachment 148900

آیا غیر از این است که چون سیه بختان بدینجا رسیدند، دست به سوی کتاب رمز دراز کرده و از او یاری جستند؟ وای به حال شما Other Worldـیان که کله هرمی در انتظار شماست.

- سایلنت هیل، باب اول، آیه سر نیزه

بعد اینو مقایسه کن به دکمه زنی بوسیدن اون یارو زنه تو هوی رین :))

تو رد دد رو نخریدی بجاش رفتی دیترویت خریدی اونوقت به بهترین بازی کیج رای نمیدی؟
هوی رین به دلم ننشست، آنقدر ماجرا و مراحل که پیش روت میزاره افراطیه، آدم نمیتونه ارتباط بگیره... آیا من بودم انگشتم رو قطع میکردم، تو لوله پر از شیشه میرفتم، تو اتوبان خلاف جهت می‌روند... اصلا اگه میمردم کی میخواست بچم رو نجات بده... برای همین درام و چالش های ملایم تر دیترویت و تو سولز رو بیشتر ازتباط بر قرار کردم...

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
حالا درسته تویاما خیلی کارگردان خوبی بود سر سایلنت، ولی شماره های بعدی نشون دادن تیم سایلنت کارشون خوبه و در نبود خالق بازی هم باز میترکونن. انصافا کم پیش میاد این اتفاق بیوفته توی صنعت بازی و بعد از رفتن خالق یه بازی، اون سری بتونه جون سالم به در ببره:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or