X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوب من این مسئله رو درک میکنم وقتی محدودیت تعداد وجود داره یه سری باید حذف شن. الانم که پالتارو چیدین و تمومه قضیه. دستتون درد نکنه به هر حال همه بچه هایی که تو این تاپیک دست داشتن زحمت کشیدن و نتیجشم بنظرم خیلی خوبه. تعارف نمیکنم قلبا میگم.

من متاسفانه تاپیک رو دیر دیدم و از روز اول نبودم بهمین خاطرم الان درجریان گروههای ابتدایی نیستم که چی شده و نشده ولی بعنوان پیشنهاد اگر خواستین برای شرکتای دیگه هم ادامه بدین بد نیست که یه سری ملاحظات رو لحاظ کنین. مثلا (بازی مورد علاقه خودمو مثال میزنم) شاید نیازی نباشه 6 تا شماره گرن توریزمو تو لیست باشه یه چند تا از مهماش کفایت میکنه. حالا اون کیلزون 2 و3 رو شوخی کردم ولی شماره اولش کاملا بیمورده. هم خیلیا بازی نکردن یا اگرم کردن خاطره چندانی باهاش ندارن. از اونطرف واقعا حیفه بازی مثل هوی رین یا همون کرش که ریمیکش دیگه انحصاری نیست تو لیست نباشه. اون شماره اولیا هنوزم هستن.

همین قضیه در مورد مایکرو و نینتندو هم هست. مثلا فورزا یک رو من بعید میدونم بجز تعداد قلیلی کسی بازی کرده باشه. میان صرفا رو اسم فورزا بهش رای میدن بدون اینکه اصلا بازی کرده باشن. اگه جا کم بیاد بنظرم گزینه خوبی برای حذفه با اینکه بازی خیلی خوبیه و برعکس شماره های اخیر روی PC هم حتی نیومده. اینه که در کل بد نیست برای دورهای بعدی یکم قوانین رو منعطف تر کنین.
X Vs. Y: Round 2 - Best of PS: Group K

:دی

مجبورم کردین دو تن از خائنایی که توی این ایده شریک بودن رو معرفی کنم. @Timeless One و خائن اعظم، @Boss.

ولی جدی نمیشه بچه ها. برای این 80تا خیلی دستمون بسته بود و گروه ها 5تایی بودن تا تعداد گروه ها متناسب باشن و در نهایت یه عدد فرد بیرون نیاد که نشه براکت چید. اگر میخواستیم بیشتر اضافه کنیم، عدد بعدی 160 میبود:| دقت کنین دو برابر میشد و مجبور میشدیم یه مشت بازی نه چندان محبوب رو هم اضافه کنیم و مسابقه هم زیاد طول میکشید و فرسایشی میشد. قرار بر این شد سقفش 80تا باشه تا رقابت سنگین تر بشه و این وسط قاعدتا باید یه تبصره میگذاشتیم تا بتونیم برای انتخاب هامون محدودیت بذاریم. نمیشه همه رو راضی نگه داشت و مطمئنا اگر محدودیت رو نمیگذاشتیم، یه سری از همین بازی های محبوب رو باید میگذاشتیم کنار.
حالا کسی خورده نمیگرفت اگه مثلا به جای این که همه ی قسمت های یه ip رو میاوردید تو لیست، دو تا نسخه خوبش انتخاب میکردید معیارتون میذاشتید رو بازی های که بین کنسول ها فقط برای ps اومده ازونور به مقدار تنوع میدادید. برای من فرقی نمیکنه این قضیه ولی خوب بحث ها جالب تر میشد به نظرم:D

دیگه نشد واقعا:D اینجوری باید برای Crash هم استثنا قائل میشدیم و همینطور یه سری بازی دیگه:D
اون موقع هم گفتم ما تا "این" لحظه عناوین رو انتخاب کردیم. یعنی هر چیزی که تا این لحظه اتفاق افتاده (مولتی شدن، عرضه شدن و ...) رو لحاظ کردیم و عناوینی هم که عرضه نشدن، توی لیست حضور ندارن.
حالا باز کرش رو میگیم ریمیکش برای کنسول های دیگه هم اومده و نبودنش مسئله ای نیست ، ولی خب هوی رین ، بیاند و Detroit: Become Human همچنان رو کنسول انحصاری پلی استیشن هستن.
درک میکنم بازی زیاد بود و بهم می ریخت برنامه اگه زیاد تر می‌کردید ولی انصافا می‌شد یکسری بازی ها نباشن تو لیست ، مثلا پپسی من . آخه وجدانا پپسی من که تو خارج از ایران یه بازی فیل شده به حساب میاد باید باشه بعد هوی رین یا بیاند نباشه؟
یا مثلا نسخه اول infamous هم می‌شد نباشه یا یکی از گرن توریسمو ها :D

الان سر نظرسنجی بازی های اکس باکس نسخه اول ori طبیعیه که نباشه چون برای سوئیچ هم اومده ولی خب این‌جا بازی های کیج همچنان در انحصار کنسول های سونی هستن.

پ.ن : از الن پیج خجالت نکشیدید بیاند رو کنار گذاشتید؟ :(:-<
من جای شما چهار خائن بودم بخاطر این اجحاف میرفتم یه گوشه ای و 1 هفته به کار های بدم فکر می‌کردم . ;))

حالا کسی خورده نمیگرفت اگه مثلا به جای این که همه ی قسمت های یه ip رو میاوردید تو لیست، دو تا نسخه خوبش انتخاب میکردید معیارتون میذاشتید رو بازی های که بین کنسول ها فقط برای ps اومده ازونور به مقدار تنوع میدادید. برای من فرقی نمیکنه این قضیه ولی خوب بحث ها جالب تر میشد به نظرم:D
حالا باز کرش رو میگیم ریمیکش برای کنسول های دیگه هم اومده و نبودنش مسئله ای نیست ، ولی خب هوی رین ، بیاند و Detroit: Become Human همچنان رو کنسول انحصاری پلی استیشن هستن.
درک میکنم بازی زیاد بود و بهم می ریخت برنامه اگه زیاد تر می‌کردید ولی انصافا می‌شد یکسری بازی ها نباشن تو لیست ، مثلا پپسی من . آخه وجدانا پپسی من که تو خارج از ایران یه بازی فیل شده به حساب میاد باید باشه بعد هوی رین یا بیاند نباشه؟
یا مثلا نسخه اول infamous هم می‌شد نباشه یا یکی از گرن توریسمو ها :D

الان سر نظرسنجی بازی های اکس باکس نسخه اول ori طبیعیه که نباشه چون برای سوئیچ هم اومده ولی خب این‌جا بازی های کیج همچنان در انحصار کنسول های سونی هستن.

پ.ن : از الن پیج خجالت نکشیدید بیاند رو کنار گذاشتید؟ :(:-<
من جای شما چهار خائن بودم بخاطر این اجحاف میرفتم یه گوشه ای و 1 هفته به کار های بدم فکر می‌کردم . ;))
آخه بیاند حتی بین طرفدارای کیج هم کلی هیتر داره:|:D
باو پپسی من برای این بود که توی لیست چندتا از PS1 هم باشن. اکثریت بازی های لیست از PS2 به اینور هستن:D

ولی اگر موافقین فقط به خاطر گل روی حاجیمون داوود قفس، یه استثنا قائل بشیم و هوی رین و یه بازی دیگه رو اضافه کنیم و دوتا کوچک رو حذف کنیم. زیاد نمیتونم دست ببریم توی گروه ها چون چیده شدن ولی گروه N حقیقتا گروه نچسب و بدون هایپی هست و میشه دوتا عنوان کوچک تر رو ازش حذف کرد و یکیشون رو هوی رین گذاشت چون بین کارهای کیج بیشترین طرفدار رو داره. اون یکی رو هم بگردیم ببینیم چی میشه گذاشت.

باو پپسی من برای این بود که توی لیست چندتا از PS1 هم باشن. اکثریت بازی های لیست از PS2 به اینور هستن:D

ولی اگر موافقین فقط به خاطر گل روی حاجیمون داوود قفس، یه استثنا قائل بشیم و هوی رین و یه بازی دیگه رو اضافه کنیم و دوتا کوچک رو حذف کنیم. زیاد نمیتونم دست ببریم توی گروه ها چون چیده شدن ولی گروه N حقیقتا گروه نچسب و بدون هایپی هست و میشه دوتا عنوان کوچک تر رو ازش حذف کرد و یکیشون رو هوی رین گذاشت چون بین کارهای کیج بیشترین طرفدار رو داره. اون یکی رو هم بگردیم ببینیم چی میشه گذاشت.
همون هیوی رین رو فقط جا بده، gts هم سلام رسونده اونو هم جا بده بلاخره GT هست و شناسنامه ps استاد هم توییت زدن امشب حضور دارن

میخواستم الان این گیف رو بذارم بگم هوی رین و دترویت نیستند ؟

146181

آقا اضافه کن :D هوی رین که یکی از بهترین انحصاری های PS3 بود بعد 9 سال برا PC اومد دترویت و بیوند هم که کلا IP برا سونیه . در هر حال هر سه تاشون SIE هستن
من میگم چون بیوند خیلی طرفدار نداره هوی رین و دترویت رو یجوری بذار

میخواستم الان این گیف رو بذارم بگم هوی رین و دترویت نیستند ؟

View attachment 146181

آقا اضافه کن :D هوی رین که یکی از بهترین انحصاری های PS3 بود بعد 9 سال برا PC اومد دترویت و بیوند هم که کلا IP برا سونیه . در هر حال هر سه تاشون SIE هستن
من میگم چون بیوند خیلی طرفدار نداره هوی رین و دترویت رو یجوری بذار
دیترویت هم خیلی طرفدار نداره علی

دیترویت هم خیلی طرفدار نداره علی
خودم یکیش :D به نظر من که بهترین بازی کیج بود , از بیوند بیشتر طرفدار داره
البته تو این تاپیک هیچی قابل پیش بینی نیست ! تا الان 2 چیز جدید از این تاپیک فهمیدم
1. تعصبی ترین فن ها برا GT هست , 10 نفری هستند که هر شماره از GT در مقابل هر بازی قرار بگیره بازم به GT رای میدن :D
2. خوشبختانه کیلزون بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم اینجا طرفدار داره مخصوصا K2

خودم یکیش :D به نظر من که بهترین بازی کیج بود , از بیوند بیشتر طرفدار داره
البته تو این تاپیک هیچی قابل پیش بینی نیست ! تا الان 2 چیز جدید از این تاپیک فهمیدم
1. تعصبی ترین فن ها برا GT هست , 10 نفری هستند که هر شماره از GT در مقابل هر بازی قرار بگیره بازم به GT رای میدن :D
2. خوشبختانه کیلزون بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم اینجا طرفدار داره مخصوصا K2
تعصبی ترین فن ها و بیشترین فن های برند. پلی استیشن در کل دنیا مال GT هستند اینجا فن هاش بنسبت کمترن، شما که خودت خوب میدونی پرفروش ترین IP سونی GT هست نسل قبل بالای 10 میلیون فروخت اونم در شرایطی که انحصاریهای سونی زیاد نمیفروختن

خوب یه سری تغییرات انجام شد و 5تا بازی اضافه شدن در عوض. هوی رین و دیترویت هم اومدن توی مسابقه. الان گروه های آخری یه خرده سنگین تر و بهتر شدن به نظرم:D فقط بعدا نیایید بگید چرا این با فلانی افتاده:D دیگه واقعا به زور تونستیم اینا رو بذاریم و همشون هم اسامی سنگینی هستن:D

خوب یه سری تغییرات انجام شد و 5تا بازی اضافه شدن در عوض. هوی رین و دیترویت هم اومدن توی مسابقه. الان گروه های آخری یه خرده سنگین تر و بهتر شدن به نظرم:D فقط بعدا نیایید بگید چرا این با فلانی افتاده:D دیگه واقعا به زور تونستیم اینا رو بذاریم و همشون هم اسامی سنگینی هستن:D
بقیه mgs ها هم اضافه کنید :D

پیشنهاد های من:
۱. Vagrant story:
این بازی قطعا بیشتر از یکی دو تا رأی نمیاره ولی قطعا یکی از بهترین jrpg های دوران خودش. گیم پلی ff12 اسکی از رو ایشون :D

۲. oddworld abe's exoddus :
در وصف این شاهکار هر چی بگم کم گفتم. اتمسفر خدا کاتسین ها خدا. واقعا هر چقدر از عالی بودن این بازی بگم حق مطلب ادا نکردم:D

۳. Harvest moon back to nature:
این که دیگه محبوب هم هست فکر کنم شانس رأی گرفتن هم داشته باشه.

4. FF7
درسته الان رو one هم میشه بازی کرد ولی خوب یه دوره خیلی زیاد انحصاری و اصلا یه عده برند ps با این میشناختن.

5. parasite eve
این نمیدونم گذاشتید یا نه ولی به قول ماکان اگه یه مسلمون میدید این نذاشتید تو نظرسنجی حق داشت دق کنه:D

۶. valkyrie profile 1/2
اینا هم جفتشون انحصاری و اصلا از تعریف کننده های این ژانر هستن.

۷. chrono cross:
اینم خودم بازی نکردم ولی فکر کنم تنها نمره کامل gamespot بود رو ps1 و خوب اون موقع این قضیه خیلی بمب بود.

اینا فقط یه سری انحصاری ps1 هستن و میشه رو psp و ps2 خیلی شاهکار دیگه هم پیدا کرد. متوجهم لیست جا نداشت و خیلی از ناشناخته رأی هم نمیاوردن ولی اقلا به عنوان honorable mention به نظرم خوبه یه اشاره ای کرد. اصلا نظرم این که قبل فاینال یه لیست honorable mention هم رأی گیری کنید یه چند تا اونجا جا بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or