X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
والا باند خودت رای ندادن به mgs4 :D

چون من باندی ندارم :دی از نبود من سواستفاده کردید و اذهان عمومی‌ رو جهت دادید، شما همونی هستی که هر کسی‌ برخلاف میلت بده مثل نیگن تهدیدش میکنی، اصلاح کن خودت رو برادر من، اصلاح! :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
این گروه که تکلیفش مشخصه ولی به خاطر امید و سوگواری آن مگس مرحوم دیدن این خالی از لطف نیست :D

اون موقع نباید به نفع حریف تبلیغ می کردم خب :Shrewd::Shrewd::Shrewd:

پ.ن : عشق امیر @Akiba :دی

• Like
Reactions: benjohn
و مگس 4 را نیز حذف نُموده ایم ... :-":-":-"
احسان مگه تو تو این گروه نبودی؟ بالا سر این قوم جفاکار نبودی؟
واقعا این تاپیک توش چه خبر بوده که دو تا اینفیمس اومده بالا بعد UC4 , مگس 4 حذف شدن؟ 8-| اگر الان پلی استیشن فنی از این درد ناخن به چشم نساید و خون به جگر نکند جفا کرده. ننگ بر شما رای دهندگان ننگ بر شما:D شما در این تاپیک کاری کردید که آیندگان در مورد شما به نیکی یاد نخواهند کرد.

احسان مگه تو تو این گروه نبودی؟ بالا سر این قوم جفاکار نبودی؟
واقعا این تاپیک توش چه خبر بوده که دو تا اینفیمس اومده بالا بعد UC4 , مگس 4 حذف شدن؟ 8-| اگر الان پلی استیشن فنی از این درد ناخن به چشم نساید و خون به جگر نکند جفا کرده. ننگ بر شما رای دهندگان ننگ بر شما:D شما در این تاپیک کاری کردید که آیندگان در مورد شما به نیکی یاد نخواهند کرد.
من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردم :D من پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس :D
اگرچه سر آنچارتد 4 خودمو جر دادم ولی ندیدی چیا که پشت سر بازی نگفتن !!! خاله بازی ! شبیه ساز پیاده روی ! طناب بازی ! بپر بپر ! ... اصن نگم دیگه ! خودم شرمم میشه بهش فکر کنم ، بعد اصن نمی دونم چه جوری به ذهن کثیفشون خطور کرده این واژه ها ... :| بعداً برای تک تکشون برنامه دارم :|

من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردم :D من پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس :D
اگرچه سر آنچارتد 4 خودمو جر دادم ولی ندیدی چیا که پشت سر بازی نگفتن !!! خاله بازی ! شبیه ساز پیاده روی ! طناب بازی ! بپر بپر ! ... اصن نگم دیگه ! خودم شرمم میشه بهش فکر کنم ، بعد اصن نمی دونم چه جوری به ذهن کثیفشون خطور کرده این واژه ها ... :| بعداً برای تک تکشون برنامه دارم :|
باز خدا رو شکر مگس به مرد بزرگی مثل UC2 بازی رو باخته. اون کیلزون 2 رو کجای دلم بزارم آخه؟ واقعا جز روزای تاریک تاریخ BC بود واقعا 8-|

بیا! مدرک از این بهتر میخوایین که داره خودش اقرار میکنه یه خائن کثیفه؟ ای گمراهان، ای شیاطین @voldmort @Irisviel Emiya کی میخوایین ایمان بیارین؟ تا کی میخوایین عصمت منو مورد سخنان ناروای خود قرار دهید؟

باز خدا رو شکر مگس به مرد بزرگی مثل UC2 بازی رو باخته. اون کیلزون 2 رو کجای دلم بزارم آخه؟ واقعا جز روزای تاریک تاریخ BC بود واقعا 8-|

جزو برگ های سیاه تاریخ این سایته که هرگز از خاطره ها پاک نمیشه !
دومین نسخه از سری که گوتی شده ! (دیگه هر کسی باید بدونه بعد از یه نسخه ی درخشان و گوتی ،چقدر سخته بازی ای بسازی که بتونه اون موفقیت ها رو تکرار کنه ) اون متا ، اون همه جایزه ، اون DLC داستانی ! چی بگم آخه ؟ جلوی کیلزون ؟ ریلی ؟ :(

تو روحتو به شیطان فروختی!!!

In the name of the Father, the Son of the Holy Spirit
146265
گاااد بلس آس[-o<

با توجه به اینکه کیلزون 2 به GT میخوره و باید حذف بشه یه سری توضیحات در مورد کیلزون میدم بفهمید چه بازی ای بوده و اینجا اینجوری بهش توهین نشه، بیشتر بازی‌ها درجه سختی شون اینجوریه که در درجه های بالاتر بجای بهتر شدن هوش مصنوعی و به چالش کشیدن پلیرها میان آستانه جان پلیر رو کم میکنن مثلا توی کالاف شما در درجه های سختی بالا با دو سه تا تیر می‌میرد ولی توی درجه آسونتر با 5 6 تا تیر پشت سرهم بهتون اصابت کنه می‌میرید ولی توی کیلزون 2 در درجه سختی های بالاتر هوش مصنوعی قوی تر میشد و عملا شما رو به چالش می‌کشید آستانه جان شما همون قدر بود که در درجه نرمال بود بخاطر همین مسائل هست که میگیم کیلزون 2 از زمان خودش جلوتر بود

• Like
Reactions: IMANOKA
با این باندی که‌ راه انداختید بعیدم نبود :D
این حریفی که حذف کردید ۱۴ ساله مزاحمه بازی های دیگست در نظر سنجی ها، نسل جدید چه میدونن الد اسنیک چیه؟ :D

این ها همش زیر سر امیرعلی و یه روزی تاوان این کارهای زشتش رو پس خاهد داد :D
والا بقران :D
دیگه زورمونو زدیم برای تبلیغاتش مثکه با اختلاف کم رقابتو به U2 واگذار کرد! :D U2 هم حیف بود حذف بشه واقعا گروه بندی مشکل داشت بنظرم :D

• Like
Reactions: benjohn
چون من باندی ندارم :D از نبود من سواستفاده کردید و اذهان عمومی‌ رو جهت دادید، شما همونی هستی که هر کسی‌ برخلاف میلت بده مثل نیگن تهدیدش میکنی، اصلاح کن خودت رو برادر من، اصلاح! :D

اولا همه میدونن بنده به دموکراسی اعتقاد دارم تا جایی که ملت از مسیر درست گمراه نشن :D
در واقع

I love democracy :D
ولی بعضی جاها هم execute order 66

مثل شما و رفقات هم اینجا رو تبدیل به گنگز آو نیویورک نکردم که در زمینش شهره عام و خاصی :D

والا بقران :D
دیگه زورمونو زدیم برای تبلیغاتش مثکه با اختلاف کم رقابتو به U2 واگذار کرد! :D U2 هم حیف بود حذف بشه واقعا گروه بندی مشکل داشت بنظرم :D

آیا جواب اینکه بازی های شما بر پایه هایپن و به درد نمیخورن رو من باید بدم ؟ :D

مثل شما و رفقات هم اینجا رو تبدیل به گنگز آو نیویورک نکردم که در زمینش شهره عام و خاصی :D
این تیکه رو اون امید باید جواب بده ولی منم باید بگم که گنگی در کار نیست و صرفا توهم زدی امیرعلی :D یک ضرب المثل چینی هم هست که میگه کسی که یه لقبی رو به کس دیگه نسبت میده در واقعیت خودش اینکارست! :D
میدونم بعدا باند خودتو برای رای دادن به Halo میبینیم اینجا :D

آیا جواب اینکه بازی های شما بر پایه هایپن و به درد نمیخورن رو من باید بدم ؟ :D
سید بندی مشکل داره ربطی به هایپ نداره :D شاهکاری به شاهکار دیگه ای خورد به خاطر سلایق مختلف یکی حذف شد MGS3 هم هستش اون یکی رو میاریم بالا :D

• Like
Reactions: benjohn and Boss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or