X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
5. parasite eve
این نمیدونم گذاشتید یا نه ولی به قول ماکان اگه یه مسلمون میدید این نذاشتید تو نظرسنجی حق داشت دق کنه:D

وقتی احسان چوجی یه کاینه سان ، هست میشه ایشون نباشه ؟! :Shrewd::Shrewd::Shrewd: اصن اون صحنه ی دوش گرفتن خودش یعنی مهر تایید برای حضور :D
===
در جریانید که خیلی از این درخواست هاتون مولتی هستن ؟ :دی لعنتی دیگه زمان PS1 و PS2 نیستیم که ، الان روی یخچال خونگی هم خیلی از اینایی که میگید رو میشه بازی کرد :دی

خوب یه سری تغییرات انجام شد و 5تا بازی اضافه شدن در عوض. هوی رین و دیترویت هم اومدن توی مسابقه. الان گروه های آخری یه خرده سنگین تر و بهتر شدن به نظرم:D فقط بعدا نیایید بگید چرا این با فلانی افتاده:D دیگه واقعا به زور تونستیم اینا رو بذاریم و همشون هم اسامی سنگینی هستن:D
5تا بازی جدید چیا هستن آقای حسن زاده :D

پیشنهاد های من:
۱. Vagrant story:
این بازی قطعا بیشتر از یکی دو تا رأی نمیاره ولی قطعا یکی از بهترین jrpg های دوران خودش. گیم پلی ff12 اسکی از رو ایشون :D

۲. oddworld abe's exoddus :
در وصف این شاهکار هر چی بگم کم گفتم. اتمسفر خدا کاتسین ها خدا. واقعا هر چقدر از عالی بودن این بازی بگم حق مطلب ادا نکردم:D

۳. Harvest moon back to nature:
این که دیگه محبوب هم هست فکر کنم شانس رأی گرفتن هم داشته باشه.

4. FF7
درسته الان رو one هم میشه بازی کرد ولی خوب یه دوره خیلی زیاد انحصاری و اصلا یه عده برند ps با این میشناختن.

5. parasite eve
این نمیدونم گذاشتید یا نه ولی به قول ماکان اگه یه مسلمون میدید این نذاشتید تو نظرسنجی حق داشت دق کنه:D

۶. valkyrie profile 1/2
اینا هم جفتشون انحصاری و اصلا از تعریف کننده های این ژانر هستن.

۷. chrono cross:
اینم خودم بازی نکردم ولی فکر کنم تنها نمره کامل gamespot بود رو ps1 و خوب اون موقع این قضیه خیلی بمب بود.

اینا فقط یه سری انحصاری ps1 هستن و میشه رو psp و ps2 خیلی شاهکار دیگه هم پیدا کرد. متوجهم لیست جا نداشت و خیلی از ناشناخته رأی هم نمیاوردن ولی اقلا به عنوان honorable mention به نظرم خوبه یه اشاره ای کرد. اصلا نظرم این که قبل فاینال یه لیست honorable mention هم رأی گیری کنید یه چند تا اونجا جا بدید.
شماره سه انحصاری نیست. قبلا رو SNES منتشر شده بوده.

@Solidsnake_1

مگس3 که انحصاری نیست رو 3ds و 360 هم اومده

الان سر نظرسنجی بازی های اکس باکس نسخه اول ori طبیعیه که نباشه چون برای سوئیچ هم اومده ولی خب این‌جا بازی های کیج همچنان در انحصار کنسول های سونی هستن.

نه اون اوکیه
دقت کن... اگه از انحصار کنسول دراومده باشه ولی ناشرش خود پلتفرم هولدر باشه موردی نداره
Ori و Cuphead رو خود مایکروسافت رو سوییچ منتشر کردن (as weird as it sounds)

===

@Safety & Peace
اوکی حالا که این جوری شد صبر کن من باید لیست بازی های نینتندو رو یکم مرتب تر کنم... گزینه های به شدت شیطانی ای به ذهنم رسید >:)>:)

آخرین ویرایش:
5تا بازی جدید چیا هستن آقای حسن زاده :D
نمیتونم بگم که:D فقط 2تاشون هوی رین و دیترویت هستن:D
نه اون اوکیه
دقت کن... اگه از انحصار کنسول دراومده باشه ولی ناشرش خود پلتفرم هولدر باشه موردی نداره
Ori و Cuphead رو خود مایکروسافت رو سوییچ منتشر کردن (as weird as it sounds)

===

@Safety & Peace
اوکی حالا که این جوری شد صبر کن من باید لیست بازی های نینتندو رو یکم مرتب تر کنم... گزینه های به شدت شیطانی ای به ذهنم رسید >:)>:)
اونی که دادی خوب بود ولی اگر میتونی، سنگین ترش کن:D

اعتراض خود را اعلام میکنم:|
درسته کراش تریلوژی برای بقیه ی کنسول ها اومده...ولی اون اصلی هاش هنوز انحصاریه:|
باید باشن:| (البته قبلا دیدم گفتید نیست...ولی الان که بحث اعتراضه، منم باید اعتراض کنم:-" )

درسته کراش تریلوژی برای بقیه ی کنسول ها اومده...ولی اون اصلی هاش هنوز انحصاریه:|
باید باشن:| (البته قبلا دیدم گفتید نیست...ولی الان که بحث اعتراضه، منم باید اعتراض کنم:-" )

اون که هیچی... من فکر کنم به خاطر ریمیک متال گیر سالید 1 روی گیم کیوب اونم نیست :)):))
چه گزینه هایی از کف تون پرید

giphy (5).gif

یکم به این گروه بپردازم... باز هم...فکر کردید فقط کریتوس بلده از چنگال مرگ بپره؟ :-"

کوتارو ( Puppeteer ) ما هم از این چلنج ها گذر کرده>:)

View attachment 146190

View attachment 146192

View attachment 146191

View attachment 146194

خدایی چطوری دلتون اومد اینو بازی نکنید؟ :(
اون نسل گونی گونی بازی میومد مثل این نسل نبود که قحطی بیاد

• Sad
Reactions: Kainé
یکم به این گروه بپردازم... باز هم...فکر کردید فقط کریتوس بلده از چنگال مرگ بپره؟ :-"

View attachment 146190

View attachment 146192

View attachment 146191

View attachment 146194

فکر کنم اینو فقط خودت بازی کردی. اونایی هم که بهش رای دادن در واقع خودت بودی در کالبد های دیگه:D
===
راستی حرف از کرش شد، گویند یه بازی جدیدی ازش معرفی میشه همین روزا. یا امشب، یا تا 10 روز آینده.

View attachment 146190

View attachment 146192

View attachment 146191

View attachment 146194

فقط اونجایی که سیر میخوره ، بعد دراکولا اون پشت منهدم میشه میگه از غذاهای ایتالیایی متنفرم :))
لعنتی چقدر هم رفرنس به چیزای مختلف داشت ! حتی اون باس آخر بازی رفرنس داشت به MK ، پیکارینا با صدای کلفت میگفت Now FINISH HIM :))

فکر کنم اینو فقط خودت بازی کردی.

:-w:-w:-w

146195

اونایی که بازی نکردنو باید اعدام کرد ! :(

1L38b9c7.png

اون نسل گونی گونی بازی میومد مثل این نسل نبود که قحطی بیاد
مشکل گونی گونی اومدن بازی ها نیست... مشکل تاریخ عرضه ش بود. .. دور و بر GTA V ! :| مگه چند نفر مثل من وجود دارن که GTA براشون معنا نداشته باشه...و بعدا یادشون بیاد "آها! آره اون روزا یه بازی به نام Puppeteer منتشر شد! " :|

فکر کنم اینو فقط خودت بازی کردی. اونایی هم که بهش رای دادن در واقع خودت بودی در کالبد های دیگه:D
===
راستی حرف از کرش شد، گویند یه بازی جدیدی ازش معرفی میشه همین روزا. یا امشب، یا تا 10 روز آینده.
مثل اینکه یوزر دوم و سوم و ...م لو رفتن:|
ولی دوست دارم اون دنیا در کنار این 7 نفر ...(حتی اگر @Jill_Valentine باشن و با اهداف شوم دیگه ای همسنگر ما شده باشن)... محشور بشم! :(

بلی بلی...منتظرشم، با بازسازی ها یکم به اکتی ایمان اوردم! ولی اگر کراش تو ایونت امشب نباشه و جداگونه معرفی بشه، هم سونی و هم اکتی خرن!!!! مهم نیست بین النسلیه...مهم نیست بازسازی نیست... و مهم هم نیست پرفکت نیست! خریته نبودن این اسم تو ایونت، وقتی یه بازیش نهایت تا دو هفته آینده میخواد معرفی بشه:| (مگر اینکه خیلی آشغال باشه...مثل اون طراحیش تو اسکای لندرز...که خوب اینجوری نبودنش بهتره واقعا:)) )

فقط اونجایی که سیر میخوره ، بعد دراکولا اون پشت منهدم میشه میگه از غذاهای ایتالیایی متنفرم :))
لعنتی چقدر هم رفرنس به چیزای مختلف داشت ! حتی اون باس آخر بازی رفرنس داشت به MK ، پیکارینا با صدای کلفت میگفت Now FINISH HIM :))

:-w:-w:-w

View attachment 146195

اونایی که بازی نکردنو باید اعدام کرد ! :(
یا یه جاش فکر کنم تو جمله راوی کلمه Infamous بود، و کوتارو قیچیش رو میگیره سمت آسمون و یه رعد و برق قرمز میزنه مثل Cole >:)

بازی انقدددددرررر موارد مخفی و جالب و اشارات داشت که نگو! خیلی هاش این صحنه هان و یا صحبت ها و ... ، یه سریاش هم جرو تروفی گرفتنه! یعنی دور دوم و سوم که برای تروفی گرفتن میرفتم تازه فهمیدم چقدر چیزای مخفی و جالب داره:D
مثلا با پیکارینا جادوگر رو اذیت میکردی، روت نفرین میزاشت:)) فکر کنم یه جا کله مون رو شبیه هویج میکرد:))

راوی و پیکارینا از وراج ترین آدم های روی زمین بودن، ولی این کل کل هاشون عالی بود! :x
کلا 2013 با وجود الی و الیزابت و پیکارینا، شاهد سه تا همراه پررو و حاضر جواب ولی دوست داشتنی بودیم! :x

از حسرت های زندگیم اینه که Puppeteer رو فیزیکی نخریدم! :|:(

یا یه جاش فکر کنم تو جمله راوی کلمه Infamous بود، و کوتارو قیچیش رو میگیره سمت آسمون و یه رعد و برق قرمز میزنه مثل Cole >:)

بازی انقدددددرررر موارد مخفی و جالب و اشارات داشت که نگو! خیلی هاش این صحنه هان و یا صحبت ها و ... ، یه سریاش هم جرو تروفی گرفتنه! یعنی دور دوم و سوم که برای تروفی گرفتن میرفتم تازه فهمیدم چقدر چیزای مخفی و جالب داره:D
مثلا با پیکارینا جادوگر رو اذیت میکردی، روت نفرین میزاشت:)) فکر کنم یه جا کله مون رو شبیه هویج میکرد:))

راوی و پیکارینا از وراج ترین آدم های روی زمین بودن، ولی این کل کل هاشون عالی بود! :x
کلا 2013 با وجود الی و الیزابت و پیکارینا، شاهد سه تا همراه پررو و حاضر جواب ولی دوست داشتنی بودیم! :x

از حسرت های زندگیم اینه که Puppeteer رو فیزیکی نخریدم! :|:(

دقیقاً :D لعنتی عالی بود رفرنس هاش ، خیلی بود خیلی :D
پیکارینا چقدر عالی بود ! هر چی میگفت Mature بود که تینیجریلیزه شده بود :D قشنگ هر کی دو کلمه حرف میزد پیکارینا یا به فحش می کشیدش یا به کوتارو میگفت دل و روده ـشو بکش بیرون :)) چقدر خوب بود این بشر ، قشنگ فِل این لاو شدم باهاش :D

و خفن ترین بخش پاپیتیر به نظرم بک استوری ها بود ! توی نگاه اول یه بازی فان و گوگولیه ولی توی بک استوریها که میری برگهات میریزه انقدر بازی دارک و غم انگیزه !!! بک استوری ها یکی از یکی تاریک تره و غم انگیز تره لعنتی :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or