Boss
Loyal Member
والا باند خودت رای ندادن به mgs4![]()
چون من باندی ندارم
والا باند خودت رای ندادن به mgs4![]()
امید کجا بودی ببینی خودیا فروختنمونمهدی outer heaven خیانت کرد
![]()
احسان مگه تو تو این گروه نبودی؟ بالا سر این قوم جفاکار نبودی؟و مگس 4 را نیز حذف نُموده ایم ...![]()
من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردماحسان مگه تو تو این گروه نبودی؟ بالا سر این قوم جفاکار نبودی؟
واقعا این تاپیک توش چه خبر بوده که دو تا اینفیمس اومده بالا بعد UC4 , مگس 4 حذف شدن؟اگر الان پلی استیشن فنی از این درد ناخن به چشم نساید و خون به جگر نکند جفا کرده. ننگ بر شما رای دهندگان ننگ بر شما
شما در این تاپیک کاری کردید که آیندگان در مورد شما به نیکی یاد نخواهند کرد.
باز خدا رو شکر مگس به مرد بزرگی مثل UC2 بازی رو باخته. اون کیلزون 2 رو کجای دلم بزارم آخه؟ واقعا جز روزای تاریک تاریخ BC بود واقعامن خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردممن پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس
اگرچه سر آنچارتد 4 خودمو جر دادم ولی ندیدی چیا که پشت سر بازی نگفتن !!! خاله بازی ! شبیه ساز پیاده روی ! طناب بازی ! بپر بپر ! ... اصن نگم دیگه ! خودم شرمم میشه بهش فکر کنم ، بعد اصن نمی دونم چه جوری به ذهن کثیفشون خطور کرده این واژه ها ...بعداً برای تک تکشون برنامه دارم
![]()
بیا! مدرک از این بهتر میخوایین که داره خودش اقرار میکنه یه خائن کثیفه؟ ای گمراهان، ای شیاطین @voldmort @Irisviel Emiya کی میخوایین ایمان بیارین؟ تا کی میخوایین عصمت منو مورد سخنان ناروای خود قرار دهید؟من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردممن پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس
اگرچه سر آنچارتد 4 خودمو جر دادم ولی ندیدی چیا که پشت سر بازی نگفتن !!! خاله بازی ! شبیه ساز پیاده روی ! طناب بازی ! بپر بپر ! ... اصن نگم دیگه ! خودم شرمم میشه بهش فکر کنم ، بعد اصن نمی دونم چه جوری به ذهن کثیفشون خطور کرده این واژه ها ...بعداً برای تک تکشون برنامه دارم
![]()
باز خدا رو شکر مگس به مرد بزرگی مثل UC2 بازی رو باخته. اون کیلزون 2 رو کجای دلم بزارم آخه؟ واقعا جز روزای تاریک تاریخ BC بود واقعا![]()
تو روحتو به شیطان فروختی!!!من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردممن پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس
![]()
والا بقرانبا این باندی که راه انداختید بعیدم نبود
این حریفی که حذف کردید ۱۴ ساله مزاحمه بازی های دیگست در نظر سنجی ها، نسل جدید چه میدونن الد اسنیک چیه؟
این ها همش زیر سر امیرعلی و یه روزی تاوان این کارهای زشتش رو پس خاهد داد![]()
چون من باندی ندارماز نبود من سواستفاده کردید و اذهان عمومی رو جهت دادید، شما همونی هستی که هر کسی برخلاف میلت بده مثل نیگن تهدیدش میکنی، اصلاح کن خودت رو برادر من، اصلاح!
![]()
والا بقران
دیگه زورمونو زدیم برای تبلیغاتش مثکه با اختلاف کم رقابتو به U2 واگذار کرد!U2 هم حیف بود حذف بشه واقعا گروه بندی مشکل داشت بنظرم
![]()
این تیکه رو اون امید باید جواب بده ولی منم باید بگم که گنگی در کار نیست و صرفا توهم زدی امیرعلیمثل شما و رفقات هم اینجا رو تبدیل به گنگز آو نیویورک نکردم که در زمینش شهره عام و خاصی![]()
سید بندی مشکل داره ربطی به هایپ ندارهآیا جواب اینکه بازی های شما بر پایه هایپن و به درد نمیخورن رو من باید بدم ؟![]()