X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
تو 15 ساعت حتی چپتر اول بازی هم رد نکردی، چطور انتظار داشتی عمق بیشتری برای مقدمه بازی ببینی و الان بگی حرفای ما اغراقه؟؟؟
چیزی که من تو پایان داستان اون معلمه دیدم، ورژن ژاپنی کلید اسرار بود! :D یعنی بازی کلی حرف برای گفتن داشت، ولی آخرش یجوری قضیه رو تموم کرد که من موقع بازی کردن احساس نجات دادن جامعه رو داشته باشم. چرا می‌گم حرف برای گفتن داشت؟ چون سعی می‌کرد تو ذهن مخاطب این قضیه رو بگنجونه که شما با خراب کردن دنیای ساختگی اون معلم ممکنه کاری کنی که به قیمت جونش تموم بشه. ینی تو ذهن مخاطب این سوال رو مطرح می‌کنه که "بنظرت هدف مسیر رو توجیه می‌کنه؟"
اما سر پایان داستان معلمه هر چی بافته بود رو پنبه می‌کنه و می‌گه "این آدم بده. شما شکستش دادین و مفید بودین. حالا می‌تونید حس خوبی نسبت به خودتون داشته باشید."
این جا دو اتفاق می‌افته:
1. بازی به من این حس رو القا می‌کنه که من قهرمانم. و این اصلا حسی نیست که من دوست داشته باشم از یه بازی عمیق بگیرم.
2. بازی اصلا از دیدگاه شخصیت منفی، ینی همون معلمه به قضیه نگاه نمی‌کنه. این چیزی بود که من راجبش با طرفدارای P5 تو ریست ارا کلی بحث کردم و تهش داشتن به این نتیجه می‌رسیدن که من روحیات کودک آزاری/انحرافات جنسی/تمایل به تعرض دارم! :)) چرا؟ چون دلم می‌خواست بازی تهش اینقدر یک طرفه معلمه رو نکوبه و یکم از نگاه اون هم به قضیه نگاه کنه. فقط نگه این یه آدم بده و باید اینقدر بکوبیمش تا نسبت به خودمون حس بهتری داشته باشیم. بیاد از دلایلی که این معلم رو به این روز انداخت - منظورم دلایل عمیق‌تر از دلایلی هست که بازی ازش استفاده می‌کنه - صحبت کنه. چون ما تو بازی داریم سعی می‌کنیم مشکلات اجتماع رو بر طرف کنیم، و با صرفا تخریب کردن آدمای منفی، جامعه هیچ وقت درست نشده و نخواهد شد. ولی خب گمونم انتظار من از P5 بیش از حد بود و برای همین می‌گم مشکل از من بود، نه P5. :D

راجب مدت زمان بازی کردنم هم، تا جایی که من از دهن خیلی از کسایی که تمومش کردن شنیدم، بازی در ادامه سیاه و سفیدتر و یک طرفه‌تر هم می‌شه. راستش یکی از مهم‌ترین دلایلی که بازی رو ادامه ندادم هم همین بود که بهم گفتن تو با این چیزی که از بازی می‌خوای ادامه‌ش نده چون قرار نیست ارضا بشی. اما اگه اینطوری نیست و در ادامه اوضاع باب میل من می‌شه، که خب my bad! :D

• Like
Reactions: NaViiDii
چیزی که من تو پایان داستان اون معلمه دیدم، ورژن ژاپنی کلید اسرار بود! :D یعنی بازی کلی حرف برای گفتن داشت، ولی آخرش یجوری قضیه رو تموم کرد که من موقع بازی کردن احساس نجات دادن جامعه رو داشته باشم. چرا می‌گم حرف برای گفتن داشت؟ چون سعی می‌کرد تو ذهن مخاطب این قضیه رو بگنجونه که شما با خراب کردن دنیای ساختگی اون معلم ممکنه کاری کنی که به قیمت جونش تموم بشه. ینی تو ذهن مخاطب این سوال رو مطرح می‌کنه که "بنظرت هدف مسیر رو توجیه می‌کنه؟"
اما سر پایان داستان معلمه هر چی بافته بود رو پنبه می‌کنه و می‌گه "این آدم بده. شما شکستش دادین و مفید بودین. حالا می‌تونید حس خوبی نسبت به خودتون داشته باشید."
این جا دو اتفاق می‌افته:
1. بازی به من این حس رو القا می‌کنه که من قهرمانم. و این اصلا حسی نیست که من دوست داشته باشم از یه بازی عمیق بگیرم.
2. بازی اصلا از دیدگاه شخصیت منفی، ینی همون معلمه به قضیه نگاه نمی‌کنه. این چیزی بود که من راجبش با طرفدارای P5 تو ریست ارا کلی بحث کردم و تهش داشتن به این نتیجه می‌رسیدن که من روحیات کودک آزاری/انحرافات جنسی/تمایل به تعرض دارم! :)) چرا؟ چون دلم می‌خواست بازی تهش اینقدر یک طرفه معلمه رو نکوبه و یکم از نگاه اون هم به قضیه نگاه کنه. فقط نگه این یه آدم بده و باید اینقدر بکوبیمش تا نسبت به خودمون حس بهتری داشته باشیم. بیاد از دلایلی که این معلم رو به این روز انداخت - منظورم دلایل عمیق‌تر از دلایلی هست که بازی ازش استفاده می‌کنه - صحبت کنه. چون ما تو بازی داریم سعی می‌کنیم مشکلات اجتماع رو بر طرف کنیم، و با صرفا تخریب کردن آدمای منفی، جامعه هیچ وقت درست نشده و نخواهد شد. ولی خب گمونم انتظار من از P5 بیش از حد بود و برای همین می‌گم مشکل از من بود، نه P5. :D

راجب مدت زمان بازی کردنم هم، تا جایی که من از دهن خیلی از کسایی که تمومش کردن شنیدم، بازی در ادامه سیاه و سفیدتر و یک طرفه‌تر هم می‌شه. راستش یکی از مهم‌ترین دلایلی که بازی رو ادامه ندادم هم همین بود که بهم گفتن تو با این چیزی که از بازی می‌خوای ادامه‌ش نده چون قرار نیست ارضا بشی. اما اگه اینطوری نیست و در ادامه اوضاع باب میل من می‌شه، که خب my bad! :D
واقعا بی فایده هست اگه خودت تجربه اش نکنی و بخوای با نظر دیگران پیش بری.
مخصوصا وقتی رویال یکی از یونیک ترین ویلین های گیمینگ رو داره...که اصلا سیاه و سفید نیست‌.

گاو و کریتوس داستانو شخصیت پردازی ندارن ؟ :D نَه من میخوام بدونم اینا شخصیت پردازی و داستان ندارن ، نَـــــه من میخوام بدونم اینا شخصیت پردازی و داستان ندارن ، نَـــــــــــــــــــــــه من میخوام بدونم اینا شخصیت پردازی و داستان ندارن :D

!GOD OF WAR WAS ALWAYS DEEP YOU COWARDS

برید شرم کنید ، برید :دی

از باقی فتوحات لرد کریتوس :

148082

View attachment 868.gif.mp4

===
اون مازیار رو هم یکی بن کنه ، از تلوپ 2 تا آنچ 4 و کریتوس و همه رو داره ترول میکنه :-? عامل نفوذیه :D

گاو و کریتوس داستانو شخصیت پردازی ندارن ؟ :D نَه من میخوام بدونم اینا شخصیت پردازی و داستان ندارن ، نَـــــه من میخوام بدونم اینا شخصیت پردازی و داستان ندارن ، نَـــــــــــــــــــــــه من میخوام بدونم اینا شخصیت پردازی و داستان ندارن :D

برید شرم کنید ، برید :D

View attachment 148082

View attachment 148084

===
اون مازیار رو هم یکی بن کنه ، از تلوپ 2 تا آنچ 4 و کریتوس و همه رو داره ترول میکنه :-? عامل نفوذیه :D
آقا یکی اینو از برق بکشه بیرون:))این آنچ چارشم رد گم کنیه باور نکنین:D
رای نداده بودم دو به دل بودم, با این پستت کشوندی سمت خودت رایم رو انداختم:D

برید شرم کنید ، برید :D

View attachment 148082

View attachment 148084

===

نداره دیگه، کلا سه تا دیالوگ بیشتر نداره..

I hate you
I kill you
I will Take revenge

یکی دیگه هم داره، بیشتر از همه ازش استفاده میکنه

اوووواووواووواووویاییاوووو ;))

به جای اینکه به آدم درستکاری مثل من اتهام بزنی... حقایق رو قبول کن... >:)

Persona5 >>>> God 1,2,3

با ارفاق

Persona 5=god 2018

Unchrted 2 > killzone 2 > Uncharted 4

Gravity rush = queen
The Last of us = king

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
Persona5 >>>> God 1,2,3

با ارفاق

Persona 5=god 2018
با ارفاق؟
با ارفاق؟
با ارفاق؟
با ارفاق؟
با ارفاق؟

حالا که اینجوریه:

GOW 2 > GOW 3=GOW 2018>GOW AS>GOW 1> EVERY OTHER GAMES> PERSONA 5

:D

نداره دیگه، کلا سه تا دیالوگ بیشتر نداره..

I hate you
I kill you
I will Take revenge

یکی دیگه هم داره، بیشتر از همه ازش استفاده میکنه

اوووواووواووواووویاییاوووو ;))

به جای اینکه به آدم درستکاری مثل من اتهام بزنی... حقایق رو قبول کن... >:)

Persona5 >>>> God 1,2,3

با ارفاق

Persona 5=god 2018

Unchrted 2 > killzone 2 > Uncharted 4

Gravity rush = queen
The Last of us = king
View attachment 4_5974476152150951843.mp4

خب کچل خان و شمشیراش که معلومه بالا میرن. ولی خب بخاطر اسکرین شاتای دوستان یکم متاثر شدم و به Persona 5 رای دادم :D و صد در صد هنوز تجربش نکردم ولی خب بزارینش پای موفقیت قطعی گاد و تاثیرات اسکرین شاتای این ده صفحه اخیر :دی

@Kaine

یه لیست از 10 تا بازی برترت بده خداییش کنجکاو شدم... فکر کنم این شکلی باشه

1 God of war
2 God of war
3 God of war
4 God of war
5 God of war
6 uncharted
7 uncharted
8 uncharted
9 Uncharted
10 ????

من میگم چرا همه این گاد ها میخورن به این بازی های بدبخت بیچاره ژاپنی... دایره خور میشن :-?

@Kaine

یه لیست از 10 تا بازی برتر بده خداییش کنجکاو شدم... فکر کنم این شکلی باشه

1 God of war
2 God of war
3 God of war
4 God of war
5 God of war
6 uncharted
7 uncharted
8 uncharted
9 Uncharted
10 ????

من میگم چرا همه این گاد ها میخورن به این بازی های بدبخت بیچاره ژاپنی... دایره خور میشن :-?
اووه ! 10 تا بازی برتر منو نصفو بچه های سایت حتی ممکنه اسماشون رو هم نشنیده باشن تا حالا :دی
حالا زیاد حرص نخور ، P5 ـی که کپی پیست P4 باشه همین میشه تهش :دی

P5 ـی که کپی پیست P4 باشه همین میشه تهش :D
بیخیال فقط اینو یکی میگفت که اساسا نظرش در این مورد اشتباه بود:دی
حتی اگر اصول گیمپلی با 4 یکی باشه بازم ربطی به کیفیت کار نداره و اصلا از ارزش هاش کم نمیکنه، واقعا بهترین JRPG نسل و تاریخ هست، من یادم نمیاد 4 مثل رویال ویلین ایی به این خفنی داشته باشه:دی

• Like
Reactions: vaan 2
اووه ! 10 تا بازی برتر منو نصفو بچه های سایت حتی ممکنه اسماشون رو هم نشنیده باشن تا حالا :D
حالا زیاد حرص نخور ، P5 ـی که کپی پیست P4 باشه همین میشه تهش :D
حالا، بگو تا ما هم آشنا شیم...

این لیست من... کلا من به تاپ 10 اعتقاد ندارم

1- Final fantasy 12
2-the last of us
3-persona 5, horizon zero dawn
4- Half life 2, god of War 2018, Uncharted 2
5,metal Gear Solid 3, Journey, gta vc
6 gravity rush 2, ico
7-witcher 3
8- overwatch, Final fantasy 9
10-dino crisis 2, bioshock 2, killzoon 2

• Like
Reactions: Kainé
@Kaine

یه لیست از 10 تا بازی برترت بده خداییش کنجکاو شدم... فکر کنم این شکلی باشه

1 God of war
2 God of war
3 God of war
4 God of war
5 God of war
6 uncharted
7 uncharted
8 uncharted
9 Uncharted
10 ????

از کسی که داستان سه گانه GOW رو نوشته بود و با کلی ذوق براش متن و پس زمینه اماده کرده بود انتظار داری واسه GOW تبلیغ نکنه!؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or