X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اینم تاپیک بازی مورد علاقه دوستان کلا 6 صفحه بزور رفته جلو کلی از پست ها مال قبل ریلیز هستن
Puppeteer

در مورد mgs4 این بازی یه بازی سخت و حرفه ای هست من آدم میشناسم ps3 داشته ولی سردر نیاورده نتونسته تموم کنه، از اونور هم یه سری کاربرها هستن این نسل آمدن BC یا نسل قبل 360 داشتن خب خاطره ای از mgs4 ندارن، همچنین بازی ای بخوره به یه بازی که این نسل هم ریمستر شده معلومه شانسی نداره تازه بچه ها خیلی همت کردن ولی جلوی بازی ریمستر شده این نسل شانسی نداشت, بنظرمن در رندوم سازی این که بازی‌ها مال چه نسلی هستن باید بهتر لحاظ میشد

• Like
Reactions: Holy Diver
این تیکه رو اون امید باید جواب بده ولی منم باید بگم که گنگی در کار نیست و صرفا توهم زدی امیرعلی :D یک ضرب المثل چینی هم هست که میگه کسی که یه لقبی رو به کس دیگه نسبت میده در واقعیت خودش اینکارست! :D
میدونم بعدا باند خودتو برای رای دادن به Halo میبینیم اینجا :D

سید بندی مشکل داره ربطی به هایپ نداره :D شاهکاری به شاهکار دیگه ای خورد به خاطر سلایق مختلف یکی حذف شد MGS3 هم هستش اون یکی رو میاریم بالا :D
MGS3 ؟ گویا فراموش کردی اونم رو 3DS اومده:-" و فکر کنم کالکشن برای 360 هم اومد! :-"
دیگه MGSی نیست:|

حالا که نظرسنجی داره بسته میشه منم تجربم درباره puppeteer بگم که دیدن همون تریلر اولش که فک کنم تو tgs بود برام کافی بود که بره تو لیست انتظار بازیام و بشدت با کاراکتر، فضا و حال و هوای بازی حال کردم و منی که بهترین بازیای عمرمم هم کم پیش میاد 2 بار بازی کنم بلافاصله بعد تموم کردنش خواهرم مجبور کردم یبار هم دونفره بازیش کنیم اونم خیلی خوشش اومد و بعدش رفتیم برا 100 تا head بازی. از معدود بازیایی هم بود که 3d بیمصرف اون دوره مناسبش بود و خیلی خوب در اومده بود از این لحاظ. کلا حیف شد پتانسیل نماد ps شدن بشدت داشت اگه بازاریابی درست و حسابی روش میشد و از این لحاظ هیچی از lbp کم نداشت

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه کیلزون 2 به GT میخوره و باید حذف بشه یه سری توضیحات در مورد کیلزون میدم بفهمید چه بازی ای بوده و اینجا اینجوری بهش توهین نشه، بیشتر بازی‌ها درجه سختی شون اینجوریه که در درجه های بالاتر بجای بهتر شدن هوش مصنوعی و به چالش کشیدن پلیرها میان آستانه جان پلیر رو کم میکنن مثلا توی کالاف شما در درجه های سختی بالا با دو سه تا تیر می‌میرد ولی توی درجه آسونتر با 5 6 تا تیر پشت سرهم بهتون اصابت کنه می‌میرید ولی توی کیلزون 2 در درجه سختی های بالاتر هوش مصنوعی قوی تر میشد و عملا شما رو به چالش می‌کشید آستانه جان شما همون قدر بود که در درجه نرمال بود بخاطر همین مسائل هست که میگیم کیلزون 2 از زمان خودش جلوتر بود
با اینکه بین u4 و کیلزون 2 گفتم کیلزون (همش تقصیر علی ه که ما رو توی این شرایط قرار میده) ولی توی مرحله بعدی بازم میگم GT!

• Love
Reactions: ULTIMATE TEAM
من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردم :D من پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس:D
146368

تا کی میخوایین عصمت منو مورد سخنان ناروای خود قرار دهید؟
146380

MGS3 ؟ گویا فراموش کردی اونم رو 3DS اومده:-" و فکر کنم کالکشن برای 360 هم اومد! :-"
دیگه MGSی نیست:|
اچ دی کالکشن برای 360 هم اومده بود علاوه بر ps3 و این‌که روی one هم در دسترس هست الان با بکوارد :-"

امیرعلی کدوم باند چه گنگی؟
دموکراسی خودش پر مشکله عزیز من :دی همه جا برقرارِ و همه جا پر مشکل :دی

حالا بزار msg3 بیاد وسط تا معنای واقعی گنگ رو نشونت بدیم که کیف کنی اساسی :D

• Like
Reactions: Kainé
من خودم از خائنین کثیفی بودم که با آنچارتد 2 زدم مگس 4 رو حذف کردم :D من پرونده ام سیاه تر از این حرفهاس :D
اگرچه سر آنچارتد 4 خودمو جر دادم ولی ندیدی چیا که پشت سر بازی نگفتن !!! خاله بازی ! شبیه ساز پیاده روی ! طناب بازی ! بپر بپر ! ... اصن نگم دیگه ! خودم شرمم میشه بهش فکر کنم ، بعد اصن نمی دونم چه جوری به ذهن کثیفشون خطور کرده این واژه ها ... :| بعداً برای تک تکشون برنامه دارم :|
در مورد غازچارتد 4 کلمه (فن سرویس) رو فراموش کردی:دی

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
امیرعلی کدوم باند چه گنگی؟
دموکراسی خودش پر مشکله عزیز من :D همه جا برقرارِ و همه جا پر مشکل :D

حالا بزار msg3 بیاد وسط تا معنای واقعی گنگ رو نشونت بدیم که کیف کنی اساسی :D
دقیقا پس چون دموکزاسی مشکل داره اگر gow 2018 رای نیاره اعتراضی نداری رای گیری ابطال و از اول بشه دیگه ؟ :D

پیرزن رو از تاکسی خالی نترسون آقا :D میخوای دوباره داستان آهنگ اسکایریم و mgs4 تکزاز شه ایا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or