X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
چون احسان کارهاشو آماده نکرده و بچه هایی که اونور هستن، این پیام ها رو ببینن و آماده باشن:D

احسان کیه؟!:D

@Kaine رو میگی؟:D

من تا الان فکر کردم که شما دو تا، یکی هستین.!:)):D

نه اتفاقا 2% بیشتره:D

عه ؟ مگه بیشترین درصد %79 نبود ؟ :-? اگه جلوییم که خب هیچی :دی

نه واقعاً این خائنو با من یکی میکنی ؟ :دی علی خیانت توی پوست و گوشتش فرو رفته :دی بالفطره یه خائنه :دی من به این پاکی و معصومی ! :دی

عه ؟ مگه بیشترین درصد %79 نبود ؟ :-? اگه جلوییم که خب هیچی :D

نه واقعاً این خائنو با من یکی میکنی ؟ :D علی خیانت توی پوست و گوشتش فرو رفته :D بالفطره یه خائنه :D من به این پاکی و معصومی ! :D
برو خجالت بکش:D دیگه حتی خیانت هات هم به تاپیک امتیازات تلو 2 کشیده شدن و اونجا هم معروف شدی:D
===
خوبی قضایا اینه که گروه L جوریه که ملت رو میکشونه به تاپیک دوباره برای جنگ و دعوا:D از مجموع 5تا بازی، شاهد درگیری 3 جبهه متفاوت خواهیم بود:D

برو خجالت بکش:D دیگه حتی خیانت هات هم به تاپیک امتیازات تلو 2 کشیده شدن و اونجا هم معروف شدی:D
===
خوبی قضایا اینه که گروه L جوریه که ملت رو میکشونه به تاپیک دوباره برای جنگ و دعوا:D از مجموع 5تا بازی، شاهد درگیری 3 جبهه متفاوت خواهیم بود:D
اون حاصل خیانت های تو و همدستات بود :دی انقدر توی گروه پشت سر تلوپ 2 گفتین من فکر کردم بازی به چخ رفته :دی اینا همش دسیسه های خودتونه که آخرش به اسم احسان ادیشن میدین بیرون :دی

اون حاصل خیانت های تو و همدستات بود :D انقدر توی گروه پشت سر تلوپ 2 گفتین من فکر کردم بازی به چخ رفته :D اینا همش دسیسه های خودتونه که آخرش به اسم احسان ادیشن میدین بیرون :D
بوشو بوشو. ما اونجا یاوه زیاد میگیم همیشه ولی تو بودی که به خاطر حرفای ما، ایمان سُستت سُست تر شد و ناامید شدی:D دیگه همه ما میدونستیم در کمترین حالت متای بازی 95 به بالا هست. تو خائنی احسان. بهتره با این حقیقت کنار بیای:D

در واقع احسان و علی یک نفر هستن. منتها به علت قتل عام قبیله به دست شمالی ها و مصاحبت طولانی با کله Dillion این جوری شده.
یه نفر سوی هم هست که اگر اون بیاد بیرون خیلی خطرناکه. از بازی هایی مثل گادفال فال خوشش میاد و واقعا ناجوره.
فیلم اسپلیت هم از احسان/علی اقتباس شده.

بوشو بوشو. ما اونجا یاوه زیاد میگیم همیشه ولی تو بودی که به خاطر حرفای ما، ایمان سُستت سُست تر شد و ناامید شدی:D دیگه همه ما میدونستیم در کمترین حالت متای بازی 95 به بالا هست. تو خائنی احسان. بهتره با این حقیقت کنار بیای:D

باید @voldmort ـو صدا کنم اون روح شیطانیت رو پاک کنه ! در قالب یه انسان پاک و معصوم وارد میشی و وعده های پوچ و خام میدی و ایمان آدم رو سست میکنی بعد میشینی کنار و میگی من فقط دعوت کردم :دی برو شرم کن ، اون روح پلیدت هرگز رنگ آرامشو نمی بینه :دی

اینا اتفاقا یه نفرن ابی گول نخوری ها
با یه اکانت به اسم علی با هویت خاکستری میاد کامنت میده
با یه اکانت به اسم احسان ذات شیطانیِ خودشو نشون میده:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or