X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب خداروشکر این گروه GoW هست تا همه رو ریپ کنه و حتی مراحل بعدم با حریف دیشب (کیلزون که به ناحق برد رو از اقامون نیتن و خانومِ فریزر -الحق که باید گفت فتبارک الله احسن الخالقین- گرفت) سر شاخ میشه و انتقاممونو میگیره :D

پ.ن. انتخابات احساسی مثل پاپتیرِ امیر اکیبا رو بزاریم کنار :دی واقعا نمیشه به این رای نداد! پرفکت ترین بازی نسل بود!

ببینیم سر GT Vs Killzone 2 هم همینقدر پایبندی یا نه :Shrewd::Shrewd::Shrewd:
صد در صد بقول راموس ما DNA مون چمپیونز لیگ ببخشید GT هست شما اصلا بگو تلو 2 من میگم GT خلاصه توی این قضیه تا آخر ایستاده ایم اق احسان :D

سلام به بلاد بورنت رسونده :))
البته اینارو که خودت میدونی قطعا ولی کریتوس (همونطور که علی سلیمی تاپیکشو امروز زد و بدن ذره ایی مکث رای ام بود) بالاترین و خفن ترین و جذاب ترین و وحشی ترین و سک30 ترین و روانی ترین و... شخصیت تاریخ سونیه واسم
و اینکه اصلا من ps2 رو فقط و فقط به خاطر این شخصیت خریدم!!!
سال ۸۴ دانشجو بودم اهواز ، یه روز رفتم خونه ی یکی از اقوام و چشمم به جمالش روشن شد و...:D
پس اگر بازی بلادبورن (که برای من که از طفولیت با آتاری وارد گیم شدم و چندصد نوع بازی مختلف تا امروز پلی کردم) که رنک اول تاریخ گیمم هست، به همچین شخصی بخوره ابدا از باخت bb ناراحت نمیشم
دقت کن فقطططط شخص شخیص کریتوسه که وقتی مقابل bb پیروز بشه من دپرس نمیشم
هرطور دیگه ایی که یکی از این دو حذف بشن احتمالا دیگه انچنان تو تاپیک فعالیت نکنم و سر به بیابون میزارم:D
(خداروشکر هم 4 تا ازش داریم، ولی من رای امو واسه ۲ و ۴ گذاشتم و بقیش حذف شه انچنان مهم نیست چون قراره رای ها رو هدفمند خرج کنیم:D)

البته اینارو که خودت میدونی قطعا ولی کریتوس (همونطور که علی سلیمی تاپیکشو امروز زد و بدن ذره ایی مکث رای ام بود) بالاترین و خفن ترین و جذاب ترین و وحشی ترین و سک30 ترین و روانی ترین و... شخصیت تاریخ سونیه واسم
و اینکه اصلا من ps2 رو فقط و فقط به خاطر این شخصیت خریدم!!!
سال ۸۴ دانشجو بودم اهواز ، یه روز رفتم خونه ی یکی از اقوام و چشمم به جمالش روشن شد و...:D
پس اگر بازی بلادبورن (که برای من که از طفولیت با آتاری وارد گیم شدم و چندصد نوع بازی مختلف تا امروز پلی کردم) که رنک اول تاریخ گیمم هست، به همچین شخصی بخوره ابدا از باخت bb ناراحت نمیشم
دقت کن فقطططط شخص شخیص کریتوسه که وقتی مقابل bb پیروز بشه من دپرس نمیشم
هرطور دیگه ایی که یکی از این دو حذف بشن احتمالا دیگه انچنان تو تاپیک فعالیت نکنم و سر به بیابون میزارم:D
(خداروشکر هم 4 تا ازش داریم، ولی من رای امو واسه ۲ و ۴ گذاشتم و بقیش حذف شه انچنان مهم نیست چون قراره رای ها رو هدفمند خرج کنیم:D)
خوبه دپرس نمیشی منم فقط GT برام مهمه بچه ها واقعا از جون مایه گذاشتن دست تک تکشونو میفشارم فکر نمیکردم بیارمش بالا، باتوجه به کچل ها و نیتن و زوجین و الی و پدرخوانده شانسی نداریم زیاد ولی سعیمونو میکنیم از قدیم گفتن پایان شب سیاه سفید است برپشت شُرت سیاه p*s*y سفید است، خلاصه سعی خودمون رو میکنیم شد شد نشد هم سرمونو بالا میگیریم dg بی سی هست وgt هم شبیه ساز ماشین سواری نسبت به بقیه بازی‌ها شانسش کمتره ولی بچه ها از جون مایه میذارن :D

نخیر! نمیرید گروه بعدی:| تعداد روز هم زیاد میکنید من عکس از Puppeteer گیر بیارم بزارم:|

فعلا... فکر کردید فقط اون کچل بلده با اژدها جماعت دست به یقه بشه؟ :p

sonydragonsep1.gif

من کلا سختمه به بازی هایی مثل GT یا Bloodborne رای ندم..(امیدوارم این 2 تا به هم نخورن در اینده -_-) دفعه قبلم که به GT6 رای ندادم چون خورد به TLG و یک موقعیت استثنایی به وجود اومد. گاو 18 هم خیالم راحته که دوستان زحمتشو میکشن دیگه با خیال راحت GT رو انتخاب میکنم :D کلا به نظرم گاو 18 از گاو های قبلی به وضوح بهتره (ساختار بازی، حالا پیشرفت های PS4 به نسبت PS2-3 کاری نداریم) انتخاب منم اول 18 هست دوم III و سوم گاو یک.
God of War_20180512080804.png God of War_20180518082746.png

Puppeteer هم خیلی دوست دارم.. 2 بار تمومش کردم یه بار همون سالی که اومد یه بارم پارسال فک کنم. احتمالا یکی دو سال بعد یه دور دیگه هم میرم : ))))

Resistance 2 هم خیلی دوست دارم : ( فکر کنم 4 5 بار تا حالا تمومش کردم اخرین بار هم پارسال شروع کردم که رسیدم شیکاگو دیگه وقت نشد برم اما تو برناممه.. عاشقشم.

View attachment Resistance 2 Title Screen (PS3)_2.mp4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or