تاخیر زیاد هم تاپیک رو سرد میکنه دیگه ملت یادشون میره همچین چیزی بوده، گروه بندیها و بازیهای صعود و حذف شده همه فراموش میشن
)
اون تاپیک نمراتش نوسان داشته باشه ممکنه بعضیا ترول کنن دوستان همیشه در صحنه هم سخت واکنش نشون میدن خلاصه فک کنم دعوا و کل کل و ban wave شدیدی باشه اگه نمرات سینوسی باشنخب منم نظرم رو 2 روز استراحته(و نه بیشتر)
فقط و فقط و فقط سر اینکه ۱ماهه منتظر گروه L ام و شمشیرو تیز کردم واسه خائنین
پس حیفه که بقیه لباس رزم نپوشن و فقط بیان تیک نظرسنجی رو بزنن و برن!
اگر بعد از 2 روز جو تاپیک نمرات و خود تاپیک اصلیِ بازی و حتی تاپیک ps5 آروم نشده بود نهایتا یکی 2 روز دیگه هم تمدید کنید، احتمالا تا اونموقع اوضاع دیگه آروم شده
من نظرم اینه انقدر این گروه رو طولانی کنیم که خود ملت دیگگه خسته بشن و رایشون رو عوض کنند به Puppeteer ، بعد بریم سراغ گروه بعدیچرا اتفاقا مسئله همینه. یعنی من مطمئنم توی این چند روز قراره خیلی درگیری و ترول بشه اون طرفا
نظر بقیه چیه؟ 1 هفته نظر سنجی رو بذاریم عقب تا تب و تاب این تا قضیه بخوابه یا فقط 3 روز بندازیم عقب؟ چون میخوام بدونم واقعا چقدر به اینجا سر میزنین توی این مدت یا اینکه میخوایین 1 هفته اونطرف ریخت و پاش کنید؟![]()

فقط به من بگید گراویتی راش 1 کی میاد تا از چند روز قبل کمپین تبلیغاتی م رو شروع کنم

چند تا گروه دیگه مونده ؟
اگه به شما دو نفر خبیث باشه Heavy Rain و Beyond Two Souls رو انداختین تو گروه Horizon و Heavenly Sword .
الان احسان میاد نقل قول میکنه میگه هوی رین و بیاند اصلا تو نظرسنجی نیستن . ?![]()
نیستن دث هم نیست؟موقع شروع مسابقه گفتم که عناوینی که مولتی شدن به صورت کامل (مثل Crashهای 3گانه) و یا اینکه روی PC اومدن ولی ناشرشون سونی نیست، توی مسابقه نیستن. الان 3گانه دیوید کیج توی مسابقه نیستن ولی Horizon هست چون ناشرش روی PC، خود سونیه.
نه اونم چون ناشر نسخه PC شرکت 505 Games هست، توی مسابقه نیستدث هم نیست؟
اونم که ناشرش سونی نخواهد بود![]()
پول ساخت و تبلیغات و... سونی داده اونوقت چون سال ها بعد بازی روی PC توسط ناشر دیگه منتشر شده، بازی تو نظر سنجی نیستموقع شروع مسابقه گفتم که عناوینی که مولتی شدن به صورت کامل (مثل Crashهای 3گانه) و یا اینکه روی PC اومدن ولی ناشرشون سونی نیست، توی مسابقه نیستن. الان 3گانه دیوید کیج توی مسابقه نیستن ولی Horizon هست چون ناشرش روی PC، خود سونیه.
@SPILLنه اونم چون ناشر نسخه PC شرکت 505 Games هست، توی مسابقه نیست![]()

اگر میخواستیم این بازی ها رو بیاریم، یه شونصدتا دیگه هم باید همراهش میبود و لیست به 160تا بازی میرسید@SPILL
@Outer Heaven
@Robin Hood
@Holy Diver
View attachment 146154
پ.ن:امید و ماکانم چون اینجا نمیان تگ نمیکنم![]()