X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
این گروه که کارش تمومه. اگر دو روز وقت داشتیم میگفتم گروه L رو الان بیارین. ولی چون یه روز بیشتر نمونده بذارین یکشنبه یا دوشنبه که یکمی خلوت تر بشه. این همه tease کردین برای گروه L، زیر جو مراسم های سونی گم نشه!

خب منم نظرم رو 2 روز استراحته(و نه بیشتر:( )
فقط و فقط و فقط سر اینکه ۱ماهه منتظر گروه L ام و شمشیرو تیز کردم واسه خائنین >:)
پس حیفه که بقیه لباس رزم نپوشن و فقط بیان تیک نظرسنجی رو بزنن و برن!
اگر بعد از 2 روز جو تاپیک‌ نمرات و خود تاپیک اصلیِ بازی و حتی تاپیک ps5 آروم نشده بود نهایتا یکی 2 روز دیگه هم‌ تمدید کنید، احتمالا تا اونموقع اوضاع دیگه آروم شده

خب منم نظرم رو 2 روز استراحته(و نه بیشتر:( )
فقط و فقط و فقط سر اینکه ۱ماهه منتظر گروه L ام و شمشیرو تیز کردم واسه خائنین >:)
پس حیفه که بقیه لباس رزم نپوشن و فقط بیان تیک نظرسنجی رو بزنن و برن!
اگر بعد از 2 روز جو تاپیک‌ نمرات و خود تاپیک اصلیِ بازی و حتی تاپیک ps5 آروم نشده بود نهایتا یکی 2 روز دیگه هم‌ تمدید کنید، احتمالا تا اونموقع اوضاع دیگه آروم شده
اون تاپیک نمراتش نوسان داشته باشه ممکنه بعضیا ترول کنن دوستان همیشه در صحنه هم سخت واکنش نشون میدن خلاصه فک کنم دعوا و کل کل و ban wave شدیدی باشه اگه نمرات سینوسی باشن

چرا اتفاقا مسئله همینه. یعنی من مطمئنم توی این چند روز قراره خیلی درگیری و ترول بشه اون طرفا:D

نظر بقیه چیه؟ 1 هفته نظر سنجی رو بذاریم عقب تا تب و تاب این تا قضیه بخوابه یا فقط 3 روز بندازیم عقب؟ چون میخوام بدونم واقعا چقدر به اینجا سر میزنین توی این مدت یا اینکه میخوایین 1 هفته اونطرف ریخت و پاش کنید؟:D
من نظرم اینه انقدر این گروه رو طولانی کنیم که خود ملت دیگگه خسته بشن و رایشون رو عوض کنند به Puppeteer ، بعد بریم سراغ گروه بعدی :-"

فقط به من بگید گراویتی راش 1 کی میاد تا از چند روز قبل کمپین تبلیغاتی م رو شروع کنم

خییییییلی مونده :دی اتفاقاً خودم کمپین تبلیغاتیش رو آماده کردم چون مطمئنم تو خیانت میکنی بهش :دی

چند تا گروه دیگه مونده ؟ :-?

اگه به شما دو نفر خبیث باشه Heavy Rain و Beyond Two Souls رو انداختین تو گروه Horizon و Heavenly Sword . 8-|:)

الان احسان میاد نقل قول می‌کنه میگه هوی رین و بیاند اصلا تو نظرسنجی نیستن . ?:|

دقیقاً زدی توو خال :)) نیستن :D و تصمیمش با علی بوده ، میگه چون ناشرش روی PC سونی نیست پس نباید توی نظرسنجی باشن :D
careful what you wish for

موقع شروع مسابقه گفتم که عناوینی که مولتی شدن به صورت کامل (مثل Crashهای 3گانه) و یا اینکه روی PC اومدن ولی ناشرشون سونی نیست، توی مسابقه نیستن. الان 3گانه دیوید کیج توی مسابقه نیستن ولی Horizon هست چون ناشرش روی PC، خود سونیه.

موقع شروع مسابقه گفتم که عناوینی که مولتی شدن به صورت کامل (مثل Crashهای 3گانه) و یا اینکه روی PC اومدن ولی ناشرشون سونی نیست، توی مسابقه نیستن. الان 3گانه دیوید کیج توی مسابقه نیستن ولی Horizon هست چون ناشرش روی PC، خود سونیه.
دث هم نیست؟
اونم که ناشرش سونی نخواهد بود:دی

• Like
Reactions: Kainé
پول ساخت و تبلیغات و... سونی داده اونوقت چون سال ها بعد بازی روی PC توسط ناشر دیگه منتشر شده، بازی تو نظر سنجی نیست:دی
خیلی منطقیه:دی

@SPILL
@Outer Heaven
@Robin Hood
@Holy Diver

View attachment 146154

پ.ن:امید و ماکانم چون اینجا نمیان تگ نمیکنم[-(
اگر میخواستیم این بازی ها رو بیاریم، یه شونصدتا دیگه هم باید همراهش میبود و لیست به 160تا بازی میرسید:D اولویت با فرست پارتی های کاملا انحصاری بود و بعدش سکند پارتی ها و بعدش ترد پارتی ها. در نهایت هم مولتی هایی که ناشرشون سونی بوده. دیگه مجبور بودیم 80تا رو جوری بچینیم که این اولویت ها پر بشن و بعدش چندتا نوستالوژیک هم بذاریم. خلاصه اینکه یه سری از بازی ها این وسط حذف شدن و چاره ای هم نبود:D اینو حقیقتا با در نظر گرفتن مایکی و نینتی انجام دادیم خصوصا مایکی. اگر میخواستیم مولتی ها رو حذف کنیم، توی مسابقه مایکی هیچی نمیبود چون همشون روی PC هستن:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or